Acéllal borítják be a csernobili 4-es blokkot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mondanám, hogy szelektív gyûjtöm a szemetet, de felesleges egy helyre öntik a többi kommunális hulladékkal. Mielõtt lehülyéz vki, saját szememmel láttam, szóltunk is erre ez volt a válasz: <#mf2>#mf2>
nem fogok neked bedõlni! :-)
Kara kánként folytatom tanításom.
A volt fizika tanárom szerint erõs túlzásokba estek az adatok/sugárzás nagyságát illetõen. Õ azt mondja, hogy koránt sem volt pontos az a dokumentum film, és nem volt/van akkora baj, mint ahogy azt állítják.
Hát nemtom...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A Baumaxban van naepelemes kerti lámpa csak neked, csak most 499 forintér!
Ugorgyál!
Én vettem a tegnap 6ot, majd valamit kezdek vele.
gondoltam kiteszem az ablakpárkányra, és a 6 led megvilágítja a spájzot, vagy valami hangulatvilágítás lesz, de szét kell szerelni, drótozni stb. és most nincs kedvem hozzá. majd ha jön az esõs évszak.
Stimmt?
#21: Mennyünk vissza a kõkorszakba... milyen jó is volt az mi? de várjunk csak... akkor meg sírna a szád mert ugymond a mai technika "kinyalja" a segged... de mind1... megyunk majd friss halat fogni a tiszta folyohoz vagy tohoz ... tiszta mokas lesz....
...
Nade hogy allitasz elo napelemet napenergiaval? Fotoszintetizalod?😄
Sajnos társasban lakom, így lehetõségeim korlátozottak. Épp nem rég beszéltem a köz.képvuselõvel: ekkora barmokat! a tetõ nem járható, pedig oda akartam felbarkácsolni egy nappanelt.
Szóval, én nem ülök ölbe tett kézzel - mint Te! :-)
Szívügyem a KV.
De társasházaknál is van megfelelõ megoldás.
Be szep is az.
Azt persze nemtesszuk hozza hogy a napelemek eloallitasa mennyire kornyezetszennyezo.
Plusz azt sem hogy mennyi manoverezesi tartaleka van egy olyan rendszernek amiben nincsenek alaperomuvek.
Egy lkaóház szükségleteit nap- és szélenergiával el lehet látni, kb. 3 millió Ft. befektetéssel.
Ha kell atomerõmû - szerintem is kell - az a nagy ipari fogyasztóknak kell.
Én a zöldekkel építettném az egészet!<#vigyor1>#vigyor1>
(persze csak úgy akárhová én se raknék atomerõmûvet, valami kiürült nagy bánya lenne neki alkalmas hely szerintem, ahol azért a veszélyforrás nagy része jópár méteres fölréteg alatt van)
ahhoz képest hogy gyorsba és 10évre építették a betonszarkofágot, szerintem elég tartósra sikerült, nemcsoda, azt szívvel-lélekkel építették mondhatni, erre az újra kíváncsi leszek, viszont azt az 5 évet, míg elkészül, azt veszélyesen hosszú idõnek tartom
AMD Athlon X2 AM2
A finanszírozásról meg csak annyit hogy azért kell nekünk takarítani az õ szemetüket mert õk egyedül képtelenek, és ha a szarkofág összeomlana akkor az eléggé kellemetlen lenne, és nem csak az ukránoknak hanem mindenkinek.
Odatesszük a házad mellé, aztán nehogy rinyáljál majd az SG-n.
Kell a fenének atomerõmû.
A zona maradekat el kell latni a megfelelo monitoring, huto es szellozorendszerrel hogy teljesen biztonsagos legyen.
2 dolog.
1. nem a Te penzeden hanem foleg amerikai tokevel.
2. akkor bezzeg nem hozongtel mikor a csernobili aram fillerekert jott a KGSTn keresztul.
Lebomlás párszáz év? Lesz az pár ezer is.
Nyilvan lezarjak az oldalat is😊
Amugy bennt sincs mindenhol eros sugarzas, inkabb forro pontok vannak.
Az alagutakat egy hocserelonek astak a blokk ala, plusz azert hogy a buborekoltatotartalybol ki lehessen szivattyozni a vizet es feltolteni betonnal.
Valoban epitettek foldalatti gatakat, de nem a blokk ala.
A belso munkakat pedig nyilvanvaloan robotokkal csinaljak😊
Persze, a szarukat takarítsuk el mi, a mi pénzünkön.
Van itt még valaki, aki meri dícsérni a kommunizmust???
a szarkofagot meg minek lebontani alatt? nem azert akarnak most uj burkolatot, hogy a szivargas megszunjon? nem hiszem hogy sok onkent jelentkezo lenne, aki oda menne pakolgatni...
de varom egy hoza ertobb velemenyet is az ugyben.
...
Ha nem zárták volna el a súlyosan sugárfertõzött részeken az erõmûvet, akkor lett volna egy második sokkal nagyobb robbanás is. Alagutat kellett fúrni az erõmû alá, és a szivárgó, radioaktív anyag útját emberi erõvel kellett elzárni. A bányászoknak, akik az alagutat ásták 90%-uk nem élte túl. A sugárzás az erõmû tetején is olyan nagy volt, hogy a radioaktív törmelék elhordására odaküldött robot, felmondta a szolgálatot, igy hát az oroszok emberi erõvel tisztították meg a tetõt.. Mindenki meghalt, aki ott fent volt.
Ennyi.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Ezt tokeletesen kikuszoboli ez a "fedo", plusz el lehet vegezni a szarkofag bontasat is alatta, anelkul hogy a kornyezet szennyezodne.
Ahogy olvastam, nem raepitik a blokkra a tetot hanem mellette rakjak ossze, es ratoljak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"The voices are back... Excellent.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sztem...
amugy en is epitenek meg! de ezt õk máshogy fogják fel...
...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM