Ültél már repülőn?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Én már ültem németország oda németország vissza 2x 1,5 óra kb.Olyan mint 1 nagy lift csak itt rágózni kell.Mi easyjettel toltuk(A-319essel)A pilóta visszafele jól odabaszta a végén de tök jó muri<#taps>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Katka22
Én nem mentem semmilyennel sem Bulgáriába,csak átutaztam szerencsére😊)

JAG1
Olyannal ki nem ment anno Bulgáriába. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Katka22
Tu-154-esen még én is ültem.Azthiszem Görögbe mentem vele😊

cSuwwi
Én még ültem Il-18-ason is, amikor a malév még járatta (asszem 89-ig), pont a légcsavar mellett ültünk, hát az egy élmény volt :|
Tu-134, Tu-154 is megvolt. A mai gépeken már "élmény" utazni, a régi orosz vasakon örültél hogy egyben megúsztad 😊

shit happens

Én még nem ültem repcsin sajna 😞 Nõvérem igen,azt mondta semmi különös... ha nincs tériszonyod akkor mehet! Egyébként biztos jó lehet... Én a hajókat nem szeretem, a vizen mindig billeg akkor majdnem elhányom magam... Jó utat elõre is! 😊

Katka22
Hát fapadoson nem ültem még.csak menetrendszerinti EgyptAir-en.Élmény volt.😄 Érdekes arcok,érdekes kaja😊))

Bizony, de azért van még színvonalbeli különbség is fapad és fapad között is. Például a német Germanwings járatán úgy kezeltek, mintha büntetésbe lennék. Szigorú arcok, semmi mosoly. Rendesen ki is nevettem a stewardot, amikor imitálni kezdte nõies alkatával a maszk arcrahelyezését.. 😄
Ezzel szemben a Hello útján Bonnból Nizzába közel úgy éreztem magam, mint a Malévon. Kedves volt mindenki, a kaja is finom volt.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Barney Tech
reklám bann pls

Attól függ, milyen a lejtõszél. 😊 Amúgy ott nem nagyon ajánlott repülni, mertha ott leperecelsz... 😊

Menj ki a hozzád legközelebbi sportrepülõtérre, és ülj be egy kis sétarepülsére egy vihornyába. Örök élmény. 😊 Aztán jelentkezz pilótának. 😊

csgery
Himalájáról is lehet messzire utazni vitorlázóval vagy nem?😄
Am sajna még én sem ültem repülõm, de szívesen szállnék egy cseppet😊
Zsoltika 007
Nem. Visszafelé más gépen hoztak. Régebbi tipusú volt. Azért volt szó róla hogy a fapadosokkal több baj van ebbõl a szempontból mert más a géppark (nem mondom hogy ott az összes gyengébb mert van ugyan olyan is mint a malévnél). Tudom hogy mi a különbség...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Katka22
Felszolgálnak kaját,ha befizetsz,mint a menzán😊)))Amúgy egy repteres ismi aztmondta azért olcsóbb még a fapados,mert 10szerelõ helyett csak 2 nézi át a gépeket fel/le szálláskor kb.

DanielT
LOL! Viccelsz? Attól, hogy nem szolgálnak fel kaját, meg nincs újság attól már szarabb a légnyomás kiegyenlítõ rendszer a gépben? 😄 Ugyanis a fapados kb ettõl fapados. Meg a jegyrendelés+fizetés, egyéb adminisztrációs dolgok.
Ja, izé, úgy értettem, csak utasszállítón nem. Amúgy vitorlázórepülõk. 😊

Oka nagyon prózai. ha az ember utasszállítón utazik, akkor feltehetõleg nagyon messzire utazik. Sajna anyagilag még nem adatott meg, hogy nagyon messzire utazzak. 😞

Katka22
Felszállás a legjobb😊))mikor elkezd pörgetni,és hirtelen elindul😄.Leszállás is jó,ha jók a pilóták.Legjobb eddig az EgyptAir-el volt.Észre sem vehetõ mikor vannak már lent a kerekek😊

Pheel
Szerintem olyan, mint a busz, csak hangosabb és még kevesebb a lábtér. Legalábbis az elmúlt 10 út errõl gyõzõtt meg. A legszarabb a Tupoljev volt, a legjobb a Boeing. Az Airbusokon meg valahogy jobban kijött nálam a légnyomásváltozás.
PJack
énmég soha nemvoltam a levegõben :o

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Reaper
Sose, mi az?😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Nekem sajnos még nem adatott meg utasszállító gépen ülni. 😞

rekettyes
A felszállás elég rossz ,a leszállás kicsivel kevésbé de az is, az
utazás maga meg feszült türelmetlen várakozás, hogy mikor leszel már túl rajta.

