18 év alati önvédelmi ezköz van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Fejre meg ugye nem szabadNA lõni.
Ennyi.
Szerinted a rendõröknél miért van pisztoly IS ha egy gázspray ki tud fektetni egy embert?
Azért mert nem tud kifektetni mindenkit és kurvára NEM megbízható eszköz, könnyû itt most azt mondani hogy simán lefújsz majd valakit 4 méterrõl csak valahogy ez az életben nem nagyon szokott összejönni, ha csak egy picit melléfújsz már game over mert ahelyett hogy elfutna a gyerek ösztönbõl rádugrik hogy a spayt kicsavarja a kezedbõl, a folytatást a fantáziádra bízom...
Erre kit raboltak ki az utcán egyik éjjel? Hát õt. Igaz 8-an voltak, nem 3-an, de akkor sem gondoltam volna, hogy meg merik támadni. Mondjuk akkor nem volt valami verekedõs kedvében, és fáradt is volt, meg végül nem is volt semmi verekedés, de a cigijét lenyúlták, meg a telefonját is vitték volna, ha nem lenne szar a hangszórója. Azóta akar magának pisztolyt...
Ha gáz van kitépi a biztosítótüskét és elkezd üvölteni hogy ALLAH AHBAR! <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
btw olyan embereknek akik fizikailag nem éppen alkalmasak verekedésre (öreg, nõ, asztmás, stb) a legjobb önvédelmi "eszköz" egy megbízható méretes kutya, sokkal többet érsz vele mint ha elkezdenél hadonászni egy késsel vagy sprayvel.
Egy roti vagy doberman még egy 5-6 fõs brigádot is simán el tud zavarni, fõleg a cigók ellen kurvajó mert azok velõbõl rettegnek a kutyáktól.
Persze az igazi indok természetesen más...
De egyhatározott csapás a láb bármelyik részére egy kalapáccsal lelassít bárkit..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sörösüveg, amit eltörsz ha baj van, csavarhúzót, kisebb kalapácsot, bicikliláncot, amit akarsz..
De egy a lényeg: Ha 2nél többen vannak, ilyen közelharci ütlegelõs cuccokkal nem sokra mész..
Bár az is lehet, hogy csak azt a fajtát, ami neki volt, asszem NATO nevû.
Hajrá.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Házikészítésõ sokkoló: öngyújtó szikrázatója beépítve valami szerkezetbe, aminek a végén ki van vezetve, és könnyen kezelhetõ. Pl egy játékpisztolyba, azon van ravasz, és nem nehéz átalakítani szerintem.
Vagy van egy katyusa 25 nevû tüzijáték telep, elég kicsi(kb 8x8x8 cm), legális egész évben(I. Osztályba tartozik), 500 forint körül van, és 25 sikoly rakétafejet lõ ki, amik olyan 20-30 méterre repülnek sikítva, majd robbannak. Igaz emberre lõni vele már nem legális, de magadnál tartani még az.
18 év alati önvédelmiezköz :S