71
  • Viltord
    #71
    Régóta van egy gondom, méghozzá a Sporepédián a megosztással (fázisokon, játékon kívül). Korábbiakat olykor nem nagyon hajlandó törölni, hiába van ott, hogy "remove", meg hogy "has been deleted", utána még mindig ott van. Frissítem is a Sporepédiát, bezárom a böngészőt, majd újra belépek, később is még ott van. A másik meg az, hogy a legutóbbi megosztásaim "megint" nem találhatóak a Sporepédia keresőjében, pedig megfelelően írtam be, lapoztam is, de semmi. A net és a tűzfal oké. Nem értem mi lehet a baj. Náluk van a hiba? Már nem először írtam nekik, de általában bennem keresik a hibát, meg hogy a FAQ-t olvassam el stb.,... Tehát megosztani általában megosztja, ott van közöttük, de a keresőben nem, ez 1-2 napja van így (megint), volt úgy, hogy sikeresen töröltem, újra megosztottam, de akkor is ugyanez a helyzet, még a cookie-kat is töröltem, de semmi változás. Valaki segítsen! Azóta is osztottam meg, töröltem és semmi. Valaki segítsen! Köszi.
  • Patrucz
    #70
    mi van akkor ha faszám megy a játék meg minden de mikor kilépnék a szárazföldre hibajelentést ír ki?
  • Zort
    #69
    ne basztassátok a SPORE-t mert csak hogy szóljak 4000 felett töltik le és ez még csak 1 letöltőoldal! szóval fogjátok magatokat vissza! mert EZ EGY JÓ JÁTÉK!
  • Tekken5
    #68
    Egyetértek :DD
  • Runo
    #67
    Hátő mér? már kiadták? :D
    eztnézdmeg
  • Metamorfo16
    #66
    Hát nekem bejön ez a játék! Kicsit gagyi szaga van, de tetszik XD
  • Psyho06
    #65
    ez egy fos.Aki leugat az meg le van érdekelve.
  • Viet
    #64
    EZ nem játék hanem vicc. Tabula Rasa forever.
  • Normal
    #63
    A Wow egy értelmetlen várpistikás hentelés, röviditésekben beszélnek, farkastetemből sisak esik ki pl. A szerepjátékosok legalacsonyabb kasztja.

    Szórakozni kell járni, nem olyan helyekre, amitől "menő" lehetsz. :D
  • kanduhr
    #62
    Underground partik? Ahol ugyanolyan zenék mennek folyamatosan? Kösz nem.
  • kanduhr
    #61
    Te meg miről beszélsz? Milyen pogóról? Én a sima sörözésekről beszélek. Be nem tenném a lábam egy rock kocsmába. Ha táncolni akarunk, elmgyünk házibuliba.

    Szóval szövegértelmezésed egyes. Ülj le!
  • sKie
    #60
    Mar hogyne lehetne komoly jatek mellett mast is csinalni. Egyreszt nem kell beszukultnek lenni, a masik meg, hogy kell az onkontroll. Ennyi. Tudd, hogy mikor hagyd abba es minek mekkora sulya van. Ez a bulira es a jatekra is igaz. Ki nem birnam, ha piara csesznek el havonta 15-20 ezret. Eskuszom akkor inkabb kiszornam az ablakon azt a penzt, vagy vennek ocsemnek wow gc-t. Termeszetesen en is iszom, de nem minden hetvegen. Igen, kockulok is, es barataimmal is vagyok. Mindent a maga idejeben.

    Nyultap: Igen, jatszottam Neverhood-dal, es maig az egyik legfaszabban osszerakott jatek sztem. Szakadtam a rohogestol.
  • Runo
    #59
    áááááh..... már 2 éve várom ezt a gémet, és erre kiderül, hogy online szar lesz..... undorító.....
  • who am I 7
    #58
    Hallod veled mi van ember? :D Puttókocsmába jobb a hangulat :D te vagy hülye vagy, vagy gec*re igénytelen :D vagy mind2 :D de mást nem tudok elképzelni :) de egyébként, nem a te hibád, h lúzer vagy, nyugodj meg...és járj, nyugodtan a 250 forintos sörözős helyedre, beszélgetni a alkoholistákkal, jókat dumcsizni meg ilyenek az a pimp :D van valahol, ilyen téma, hogy TECHNO vs ROCK... http://www.2xfun.de/misc/Rock.vs.Techno "kicsit" sarkított úgyan, de az általad említett "igénytelentucuc" (micsoda míves megfogalmazás, igazi intelligenciára vall :D), is majdhogynem a rockból alakult (az instrumentálok mindenképpen, természetesen kicsvarva effektezve)..szal, ha vmihez hülye vagy ne nagyon köpködj.Én voltam ilyen-és olyan partikon is.A rokkoncert egyenesen gusztustalan volt, inkább nézek picsagatyás szép szőkecsajokat (igaz,hogy hülyék..), mint undorító börcuccos pogózó idiótákat....Nekem a kocsma nem szórakozás.Egyszerű szürke egereknek igen.
    Amiről, te probáltál makogni az az elektronikus zene.Amit a pénz irányít, mert minden szutykot és 15-16-17 éves gyerekeket is be engednek a kúrva partikra (rgo divat lett).A másik meg, hogy ehhez igazodván rengeteg dj elkúrvult és az egyszerűbb zenéket adja le.Ennyi.Underground partyk amik ott vannak, azok ritkák, de sztem annál jobbak...tudnék erről is mesélni.

