63
  • qwas
    #63
    Ez a cikk nem fedi a valóságot. Szinte a kezdetek óta használom a freemailt és nem olyan rossz ez ahogy ebben a cikkben ez írva vagyon. Van egy jó 7-8 éves címem amit valóban azért nem használtam egy ideig mert annyi spam jött rá hogy őrület de mióta van a spamszűrő azóta olyan 3-4 naponta kapok meg egyet. Szerintem ez nem olyan vészes. Két éve mikor külföldre költöztem csináltam egy újat ami a nevemet tartalmazza és arra a 2 év alatt kaptam kb. 3 spam levelet. Ez sok? Szerintem nem.
  • tungi52
    #62
    Hát ez jóóóóó!
    A fontos levelekhez gmail, az egyszer vagy egyszersem olvasom el típusú levelekhez meg freemail. De annak szinte tökéletes:)
  • Magnificat
    #61
    sosem volt olyanom, hogy ne kaptam volna meg egy levelet (legalábbis nem nagyon tudhatom, hisz nem kaptam meg :D, de amit tudok, hogy elküldtek, az max akkor nem jött meg, ha szar címre küldték...)

    Armedassault: és miért lenne egyre kevesebb értelme?
  • FtranX
    #60
    Nekem a freemailbol kb. 3 eve lett elegem, mert sokszor megtortent, hogy a (max par szaz KB-os) csatolmannyal ellatott levelek nem erkeztek meg ra. Akkor nagy nehezen szereztem egy gmail meghivot es az outlooknak is bucsut mondtam.
  • Sanyix
    #59
    Nincs semmi bajom a freemaillel, konkrétan leszarom az egész ímél dolgot, csak a regisztációkhoz van. Soha nem használtam nagyobb fájlok elküldésére, mert arra az egész mail rendszer (bármelyik) fos, ráadásul faszság ilyenre használni.
    Gmail se jobb, mert az email már alapból őskövület, és egyre kevesebb értelme van.
  • Tomalak
    #58
    Az valami más gmail lehet :D
  • Magnificat
    #57
    ne nézzél már hülyének ... nem azokat a spam-eket kapom a gmail-re, amiket a freemail-re, hanem azon felül kapok két másikat oda is... persze hogy megkapom a freemail-es spam-et is a gmail-re...
  • Zoleeca
    #56
    "spam-et kb napi 1-2-t kapok, ennyit kapok a gmail-ra is, minden levelemet átirányítom a freemail-ról a gmail-ra is"

    Elolvastad mit írtál?
  • Magnificat
    #55
    nincs semmi bajom a freemail-lel... spam-et kb napi 1-2-t kapok, ennyit kapok a gmail-ra is, minden levelemet átirányítom a freemail-ról a gmail-ra is, hogy tárhely se legyen szűkös (nem lesz, de hogy ne töröljek semmiképp fontos levelet), magát a levelezést meg úgyis Bat-ból intézem, figyeltetem vele a gmail-es, a freemail-es, a freemail-es szemétgyűjtő (amivel regelek oldalakra) és az iskolai levelezésemet... a leveleket gyorsan megkapom, ezzel nincs gondom, havonta egyszer felmegyek, és törlöm a spam könyvtáramat... kb ennyi...
  • Molnibalage
    #54
    Én már nem küldök freemaillal semmit, de 1 éve még azonnal átment minden. Egyszer használtam gmail-t, csak fél napot késett a levél... A gyorsaságot, nem csak erre értettem. Tetű lassan töltheted le amit csatoltak és maga a felület is csigalassú.
  • qtpman
    #53
    én vipmailt használok és nagyon szeretem szval zsiiir :P
  • Godefroy
    #52
    Valahogy érteztem már a cmből ez dojcsákdanis cikk lesz :)

    És tényleg! :)
  • ChaosTeam
    #51
    Te tudod miről beszélsz? Szerintem kevered a gyors és a lassú fogalmakat.. a Freemail neked gyors, amikor legalább 15-20 perc mire megérkezik egy levél? hát gratulálok...
  • ChaosTeam
    #50
    A Freemail nagyon jó... olyan jó spam szűrője van, hogy egy csomó netes oldal utáni regisztrációt megerősítő levél egyszerűen soha se érkezik meg vagy csak 30-40 újraküldés után esetleg megjön.

    a T meg mit csinál? Jó reklámfelületeket vásárol. Ahol viszonylag jó a forgalom azt szépen megveszik. Aztán fejleszteni nem nagyon fejlesztenek, csak bővítik a reklámfelületeket az adott oldalakon és a bezsebelt pénzt mindenre költik csak a szolgáltatás fejlesztésére nem ( vagy, ha igen akkor csak nagyon kis részét).

    Alíg várom, hogy mi lesz a következő oldal, ami T-s lesz...
  • Molnibalage
    #49
    A Freemail valóban nem a legjobb, de legalább gyors. A Gmail ellenben szerintem egy fos, olyan lassú cuccot még életemben nem láttam, mint azt..
  • hoo bangin
    #48
    én egyszer "befizettem" erre az sms szolgáltatásra, hogy kapsz egyet ha mailed jött. hát... lóf*szt se kaptam soha. :D írtam nekik kétszer, és kaptam választ? lóf*sz választ nem kaptam. :D frímél a király hogy görbüljenek meg... :))
  • opeca
    #47
    Várd csak meg, amíg feltörik az freemailes fiókodat, aztán sipákolhatsz teli torokból!
  • Zoleeca
    #46
    És szerinted ha minden gmail felhasználó megopróbálna ekkora tárhelyet használni akkor is minden oké lenne? :)))
    ->parasztvakítás

    Meg merem kockáztatni, hogy a userek 90%-ának még csak párszáz megás sincs a postafiókja...

    A tárhelyszémláló pedig...pfff...

    No flame, én is azt használom, de azért ez marketing fogás :)
  • Gerygrey
    #45
    Ott én is jártam egy haverommal anno, és láttam a nagy kék kocka alakú dobozt a szobában, aszonták az a freemail szerver :)

    Letöltöttünk vagy 20 darab MP3-at, 1,44 MB-ra darabolva, floppylemezeken vittük haza. Mekkora csúcs volt, úristen, 20 darab teljes zene :)
  • LADA Kalina
    #44
    nekem nincs fríméles címem, de frímélrl 3 levelet kellett volna kapnom szeptemberbe, egyik sem érkezett meg... na ennyit az egészről
  • Dying Soul
    #43
    1,5 gigám már volt, ez volt a maximum, amikor kettő volt a max. tehát nem az.
  • Randal
    #42
    Jóóó. Az ablak méretét meg nem lehet változtatni ugye?

    Én teljesen meg vagyok elégedve a freemaillel. A béta verzió helyett még a régit használom (igen, lehet azt is:) ).
    A cuccok megjönnek rendesen, a spamek sose érdekeltek. Nem fogom felhúzni magam, hogy kaptam 5 spamet, bejelölöm és törlöm.
  • peba
    #41
    Szerintem is maximálisan áttekinthetetlen a freemail.
  • balee66
    #40
    Amúgy a régi freemail login felület elérhető itt: http://freemail.c3.hu/fm/login1?ver=0


    Hehe, a freemail.uw.hu foglalt :)
  • balee66
    #39
    "Én a freemailt azóta nem használom, mióta megtudtam, ha esetleg valaki feltöri a postafiókomat, akkor senki sem tud semmit sem tenni, vagyis gondolom nem akarnak.
    Ergo a freemail segíti a hackereket."

    Hülyeséget mondtál, ugye tudod?
    Szerinted a többi mail szolgáltató tud bármit is tenni, ha feltörik a fiókodat? Nem.
    Pont a visszaélési lehetőségek miatt...

