83
-
aDannyBoy #43 az általa felsorolt konfig már nem egy komoly összeg, 100 ezer alatt össze lehet rakni egy olyan gépet. Annál kevesebből meg ne várd már el, hogy az új játékok fussanak, de mondjuk a starcraft most is etalon, ahhoz már egy P1 is tök elég, azt meg már ingyen is kapsz. -
#42 Igen,csak nem mindenkinek van pénze ilyen gépet venni. -
#41 3000+, geforce6600gt, 2giga ram kozepes beallitas melett vigan jatszhato.A grafika nagyon szep!Az atom mellett ugrik 1et, amugy siman fut. 2x vittem vegig es baromira bejon ez a game.Ga-Bika out! :) -
roadfansite #40 egy kicsit eltúlozták így még a Direct-X10-el is Direct-x 10-es kártyát hol veszünk nagyon kevés helyen még nem olyan mint egy hagyományos DX9-es kártya
-
roadfansite #39 Szép játék de szerintem nem kéne minden FPS-nek ilyen szép grafikájú játékokat csinálni pl gondoljanak a gyengébb gépekre is nekem szaggat elég csúnyán : Intel Caleron 1,7Ghz CPU
125MB ASUS A9500 VGA
1,25GB RAM
stb... -
Wittgen #38 Nálam 3000+ proci 1Gb ram és x800 mellett épphogy eldöcög 12 fps-t -> szal játszhatatlan. Így jártam. -
Renegade #37 jogos, ha már a gyalogság felkapaszkodott a tankra, pont semmit nem ért egy csilicsálé 88-as sem. :-) -
vidu01 #36 Sztem a SupCom lesz a befutó, vagyis remélem hogy az lesz. :D Mondjuk novemberben jön a kieg DVD hozzá új fajjal csomó új egységgel, sok függ attól is hogy az mien lesz. -
Matt234 #35 Nos igen a fizika nagy kérdés. Am. ennél a gammánál elég érdekes a dolog megoldása, leg. az én észrevételeim szerint. Saját gépemen csak 1 kisebb közepes configgal futott rendesen a játék és hát igen adott elő igen érdekes dolgokat is. Utána nyomtuk haver MZ/X es kivitelezésű gépén is maximális beállítási lehetőségekkel is. Nos a különbség magáért beszél. Nálam nem dőltek a fák s a kerítések havernál igen, ha a tankok túl közelről lőtték egymást akkor sérült a támadó egység is. Ha az egyik egységnek használtam a spec. abi.-jét akkor volt, hogy az ellen tankija tovább gurult és volt, hogy saját egységemet lőttem telibe... szal vannak érdekességek. -
feamatar #34 én csak arra gondolok minimum lőtáv alatt, hogy valamivel korlátozzák, hogy a tankok 2 méterről lőjék egymást, egyszerűen zavaró, nagyon, vagy amikor gyalogos túl közel megy és még akkor is rádurrant az ágyú:s
Egy tankkal bizonyos területen belül amúgy sem képes lőni, mert a cső vertikális állása nem korlátlan métékben változtatható... -
#33 Nagyon szépre sikeredett, az egyszer tény. -
#32 Szerintem simán az év stratégiája lesz, cnc3/supremecommanderestül... -
Renegade #31 hát tudtommal az életben (II.VH) sem volt minimum lőtáv. Kicsit bizonytalan vagyok, hogy kipróbáljam e, bár egész jókat írtak róla, de amióta játszottam a HOI-val azóta nagyon bután nézek az RTS-re. Nem vitatom ehhez is kell taktikai érzék, de nem sok köze van a valósághoz. Itt is HP-ja van minden egységnek? (talán ez az ősmegoldás zavar a legjobban) :-( -
#30 De tudod... mondhatja, hogy szar, nincs azzal semmi baj, hiszen nem vagyunk egyformák. De meg sem indokolja, csak beírja egy fél mondatban és ennyi.
-
feamatar #29 van az a tengerparti pálya, próbáltam a templom kerítésére ráküldeni a tankokat, és valamiért nem engedte, gondoltam akkor átküldöm a kerítésen túlra mert az zárt hely volt és azt se engedte, gondoltam beküldöm épület oldalába, azt se engedte, lehet nálam nem volt eléggé felhúzva a fizikai beállítások, akkor nem találkoztam olyannal se, hogy a lövedék úgy célt tévesztene, hogy mondjuk másik szövetséges egységemet, vagy valami teljesen mást találna el. Az azonban tetszett, hogy a tankok igazán nagy távolságból is lőnek egymásra(az már kevésbé hogy 2 méterről is, de ezt még csak a Stormregion játékaiban láttam megvalósítani hogy legyen minimum lőtáv) A valós környezetbe helyezett RTSek királya a Company of Heroes-al egyetemben(igazából én a CoHal szimpatizálok ingább mint lentebb kifejtettem, bár azzal játszottam többet, lehet ezért).
