Boldog 10. szülinapot [freemail]!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is összeszorul a szívem, mikor eszembe jut a havi 10 órás elérésem :)
ami kb napi 2-3 mail checket jelentett, HIX levlista digestek letöltése és csá :)
viszont akkoriban korlátlan volt az adatforgalom :P Igaz, hogy 28.8-as modemmel nem is lehetett belecsapni a lecsóba annyira :P

Azért annak idején induláskor nagyon korszakalkotó volt a freemail. Ha jól emlékszem, akkor volt neki saját betárcsázós vonala, azaz internet nélkül is be lehetett jelentkezni és levelezni. Ez nagy szám volt, mert a net iszonyú pénzbe került és magánemberként szinte senkinek sem volt 24 órás internete otthon, mert fizettük rendesen a percdíjakat a matávnak. Sok embernek annak idején elég jelentõs elõrelépés volt a szolgáltatás.
ChaosTeam
Én évek óta "saját" e-mail címeket használok, vagyis nem ingyeneseket. nem kerül sokba mégis tökéletesen megfelelõ, gyors, megbízható, és nagy tárhelyem is van hozzá ( ne értsétek félre, nem az email címért fizetek, hanem webtárhelyért és saját domainemmel van az email címem is ).
Nem olyan bonyolult a sikere szerintem:
1. van akinek az emil=freeméllel..soha nem felejtem el a kérdést: Van freeméled?
2. akik már ezer éve ott vannak és ezt a címet használja oda-vissza
3. akiknek tényleg csak az a fontos, hogy az a pár K-s levele elmenjen
4. akinek az összes postafiókját Outlook kezeli
5. és végül mivel nem becsüljük, ezért ha gyorsan kell egy gagyi cím
Amíg csak a robotok olvassák nem aggódom (annyira), csak a levél értelmét ne ismerjék:) A szavakat úgyis ismerik.

Gracie Barra

Dying Soul
gmailt is olvassák robotok, állítólag. állítólag jobb oldalt a leveledre specializált reklámok vannak. állítólag. én nem látom ezeket az adblock miatt. tehát...

Dying Soul
"hiszen hiányzik még a többszörös címkézés lehetõsége, a mappakezelés, többszörös accountkezelés"

ez most a gmailre vonatkozik? mert én ezek közül csak a mappakezelést nem tudommgcsinálni, minden más mûködik. mind az öt emal címemet innen kezelem.

Törölt felhasználó
"hát lehetetlen megoldani ingyen????"

nem lehetetlen, de kockázatos a spamküldés miatt. ha nem tudod megfelelõen szûrni a spameket (mint szerver gazda), akkor hamar fekete listán találod magad.
meg a free szolgáltatások lényege, hogy mindig olvasgatod a szaros reklámokat.
takysoft
Én amint volt gmail váltottam(mármint citromailrõl, mert a freemail már régen is sz*r volt).
Hatalmas tárhely, de az mind1 is mondjuk, nekem 10-20 mega is elég lenne(Thunderbird rulez)
Freemail spamszûrésze szánalmas. Német ismerõsöm levelét simán lekukázta... ha épp akkor nem ellenõrzö, meg se kapom(ritkán szoktab webes felületen belépni).

Ellenba amit eddig csak Gmailtõl kaptam meg: SMTP szolgáltatás.. könyörgöm... hát lehetetlen megoldani ingyen???? (persze, szolgáltatótól kap az ember, de akkor is....) G-mail meg adja alapból:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ami nevetséges, hogy még mindig negyed óra, mire megérkezik egy email, és újabb negyed óra, mire POP3-on is hajlandó azt leküldeni.

Ez kb 2-3 éve van így, elõtte olyan 3-5 perc alatt jöttek meg az emailek. Persze ez a 3-5 perc is nevetségesen sok, a chellos, meg a gmail-es címemre pár másodperc alatt megjön minden.
smv
Régen sem volt jó... :)

Starcraft + Diablo III - esemve

cSuwwi
nevezhetõ hungarikumnak simán ^^
lassú, kevés hely, a sok t-ré reklámról nem is beszélve (partnerünk ajánlata) :|
nem bántam meg, amikor gmailre váltottam, még az openbeta korszakában (~2004)
az utolsó mondat nagyon a helyén van, aki hülye haljon meg, pont

shit happens

BiG G
a legszutykabb az összes közül, ráadásul az a pletyka járja hogy beleolvasnak a mélekbe :C

pedig régen milyen jó is volt.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

← ElőzőOldal 2 / 2