    De ez a SPORE topik... :) amit szerintem ki fogok próbálni, mert qvára bejön :) ha lesz annyi időm a melóm mellett...
  • Su0my
    #57
    hát egy hónap minimum 30-40k.. és akkor szinte alig csinálok valamit(főleg dokkban).. 1-200k-t, ha keresnék, tutira el tudnám költeni faxom.. addig kell élni, amíg lehet!
  • Su0my
    #56
    én meg úgy vagyok vele, hogy a gatyámat is elpartyzom, mostanában majdnem mindig le vagyok égve (na ja, egyetem mellett lusta vok dolgozni), wowra se pénzem, se időm nem lenne (ugyanis kéne tanulni is, csak valahogy a hazavezető utat csak négykézláb szoktam mostanában megtalálni, amikor meg nem, akkor meg pihenő nap van).. valamelyiket úgyis befigyelem, CS egyre kakibb.. meg amúgy még ami a lehető legjobb játék ám az az onlány poker :) jah, meg a 69!

    sznob buli vs aszfaltozás 40 fokban pályinka segítségével: mind2 kurva jó, csak kell hozzá társaság. kanbulik általában első kocsmában, hihetetlen poénok+bevállalós dolgok+örök élmények/barátságok+occsó sör+kötetlenebb társaság. sznob bulik: hihetetlen csajok+hihetetlen poénok+bevállalós dolgok+örök élmények/barátságok/kapcsolatok. +sajnos kell a pénz a kanbulira, szóval kicsit ritkábban:D meg azért ott kevésbé állatkodás van! Aki meg megengedheti magának, hogy minden este ott legyen (én mondjuk heti max 1x, 4x haverokkal/NFL vasárnap este, 2 pihenőnap), annak meg egyrészt gratulálok és irigylem(affene, bárcsak legalább a lottó bejönne:D vagy lenne kivel zenélnem:S basszgitáros, szintis kerestetik!:D ), másrészt meg azért szerintem egyszer elmenne egy 'jajéppmosthallottamhogy', vagy egy 'namitcsináljunknemtomigyunkegysört', esetleg egy 'nemülünkbeide' -féle összeröffenésre, ugyanúgy jól érezné magát.
  • spydee
    #55
    a 6000 ft az kéthónap játék és havi 3000 efté az pitiáner összeg az éjszakában bulizva/hó!! (jesszusom egy hónapra három ezer!!!4 felé(hétvégék) osztva 750ft)Természetesen mindent kisarkítotok(valaki csak bulizik, vagy csak játszik) Tökéletesen lehet mindkettőt csinálni egymás mellett és a fenti számítás mutatja, ha nem "benézek pár ingyensörre a haverok majd fizetik, én veszek egy szenyát 750 ér" típusú buli akkor soxorosa a WOW-nak.
    Nagyon érdekes lesz a játék, szerintem már most örök klasszikus kategória illetve: "Te még nem jáccottá a szpórral? Pótold nagyon gyorsan a világ legjobb játéka!" típus. Na persze ízlések és pofonok különbözőek!
  • ge3lan
    #54
    "Mi köze az összetettségnek a grafikához?"
    Ahogy írtam nekem úgy tűnik a játék nem 3-5 éveseknek készül, a grafika STÍLUSÁNAK is ehhez kéne igazodnia.
    Nem a textúra minőségét kritizáltam és nem is a shader effekteket.
    De most csak ismétlem magam, remélem érthető már.
  • sirGalahad
    #53
    Mi a francnak jöttök állandóan a grafikával? Aki MMORPG-vel játszik az biztos nem a grafika miatt teszi...
    Aki meg csak kocajátékos és heti 1 alkalommal 2 órára kipróbál valamilyen játékot, az tényleg csak a grafikát veszi észre,semmi más élményt nem bír felfedezni.
    Menjetek kirándulni valami kilátóba, nézzetek körül és fényképezzetek. Esetleg az a grafika majd tetszik nektek. "Fúú de jó,Öcsééém: full 3D,tökéletes élsimítással..."
    (bár az ilyenek azt is biztosan kevesellnék,leszólnák)
  • matt taylor
    #52
    Én egyszer részegen CSztem
  • kow83
    #51
    Ismerek amúgy WoW-os embert, aki folyton játszik és folyton részeg hétvégénként. Hogy is van ez?

