Boldog 10. szülinapot [freemail]!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fontos levelekhez gmail, az egyszer vagy egyszersem olvasom el típusú levelekhez meg freemail. De annak szinte tökéletes:)
Armedassault: és miért lenne egyre kevesebb értelme?
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Gmail se jobb, mert az email már alapból õskövület, és egyre kevesebb értelme van.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Elolvastad mit írtál? <#mf2>#mf2><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
És tényleg! :)
Baromi ronda ez az új dizájn!
a T meg mit csinál? Jó reklámfelületeket vásárol. Ahol viszonylag jó a forgalom azt szépen megveszik. Aztán fejleszteni nem nagyon fejlesztenek, csak bõvítik a reklámfelületeket az adott oldalakon és a bezsebelt pénzt mindenre költik csak a szolgáltatás fejlesztésére nem ( vagy, ha igen akkor csak nagyon kis részét).
Alíg várom, hogy mi lesz a következõ oldal, ami T-s lesz...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
->parasztvakítás
Meg merem kockáztatni, hogy a userek 90%-ának még csak párszáz megás sincs a postafiókja...
A tárhelyszémláló pedig...pfff...
No flame, én is azt használom, de azért ez marketing fogás :)
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Letöltöttünk vagy 20 darab MP3-at, 1,44 MB-ra darabolva, floppylemezeken vittük haza. Mekkora csúcs volt, úristen, 20 darab teljes zene :)
AMD Athlon X2 AM2
Én teljesen meg vagyok elégedve a freemaillel. A béta verzió helyett még a régit használom (igen, lehet azt is:) ).
A cuccok megjönnek rendesen, a spamek sose érdekeltek. Nem fogom felhúzni magam, hogy kaptam 5 spamet, bejelölöm és törlöm.
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
Hehe, a freemail.uw.hu foglalt :)
Ergo a freemail segíti a hackereket."
Hülyeséget mondtál, ugye tudod?
Szerinted a többi mail szolgáltató tud bármit is tenni, ha feltörik a fiókodat? Nem.
Pont a visszaélési lehetõségek miatt...
Ha feltörik a fiókodat, az valõszínûleg a te hibád.
Azt hiszem én voltam a 124-ik user, milyen kár, hogy a freemail jogutódok sz*rnak rá, hogy én nem fogadtam el azóta se új felhasználói feltételeket. A mai freemail lassú, bugos, vakítóan sok reklám villog rajta, és úgy ömlik befelé a spam, hogy csak na. A motorcserék csak rontottak rajta. Nemrég törölték csak úgy az accountomat, majd 1 hónap múlva visszakerült csak a leveleim nélkül.
Most elégedett Gmail felhasználó vagyok, szinte zéró spam, nem tartanak néha fél órákig vagy napokig(!) amíg átér egy egy levél, és nem kapom meg mások(!) leveleit.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A T-t már akkor megutáltam egy életre amikor bejöttek a bugyiszínû villamos reklámjaikkal, és azóta ez csak fokozódott. Okádni tudnék tõlük.
- böngészõ független
- gyors
- korszerû
- stabil
Semmi beruházás. Megveszik rengeteg pénzért a reklámfelületeket, aztán felélik és kész. Amit az iwiw-en is fejlesztettek az elmúlt idõben, csapnivaló amatõr munka. Az
Szarrágó kapitalista csürhe a T és nyilván az is marad.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Ergo a freemail segíti a hackereket.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Így vagyok én aktív freemail felhasználó, soha nem írok arról a címrõl...
One Vision. One Purpose.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Csináltam egy másikat is vagy 2 éve, de oda semmi sem jön, azt csak hivatalos ügyböl használom 1-2 helyen.De az ad-optimalon kivül semmi spam nem jön rá.Szal, mondhatni az elég jól mûködik.Gmailt még nem próbáltam (lehet az lesz a köv.).Az egyetlen problémám vele, h tényleg 15-20 perc még kézbesíti a dolgokat, legalábbis a minimum.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nincs a freemail-el semmi baj, jó az
Vicces, hogy a 20 napja kreált és eddig még sehol meg nem adott mail címemre úgyanúgy jönnek a mocskos viagrás, meg rolexes levelek, mint a másikra ami már sok éve megvan.
Szánalom.<#levele>#levele>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mi a f@sz újult meg rajta? Ugyanaz az áttekinthetetlen fos felület, mint 1997-ben, csak más lett a színe és ráírták hogy béta. Mert asziszik hogy attól webkettes és trendi. De attól még, ami 1997-ben korszerûnek számított, az 2007-ben történelemkönyvbe való.
Az adott internet/e-mail szolgáltató munkatársai adják ki az e-mail címeket, pénzért a spammereknek. Ez akkor a legfeltünõbb ha egy sosem használt e-mail címrõl van szó..
"Ha a felhasználók meg annyira korlátoltak, hogy nem jut eszükben körülnézni milyen lehetõségek vannak INGYEN, akkor meg is érdemlik, hogy kimaradnak a tutiból."
Ezek szerint a 3 millió freemail felhasználó hülye, csak a tisztelt cikkiró nem.
Google példa : Megint a mások majmolása, ehhez mi magyarok nagyon értünk. Az egész olyan dolog mint egy csilli-villi mobil-telefon. Az emberek többsége csak telefonálni akar. Mégis kap egy halom biz-bazt a telefonjába amit sohasem használ.