Ültél már repülőn?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qetuol
nem tudom, mi pontosan mi az a bezszállókártya, de ha az az ún. check-in,
akkor a ryanair honlapján kell(lehet) azt kinyomtatni. (online check-in). de legfeljebb 15 nappal az utazás elõtt.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

tegnap rendeltem meg a jegyet Angliába a ryanair.com-on, és még nem jött a beszállókártya emailben, egyébként citromailem van. Mi lehet a baj? Esetleg tapasztalat?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Sajnos még nem repültem,mert a páromnak a magasság gondolatától is tériszonya van.A kékestetõi kilátóból is lekellet hozni,Visegrádon még a várba se jött fel.Szegénykémnek nagyon rossz lehet mert,elfehéredik,remeg minden erõ kimegy a lábából is.Ezért aztán nem ülünk repülõre,de azért én egyszer szeretném kipróbálni.

Elég csúnya zárt felhõzet volt ott. Nem sok látszódott a tájból.

__|__ ________(*)________

Mostohaanyum mióta ismerem (13 éve) légiutaskísérõ. Apukám is dolgozott sokáig a Hungarian légitársaságnál, és az édesanyum is.
Ebbõl kifolyólag nagyon-nagyon sokszor ültem már repülõn.
RoR zsozso
Angolból 5ös vok😊) Háát nem tom összejön-e vagy sem de én kitartó vok😊nyíregyen van itthon pilótaképzés.Kösz szükségem lesz a szerencsére de leginkább a tanulásra

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Molnibalage
Milyen jó vagy angolból? Mennyire vagy penge és kitartó? Felsõfokú angol tudás kell hozzá. Szinte esélytelen vagy ma, hogy úgy felvegyenek egyáltalán pilóta képzésre itthon, hogy nincs legalább legalapszintûbb pilótaengedélyed aminek megszerzése kb. 2 millába fáj vagy még többe. Legalábbis én így tudom. Azért sok szerencsét hozzá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

RoR zsozso
Én pilótának fogok továbbtanulni...Utasszállítósnak <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

jah köcsög fapadoson nincs olyan képernyõ, pedig tök jó h tudod hol vagy épp...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

PyRex
ja? akkor jó, már azt hittem nyálas 😊))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Nem nyálas, csak buzis <#mf2>
Egyébként én a természettel vagyok így, a látványtól sokszor nem tudok betelni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PyRex
Imádok repülni! Lehet, hogy nyálasan hangzik, de nekem könnybe lábadt a szemem, amikor életemben elõször repültem, valahogy tök durva érzés volt, hogy ott vagyok a felhõk felett és hogy az ember ilyet is tud 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

gz8
Nagyon szép tud lenni onnan föntrõl a naplemente 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

trackmaniac
Sziasztok! Két hete utaztam elõször repcsin, Malév géppel. Furi volt a felszállás - füldugulás, meg a nehézségi erõ (remélem nem hülyeséget írtam), de aztán minden rendben volt. Tök jó volt, meg egész úton lehetett látni, hogy éppen hol tartunk, milyen magasan vagyunk, meg hogy milyen sebességgel megyünk.

Pár kép:

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

és

sivatag felülrõl, napfelkeltével 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Zinaj
enis repultem mar.kiralysag a felszalas.oan hirtelen emelkedik.eszmeletlen kiralysag.!!

i7 azt szevasztok :P

clio1616v
Lätom te is fapados skyal repültél.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Bucser
hásználd légyszíves a válasz erre gombot mert nem mindig tudni kinek válaszolsz.

köszi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tehát akkor semmi másért nem kellene h aggódjak, kivétel az unalom? <#smile>
hát én USA-t 2x megjártam, de soha többé 9 órás repülõúton nincs kedvem részt venni 😊, és ez csak a tengeren túli járat ugye, +átszállás stb. Az egész olyan érzés az út végén, mintha 3 napja indultál volna el, szóval engem lefárasztott. Ebben az is benne van, hogy semmilyen jármûvön nem tudok mélyen elaludni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

sb1
Egy párszor már repûltem, de az elsõt sosem felejtem :-) !!!
Prágába mentünk haverral, és ezen a rövid kis úton is elég gazdag élményben volt részem...
Kb. féltávnál jártunk, mikor a pilóta bekapcsolta a "biztonsági öveket bekapcsolni" figyelmeztetést, majd pár pillanat múlva olyan volt, mintha 60-70el kocsival egy csomó fekvõrendõrön hajtanánk át...Mit nem mondjak, eléggé parázós volt, de haverom megnyugtatott, hogy mikor Amerikába repûlt, picit durvább volt a helyzet, mikor a kis csomagok egyszer a plafonon voltak, egyszer a földön <#buck>, biztosan jó lehetett...

De azért én így is nagyok szeretek repülni, íme pár kép a legutobbi, Barcelonába tartó géprõl :

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

egyszer már igen, de az nem szállt fel 😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Elvileg egy mohamed mást nem is tehet 😊

efti
Egyszer volt errol egy cikk es allitolag MALEV-eknal a glutenmentes a nyero

WWFSMD?

mohamed
Ha finom és sok kaját akarsz a választékból a kóser ételeket válaszd. tapasztalat.

