18 év alati önvédelmi ezköz van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- herék stimulációja lábbal (nem saját, valaki másé. mármint a here)
- orbitális fingás (hanghatás elijesztõ szándékkal, vegyi hatás mérgezési szándékkal)
- tornacipõ lerúgása, láb emelése fejmagasságba (vegyi arzenál - az elbódult ellenfelet üttyükverjük)
- sûrû anyázás (verbális terror)
- 6-8 borsodi sör unicummal (rálehelünk az ellenfélre. vigyázat! ehhez a technikához közel kell engedni a támadót. az alkoholszint emelésével a támadás hatósugara növelhetõ)
- az ellenfelet bazira megharapjuk, majd "AIDS-es vagyok" felkiáltással elinalunk a sötétben
remélem segítettem.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Csak vigyázz, hogy a gyógyszered helyett (ami álltalában az asztmásoknak van) nehogy a gázspray-t szívd meg<#idiota>#idiota>
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha van nálad spray akkor lehet hogy lesz idõd elõvenni, õk közben lehet hogy nem fognak rádugrani, lehet hogy le tudod fújni õket és hurrá!
Persze ha van egy kis szél akkor te is kapsz a spraybõl, ha meg elbaszod és elveszik tõled akkor szinte 100% hogy bosszúból a saját sprayddel fognak lefújni, mivel asztmás vagy ez kb annyit jelent hogy megfulladsz és meghalsz.
Megéri?
Egyszerûbb ha szocializálódsz és elkezdesz haverkodni.
Sokkal erõsebb mint a sima spré, és iszonyatosan fáj, és viszket.😊
Boxer, pillangókés, kissebb bicska.Villsákulcs XD min. 30 as.😊
Talám valami kissbb lánc.
Amúgy, nekem van légpisztolyom, ahhoz nem kell engedély, nem legális 18 alatt, de nem kell mutogatni, csak ha gáz van..ennyi...12 fér bele, lehet szoknyást és gömböt rakni mint mind1 ik légpityuba. felhúzás nekem ~3 mp.😊
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
najo vicct félretéve amugy gázspray minden mennyiségben, mikor kicsi voltam (muhah, 1-2 éve 😄) énis azt használtam 😉
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Persze a kés kurvajó eszköz fõleg ha sikerül vele valakit életveszélyesen megsebesíteni vagy esetleg megölni, sikeresen túlreagált helyzet + az EGÉSZ hátralévõ élete el lesz kúrva. <#levele>#levele>
Amúgy ha jól tudom gázpisztolyhoz nem kell betölteni a 18-at...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
de a töri/földrajz atlasz is egész ütõs.
de a dezodor is tényleg jó, meg nyilván légfrissítõ és minden ami hajtógázas 😄
kutyalánc, stb.
csak egy kis fantázia kell 😄
mi suliban azt a sárga matekot alkalmaztuk gyakrabban.
Hajrá Magyarország!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