    Csak nem embere válogatja? Csak nem létezik több igazság is? Talán van olyan is, hogy objektív álláspont?
  • kow83
    #50
    WOW Vs. buli :D

    Hát ha annyi pénzem lenne, mint amennyit elbuliztam eddig, akkor abból már szerverparkot lehetne venni :D
  • feamatar
    #49
    szvsz eleve ilyennek tervezték a grafikát, és nem ronda, csak a design nem jön be sokaknak... anno én így volt a Warcraft 3 & WoW párossal... nem tetszettt a design.
    Fura mód ez a rajzfilmes könnyed design ebben a gámában tetszik. És ne feledjük, itt nem a pusztításon lesza fő hangsúly(bár a játékmenet olyan irányba is eltolódhat), hanem az építésen, új fajok és civilizációk alkotásán. Ez egy olyan játéknak készült amit nem csak a vérre izguló játékosok, hanem a békések is nagyon élvezhetnek...
  • cateran
    #48
    Mi köze az összetettségnek a grafikához? Ez olyan mintha elvárnád egy bomba nőtől,hogy okos is legyen és vica versa....:D Amúgy általában pont az egyszerű játékok hódítanak a grafikájukkal....valahogy el kell adni...:P
  • zola2000
    #47
    Minek kell fikázni a grafikát, mégis mit vártok egy Nintendo DS játék pc portjától? XD
  • cipo000
    #46
    Nem tom mér kell fikázni a grafcsit. Sztem qrva jól megoldották azt h ne legyen xar még is minden gépen fusson. Ezt ugyanis sztem nem csak a gazdag amcsiknak szánják hanem mindenkinek...
  • ge3lan
    #45
    Tudod a világ nem olyan, hogy csak szép és unalmas illetve csúnya és érdekes játékok vannak. Van olyan is ami mindkettőt tudja. És sokan az ilyeneket várják.

    Itt a grafika "énkicsipónim" stílusával van baj. A minőség kielégítő lenne egy online játékhoz.
    A leírtak alapján a játék összetett lesz, illene, hogy ne ilyen 3-5 éves korig ajánlott grafika társuljon hozzá.
  • Foga
    #44
    A Dune 2 -nek is milyen szar a grafikája, mégis az egyik legjobb játék amivel játszottam! :)
  • Sanyix
    #43
    Videok alapján meg már halálos :)
  • Sanyix
    #42
    Hát a képek alapján pl a crysis is tragikus, és még az alapötlet se jó :\
  • nyultap
    #41
    te jo eg, mi megy itt, szanalmassak vagytok, foleg a grafika fikazasaval.
    Ha valasztanom kene egy dogunalmas, 5-6 ora alatt vegigviheto, de csilivili jatek, es egy spore szintu grafikaval rendelkezo, de ertelmes jol atgondolt es elvezheto kozt, akkor inkabb 100x a utobbit valasztanam.
    Mire mentek az atomjo kinezettel ha 1 ora jatek utan dobod a kukaba, mer olyan szar?
    Gondolom kozuletek senki sem jatszott neverhoodal, sam&max-el es tarsaival.

    nameg mintha wow-al azert jatszananak tobb millioan, mer jo a grafikaja:P
  • Marcell
    #40
    Te jó ég!? Ez meg mi a fos? :D Valami ingyenesen jatszhato flash játék?
  • zola2000
    #39
    Örülök, hogy itt egyesek pár kép alapján meg tudják mondani, egy még meg sem jelent játékról, hogy milyen lesz.
  • rhonkhan
    #38
    "Will Wright, a Maxis, valamint az Electronic Arts közreműködésével 2008-ban olyan játékkal jelentkezhet, amely a WoW-ot, és úgy az egész online játékpiacot a mélységbe taszíthatja."

    EZ? még viccnek is rossz...
  • Wittgen
    #37
    Elég szép szerintem a grafika, akinek meg nem tetszik az nézze csukott szemmel.
  • cateran
    #36
    :D El is olvasta valaki, hogy miről fog ez szólni? Wazz mégis milyen grafikát vártok, hogy lemodellezzen egy törzsfejlődést? Nem a földit,hanem 1 AKÁRMILYEN! törzsfejlődést,1 képzeletbelit....
  • Foga
    #35
    Ne sírjatok!
    Én járok bulizni és a szar WoW helyett GWzek!
    Ennyi...belefér mindkettő! Nem tudom minek választani? Akinek nincs pénze az még nincs 18. :D Azt be se engedik ilyen esti menő helyekre! :DDDD
  • Kornan
    #34
    Végre valami új ötlettel is előjönnek,nemcsak egy újabb tucatjáték.Attól független nem biztos,hogy tényleg olyan jó lesz,de talán kipróbálom,ha menni fog a gépemen.A grafikája tényleg olyan meseszerű,ami negatívum szerintem,de az 5let érdekes kezdeményezés.
  • kanduhr
    #33
    Sláget T. sry
  • kanduhr
    #32
    Hát hallod legalább a legputtóbb kocsmákban is jobb a hangulat, mint a sznob bulikon, ahol 1000ft-tól van a sör, 2000 a koktél. Láttam mi megy a Dokkban, a Bedben és szörnyű. Inkább átmentünk a Sálger teraszra(vagy latin) mert ott legalább nem kell a sok idióta sznob majom képét bámulni, a sok igénytelen tuc-tuc-ra.
    Mellesleg, ott is baromi jól lehet szórakozni, ahol 200-270 a sör.