83
-
hunter0413 #83 Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.Ha letöltök a World in Conflict-hoz egy mod-ot akkor hogyan telepítsem fel mert ha feltelepítette nem változik semmi.Megnézetem a játékban Options/Select mod de semmi nincs ott.Mit csináljak?Segítsetek köszi. -
vion3 #82 nem tudjátok hol tudnám leszed teljesben vagy megvenni olcsobban mert kéne de nem látom a polcokon se a neten. -
Gabrocccky #81 nekem is 9600 GT-m van, minden max, akadás nélkül megy :) csak füstbe megy le az fps egy icipicit :D
config:
AMD Athlon X2 6000+
GALAXY 9600GT 512MB PCI-E
2×1GB Kingmax 667Mhz RAM
420W táp -
Gabrocccky #80 jó game :) -
totymedli #79 Ez gyakorlatilag jobb grafikájú Act of War.:D -
szily3 #78 Nah gyerekek:
'Nem rombol, nem rombolodik a taj, tankok nem mennek at a keritesen' - fizika bazmeg! nem mind1 milyen beallitassal jatszol!!!
'Szar a graf, xx regi, de jobb volt' - velemenyek vannak, de ne 5 eves karikkal jatszatok 640*480ban, konyorgom! Teny, hogy soha egyetlen RTS-nek n volt ilyen jo grafikaja meg elethu fizikaja, ahogy a PC Guru irja: "A grafika nem csak az RTS-ek között ütős, de más játékok sem szorongatják meg." Példának, hogy ha közel viszed a kamerát a katonához, látod az EGYEDI arcat, a tank meg a legaprobb reszletekig ki van dolgozva :|
'Muanyag a jatekelmeny, grafika is muanyag szagu...' Na itt ismet a Config szamit, mer hath full lowon telleg n onmaga, bar en meg ugy se panaszkodnek. A csatakrol meg annyit, hogy itt a fejlesztok minden eddiginel realisabban oldottak meg a dolgokat, es te meg cs C&C/n jatszottal, ha ez neked n eleg realis. Ebben a kategoriaban ilyen elethut meg n lattam, mondom ezt ugy, hogy sok mindent volt szerencsem kiprobalni...
Én véleményem a game-ről. Egyértelműen a legjobb ilyen stílusú RTS, bár a gépigény 'hátborzongató' <nekem Celeron 2.66os procival 1.5 GB D2es rammal meg 9600GTvel cs mediumon megy. Persz a proci a gyenge pont, ha azt kicserelem, rem dx 10 nelkul elfut hardon:D
A taktikarol annyit, hogy meg sima fun szerveren sem elsz meg nelkule, egy klan pedig telleg teljes osszhangban es csapatmunkaban kell mukodjon, ha tenyleg jol akar teljesiteni, mer am egy igazi csapat... -
picnic #77 Próbáld meg a játékot nagyobb felbontásra állítani -
Tundork #76 én nem értem a mai fejlesztőket. lehet a hiba nálam van, esetleg tudja valaki hogyan lehet a szöveg méretét növelni? mert igy a gyakorló páját se viszem végig...
1280x760 as monitorom van, és a kb 8as font mérettől, fekete alapon fehérrel kb 2 szöveg ütán csillagokat láttam, és azt hittem kifolyik a szemem. nálam a game 30 secet volt fent a gépen -
oregon1987 #75 Játszál Hamachin haverral! -
landor00 #74 Valaki aki tudja a játékhoz a cd kulcsot nem írná le? énis végigvittem a singleplayert most szeretnék multizni csak tehát nemtudom a cd-key-t és jó lenne ha valaki aki multizik leírná -
szily3 #73 "Hát nem tudom, de a panzers phase one ezerszer jobban bejön grafikailag is mint ez, pedig az nem mai darab. Itt van millió effekt, mégis inkább csak furának tűnik mint szépnek, plusz még kicsit szaggat is hozzá. A csatáknál sem lehet igazán stratégiázni, valahogy műanyag az egész."