    Ha feltörik a fiókodat, az valőszínűleg a te hibád.
  • SpiritFire
    #38
    Éppen 10 esztendővel ezelőtt indult útjára hódító útjára
  • Hellion
    #37
    Tré-Online bekebelez mindent: Origot (Régebben jobb volt az is) a freemail.hu-t is (Ami szintén jobb volt mint most) Meg egy "Tiszanet" nevü net-szolgáltatót is, és még sorolhatnám.
  • Hellion
    #36
    Én azt nem értem, a Tré-Online minek kebelezte be a freemail.hu-t IS?
  • Inquisitor
    #35
    Ehh, régi szépidők, amikor az internetet az jelentette, hogy felmásztunk a várba a C3-hoz ...
    Azt hiszem én voltam a 124-ik user, milyen kár, hogy a freemail jogutódok sz*rnak rá, hogy én nem fogadtam el azóta se új felhasználói feltételeket. A mai freemail lassú, bugos, vakítóan sok reklám villog rajta, és úgy ömlik befelé a spam, hogy csak na. A motorcserék csak rontottak rajta. Nemrég törölték csak úgy az accountomat, majd 1 hónap múlva visszakerült csak a leveleim nélkül.
    Most elégedett Gmail felhasználó vagyok, szinte zéró spam, nem tartanak néha fél órákig vagy napokig(!) amíg átér egy egy levél, és nem kapom meg mások(!) leveleit.
  • Gerygrey
    #34
    Engem nem igazán hoz lázba a 3 giga, de nem baj ha sosem fog megtelni a postafiókom. Viszont a G-mail áttekinthető és könnyen használható, nem rossz hogy az utolsó 50 levelemet látom (ráadásul a RE: kezdetű ide-oda válaszleveleket csoportosítja és egymás "alá" teszi szépen, intelligensen), a freemailben meg csak az utolsó 4-5 levelet, 19-es monitor ide vagy oda, ez gáz. Én már a betárcsázós időben sem szerettem a Freemailt, akkoriban a Drótpostagalambot használtam, ahhoz még netelőfizetés sem kellett, csak egy modem.
  • scorpeeon
    #33
    Nem paraszvakítás, valakinek szüksége lehet rá. De ez csak egy példa volt, a Gmail fő érdeme nem ez. A GMail gyors, reklámmentes, profi, és annyira felhasználóbarát, hogy jobban már szinte nem is lehetne.
  • sonicXX
    #32
    De a sztaki szótár legalább nem omlik össze minden 10-ik percben - ez is valami (bár ez sem a T érdeme).

    A T-t már akkor megutáltam egy életre amikor bejöttek a bugyiszínű villamos reklámjaikkal, és azóta ez csak fokozódott. Okádni tudnék tőlük.
  • DjDano
    #31
    3 giga tárhely: parasztvakítás
  • sonicXX
    #30
    Amit a bugyirózsaszín-com felvásárol, arról mindent lehet mondani, kivéve hogy:
    - böngésző független
    - gyors
    - korszerű
    - stabil

    Semmi beruházás. Megveszik rengeteg pénzért a reklámfelületeket, aztán felélik és kész. Amit az iwiw-en is fejlesztettek az elmúlt időben, csapnivaló amatőr munka. Az [origo] dettó. Ezeknek a rendszereknek a teljes kódbázisát úgy ahogy van kéne kidobni a kukába és újratervezés után a sárgaföldről újraírni az összeset.

    Szarrágó kapitalista csürhe a T és nyilván az is marad.
  • scorpeeon
    #29
    Régen még ilyet használtam. Ez olyan volt olyan 7 évvel ezelőtt. Azóta a legrosszabb levelező messze, amit ismerek. Messze a leglassabb, a legrosszabban szűri a spameket, tele van reklámmal, hányadék. Ráadásul a tárhely is szánalmasan kevés volt nem is sok ideje (25 mega-lol), az előtt meg 5 mega, amikor Gmail-en már 2 giga volt. (most már 3 giga van ott) Ennek a rózsaszín cégnek "aranykeze" van, amihez nyúl, "arannyá" változik. Kb ez olyan mint a SZTAKI szótár: Origo megvette, azóta reklámmal teli, lassú, igénytelen trágya.
  • NEXUS6
    #28
    Kapják be! Volt egy freemail címem, amit csak kevesen tudtak és ezért nem is volt nagyon forgalma, de azért rá-rá néztem, hát nem megszűntették!!!!
  • eto demerzel
    #27
    nem is van/volt freemail cimem. de sajna sok a spam es safari alatt nm igazan akar bejonni. ugy hogy pihentettem. a gmail sokkal jobb.
  • opeca
    #26
    Én a freemailt azóta nem használom, mióta megtudtam, ha esetleg valaki feltöri a postafiókomat, akkor senki sem tud semmit sem tenni, vagyis gondolom nem akarnak.

    Ergo a freemail segíti a hackereket.
  • stinkydiver73
    #25
    Még a betárcsázós korszakban ketten használtuk ugyanazt az emailcímet, különböző jelszóval :) Néha furcsa leveleket kaptam, aztán sikerült kommunikálni az illetővel egy magamnak küldött levéllel és én megszüntettem azt a fiókot.
  • k9duli
    #24
    3éve van freemailes címem.2 évig csak az a levél jött ami érdekelt.Aztán lett egy pár haver aki nyomadta a kör leveleket gépe otthon vírusos volt....Így már elég nagy szemét tenger lett a 3.évben.