JAG1
<#eljen>
Az az igazi.
Sajnos nem ültem mûrepülõn, csak "kis" Cessnan, mondjuk abban többször, de ezzel is csinált a koma pár olyan figurát, mondjuk ejtést, hogy azt hittem, a szememen kiesik a gyomrom. :-) Pláne, mikor durva kanyar felfelé.
Nem lennék jó mûrepülõ pilóta az biztos. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Zsoltika 007
Malévest nem tudtam mérni mert akkor még nem volt ez az órám.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nekem az is elég, amikor hirtelen nagyot fordul a 737-es mondjuk abba az irányba, ahol én ülök 😄

John Cena
a legjobb érzés a felszállás a hogy bele szorít az ülésbe😄😄 szerintem!😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Zsoltika 007
Fapados volt. Egyik utas mondta is hogy fáj a feje.

Malévnál még sosem volt gondom vele, ellenben fapadnál már éreztem azt, hogy szétrobban az agyam a fájdalomtól :/

JAG1
Jó kis légörvényt kívánok neked. Az a legjobb, mikor hirtelen vagy 50-100 métert esik a gép, mert eltûnt alóla a levegõ. :-)

Egyik legjobb érzés sztem. Bár ekkora utasszállító gépeken nem nagyon érzel semmit. Esetleg ha kanyarodik egy embereset. Próbálj meg nem a szárny fölé ülni, mert ott ráz a legjobban. Ha mögé ülsz, nem látsz tõle semmit, szal vagy elõrébb, vagy jóval hátrébb ülj ablak mellé.

Érdemes szépen mosolyogni a sztyuárdeszekre', mert esetleg benézhetsz a pilótafülkébe, ha szépen megkérik neked a pilótát.
Úgysem csinálnak semmit, csak a le és -felszállásnál ügyködnek. :-)

Volt szerencsém kis ismeretség okán be szállnom egy mûrepülõ pilóta mellé.Nah az volt repülés😊 a gyomrom az agyamba mászott az arcom meg a fülke tetejénél volt vmerre.kapaszkodtam az ülésembe😄mer úgyéreztem,h "ki szakadok"a gépbõl.nagyon klassz volt,de nagyobb trükköket már nem hiszem,h bírtam volna^^ de nagyon nagy élmény volt és van fogalmam a Gé erõk hatásairól emberi testre😄
Bucser
A transatlanti járatok nem vészesek érzés tekintetében lévén nagygépek😊

A kis regionális jetek már más tészta (ezeket építi le most a MALÉV)😊

Azok sokkal érezhetõbbek mind felszállásnál mind leszállásnál és a fordulás irányváltás esetén is lévén sokkal kisebb a törzs így a hosszirányú mozgások kevésbé oszlanakel egy utasra tekintve😊

De az sem vészes😊

Jó móka nagyon egyébként😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zsoltika 007
A nyomás is gépfüggõ. Volt hogy odafele 800m magasságnak megfelelõ nyomás volt, visszafele meg 1800m.

Eddig nyolcszor volt szerencsém göbzizni.
Semmi extra: fel -és leszállásnál lehet érezni kisebb huncutságot a gyomor környékén, aki nem bírja az sajnos rókázik. Ismerõsöm végihányta a 9 órás New Yorki utat ;-)
A hirtelen fellépõ magassági szintkülönbség miatt bedugulhat a füled, célszerû valamiféle cukorkát szopogatni amíg átáll a szervezet.
Ha nincs tériszonyod nem lesz más gondod, a klotyót feltétlenül próbáld ki 😄DD
Kaját-piát kapsz majd bõven. Kerüld az ukrán és a kisgyermekes utasokat.. :@

(Szerk.)
Feldobok két saját képet:

Zsoltika 007
Félsz? Nem kell..
Felszállás a legjobb. Fõleg mikor ráereszti a kakaót a kifutón.

Galy
szerintem a felszállás a legjobb az egészben
Ültem, csak nem szállt fel (Repülõmúzeumban).
De szívesen kipróbálnám, azt mondják, a fel- és leszállástól eltekintve nem olyan vészes, a felszállásnál fellépõ gyorsulás a legijesztõbb.

"És Jézus szóla: A repüléstõl pedig ne féljetek, fenn még nem maradt senki, apámat kivéve; Õ is istenien érzi magát."

cicai
Jó, föleg ha lezuhan<#buck>
Amugy mindenkinek más a véleménye, mert vki hányik valakinek meg semmi baja, Én már ültem, nekem semmi bajom nem volt😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Frosty01
várd ki, és úgyis megtudod......

practitioner of the forbidden arts of death

... ja, és még sosem ültem. <#buck>
Jövõ nyáron Magyarországról New Yorkba, onnan öt óra várakozás után pedig Las Vegasba megyek repülõvel. Milyen érzés repülõn ülni? Kíváncsi vok, merthogy hallottam minden hülyeségrõl...
← ElőzőOldal 3 / 3