Ültél már repülőn?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Arra érdemes még figyelni, hogy vészkijárathoz üljön az ember. Nem a biztonság miatt. Azt úgyis cseszheted, ha lecsattan a gép. Ááá! Csupán ott nagyobb hely van a lábadnak. :-D
Balyy
Mi a foglalkozásod?
Csak nem légi kisasszony vagy?<#idiota>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Fenrir
Én a szakmámból kifolyólag voltam a pilótáknál is (ugyebár 2001.09.11 után ez meg lett szigorítva, minden gépen kötelezõ lett a páncélajtó és a vezetõ légiutaskísérõn kívül más nem is léphet be a pilótkabinba), szembõl a táj szebben nézett ki mint oldalról 😊

Btw már van 5000 Ft alatt jegyár is fapadosra (pl Sky vagy Travel már ha az ember EU tagországba repül). Egy sörözés Lengyelországban már megvan egy délután alatt és elég olcsó, még Malévval is 😊

A halál csupán a kezdet...

ColdFire
nekem nem ezek voltak a tapasztalataim ezzel a társasággal... 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Gladiator
Elõfordult már, hogy ültem.
Én is imádom a felszállást, a leszállás semmi különös, a "fent levés" meg elég uncsi. Bár mostanában a nagyobb távolságoknál olyan gépen repülsz amelyiken mindegyik szék hátába bele van rakva egy ilyen monitor és azon játszhatsz, filmeket nézhetsz, ésatöbbi.
Eleinte össze fogod magad fosni amikor egy icipicit is megrezzen gép, aztán a 10. utazás után már észre sem veszed. Az economyn elég gyér a lábtér. Én 185 körül vagyok, de már egy 3-4 órás út végére is minden bajom van, a 11 órás utaknál pedig már a falat vakarom fájdalmamban.
Kaja elég borzalmas, jól kajálj be elõtte.
A legeslegjobb érzés viszont, amikor több hónap után elõször pillantod meg újra Pestet felülrõl.

Benny04
én sem

nem ültem még

Balyy
Aki nem ismeri az nem is tudhatja h te mire gondolsz! 😊
Legközelebb kicsit konkrétabban! Nem lehet mindenki olyan mûvelt mint te! 😊

bigfoot
kb 1 éve repültem ki Milánóba,nagyon jó volt!!oda fele nappal,visszafele éjszakai repülés,persze nappal sokkal jobb,fõleg amikor a felhõk fölé repültünk!
akkor elõtte nyáron repültem egy Mi8as heliben mûrepülõvel,nah az télleg para volt😄,hát kicsit dobálta a helit

Dynamic
Pázze...ki mondta, hogy hazudozol.Csak eszembe jutott az idevonatkozó idézet!
VRSDM
apám pilóta. nem repültem még soha :]

u dont have to listen anybody else but me

Dragooon
semmi😊 inkább csodálkoztam, hogy "ez 10ezer méter?"
felülrõl szerintem nem néz ki annyinak. 😄 persze magas, de mégsem. na 😛

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

raven87
Még nem, de remélem ami késik nem múlik. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Mikor bemondta, h tízezer méter, nem volt benned vmi félelem v ilyesmi? <#szomoru1><#smile>
Balyy
Nem tudom mirõl beszélsz mert rohadtul nincs kedvem elolvasni de ha jól értem arra akarsz kijukadni h én itt össze vissza hazudozok!
Ahogy gondolod!
Engem nem izgat h elhiszede v. sem! Azt meg nem értem h miért olyan nagy dolog ha vki ült már repülõn! Lassan olcsóbb lesz mint a busz!
Már vannak 20000 alatt is jegy árak!