És ezt elmondom mégegyszer, mert szeretném ha minnél többet hallanának róla: Stormregion, Codename Panzers: Cold War -> remélem ez übereli majd mindkettőt, amire a videók alapján minden esélyt meglátok(meg arra is hogy nekem már el se fog indulni :D) -
gplay #28 A bázis építés terén egyet értek veled. Szeretem az olyan stratégiákat is, de a legtöbb amivel találkozni arról szól, hogy építs bázist, gyárts sok-sok egységet és, ha több van mint az ellennek akkor te nyertél. 0 taktikával játszható. Hozzá teszem, nem ismerem az összes gémet ez csak az én vélemény. A SC-t már nagyon vártam annó hatalmas csatatér, tényleg kell taktikázni. Viszont nem kötött le. Nekem már túl nagy lett a tér. Ha át akartam látni akkor az egységek már csak ki ikonok voltak. :( A meg a szépségében és a csatákban is gyönyörködni akartam akkor már nem láttam át az egészet. Ennél a gámánál viszont meg volt a nagy tér(szerintem) és még sem volt át láthatatlan. Miért? Mert nem volt 2632100454532423432 egység a pályán. És aki azt mondja itt nem lehet taktikázni, nem kell stratégia az szerintem nem is telepítette a gémet. -
Matt234 #27 Hmmm... 11. kommenten jot nevettem... kb. minden amit srác írt hülyeség...
Végignyomtam a GAME-et (nagy betűkkel, mert megérdemli!!!) easy, normal, és hard fokozaton + egy kis külön szerzemény 4. fokozat. Azt mondom ha valaki Hardon megcsinálja és az összes elérhető medált megszerzi azt mondom igazo stratéga. Az irányítás tökéletes. Amugy meg nem értem mi ez a nagy felháborodás azon, hogy nincs bázis. Nem azért, de elég illúzió romboló számomra az, hogy elkezdek füvet vágni, azt behordom egy raktárba, majd abbol hirtelen pénz lesz amiből pikk-pakk egységeket gyárthatok, ha akarok akkor annyit h nem látni magát a csatamezőt. Lényeg a lényeg aki tudja játszani ezt az RTS-t az mással is elboldogul!!! -
Zoolesz #26 Na ez az összecsapás érdekel engem is meg gondolom a haverokat is akik velem tolják.:)
feamatar: nem tudom neked mit nem dózeroltak le a tankok de nekem 6 óra tank gane után 1* volt olyan hogy nem ment át valami az se az én tankon volt hanem egy csapattárs küldte oda -
feamatar #25 Relic Games... Warhammer40k és Company of Heroes: a könnyebb fajátból való taktikai RTSek netovábbja.
Szerencsére mára kezd el terjedni ez a csapat alapú irányítási forma, de nem mai dolog... ott volt pl anno a Sid Meier's Gettysburg, vagy a Dark Omen... és még talán régebben is voltak ilyenek. Szóval változatosság létezik nagyon rég óta(és itt még pl ott a Total War széria ami kicsit másjellegű, vagy az Earth széria,vagy a TA/Supreme Commander széria, vagy akár a magyar Panzers széria, mind valamennyiben más koncepciót alkalmaz)
Egyébként valóban jól összerakott stratégia ez. Squad alapú, ennek nagyon örülök, annak kevésbé hogy nem eléggé intelligensek a saját egységeink(CoHba ez sokkal jobb volt), emellett túl sokszor kell alkalmazni a unit special abilityjét ami lassítsa játékmenetet. Az hogy állandóan új egységeket hozhatunk be nagyon jó, illetve a multis feladatok szerinti szétosztás se rossz. A nuke az álleejtő.
Sok mindenben hasonlít a CoHra, és őszintén szólva, én azt bizonyos elemeiben jobbnak érzem mint ezt(főleg AI téren, illetve a környezet destruktivitása hatalmas dolog volt ott[stratégiailag is]... itt meg egy nyavajás kerítést se dózerolnak le a tankok...) Még jöjjön ki a Coldwar... majd a magyar srácok megmutatják hogy kell modernkorban játszódó stratégiát csinálni :D:D(ott épületen belüli harcok is lesznek, minden eddiginál durvább fizika, és remélhetőleg remek AI) -
gplay #24 Valszeg meg van a következő eredeti gémem. :D
Még csak a betat és a demót ismerem, de kell. -
aDannyBoy #23 fel sem kell venni,
aki szerint ennek szar a sztorija, szarok a küldik, szar a grafikája vagy a multija, az valami másik bolygóról jött
persze az más kérdés ha valaki nem szereti, de szarnak ezt tényleg nehezen lehetne nevezni
egyébként itt is jelzem, hogy szerveződik egy gamer újságírók vs gamerek WiC netes challange :) várom a nagyszájúakat is, meg persze inkább azokat, akik tényleg értikelik a cuccot :P -
#22 Igen? Akkor várjuk a kimentett képet, hogy letoltad kampányt.
