18 év alati önvédelmi ezköz van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uv
18 év alatt használható önvédelmi fegyverek:

- herék stimulációja lábbal (nem saját, valaki másé. mármint a here)
- orbitális fingás (hanghatás elijesztõ szándékkal, vegyi hatás mérgezési szándékkal)
- tornacipõ lerúgása, láb emelése fejmagasságba (vegyi arzenál - az elbódult ellenfelet üttyükverjük)
- sûrû anyázás (verbális terror)
- 6-8 borsodi sör unicummal (rálehelünk az ellenfélre. vigyázat! ehhez a technikához közel kell engedni a támadót. az alkoholszint emelésével a támadás hatósugara növelhetõ)
- az ellenfelet bazira megharapjuk, majd "AIDS-es vagyok" felkiáltással elinalunk a sötétben

remélem segítettem.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Magyarul én huzom a rövidebbet...:S naigen ez gáz ...
Csúzli csapágygolyóval vagy üveggolyóval, esetleg 32-es villáskulcs.

Csak vigyázz, hogy a gyógyszered helyett (ami álltalában az asztmásoknak van) nehogy a gázspray-t szívd meg<#idiota>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

mm a vipera!!
SötétBarom
Közlekedj bringával. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ha nincs nálad semmi akkor megvernek és ennyi.

Ha van nálad spray akkor lehet hogy lesz idõd elõvenni, õk közben lehet hogy nem fognak rádugrani, lehet hogy le tudod fújni õket és hurrá!
Persze ha van egy kis szél akkor te is kapsz a spraybõl, ha meg elbaszod és elveszik tõled akkor szinte 100% hogy bosszúból a saját sprayddel fognak lefújni, mivel asztmás vagy ez kb annyit jelent hogy megfulladsz és meghalsz.

Megéri?
Egyszerûbb ha szocializálódsz és elkezdesz haverkodni.

hát nem hinném, hogy mindenhol lehet, de a te dolgod, hogy hol mászkálsz...
azzal az a baj megvédem magam és engem bnak meg honann van viperám és mért ütöm meg vele...
Paprika/bors spré.😊
Sokkal erõsebb mint a sima spré, és iszonyatosan fáj, és viszket.😊
Boxer, pillangókés, kissebb bicska.Villsákulcs XD min. 30 as.😊
Talám valami kissbb lánc.

Amúgy, nekem van légpisztolyom, ahhoz nem kell engedély, nem legális 18 alatt, de nem kell mutogatni, csak ha gáz van..ennyi...12 fér bele, lehet szoknyást és gömböt rakni mint mind1 ik légpityuba. felhúzás nekem ~3 mp.😊

dzsuvajoe
Nekem volt pillangom, vettem a DUnaplazaban! De komolyan, h lehet ez illegalais

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
Sztem nyomj rá valami frost spellt, aztán küld rá a petedet, felveszel valami potit azt benyomdo h gysan fuss, vagy inkab felpattansz amountodra. V eccerüen sappold be és sétalj el

pillangókés (illegális, meg könnyen levágod az ujjacskád 😄) egyébként, a legjobb önvédelmi fegyó a Vipera 😊 persze illegális 😄DD

dzsuvajoe
NA látod ott van alegjobb önvédelmi eszköz a reflexed!

mondom asztmás vok 10mnél többet ne mtok futni azért kell vmi amivel lelassitom!!
de lehetXD deazért van mert tegnap szembe jötte gy szipus gyerek aki egy szép viperával csapkodott és éppen hogy kikerültem és felugrottam abuszra...:S(nem a környék szar...ilyen mindehol lehet..)
tigeroo
van, ugy hívják futás...én azt vallom hogyha több ember ver meg az nem szégyen, 1v1-ben meg sztem még lehet esélyed (puszta kézzel is akár)
dzsuvajoe
HA elõkapsz egy kést valószinu az ellen is elõ kap egyet ha csak nem kispályás és akkor megszivod, megdöfni meg nemhiszem h meg mered döfni...

nem vagy te egy kicsit paranoiás?
De msot akkor gyakorlatilag ha 18alatt vagyok késeljen meg bárki az utcán??ez igy elég vacak...vagy veszek egy boxert megpróbálom leütni de én leszek a hülye mér rohangálok ilyenel...(de most télleg akkor melyik gassrayt hasznalhatom mert vki azt iraj 18alat eggyet se...)
ha't ha jo a spary akkr nem kicsit lassitod le 😄 en nekem multkor volt reszem kiprobalni sima gazsprayt meg paprika sprayt elég meghato mind2 😄 egesz irodalom orat vegig sirtam 😄😄DDD paprika.. nagyon vad áhhhh XD ha total arcomba megy en meghalok szerintem 😄
vegicsek
Van az a hogyishívják, az a kürt amit focimeccsen nyomogatnak mint állat, na az se lehet rossz XD

