Spore: amit nem mertél megkérdezni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDUnick: Patrucz
eztnézdmeg
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Szórakozni kell járni, nem olyan helyekre, amitõl "menõ" lehetsz. 😄
Szóval szövegértelmezésed egyes. Ülj le!
Nyultap: Igen, jatszottam Neverhood-dal, es maig az egyik legfaszabban osszerakott jatek sztem. Szakadtam a rohogestol.
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Amirõl, te probáltál makogni az az elektronikus zene.Amit a pénz irányít, mert minden szutykot és 15-16-17 éves gyerekeket is be engednek a kúrva partikra (rgo divat lett).A másik meg, hogy ehhez igazodván rengeteg dj elkúrvult és az egyszerûbb zenéket adja le.Ennyi.Underground partyk amik ott vannak, azok ritkák, de sztem annál jobbak...tudnék errõl is mesélni.
De ez a SPORE topik... 😊 amit szerintem ki fogok próbálni, mert qvára bejön 😊 ha lesz annyi idõm a melóm mellett... <#pardon1>#pardon1>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Blackmail the Universe
sznob buli vs aszfaltozás 40 fokban pályinka segítségével: mind2 kurva jó, csak kell hozzá társaság. kanbulik általában elsõ kocsmában, hihetetlen poénok+bevállalós dolgok+örök élmények/barátságok+occsó sör+kötetlenebb társaság. sznob bulik: hihetetlen csajok+hihetetlen poénok+bevállalós dolgok+örök élmények/barátságok/kapcsolatok. +sajnos kell a pénz a kanbulira, szóval kicsit ritkábban😄 meg azért ott kevésbé állatkodás van! Aki meg megengedheti magának, hogy minden este ott legyen (én mondjuk heti max 1x, 4x haverokkal/NFL vasárnap este, 2 pihenõnap), annak meg egyrészt gratulálok és irigylem(affene, bárcsak legalább a lottó bejönne😄 vagy lenne kivel zenélnem:S basszgitáros, szintis kerestetik!😄 ), másrészt meg azért szerintem egyszer elmenne egy 'jajéppmosthallottamhogy', vagy egy 'namitcsináljunknemtomigyunkegysört', esetleg egy 'nemülünkbeide' -féle összeröffenésre, ugyanúgy jól érezné magát.
Blackmail the Universe
Nagyon érdekes lesz a játék, szerintem már most örök klasszikus kategória illetve: "Te még nem jáccottá a szpórral? Pótold nagyon gyorsan a világ legjobb játéka!" típus. Na persze ízlések és pofonok különbözõek!
Ahogy írtam nekem úgy tûnik a játék nem 3-5 éveseknek készül, a grafika STÍLUSÁNAK is ehhez kéne igazodnia.
Nem a textúra minõségét kritizáltam és nem is a shader effekteket.
De most csak ismétlem magam, remélem érthetõ már.
Aki meg csak kocajátékos és heti 1 alkalommal 2 órára kipróbál valamilyen játékot, az tényleg csak a grafikát veszi észre,semmi más élményt nem bír felfedezni.
Menjetek kirándulni valami kilátóba, nézzetek körül és fényképezzetek. Esetleg az a grafika majd tetszik nektek. "Fúú de jó,Öcsééém: full 3D,tökéletes élsimítással..."
(bár az ilyenek azt is biztosan kevesellnék,leszólnák)
<#action>#action>
Az élet a legjobb méreg...
Csak nem embere válogatja? Csak nem létezik több igazság is? Talán van olyan is, hogy objektív álláspont?
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Hát ha annyi pénzem lenne, mint amennyit elbuliztam eddig, akkor abból már szerverparkot lehetne venni 😄
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Fura mód ez a rajzfilmes könnyed design ebben a gámában tetszik. És ne feledjük, itt nem a pusztításon lesza fõ hangsúly(bár a játékmenet olyan irányba is eltolódhat), hanem az építésen, új fajok és civilizációk alkotásán. Ez egy olyan játéknak készült amit nem csak a vérre izguló játékosok, hanem a békések is nagyon élvezhetnek...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Itt a grafika "énkicsipónim" stílusával van baj. A minõség kielégítõ lenne egy online játékhoz.
A leírtak alapján a játék összetett lesz, illene, hogy ne ilyen 3-5 éves korig ajánlott grafika társuljon hozzá.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha valasztanom kene egy dogunalmas, 5-6 ora alatt vegigviheto, de csilivili jatek, es egy spore szintu grafikaval rendelkezo, de ertelmes jol atgondolt es elvezheto kozt, akkor inkabb 100x a utobbit valasztanam.
Mire mentek az atomjo kinezettel ha 1 ora jatek utan dobod a kukaba, mer olyan szar?
Gondolom kozuletek senki sem jatszott neverhoodal, sam&max-el es tarsaival.
nameg mintha wow-al azert jatszananak tobb millioan, mer jo a grafikaja😛
amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...
A
EZ? még viccnek is rossz...
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Én járok bulizni és a szar WoW helyett GWzek!
Ennyi...belefér mindkettõ! Nem tudom minek választani? Akinek nincs pénze az még nincs 18. 😄 Azt be se engedik ilyen esti menõ helyekre! 😄DDD
Mellesleg, ott is baromi jól lehet szórakozni, ahol 200-270 a sör.
De komolyan.... ezeket 1.5 éve is tudni lehetett....
Na nem baj, meg a grafika sem, nem azon lesz itt a lényeg.
Nagyon várom.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Those who wish to follow me I welcome with my hands
4Xsör(200)+4Xdoboz cigi(500)=2800
de lényeg a légyeg
Mennyi 1 woww kari?kb6000
Nos ha csak minden szombaton bulizol akkor az 4Xsör(200)+4Xdoboz cigi(500)=2500 ennél több nem is kell a bulihoz de ha még egykis tömény is akkor az +1200 huf=számold ki
Szal mi az olcsóób?
WoW6000>Bulizás 3700
Utóirat:<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#gun>#gun><#ejnye1>#ejnye1><#idiota>#idiota><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#action>#action>