141
Ki ült már repülőn? Milyen érzés?
  • DJviolin
    Nekem sajnos még nem adatott meg utasszállító gépen ülni. :(
  • rekettyes
    A felszállás elég rossz ,a leszállás kicsivel kevésbé de az is, az
    utazás maga meg feszült türelmetlen várakozás, hogy mikor leszel már túl rajta.
  • JAG1

Az az igazi.
    Sajnos nem ültem műrepülőn, csak "kis" Cessnan, mondjuk abban többször, de ezzel is csinált a koma pár olyan figurát, mondjuk ejtést, hogy azt hittem, a szememen kiesik a gyomrom. :-) Pláne, mikor durva kanyar felfelé.
    Nem lennék jó műrepülő pilóta az biztos. :-)
  • Zsoltika 007
    Malévest nem tudtam mérni mert akkor még nem volt ez az órám.
  • Aspyrin
    Nekem az is elég, amikor hirtelen nagyot fordul a 737-es mondjuk abba az irányba, ahol én ülök :D
  • John Cena
    a legjobb érzés a felszállás a hogy bele szorít az ülésbe:D:D szerintem!:D
  • Zsoltika 007
    Fapados volt. Egyik utas mondta is hogy fáj a feje.
  • Aspyrin
    Malévnál még sosem volt gondom vele, ellenben fapadnál már éreztem azt, hogy szétrobban az agyam a fájdalomtól :/
  • JAG1
    Jó kis légörvényt kívánok neked. Az a legjobb, mikor hirtelen vagy 50-100 métert esik a gép, mert eltűnt alóla a levegő. :-)

Egyik legjobb érzés sztem. Bár ekkora utasszállító gépeken nem nagyon érzel semmit. Esetleg ha kanyarodik egy embereset. Próbálj meg nem a szárny fölé ülni, mert ott ráz a legjobban. Ha mögé ülsz, nem látsz tőle semmit, szal vagy előrébb, vagy jóval hátrébb ülj ablak mellé.

Érdemes szépen mosolyogni a sztyuárdeszekre', mert esetleg benézhetsz a pilótafülkébe, ha szépen megkérik neked a pilótát.
    Úgysem csinálnak semmit, csak a le és -felszállásnál ügyködnek. :-)

• Paranoia
    Volt szerencsém kis ismeretség okán be szállnom egy műrepülő pilóta mellé.Nah az volt repülés:) a gyomrom az agyamba mászott az arcom meg a fülke tetejénél volt vmerre.kapaszkodtam az ülésembe:Dmer úgyéreztem,h "ki szakadok"a gépből.nagyon klassz volt,de nagyobb trükköket már nem hiszem,h bírtam volna^^ de nagyon nagy élmény volt és van fogalmam a Gé erők hatásairól emberi testre:D
  • Bucser
    A transatlanti járatok nem vészesek érzés tekintetében lévén nagygépek:)

A kis regionális jetek már más tészta (ezeket építi le most a MALÉV):)

Azok sokkal érezhetőbbek mind felszállásnál mind leszállásnál és a fordulás irányváltás esetén is lévén sokkal kisebb a törzs így a hosszirányú mozgások kevésbé oszlanakel egy utasra tekintve:)

De az sem vészes:)

Jó móka nagyon egyébként:)
  • Zsoltika 007
    A nyomás is gépfüggő. Volt hogy odafele 800m magasságnak megfelelő nyomás volt, visszafele meg 1800m.
  • Aspyrin
    Eddig nyolcszor volt szerencsém göbzizni.
    Semmi extra: fel -és leszállásnál lehet érezni kisebb huncutságot a gyomor környékén, aki nem bírja az sajnos rókázik. Ismerősöm végihányta a 9 órás New Yorki utat ;-)
    A hirtelen fellépő magassági szintkülönbség miatt bedugulhat a füled, célszerű valamiféle cukorkát szopogatni amíg átáll a szervezet.
    Ha nincs tériszonyod nem lesz más gondod, a klotyót feltétlenül próbáld ki :DDD
    Kaját-piát kapsz majd bőven. Kerüld az ukrán és a kisgyermekes utasokat.. :@

(Szerk.)
    Feldobok két saját képet:

• Zsoltika 007
    Félsz? Nem kell..
    Felszállás a legjobb. Főleg mikor ráereszti a kakaót a kifutón.
  • Galy
    szerintem a felszállás a legjobb az egészben
  • Vlala #5
    Ültem, csak nem szállt fel (Repülőmúzeumban).
    De szívesen kipróbálnám, azt mondják, a fel- és leszállástól eltekintve nem olyan vészes, a felszállásnál fellépő gyorsulás a legijesztőbb.

"És Jézus szóla: A repüléstől pedig ne féljetek, fenn még nem maradt senki, apámat kivéve; Ő is istenien érzi magát."
  • cicai
    Jó, föleg ha lezuhan
    Amugy mindenkinek más a véleménye, mert vki hányik valakinek meg semmi baja, Én már ültem, nekem semmi bajom nem volt:D
  • Frosty01
    várd ki, és úgyis megtudod......
  • Tushan
    ... ja, és még sosem ültem.
  • Tushan
    Jövő nyáron Magyarországról New Yorkba, onnan öt óra várakozás után pedig Las Vegasba megyek repülővel. Milyen érzés repülőn ülni? Kíváncsi vok, merthogy hallottam minden hülyeségről...