World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És ezt elmondom mégegyszer, mert szeretném ha minnél többet hallanának róla: Stormregion, Codename Panzers: Cold War -> remélem ez übereli majd mindkettõt, amire a videók alapján minden esélyt meglátok(meg arra is hogy nekem már el se fog indulni 😄)
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Végignyomtam a GAME-et (nagy betûkkel, mert megérdemli!!!) easy, normal, és hard fokozaton + egy kis külön szerzemény 4. fokozat. Azt mondom ha valaki Hardon megcsinálja és az összes elérhetõ medált megszerzi azt mondom igazo stratéga. Az irányítás tökéletes. Amugy meg nem értem mi ez a nagy felháborodás azon, hogy nincs bázis. Nem azért, de elég illúzió romboló számomra az, hogy elkezdek füvet vágni, azt behordom egy raktárba, majd abbol hirtelen pénz lesz amibõl pikk-pakk egységeket gyárthatok, ha akarok akkor annyit h nem látni magát a csatamezõt. Lényeg a lényeg aki tudja játszani ezt az RTS-t az mással is elboldogul!!!<#violent>#violent><#finom>#finom>
feamatar: nem tudom neked mit nem dózeroltak le a tankok de nekem 6 óra tank gane után 1* volt olyan hogy nem ment át valami az se az én tankon volt hanem egy csapattárs küldte oda
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Szerencsére mára kezd el terjedni ez a csapat alapú irányítási forma, de nem mai dolog... ott volt pl anno a Sid Meier's Gettysburg, vagy a Dark Omen... és még talán régebben is voltak ilyenek. Szóval változatosság létezik nagyon rég óta(és itt még pl ott a Total War széria ami kicsit másjellegû, vagy az Earth széria,vagy a TA/Supreme Commander széria, vagy akár a magyar Panzers széria, mind valamennyiben más koncepciót alkalmaz)
Egyébként valóban jól összerakott stratégia ez. Squad alapú, ennek nagyon örülök, annak kevésbé hogy nem eléggé intelligensek a saját egységeink(CoHba ez sokkal jobb volt), emellett túl sokszor kell alkalmazni a unit special abilityjét ami lassítsa játékmenetet. Az hogy állandóan új egységeket hozhatunk be nagyon jó, illetve a multis feladatok szerinti szétosztás se rossz. A nuke az álleejtõ.
Sok mindenben hasonlít a CoHra, és õszintén szólva, én azt bizonyos elemeiben jobbnak érzem mint ezt(fõleg AI téren, illetve a környezet destruktivitása hatalmas dolog volt ott
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Még csak a betat és a demót ismerem, de kell.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
aki szerint ennek szar a sztorija, szarok a küldik, szar a grafikája vagy a multija, az valami másik bolygóról jött
persze az más kérdés ha valaki nem szereti, de szarnak ezt tényleg nehezen lehetne nevezni
egyébként itt is jelzem, hogy szervezõdik egy gamer újságírók vs gamerek WiC netes challange 😊 várom a nagyszájúakat is, meg persze inkább azokat, akik tényleg értikelik a cuccot 😛
Ja, hogy nem és még csak meg sem indoklod, hogy miért szar... akkor jobb lesz ha,
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
annyit megérne nekem is!
Ahogy az FPS-ek is már a taktikus csapatmunkát favorizálják. Lásd Battlefield sorozat, CS(na itt biztos belémkötnek <#vigyor2>#vigyor2> ) Rainbow Six és társaik. Szóval itt volt már az ideje na. Nekem igenis tetszik ez a Játék, meg is van eredetibe mert megérdemli(kevés ilyen játék van mostanság sajnos). Na ennyi, viszlát a harctéren. Bocs a hosszú pofázásért, és az esetleges helyesírási hibákért de ez most kikívánkozott.
Az irányitás tényleg egy nagy nulla. Próbáltam szokni, de ez a gyúrjuk össze az fps irányitást az rts-el nagyon pocsék lett.
Lehet leszólni és nem egyet érteni velem, de azért megjegyzem,hogy zárt bétás tesztelõ voltam.
Baromi ronda ez az új dizájn!
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
nem? akkor meg mit ugatsz?
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
http://kutyuszoba.blog.hu/
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Szerintem megveszem eredetiben is, és megyek a netes harcmezõkre
http://kutyuszoba.blog.hu/