Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#111902 : jaja 😊
am nagyon fasza (Y)
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Volvo fh 16 700
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Azt szeretném megkérdezni, hogy esetleg tudja-e valaki, hogy hogyan lehet az .scs fájlt úgy lekódolni, hogy bár én nem tudom az .scs fájlon belül megnyitni a belsõ tartalmat (tehát azon túl, hogy megnézem, hogy mit tartalmaz az .scs fájl, a benne levõ fájlokat már nem tudom megnyitni, kimásolni csak jelszóval), viszont a játék simán tudja használni? A kérdés azért vetõdött fel bennem, mert találkoztam ilyen jelszóval védett kiegészítõkkel és a játék elfogadja, de amit én csomagoltam be, azt a game nem tudja megnyitni, azaz kifagy.
Ha valaki tudja, akkor a választ akár privátban is elküldheti!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#111875:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
És a Realos bögre az már kiegészitõ amit õt csinált magának amihez pedig z mod kell és ügyesség türelem fõleg az 😄
Amúgy a Bannert olvasd el ott vannak alul hogy honnan lehet cuccokat leszedni a játékba meg mit hova kell tenni
Meg hogy mien kiegeket töltsek le!
msn:[email protected] lécci vegyetek fel!!! vagy itt válaszoljatok elõre is köszi😊
Tudom hogy a bannerben van egy csomó link, és jók is, de nem tud valaki egy jó oldalt ami magyar. Emlékszem régebben volt egy egész jó oldal, de nem tudom a címét és gugliban se nagyon találok épkézláb találatokat. Ha valaki tudna mondni egy kis segítséget azt nagyon szívesem venném.
Köszönöm!
#111857: Én ma jártam a Balcsi közelébe reggel, de nem volt idõm bele ugorni. xD

#111853: Jó ez!

Am B.földvár a kedvenc hejem..van élet meg szép a strand szerintem..
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
csinos darab.😊
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Tud valaki névtáblát rakni kamionba?
Elõre is köszi a válaszokat.
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