Ültél már repülőn?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ezzel szemben a Hello útján Bonnból Nizzába közel úgy éreztem magam, mint a Malévon. Kedves volt mindenki, a kaja is finom volt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Menj ki a hozzád legközelebbi sportrepülõtérre, és ülj be egy kis sétarepülsére egy vihornyába. Örök élmény. 😊 Aztán jelentkezz pilótának. 😊
Am sajna még én sem ültem repülõm, de szívesen szállnék egy cseppet😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Oka nagyon prózai. ha az ember utasszállítón utazik, akkor feltehetõleg nagyon messzire utazik. Sajna anyagilag még nem adatott meg, hogy nagyon messzire utazzak. 😞
utazás maga meg feszült türelmetlen várakozás, hogy mikor leszel már túl rajta.
Az az igazi.
Sajnos nem ültem mûrepülõn, csak "kis" Cessnan, mondjuk abban többször, de ezzel is csinált a koma pár olyan figurát, mondjuk ejtést, hogy azt hittem, a szememen kiesik a gyomrom. :-) Pláne, mikor durva kanyar felfelé.
Nem lennék jó mûrepülõ pilóta az biztos. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Egyik legjobb érzés sztem. Bár ekkora utasszállító gépeken nem nagyon érzel semmit. Esetleg ha kanyarodik egy embereset. Próbálj meg nem a szárny fölé ülni, mert ott ráz a legjobban. Ha mögé ülsz, nem látsz tõle semmit, szal vagy elõrébb, vagy jóval hátrébb ülj ablak mellé.
Érdemes szépen mosolyogni a sztyuárdeszekre', mert esetleg benézhetsz a pilótafülkébe, ha szépen megkérik neked a pilótát.
Úgysem csinálnak semmit, csak a le és -felszállásnál ügyködnek. :-)
A kis regionális jetek már más tészta (ezeket építi le most a MALÉV)😊
Azok sokkal érezhetõbbek mind felszállásnál mind leszállásnál és a fordulás irányváltás esetén is lévén sokkal kisebb a törzs így a hosszirányú mozgások kevésbé oszlanakel egy utasra tekintve😊
De az sem vészes😊
Jó móka nagyon egyébként😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Semmi extra: fel -és leszállásnál lehet érezni kisebb huncutságot a gyomor környékén, aki nem bírja az sajnos rókázik. Ismerõsöm végihányta a 9 órás New Yorki utat ;-)
A hirtelen fellépõ magassági szintkülönbség miatt bedugulhat a füled, célszerû valamiféle cukorkát szopogatni amíg átáll a szervezet.
Ha nincs tériszonyod nem lesz más gondod, a klotyót feltétlenül próbáld ki 😄DD
Kaját-piát kapsz majd bõven. Kerüld az ukrán és a kisgyermekes utasokat.. :@
(Szerk.)
Feldobok két saját képet:
Felszállás a legjobb. Fõleg mikor ráereszti a kakaót a kifutón.
De szívesen kipróbálnám, azt mondják, a fel- és leszállástól eltekintve nem olyan vészes, a felszállásnál fellépõ gyorsulás a legijesztõbb.
"És Jézus szóla: A repüléstõl pedig ne féljetek, fenn még nem maradt senki, apámat kivéve; Õ is istenien érzi magát."
Amugy mindenkinek más a véleménye, mert vki hányik valakinek meg semmi baja, Én már ültem, nekem semmi bajom nem volt😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt