Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Félember:Veresst már régebben is leoltották mint a szart.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Koppi2 létszi ne kezd elõröl mert te is ajándékot fogsz kapni hamarosan<#papakacsint>#papakacsint>
Pls ne emberkedjünk ma már...majd holnap<#idiota>#idiota>
к.ιηтнуα.
Leszarom mit fogsz irni a erre a hszre, nagyon nem tudsz felhuzni(annáljobbanmárnemlehetmintamennyiremostvagyok)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Sok retardált mehetne mind napiszarraxD
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Veressnek annyiba igazat adok h fölösleges minden egyes nap megkérdezni azt h "tud e valaki egy céget?"
De érzem h változás lesz,javulni fognak a dolgok<#idiota>#idiota>
Bocs a hosszú mesém miatt srácok<#dumcsi>#dumcsi>
Töki inkább röhögni mint beleszólni és akkor még minket is leoltanak mint a villanyt<#vigyor>#vigyor>
к.ιηтнуα.
Vereske vegyél vissza az arcodból nincs mire verjed magad<#szomoru1>#szomoru1>
Nem tudja valaki hogy kell beállitani azt hogy a tanker rakományoknál mindig egy fajta letöltött tanker pót legyen?ugyan ez a kérdésem csak a sima rakománnyal.
ugy megütlek hogy a fejed menetet vág a nyakadon hüjegyerek.
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Mivel nekünk nincs HG-nk, pontosan ezért kéne mindenkinek visszacsippenteni!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
к.ιηтнуα.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
к.ιηтнуα.
ETS topikban vagy szóval holnap is lesz vita csak figyelned kell
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Nincs veled bajom,elismerem a munkáidat,de most már azért tényleg sok lesz...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
к.ιηтнуα.
Na mind 1 nem halok bele abba a 2 kis szarba a nevem mellett xD
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Miért nem lehet itt normálisan el lenni?<#nemtudom>#nemtudom>
к.ιηтнуα.
djano:kösz a tippet de sajnos nincs olyan pótom.
femate,Robertoo21:na ja pénz az van<#idiota>#idiota>
de attol függetlenül hogy elég régóta offline a hg sztem ne mkéne szétbaszi a topikot ....
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Szegény RS-nek ígyis lesz mit törölnie...
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
R420 - Én a taknyossal(veress) ellentétben nem vagyok gép függõ. 😉
Opel Movano 2.8DTi