World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
config:
AMD Athlon X2 6000+
GALAXY 9600GT 512MB PCI-E
2×1GB Kingmax 667Mhz RAM
420W táp
'Nem rombol, nem rombolodik a taj, tankok nem mennek at a keritesen' - fizika bazmeg! nem mind1 milyen beallitassal jatszol!!!
'Szar a graf, xx regi, de jobb volt' - velemenyek vannak, de ne 5 eves karikkal jatszatok 640*480ban, konyorgom! Teny, hogy soha egyetlen RTS-nek n volt ilyen jo grafikaja meg elethu fizikaja, ahogy a PC Guru irja: "A grafika nem csak az RTS-ek között ütõs, de más játékok sem szorongatják meg." Példának, hogy ha közel viszed a kamerát a katonához, látod az EGYEDI arcat, a tank meg a legaprobb reszletekig ki van dolgozva :|
'Muanyag a jatekelmeny, grafika is muanyag szagu...' Na itt ismet a Config szamit, mer hath full lowon telleg n onmaga, bar en meg ugy se panaszkodnek. A csatakrol meg annyit, hogy itt a fejlesztok minden eddiginel realisabban oldottak meg a dolgokat, es te meg cs C&C/n jatszottal, ha ez neked n eleg realis. Ebben a kategoriaban ilyen elethut meg n lattam, mondom ezt ugy, hogy sok mindent volt szerencsem kiprobalni...
Én véleményem a game-rõl. Egyértelmûen a legjobb ilyen stílusú RTS, bár a gépigény 'hátborzongató' <nekem Celeron 2.66os procival 1.5 GB D2es rammal meg 9600GTvel cs mediumon megy. Persz a proci a gyenge pont, ha azt kicserelem, rem dx 10 nelkul elfut hardon:D
A taktikarol annyit, hogy meg sima fun szerveren sem elsz meg nelkule, egy klan pedig telleg teljes osszhangban es csapatmunkaban kell mukodjon, ha tenyleg jol akar teljesiteni, mer am egy igazi csapat...
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
1280x760 as monitorom van, és a kb 8as font mérettõl, fekete alapon fehérrel kb 2 szöveg ütán csillagokat láttam, és azt hittem kifolyik a szemem. nálam a game 30 secet volt fent a gépen
Kedves BCS pixel: Te még nem láttál erdõt <#worship>#worship>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kérnék 1 kis segitséget,ha lehet.
World in Conflict-ot letöltötem,de magyar változatot nemtaláltam,hol lehet letölteni,vagy mijen verzió kel,hogy magyar legyen a játék?
Ha tudtok segitsetek,amit elöre megköszöném.
Na lécci !
Köszike aki ad annak örök hála és ha meglessz !
Akkor keresek csapattársakat serverhez a Szovjet csapatba !
Köszönöm elõre is az e-mail-em:[email protected]
Mindenkinek jó játékot én nagyon élvezem csak multihoz adjatok kulcsot.LÉCCI !!!!!!!.Köszike ..Egy jó Barát..
Ha valaki megvette eredetiben a játékot, de nem indul/nem fut neki, akkor én jutányos áron megvenném, vagy legalább a cd kulcsot a multihoz.
No, ha van valakinek ilyenje, akkor írjon: [email protected]
Re all
I never asked for this.
Szépen, símán megy, egyedül a küldetés közbeni átvezetõ animációknál szokott belassulni, de ott is csak akkor ha valami füst van.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
7300 SE nagyon messze áll a DX10-tõl, még a dx9-et se tudja rendesen megjeleníteni (pl. ha Stalker-rel játszanál nem tudnál dynamic lightingba azaz dx9-be kapcsolni)!
Nekem egyébként amd A64 3800+, 1GB rammal, 7600Gt Oc-vel meg sem akar moccanni 1024*768-ban!

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Az eddigi legbrutálisabb hardwareigényû Rts-rõl azt írják hogy nem kell feltétlenül gyilkos hardware!
Ez a legbrutálabb játék, még a 8800 Gtx és gt Dx9-ben is alig viszi(persze max beállításokkal, de csak 1024*768-ban)!
Az én gépemen pedig meg se moccan 1024*768-on pedig Call of Duty, Nfspro, Gears of War megy ugyanezen felbontáson!
vagy elég e egy crack vagy hogy indítsam el ????????plz valaki help
Nekem Kétmagos Athlon 3800+ -om van 2 giga Ram és 8600GTS, és akad, mint az állat... 1024-ben ráadásul, tehát a felbontás sincs az egekben...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
125MB ASUS A9500 VGA
1,25GB RAM
stb...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egy tankkal bizonyos területen belül amúgy sem képes lõni, mert a csõ vertikális állása nem korlátlan métékben változtatható...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.