Ültél már repülőn?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak nem légi kisasszony vagy?<#idiota>#idiota>
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Btw már van 5000 Ft alatt jegyár is fapadosra (pl Sky vagy Travel már ha az ember EU tagországba repül). Egy sörözés Lengyelországban már megvan egy délután alatt és elég olcsó, még Malévval is 😊
A halál csupán a kezdet...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Én is imádom a felszállást, a leszállás semmi különös, a "fent levés" meg elég uncsi. Bár mostanában a nagyobb távolságoknál olyan gépen repülsz amelyiken mindegyik szék hátába bele van rakva egy ilyen monitor és azon játszhatsz, filmeket nézhetsz, ésatöbbi.
Eleinte össze fogod magad fosni amikor egy icipicit is megrezzen gép, aztán a 10. utazás után már észre sem veszed. Az economyn elég gyér a lábtér. Én 185 körül vagyok, de már egy 3-4 órás út végére is minden bajom van, a 11 órás utaknál pedig már a falat vakarom fájdalmamban.
Kaja elég borzalmas, jól kajálj be elõtte.
A legeslegjobb érzés viszont, amikor több hónap után elõször pillantod meg újra Pestet felülrõl.
Legközelebb kicsit konkrétabban! Nem lehet mindenki olyan mûvelt mint te! 😊
akkor elõtte nyáron repültem egy Mi8as heliben mûrepülõvel,nah az télleg para volt😄,hát kicsit dobálta a helit
felülrõl szerintem nem néz ki annyinak. 😄 persze magas, de mégsem. na 😛
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Ahogy gondolod!
Engem nem izgat h elhiszede v. sem! Azt meg nem értem h miért olyan nagy dolog ha vki ült már repülõn! Lassan olcsóbb lesz mint a busz!
Már vannak 20000 alatt is jegy árak!
#73: Rendben!<#eljen>#eljen>
#71: lehet hülye vagyok de ezt nem vágom! világosíts fel plíz!
sztem itthonrol csekkolom majd meg a legteret akkor 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Tök jó fél5kor kelhetek! :S
Az a szar h fel is kell érni pestre ami reggel elég necces az m3ason!
(salgótarjáni vok!)
Na fél 10 körül kémleld az eget majd integetek! 😄
Hánykor megy a gép? A mhelyem közel van Ferihegyhez, és mindig nézem a felszálló gépeket 😊
AZ egyik amikor a malév legnagyobb gépével mentünk! 7 ülés egy sorba 2-3-2 elrendezésbe! K.rva tágas volt és kényelmes! Talán B737-400 de nem vagyok biztos benne!
A másik meg amikor egyik arab országba mentünk és egy tök jó bögyös néger csaj volt az egyik sztyuárdesz! Még meg is kérdezte h hány éves vagyok de sajna akkor még csak 16 voltam! Fúú lettem volna idõsebb biztos sok idõt töltöttem volna a wcbe! Persze nem egyedül...😄
Egyébként hozzá teszem annyira nem jönnek be a néger csajok de ez jó nézett ki!<#eljen>#eljen>
2 legjobb élmény véleményem szerint:
a sokat emlegetett felszállás.nekem nagyon tetszett, ahogy hirtelen beindult a gép 😄
a másik, amikor a kapiány beszél: "most éppen Ljubljana felett repülünk, a magasságunk tízezer méter, sebességünk nyolcszáz kilométer per óra, a kinti hõmérséklet mínusz ötvenegy fok."
olyan jó volt 😄😄
gépem:
felszállás után 1 perccel:
velence:
balaton után 9 perccel pest 😮O 😄 fura volt
bocs, ha túl sok a kép ^^
De általában vmi mindíg árulkodik h azé ott van péz! 😄
Mondjuk autó, nyaraló, ékszerek esetleg ruhák!
De attól még nem gazdag vki h ült repülõn! Ez a lényeg!
amgy tessék, ez az a videó amit megígértem. felszállás ^^
Azért mert vki ült repülõn még nem számít gazdagnak!
Mi sem vagyunk gazdagok de nem is panaszkodhatok!
Majd ha 3 ferrari, 5 lambo áll a 10000 m2-es telken álló ház garázsába na majd akkor leszek gazdag!
Jelen pill. meg kell elégednem egy panyel lakással meg egy opel astraval! 😄 Persze ezzel nincs is semmi gond!
Egyébként már ültem repülõn!
Elõször nagy élmény de aki sokat utazik vele az megszokja! Mondjuk ez mindennel így van!
Egyszer leszállásnál elképesztõen fájt a fülem! Hiába nyeltem sokat nem segített! Meg egy idõ után csak úgy nehéz nyelni ha sokat csinálod! Azóta mindíg van nálam rágó!
Én elõször néztem, hogy mi az a nagy víz, talán a Duna? XD
De aztán elolvastam újra a hozzászólást.
én is voltam már repülõn többször.
egyszer vmi rendezvényen (igazából kétszer), ki gépen budapest fölött, most nyáron meg Trevisoból (olaszország, velence mellett) repültem haza boeinggel 😊 nagyon tetszett, csináltam videókat, felrakom õket vhova és lehet majd nézni, ha érdekel vkit 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szerintem (egyetértve jópár elõttemszólóval) a legjobb a felszállás. A pilóta finoman kigurul a pályára, utána meg csontkakaó. Az egészben a legszebb, hogy ilyenkor a szárny teljesen szét van nyitva, mintha hullana szétfele. Nemtom miért, de eddig mindíg a szárny mögé kaptam jegyet. Nembaj, attól még láttam normálisan.
Szó, mint szó, szívesen tölteném a szabadidõmet azzal, hogy fel- és leszállok egy repülõvel.
ACER Aspire 5738ZG
A halál csupán a kezdet...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
TU-154-es, A-320 (A-319), B737-400 (600?), B747-300, MD-80, Canadian Regional Jet 100, BAE-146, F-70, nagyjából ennyi.
És egy Cessna 172-essel is.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Jó tápik ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A 737-700-on elég gyakran volt szerencsém ülni, mert ferihegyrõl az megy Brüsszelbe 😊
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Turbulencia izgalmas, de nem para, erre tervezik a repülõket.
Tengerentúli járatokkal nagyon ritkán van mûszaki rendellenesség, azokat rendesen karbantartják. Ne félj, jóval 99% felett vannak az esélyeid 😊
Stewiktól kérj bármit, jófejek szoktak lenni. Tengerentúli járatokon ált. ingyen van a pia, kérdezd meg. Szerintem nyomj be és aludj 😊
Ja, ilyen hosszú úton rendszeresen kelj fel és járkálj, így is bedagad rendesen a lábad. Vigyél papucsot a kézipoggyászban és nagyon kényelmes, laza ruhákban menjél.
Leszállásnál, ha elkezd bedugulni a füled, csináld azt, amit a búvárok: befogod az orrod és elkezded fújni (nem hirtelen, fokozatosan, nem túl erõsen). Így kiegyenlíted a nyomást, nem fogja nyomni a dobhártyád.
Jó utat 😊