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

light00
dede, gázpisztolyhoz be KELL tölteni, és akkor vársz még kb két hetet, mire kipostázzák az engedélyt, és tarthatod utcán is. De egy rakat szabálya van, hogy ha nálad van, egy cseppet sem ihatsz, mert egy életre ba**szhatod az engedélyt, stb...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

A futással az a gond hogy asztmás vok és 10m után megfulladnékXD de most tényleg akkor a gas sprayt lehet használni akkor majd veszek olyat mert az arra jo hogy lelassitsam hhogy még ÉN is eltudjak futni (ezt azért még én is tomXD)
abba má túl nehéz feladatok vannak... nem fogja elbírni<#idiota>
a boxer az legalis akkor most mi a problemad amugy meg gazspret lehet 18 alatt csak nem mind1iket
light00
terméskõ<#idiota>

najo vicct félretéve amugy gázspray minden mennyiségben, mikor kicsi voltam (muhah, 1-2 éve 😄) énis azt használtam 😉

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

WazheadBoci
és a zöld miért nem jó ? <#hehe><#hehe><#hehe>

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

18 alatt ne akarj hõsködni meg keménykedni fõleg felnõttekkel szemben ne mert csak rábaszol, ha gáz van fussál el, ennyi.

a boxer legális nem de a gázspray az jöhet elméletileg csak azt nem tom 18éves kor alatt is?
...aztán egy kurvanagyot röhögnek, késnél sem mindegy hogy ki tartja a kezében.

Persze a kés kurvajó eszköz fõleg ha sikerül vele valakit életveszélyesen megsebesíteni vagy esetleg megölni, sikeresen túlreagált helyzet + az EGÉSZ hátralévõ élete el lesz kúrva. <#levele>

vegicsek
Nemtudomdeazabiztoshaelfutsz.

Amúgy ha jól tudom gázpisztolyhoz nem kell betölteni a 18-at...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

trogerzsiger
Gázos Környéken laksz?

Zsolti9014
nekem is csak az van, de most hirtelen ezt találtam neten 😄

Hajrá Magyarország!

ami #8-9be felsoroltak az öklödön kivul sztem 1ik se hatasos de olvasd el az #5-os kommentem de a kest nem ajanlom mert ha hulyen hasznalod elveszik aztan ba..hatod 😄
trogerzsiger
gáz spray

boxeralsót elõkapod 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

olyan még nekemis van 😄 de ez má nincsmeg...
whiskeyman
az én Nokia 7650-esem is önvédelmi eszköz <#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

ForzaInter
kés az hatásos lesz, elõrántotd mindjá nagyot néznek.

Yo, Bitch!

jó a géphez meg a nethez hülye vagyok nem találtam meg a keresöt:S<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom> na de most tényleg van olyan önvédelmi eszköz amit használhatok 18éves kor alatt vagy 18alatt az öljön meg aki akar??<#wow3><#wow3><#wow3>
rottweiler 😛

Zsolti9014

ennek az elsõ része volt a sárga.

Hajrá Magyarország!

Mo.Organ
Vidd, magaddal az iskolai körzõt. <#nevetes1>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Zsolti9014
pl. a két kezed, vagy volt régebben ilyen vastag, sárga keményfedelû matek feladatgyûjtemény.
de a töri/földrajz atlasz is egész ütõs.
de a dezodor is tényleg jó, meg nyilván légfrissítõ és minden ami hajtógázas 😄
kutyalánc, stb.
csak egy kis fantázia kell 😄

mi suliban azt a sárga matekot alkalmaztuk gyakrabban.

Hajrá Magyarország!

<#hehe>

akkor szajbakur aztan agyon ver jah 😄
attol fug mi kell 😄 mert pl kest tarthatsz magadnal 😄 meg boxert gazspret is asszem
dezodor, azzal szemen/szájon fújod ellent akkor win 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

akyyy
használtad a topikeresõt? hát NEM!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mondjuk egy jó vastag nyelvtankönyv???? azt szabadidõdben még olvasgathatod is...<#zavart2>