141
Ki ült már repülőn? Milyen érzés?
-
#100 Mondom, hely a lábnak, nem több. ;-) -
Cat #99 ja, és tényleg rendszeresen járkálj, huzd fel magadhoz a lábad, stb. Öregeknek azért veszélyes, mert tulnyomásos a kabin, és hogy ne nehezedjen rá akkora nyomás, csökkentik a földfelszínihez képest, azaz nő a vérrögképződés esélye a lábban. Persze ez egészséges embereknek nem számít, de figyelni sose árt rá, főleg egy tengerentúli útnál. -
Cat #98 Borzasztó unalmas lesz 8 orán át a gépen ülni. Pontosítva, két óránál több már kínszenvedés, egyszerüen semmit nem tudsz csinálni, csak olvasni és aludni - mondjuk ilyen tengerentúli járaton már van filmnézés is, de az is csak 2 óra elütésére jó. Nem irigyellek. -
Ronny #97 vigyél dedalont. -
#96 "Vészkijárat tízezer méter magasan? Mmm-mmm. A biztonság ábrándja..." ^^ -
#95 na akkor csak én lehetek olyan peches, hogy Malév München-BP járaton oda és vissza is egy 40 körüli nő és egy srác volt a stewie....
(elég komikusan nézett ki mikor a srác előadta a mesét az elején:D) -
#94 Idén augusztusban volt szerencsém angliába menet repülőn ülnöm. Mivel nem mentünk 'annyira' messze így jó volt a fapados is(WizzAir - igaz utána egyesével szedegettem ki a szálkákat a seggemből..) Hát.. A felszállás a legtutibb. Gurul, gurul, gurul.. kuss.. PAAAMMMMM beindul, mint a disznó. Na az k*rva jó érzés. Aztán meg kis zúgás( ami nem árt, ha van. akkor van gáz, ha nincs :D ) Az út egész jól telt, mert a stuardes hölgy az út 95%-án elöttem volt és marha jó segge+mellei voltak szal jól telt az utazás. :D -
#93 komoly? :O
Na az nem semmi! -
#92 Te is nagyon jól tudod, hogy ez nem légitársaság hanem pilótafüggő. -
#91 nem. Nagyvasakat szervízel. -
#90 Arra érdemes még figyelni, hogy vészkijárathoz üljön az ember. Nem a biztonság miatt. Azt úgyis cseszheted, ha lecsattan a gép. Ááá! Csupán ott nagyobb hely van a lábadnak. :-D -
#89 Mi a foglalkozásod?
Csak nem légi kisasszony vagy? -
#88 Én a szakmámból kifolyólag voltam a pilótáknál is (ugyebár 2001.09.11 után ez meg lett szigorítva, minden gépen kötelező lett a páncélajtó és a vezető légiutaskísérőn kívül más nem is léphet be a pilótkabinba), szemből a táj szebben nézett ki mint oldalról :)
Btw már van 5000 Ft alatt jegyár is fapadosra (pl Sky vagy Travel már ha az ember EU tagországba repül). Egy sörözés Lengyelországban már megvan egy délután alatt és elég olcsó, még Malévval is :) -
#87 nekem nem ezek voltak a tapasztalataim ezzel a társasággal... :) -
#86 Előfordult már, hogy ültem.
Én is imádom a felszállást, a leszállás semmi különös, a "fent levés" meg elég uncsi. Bár mostanában a nagyobb távolságoknál olyan gépen repülsz amelyiken mindegyik szék hátába bele van rakva egy ilyen monitor és azon játszhatsz, filmeket nézhetsz, ésatöbbi.
Eleinte össze fogod magad fosni amikor egy icipicit is megrezzen gép, aztán a 10. utazás után már észre sem veszed. Az economyn elég gyér a lábtér. Én 185 körül vagyok, de már egy 3-4 órás út végére is minden bajom van, a 11 órás utaknál pedig már a falat vakarom fájdalmamban.
Kaja elég borzalmas, jól kajálj be előtte.