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

n3whous3
nem, nem is szeretnék

púúúúú

efti
<#wow1> Hogy lehet nem szeretni a repulest?, nincs jobb mint finoman magunk fele huzni a botkormanyt, majd mielott atesik hirtelen belepni valamelyik iranyba es ugyanabba az iranyba csurni is kicsit...

WWFSMD?

Scottt
Nekem oda fele 2 krva jó stweim volt de vissza fele 2 ronda dagadt pasi volt.A kaja tényleg fos és drága de vettem mert nem volt(hosszú történet)A legpoénabb az volt amikor a reptéri shopból kijött kb 10 magyar gyerek és mindenki kolbászt majszolt mert csak egy hétig német koszton éltünk szal 1kis kolbász jól esett.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

shaba23
igen, mostanában minden évben 1x-2x. és nem szeretek repülni😊
A Malév járatain képernyõn követheted az aktuális repülési adatokat, illetve, hogy éppen hol jár a repülõ.

Dedalon nagyon csúnyán kiüti az embert. Ha valakinek érzékeny a gyomra akkor inkább B6 vitamint szedjen.

A legszarabb hely, az összes kézipoggyászt fel kell pakolni, ha valamire szükséged van ugrálhatsz a szomszédod legnagyobb örömére.

Larimenn
Én nem sokat repültem még életemben, de amennyit utaztam azt mindet nagyon élveztem. Azt is szeretem sokszor, ha csak nézhetem ahogy felszálnak vagy épp le nem tudom mért, de valahogy akaratom ellenére el kezdek olyankor mosolyogni.

In my dream, I fall into my fears, I scream your name, I can\'t kill the pain. Rain clouds come up to me, I know you belong to me, You\'re my surrender, Come to me in the midst of flowers

clio1616v
azt helyesen tetted... 😛

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

efti
nem tudom...autoval meg sose csinaltam dugohuzot 😄

WWFSMD?

clio1616v
Ez így van az autóknál is.

efti
Igen.

106 felszallasom volt vitorlazorepulo pilotakent ezelott 11 evvel es imadtam nagyon. A legjobb a dugohuzo gyakorlat volt, nincs jobb mikor az ember arca erezhetoen a gyomrara akar csuszni 😄

Utasforgalmoban is repultem parszor, de csak mint utas. Mindent osszevetve minden tiszteletem azoke a pilotake akikkel repultem, eltekintve talan az egyiktol aki olyan bena leszallast adott elo amiert oktatok eleg csunyan neznenek...

Minel kisebb egy repulo annal elvezetesebb repulni rajta es minel nagyobb annal unalmasabb.

WWFSMD?

clio1616v
Amikor felszáll és fordul az jó érzés a többit meg átalussza az ember.

clio1616v
Igen

Sephi
En majdnem minden honapban 7-8x repulok. Mar olyan mintha buszoznal neha... en ugy toltom el az idot hogy olvasok vagy nintendozok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pheel
Mondom, hely a lábnak, nem több. ;-)
ja, és tényleg rendszeresen járkálj, huzd fel magadhoz a lábad, stb. Öregeknek azért veszélyes, mert tulnyomásos a kabin, és hogy ne nehezedjen rá akkora nyomás, csökkentik a földfelszínihez képest, azaz nõ a vérrögképzõdés esélye a lábban. Persze ez egészséges embereknek nem számít, de figyelni sose árt rá, fõleg egy tengerentúli útnál.

Borzasztó unalmas lesz 8 orán át a gépen ülni. Pontosítva, két óránál több már kínszenvedés, egyszerüen semmit nem tudsz csinálni, csak olvasni és aludni - mondjuk ilyen tengerentúli járaton már van filmnézés is, de az is csak 2 óra elütésére jó. Nem irigyellek.

vigyél dedalont.

cSuwwi
"Vészkijárat tízezer méter magasan? Mmm-mmm. A biztonság ábrándja..." ^^

shit happens

Bucser
na akkor csak én lehetek olyan peches, hogy Malév München-BP járaton oda és vissza is egy 40 körüli nõ és egy srác volt a stewie....

(elég komikusan nézett ki mikor a srác elõadta a mesét az elején😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Chrystopher
Idén augusztusban volt szerencsém angliába menet repülõn ülnöm. Mivel nem mentünk 'annyira' messze így jó volt a fapados is(WizzAir - igaz utána egyesével szedegettem ki a szálkákat a seggembõl..) Hát.. A felszállás a legtutibb. Gurul, gurul, gurul.. kuss.. PAAAMMMMM beindul, mint a disznó. Na az k*rva jó érzés. Aztán meg kis zúgás( ami nem árt, ha van. akkor van gáz, ha nincs 😄 ) Az út egész jól telt, mert a stuardes hölgy az út 95%-án elöttem volt és marha jó segge+mellei voltak szal jól telt az utazás. 😄

Balyy
komoly? 😮
Na az nem semmi!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Bucser
Te is nagyon jól tudod, hogy ez nem légitársaság hanem pilótafüggõ.

Bucser
nem. Nagyvasakat szervízel.

Oldal 1 / 3Következő →