Spore: amit nem mertél megkérdezni
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úristen!!!! Dehogy fog ez bármit is letaszítani a trónról...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
nekem meg azokról van meg a véleményem akik a bulik és nõk helyett játékra költenek xD
ez a grafika naon gyerekes, rem lesz rendes köntöse is 1x ...
ez a grafika naon gyerekes, rem lesz rendes köntöse is 1x ...
sry az nem #16 ra ment; A játék grafikája viszont egyelõre siralmas, az alapötlet viszont jónak tûnik, csak így elsõre kicsit átláthatatlan...
mekkora xar 😄DDD <#banplz>#banplz><#lama>#lama><#wilting>#wilting><#help>#help>
egyik sem jó.
Remek lesz, és mindez így jön a dsemre, kicsivel késõbb a wiimre. Egyébként pcre a wow és a Counter strike óta nem jött ki jó online játék?
A
Én inkább maradok FPS / Battlefield2 / POE2 mellett míg lesznek online játékosok 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Kicsit gyerekes és bugyuta a megvalósítás. Le nem fogja taszítani a vezetõ online játékokat a trónról, sõt van egy olyan érzésem, hogy inkább egy színfolt lesz, de semmi több.
Azért jó lenne, mielõtt baromságokat beszélsz, ha tájékozódnál. Ugyanis a WoW-hoz KÉThavonta kell venni feltöltõkarit, ami sokkal, de sokkal kevesebbe kerül, mint a heti buli/vigi/pia adag. Szánalmasak azok az emberek, akik folyton azzal jönnek, mennyire drága a WoW meg a PC, holott havonta többször annyi pénzt elbasznak szarságokra, mint egy WOW GC, és évente annyit, mint egy csúcs PC.<#levele>#levele>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
húúúúúú😮
hehh, királyság. várjuk szeretettel.
Én már nagyon várom. Lehet hogy nem lesz gyönyörû grafikája de nem is az a lényeg
hát a képek alapján tragikus. de az ötlet tetszik, talán lesz jobb megvalósítás is 😊
képek alapján elég bugyutának tûnik, de az alap ötlet qva jó!remélem ez nem oan lesz mint a wow h minden a pénzrõl szól és vegyél havonta 1 feltöltõ kártyát az amugyis 16000ft os játék mellé
pedig jó lenne
csak nem mostanában
kifoják
← ElőzőOldal 2 / 2