Kedves BCS pixel: Te még nem láttál erdőt -
szily3 #72 Én játszok vele Végigvittem a single-t, és profi a multi is!Nagyon profi munka. Grat a Sierra csapatának!!! -
#71 -
romeo92 #70 hello nekem Geforce 8800 GT 2 GB ram és 4800+proci faszán megy jó kis játék főleg hogy magyarul van meg:) -
Gerikeee #69 XD -
dzsagon #68 lófaszt -
#67 Istencsászár játék, minden tekintetben, régen nem játszottam ilyen jót. A gépigénye se rossz, medium-low keverékkel játszom, így is elég szép, és így tökéletes sebességgel megy 3100+ athlon xp-n, 1 giga ddr400-al, és radeon 9600prau-val. -
picnic #66 Azt nem tudom, honnan lehet letölteni a magyar verziót, de az multiba nem hiszem, hogy fog menni. Márpedig ez itt a lényeg. -
ATX1 #65 Sziasztok
Kérnék 1 kis segitséget,ha lehet.
World in Conflict-ot letöltötem,de magyar változatot nemtaláltam,hol lehet letölteni,vagy mijen verzió kel,hogy magyar legyen a játék?
Ha tudtok segitsetek,amit elöre megköszöném.
-
picnic #64 Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy miért van az, hogy (multiban) néha látom a képernyő szélén, hogy szavazás indult ennek és annak a játékosnak a kirúgásáról? Tegnap este engem is kirúgtak az egyik szeverről. Miért van ez, és von maga után valami szankciót? Egyébként brutálisan jó a játék! -
sziklaszirt #63 Hatalmas nagy játék:) -
Janika5555 #62 Helló mindenki valaki lécci adna egy kulcsot multihoz !
Na lécci !
Köszike aki ad annak örök hála és ha meglessz !
Akkor keresek csapattársakat serverhez a Szovjet csapatba !
Köszönöm előre is az e-mail-em:[email protected]
Mindenkinek jó játékot én nagyon élvezem csak multihoz adjatok kulcsot.LÉCCI !!!!!!!.Köszike ..Egy jó Barát.. -
picnic #61 Kb. fél órán belül megyek, és megveszem, annyi jót írtak róla mindenütt, hogy nem bírom ki. Remélem, normálisan fog futni a gyengusz gépemen... -
ZsemleMorzsi #60 Hello!
Ha valaki megvette eredetiben a játékot, de nem indul/nem fut neki, akkor én jutányos áron megvenném, vagy legalább a cd kulcsot a multihoz.
No, ha van valakinek ilyenje, akkor írjon: [email protected]
Re all -
picnic #59 Sziasztok! Januárban én is meg szeretném venni a játékot, de nem tudom normálisan futna-e a következő konfig alatt: int. cel. GPU 2,8 Ghz, videókártya: Radeon 9250 128 mb, másfél giga RAM... Közületek van valakinek hasonló felszerelése? Nagyon tetszik a játék, de nem akarom, hogy a gép miatt befürödjek. -
Gathavor #58 Télleg! Mit jelent tulképp az "Ajánlott gépigény"? Mert ennél a játéknál, meg a Supreme Commandernél pl az ajánlott gépigény csak annyira elég, hogy közepes beállítások mellett fusson épp csak jól a game. Mindkettőnél sokkal erősebb gép kell, hogy szépen és rendesen lehessen vele játszani, mint ami ajánlottként fel van tüntetve. -
#57 Most miért hazudnék?
Szépen, símán megy, egyedül a küldetés közbeni átvezető animációknál szokott belassulni, de ott is csak akkor ha valami füst van. -
tzolee21 #56 ovasva vissza a hozzászólásokat természetesen itt is megjelennek olyan emberek hogy sokkal gyengébb a karijuk mint nekem mégis sokkal nagyobb felbontáson tudják tolni az adott játékot, már csak az hiányzik hogy jöjjön valaki amd duron 800-assal meg S3 Savage 32 mb kártyával és kijelentse hogy nála igenis megy 1280*1024-ben!lol -
tzolee21 #55 Most nem is tudom hogy ezt viccnek szántad-e vagy komolyan gondoltad!
7300 SE nagyon messze áll a DX10-től, még a dx9-et se tudja rendesen megjeleníteni (pl. ha Stalker-rel játszanál nem tudnál dynamic lightingba azaz dx9-be kapcsolni)!