Ja, hogy nem és még csak meg sem indoklod, hogy miért szar... akkor jobb lesz ha,
-
#21 irj privit ha érdekel -
Foga #20 5k? eredeti?
annyit megérne nekem is! -
Foga #19 Supreme Commander sztem jobb, bár ez is pofás nekem azért tetszik! -
Gundark1234 #18 Na huzzá innen!! Fórum troll seggfej. Ha csak ennyit tudsz hozzászólni. -
djukel #17 szar lett -
#16 szia, én eladnám ez enyémet, eredeti 5000ért a tied... teljesen magyar nyelvű.. ha érdekel privibe irj:) -
Gundark1234 #15 Nos, ha neked ez a véleményed lelked rajta. Elfogadható, hogy van akinek ez nem jön be. Ám be kell látni, hogy azért egy kis változatosság már ráfért az RTS világra, hiszen már a Dune 2 óta ugyanaz a koncepció megy(bázis fel, tankok légierő jedilovag stb legyárt, rush, rush, rush, aztán ha már unod akkor nesze szuperweapon hadd szívjon az ellen). Itt meg van az egymásra épülő fegyvernemek által megvalósított taktikus CSAPATMUNKA. Ami valljuk be őszintén, egy mai más RTS-nek nem sajátja. Én legalábbis nem láttam még ilyet. Hozzáteszem eddig még.
Ahogy az FPS-ek is már a taktikus csapatmunkát favorizálják. Lásd Battlefield sorozat, CS(na itt biztos belémkötnek ) Rainbow Six és társaik. Szóval itt volt már az ideje na. Nekem igenis tetszik ez a Játék, meg is van eredetibe mert megérdemli(kevés ilyen játék van mostanság sajnos). Na ennyi, viszlát a harctéren. Bocs a hosszú pofázásért, és az esetleges helyesírási hibákért de ez most kikívánkozott. -
kanesoban #14 Ez a játék nem olyan, mint a Ground control 2 ? -
#13 Nekem demóban kb 5 percig tartott megszokni az irányítást, szerintem semmi gond vele. -
#12 Bizony. Csili-vili, de semmi más. A multi része pedig, hááát lehet van akinek bejön, van akinek nem. A stratégia nálam arról szól,hogy felhúzol egy bázist, nem "akciópontokért vásárolj" jajj most helikoptert, vagy tankokat kérjek tipus legyen.
Az irányitás tényleg egy nagy nulla. Próbáltam szokni, de ez a gyúrjuk össze az fps irányitást az rts-el nagyon pocsék lett.
Lehet leszólni és nem egyet érteni velem, de azért megjegyzem,hogy zárt bétás tesztelő voltam. -
#11 Hát nem tudom, de a panzers phase one ezerszer jobban bejön grafikailag is mint ez, pedig az nem mai darab. Itt van millió effekt, mégis inkább csak furának tűnik mint szépnek, plusz még kicsit szaggat is hozzá. A csatáknál sem lehet igazán stratégiázni, valahogy műanyag az egész. -
Godefroy #10 Jaték nem rossz, de valamiért nem köt le. -
kricsi #9 Csodaszép, le is töltöm:) -
moRtiZ #8 Szerintem semmi baj nincs a kezelessel, kicsit szokni kell, de utana teljesen perfekt. A hangulata meg odakurja az ivet. Nagyon josag ez a jatek, csak ajanlani lehet. -
#7 meg tudtad volna csinálni egyszerűbbre?
nem? akkor meg mit ugatsz? -
#6 Valljuk be az a 8k nem nagy összeg. Az open beta alatt megtapasztaltam hogy milyen a netes része. A warezzal az egészbe belekukkantottam. De ez kell nekem! :) -
BigLacaFaca79 #5 az irányitást elcseszték, a játék amúgy nem lenne rossz, de a kamerakezelés el van cseszve -
bvalek2 #4 Na ezért tesz jót a játékpiacnak a warez, ha van kipróbálási lehetőség, a jó játékokért rohannak a boltba, és viszik mint a cukrot, a vackokat letörlik.