A legeslegjobb érzés viszont, amikor több hónap után először pillantod meg újra Pestet felülről. -
#85 én sem -
martinho040150 #84 nem ültem még
-
#83 Aki nem ismeri az nem is tudhatja h te mire gondolsz! :)
Legközelebb kicsit konkrétabban! Nem lehet mindenki olyan művelt mint te! :) -
#82 kb 1 éve repültem ki Milánóba,nagyon jó volt!!oda fele nappal,visszafele éjszakai repülés,persze nappal sokkal jobb,főleg amikor a felhők fölé repültünk!
akkor előtte nyáron repültem egy Mi8as heliben műrepülővel,nah az télleg para volt:D,hát kicsit dobálta a helit -
#81 Pázze...ki mondta, hogy hazudozol.Csak eszembe jutott az idevonatkozó idézet! -
#80 apám pilóta. nem repültem még soha :] -
#79 semmi:) inkább csodálkoztam, hogy "ez 10ezer méter?"
felülről szerintem nem néz ki annyinak. :D persze magas, de mégsem. na :P -
#78 Még nem, de remélem ami késik nem múlik. :) -
Tushan #77 Mikor bemondta, h tízezer méter, nem volt benned vmi félelem v ilyesmi? -
#76 Nem tudom miről beszélsz mert rohadtul nincs kedvem elolvasni de ha jól értem arra akarsz kijukadni h én itt össze vissza hazudozok!
Ahogy gondolod!
Engem nem izgat h elhiszede v. sem! Azt meg nem értem h miért olyan nagy dolog ha vki ült már repülőn! Lassan olcsóbb lesz mint a busz!
Már vannak 20000 alatt is jegy árak! -
#75 A nagy klasszikus, az Idegen helyen szarás folytatása, a gyerekkori hazudozás fajtákról(ebben van a repülő). -
#74 Lehet, annyira nem vágom a repülő tipusokat! Az biztos h b7.7! :D
#73: Rendben!
#71: lehet hülye vagyok de ezt nem vágom! világosíts fel plíz! -
qper #73 huu akkor meg nem leszek bent a melohelyen, de azert lelekben en is felszallok a gepedre, mert imadok repulni en is :)
sztem itthonrol csekkolom majd meg a legteret akkor :) -
#72 Ha nincs semmi gubanc akkor 9:35!
Tök jó fél5kor kelhetek! :S
Az a szar h fel is kell érni pestre ami reggel elég necces az m3ason!
(salgótarjáni vok!)
Na fél 10 körül kémleld az eget majd integetek! :D -
#71 Te sem vagy régi motoros az internet világában.Egy klasszikust idéztem '99 tájékáról:) -
qper #70 767-lesz az -
qper #69 Irigyellek! Jó repülést :)
Hánykor megy a gép? A mhelyem közel van Ferihegyhez, és mindig nézem a felszálló gépeket :) -
#68 Nekem 2 jó dolog ragadt meg!
AZ egyik amikor a malév legnagyobb gépével mentünk! 7 ülés egy sorba 2-3-2 elrendezésbe! K.rva tágas volt és kényelmes! Talán B737-400 de nem vagyok biztos benne!
A másik meg amikor egyik arab országba mentünk és egy tök jó bögyös néger csaj volt az egyik sztyuárdesz! Még meg is kérdezte h hány éves vagyok de sajna akkor még csak 16 voltam! Fúú lettem volna idősebb biztos sok időt töltöttem volna a wcbe! Persze nem egyedül...:D
Egyébként hozzá teszem annyira nem jönnek be a néger csajok de ez jó nézett ki! -
#67 egyébként hozzászólva magához a repüléshez:
2 legjobb élmény véleményem szerint:
a sokat emlegetett felszállás.nekem nagyon tetszett, ahogy hirtelen beindult a gép :D
a másik, amikor a kapiány beszél: "most éppen Ljubljana felett repülünk, a magasságunk tízezer méter, sebességünk nyolcszáz kilométer per óra, a kinti hőmérséklet mínusz ötvenegy fok."
olyan jó volt :D:D -
#66 jaja :) -
#65 és még képek, kedvcsinálónak ^^
gépem:
felszállás után 1 perccel:
velence:
balaton után 9 perccel pest :OO :D fura volt
bocs, ha túl sok a kép ^^ -
#64 Végülis igazad van! :D
De általában vmi mindíg árulkodik h azé ott van péz! :D
Mondjuk autó, nyaraló, ékszerek esetleg ruhák!
De attól még nem gazdag vki h ült repülőn! Ez a lényeg! -
#63 lehetsz úgy is gazdag, ha egy 57 négyzetméteres házban laksz :D:D:D
amgy tessék, ez az a videó amit megígértem. felszállás ^^ -
#62 Tévedés!
Azért mert vki ült repülőn még nem számít gazdagnak!
Mi sem vagyunk gazdagok de nem is panaszkodhatok!
Majd ha 3 ferrari, 5 lambo áll a 10000 m2-es telken álló ház garázsába na majd akkor leszek gazdag!
Jelen pill. meg kell elégednem egy panyel lakással meg egy opel astraval! :D Persze ezzel nincs is semmi gond! -
#61 "Repülőn már ülés hazudozás!Ezzel jónak gazdagnak számítás!"