Nekem egyébként amd A64 3800+, 1GB rammal, 7600Gt Oc-vel meg sem akar moccanni 1024*768-ban!
-
#54 Nekem egy 256 megás 7300SE (Dx10) van + 2 giga ram + Athlon X2 3800+ és tökéletesen fut 1024*768-as felbontáson, szóval nem nagyon értelek. -
kovadam87 #53 Roadfansite, én megértelek, de azért ez a konfig lásd be h még az enyémnél is sokkal gyengébb pedig az én gépen igen csak fostalicska :S 1,7ghz-s proci az már sajna csak arra elég h netezz, anno volt egy 9550es atim hát tudom mire képes és ráadásul neked a butított variáns a 9500-as van meg :S ezen pofoznod kéne nem kerül max egy 20-30ezer forintodba és már is játszhatnál ezzel a gémmel a gépeden medium grafika mellett ;) hidd el megéri, áldozz a gépedre ennyit minimum :) -
kovadam87 #52 Skacok nekem nagyon gyenge gépem van kb közép szar. 2.6 cerka proci fos chache el 1 giga ram és egy öreg ati 9600 xt 256 megás videó kari. Viszont, a játék nállam full jól megy :D kb 20-25 fps ami egy 2007es játéknál nagyon nagy szó! Amúgy pedig csak isteníteni tudom ezt a gémet, mert kicsit elszakadtak a gyökerektől mégis megtartottak minden jót amit lehetett. Az irányítás tökéletes kézre esik minden, a menü ésszerű logikus könnyen kezelhető és betanulható. A grafika lenyűgöző (igaz erősebb gép előny;) a játék menet pörgős lehet taktikázni nem unod el az agyad. A multiban a mesterséges intelligencia kinyír okosabb nálad is, bezonyám... :D és a singli playerje tényleg odabasz :) letöltöttem megszerettem és ha meglesz a kessem rohanok mint a vadak és veszem meg a zsákomba :DD én is csak ajánlani tudom ezt a játékot! -
tzolee21 #51 Ez lol amit írtak, a kedves sg szerkesztők!
Az eddigi legbrutálisabb hardwareigényű Rts-ről azt írják hogy nem kell feltétlenül gyilkos hardware!
Ez a legbrutálabb játék, még a 8800 Gtx és gt Dx9-ben is alig viszi(persze max beállításokkal, de csak 1024*768-ban)!
Az én gépemen pedig meg se moccan 1024*768-on pedig Call of Duty, Nfspro, Gears of War megy ugyanezen felbontáson!
-
janx #50 csákány lenne olyam problémám hogy nemvágom mien securom kell a WIc-hez!!
vagy elég e egy crack vagy hogy indítsam el ????????plz valaki help -
#49 Jahh, nekem tetszik. Szidhattok, hogy nem indoklom! -
#48 Miért kéne indokolnia? Neki nem tetszett és kész. Ennyi. És azt miért nem basszátok le, aki meg csak annyit ír, hogy k.rvajóó???? Lehet, hogy csak egyszerű véleményt akart formálni, az első benyomását írta le. Szerintem meg azokat kéne nyakonverni, akik össze-vissza okoskodnak legtöbbször tudás nélkül (akinek nem inge...). -
#47 Sajnos hozzá kell szokni, hogy mostmár ahol van komolyabb fizika - stratégiákban, ott bizony elkél a kétmagos proci 2Gb rammal(sajnos) , de így legalább nem a SupCom az erőforrásigény királya :) -
Kaziking #46 nah hozzápofázok a dologhoz én is, nálam 3200 A64 procival, 1 giga rammal, 6600 gt vel vigan hasit 1280 ban a trialos demo multiban. ami miatt anyázok az az hogy kb 10 perc után kilép valami hibával álatlában mikor az adott pályán vége felé jár a csata :)) -
#45 Hogy az istenbe megy nálad olyan jól???
Nekem Kétmagos Athlon 3800+ -om van 2 giga Ram és 8600GTS, és akad, mint az állat... 1024-ben ráadásul, tehát a felbontás sincs az egekben... -