Dynamic
A nagy klasszikus, az Idegen helyen szarás folytatása, a gyerekkori hazudozás fajtákról(ebben van a repülõ).
Balyy
Lehet, annyira nem vágom a repülõ tipusokat! Az biztos h b7.7! 😄
#73: Rendben!<#eljen>
#71: lehet hülye vagyok de ezt nem vágom! világosíts fel plíz!

huu akkor meg nem leszek bent a melohelyen, de azert lelekben en is felszallok a gepedre, mert imadok repulni en is 😊

sztem itthonrol csekkolom majd meg a legteret akkor 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Balyy
Ha nincs semmi gubanc akkor 9:35!
Tök jó fél5kor kelhetek! :S
Az a szar h fel is kell érni pestre ami reggel elég necces az m3ason!
(salgótarjáni vok!)
Na fél 10 körül kémleld az eget majd integetek! 😄

Dynamic
Te sem vagy régi motoros az internet világában.Egy klasszikust idéztem '99 tájékáról😊
767-lesz az

Irigyellek! Jó repülést 😊

Hánykor megy a gép? A mhelyem közel van Ferihegyhez, és mindig nézem a felszálló gépeket 😊

Balyy
Nekem 2 jó dolog ragadt meg!
AZ egyik amikor a malév legnagyobb gépével mentünk! 7 ülés egy sorba 2-3-2 elrendezésbe! K.rva tágas volt és kényelmes! Talán B737-400 de nem vagyok biztos benne!
A másik meg amikor egyik arab országba mentünk és egy tök jó bögyös néger csaj volt az egyik sztyuárdesz! Még meg is kérdezte h hány éves vagyok de sajna akkor még csak 16 voltam! Fúú lettem volna idõsebb biztos sok idõt töltöttem volna a wcbe! Persze nem egyedül...😄
Egyébként hozzá teszem annyira nem jönnek be a néger csajok de ez jó nézett ki!<#eljen>

Dragooon
egyébként hozzászólva magához a repüléshez:
2 legjobb élmény véleményem szerint:
a sokat emlegetett felszállás.nekem nagyon tetszett, ahogy hirtelen beindult a gép 😄

a másik, amikor a kapiány beszél: "most éppen Ljubljana felett repülünk, a magasságunk tízezer méter, sebességünk nyolcszáz kilométer per óra, a kinti hõmérséklet mínusz ötvenegy fok."
olyan jó volt 😄😄

Dragooon
jaja 😊

Dragooon
és még képek, kedvcsinálónak ^^

gépem:

felszállás után 1 perccel:

velence:

balaton után 9 perccel pest 😮O 😄 fura volt

bocs, ha túl sok a kép ^^

Balyy
Végülis igazad van! 😄
De általában vmi mindíg árulkodik h azé ott van péz! 😄
Mondjuk autó, nyaraló, ékszerek esetleg ruhák!
De attól még nem gazdag vki h ült repülõn! Ez a lényeg!

Dragooon
lehetsz úgy is gazdag, ha egy 57 négyzetméteres házban laksz 😄😄😄

amgy tessék, ez az a videó amit megígértem. felszállás ^^

Balyy
Tévedés!
Azért mert vki ült repülõn még nem számít gazdagnak!
Mi sem vagyunk gazdagok de nem is panaszkodhatok!
Majd ha 3 ferrari, 5 lambo áll a 10000 m2-es telken álló ház garázsába na majd akkor leszek gazdag!
Jelen pill. meg kell elégednem egy panyel lakással meg egy opel astraval! 😄 Persze ezzel nincs is semmi gond!

Dynamic
"Repülõn már ülés hazudozás!Ezzel jónak gazdagnak számítás!"
Balyy
Én holnap megyek tunéziába repülõvel!
Egyébként már ültem repülõn!
Elõször nagy élmény de aki sokat utazik vele az megszokja! Mondjuk ez mindennel így van!
Egyszer leszállásnál elképesztõen fájt a fülem! Hiába nyeltem sokat nem segített! Meg egy idõ után csak úgy nehéz nyelni ha sokat csinálod! Azóta mindíg van nálam rágó!

Ja, hogy törökország 😄
Én elõször néztem, hogy mi az a nagy víz, talán a Duna? XD
De aztán elolvastam újra a hozzászólást.
Dragooon
anyumék pont antalyába mennek pár hét múlva 😊

én is voltam már repülõn többször.
egyszer vmi rendezvényen (igazából kétszer), ki gépen budapest fölött, most nyáron meg Trevisoból (olaszország, velence mellett) repültem haza boeinggel 😊 nagyon tetszett, csináltam videókat, felrakom õket vhova és lehet majd nézni, ha érdekel vkit 😊

Éjszaka sem rossz 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

vki
Személy szerint összesen 6-szor ültem repülõn. Los Angeles-be rokonokhoz, Frankfurt A.M.-nél átszállva. Oda-vissza már négy, és még egyszer vitt ki a suli ingyé' Wales-be. Ami Frankfurtig vitt, azt nemtom, hogy milyen gép volt (talán Airbus), de ami onnan vitt az egy 747-es volt.

Szerintem (egyetértve jópár elõttemszólóval) a legjobb a felszállás. A pilóta finoman kigurul a pályára, utána meg csontkakaó. Az egészben a legszebb, hogy ilyenkor a szárny teljesen szét van nyitva, mintha hullana szétfele. Nemtom miért, de eddig mindíg a szárny mögé kaptam jegyet. Nembaj, attól még láttam normálisan.

Szó, mint szó, szívesen tölteném a szabadidõmet azzal, hogy fel- és leszállok egy repülõvel.

ACER Aspire 5738ZG

Fenrir
Nézd meg ezt a videót. Törökországból hazafelé lõttem a felszálláskor 😊

A halál csupán a kezdet...

Ja, értem már miért van olyan faxa géped 😄 😛.... (egyébként én még nem ültem repülõn... sajnos)
gz8
Fotosop! <#duhos2>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Igen, szenzációs érzés 😊

TU-154-es, A-320 (A-319), B737-400 (600?), B747-300, MD-80, Canadian Regional Jet 100, BAE-146, F-70, nagyjából ennyi.
És egy Cessna 172-essel is.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Tinman
Nem.

Jó tápik ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
repülõbuzi létemre a következõkön volt szerencsém repülni: TU-134, TU-154, B737-300, B737-600, B737-700, B747-400, B767, A321
A 737-700-on elég gyakran volt szerencsém ülni, mert ferihegyrõl az megy Brüsszelbe 😊

Reaper
Én is mindig ki akarok szállni, de akkor ki vezet?😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Ron Ragm
Ültem és hatalmas dolog, rohadtul tetszett pedig tériszonyos vagyok.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Am a lezuhanástól nem tartok, mert ha lezuhan, hát lezuhan. Majd ha túlélem, átmegyek Jackbe, aztán mentem ami menthetõ, közben felszedek majd egy koreai lady-t. <#nevetes2>
Katka22
Repcsin én nem hallottam még ilyen esetrõl,csak metrón😊

Meg mégvmi. Am hallottam olyanról is, h klausztrofóbia jelentkezik a repülõn. Van ilyen egyáltalán? Ha van, bepánikol az utas és ki akar szálni, és be kell nyugtatózni? (csak hallottam, nem én vok magamtól ilyen hülye<#ejnye1><#smile>
Katka22
Igazábol párszor repültem már ugy,hogy egy vastag felhõréteg volt alattunk,és nem is láttam milyen magasan vagyunk.Csak ablaknál szeretek ülni😊))

Kössz, Szeszmester! <#wave>
Am nekem van tériszonyom, dehát ha nem nézel ki repülõbõl, akkor nem is lehet érezni. Am azt ne mondjátok már, hogy a világon kb ezer millióan voltak már repülõn, és egynek sincs tériszonya ... <#wow3><#nevetes2>
Repülés jópofa, amíg elindul és felszáll. Miután elért pár ezer méteres magasságot, nem érzel semmit.

Turbulencia izgalmas, de nem para, erre tervezik a repülõket.

Tengerentúli járatokkal nagyon ritkán van mûszaki rendellenesség, azokat rendesen karbantartják. Ne félj, jóval 99% felett vannak az esélyeid 😊

Stewiktól kérj bármit, jófejek szoktak lenni. Tengerentúli járatokon ált. ingyen van a pia, kérdezd meg. Szerintem nyomj be és aludj 😊

Ja, ilyen hosszú úton rendszeresen kelj fel és járkálj, így is bedagad rendesen a lábad. Vigyél papucsot a kézipoggyászban és nagyon kényelmes, laza ruhákban menjél.

Leszállásnál, ha elkezd bedugulni a füled, csináld azt, amit a búvárok: befogod az orrod és elkezded fújni (nem hirtelen, fokozatosan, nem túl erõsen). Így kiegyenlíted a nyomást, nem fogja nyomni a dobhártyád.

Jó utat 😊