18 év alati önvédelmi ezköz van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mégis mi a szart kezdjen egy 18 alatti asztmás gyerek egy viperával?
Mert hogy használni nem tudja az biztos...

uv
akkor viszont megtoszhatják a nézésüket. meg az áldozat is. "jé! százan nézték ahogy kiraboltak!" vagy mi? ennek örüljön?

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

mert ha ne agy isten használnom kell eltöröm a lábát a végén engem (azaz mivel nem vok 18 még..) a szüleimet bszák meg....
bigfoot
kutya jó ötlet!!

uv
nem rólad volt szó hanem általában. bár aki ilyen topikot nyit bizisten megérdemelné. de nem.

most nemértem, hogy akkor meg mértnem veszel magadnak?
XD tényleg??XD<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Azért hiszed ezt mert még nem hallottál ilyet, mindenki oda fog nézni hogy "mi a fasznak van ilyen hangja?" persze segíteni nem fognak de nem is ez a lényege.

MEGVAN!

Elektromos légycsapó!

Van nekünk egy, apukám kipróbálta magán, amikor vettük, és fél óráig zsibbadt utána a keze, pedig csak 1 pillanatra ért hozzá, el is kapta azonnal, mert úgy fájt.
köszi ezt a lúzer dolgotXD
V43 1105
Legalálisat én tudok, ne mossá fogat egy hétig, egyél sok hagymát rálehelsz elfut anyádig XDDDD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

uv
mért nézne feléjük mindenki? tizenöt éve még egy egész város futott össze ha megszólalt egy autóriasztó, most már le se szarjá. max anyáznak. kiabál a nõ a bokorban, hogy segítség öten baszna, rá se hederítenek. bekapcsolja szegény gyerek a hangos elriasztó készüléket, a támadó legfeljebb még idegesebb lesz, szegény lúzer kölyköt meg feljelentik csendháborításért.

de ez olyan hülyeség betiltják pl a viperátXD aki olyan alvilági hogy "köznép2 ellen hasznélja annak igyis-ugyis lesz aki meg élné élettét azt meg szarráverik mert nem használhat semmit ez igy geci lolXD
Jaja pont arra gondoltam csak nem ugrik be hogy mi a neve :/

"A világon mindenhol legális a golyóálló mellény"

Aha, hogyne, persze...

Rockynhooo
haveromat egyszer egy biliárd golyóval akarták agyon verni! de megúszta!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nem az a lényeg hogy a hang sokkalja a támadót hanem az hogy 100 méteren belül MINDENKI feléjük fog nézni = kurva sok szemtanú = támadó inkább lelép.

Brolly28
megfelel?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

uv
hát nem. nem is szerepel a kõmívesek és falbontók kézikönyvében, mint ajánlott segédeszköz <#eplus2>

hen-tes
Ilyen cuccom nekem is volt, kb akkor mint egy telefon, bár lehet csinálnak kisebbet is, amibõl kirántottad a biztosítékot, mint egy gránátból, erre akkora nyivákolást rendez, hogy a kerület felébred. Jó cucc, csak már nem tudom hol lehet. :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

A világon mindenhol legális a golyóálló mellény, itt is az volt, ameddig a rendõrség észre nem vette, hogy néhány nembékés tüntetõn az volt, és nem bírták õket lelõni.

Az itteni alvilág tagjainak meg nincs szükség golyóálló mellényre, mert itt nincs igazi alvilág, az itteni alvilágot azt nagyhatalmú felvilági emberek csinálják...
akkor lehet, hogy mi nem rendeltetésszerûen használtuk<#idiota>
uv
és ha egy süket agresszorral kerül szembe? baszhatja. nem mindenki denevér. mondjuk Batman ellen jól jöhet

Persze hogy használhatod csak ha a rendõrség is bekerül a képbe akkor anyádéknak be fog figyelni egy gyámügyi eljárás hogy a kicsi fiuknál miért volt spray és kurvára senkit sem fog érdekelni hogy csak önvédelmi célra tartottad-e vagy sem.

uv
csakhogy az emberi pofa lágyabb, mint a téglafal (hogy a rosseb enné meg). bár a vakolat ugyanúgy lejön, csak itt bõrnek hívják és mocsokul fáj

Flashbang! <#idiota>

De komolyan, lehet olyan cuccokat kapni ami kurva magas és irritáló hangot képesek kiadni magukból, olyan mint egy riasztó csak zsebben is elfér és elég hatékony is mert senki sem számít ilyesmire (most nem poénkodok, tényleg hatásos)

boxerral még nem, de mikor falat bontottunk vele, akkor megadta magát
Rockynhooo
szedj fel pár kilót, és tanulj valami küzdõ sportot! elég hasznos tud lenni...!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

omg<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
uv
hajlik a faszt. csaptak már pofán rézboxerrel? engem igen. a szám elhajlott, de az a szar nem.

uv
vagy legyen nálad egy liter tömény kénsav. csak egy kis spricc és a támadó köddé válik.

de a paprika spray-t használhato megyáltalán?
Nem.

a réz az nemjó, könnyen hajlik...
ja csak 18alat azt mondják nem adják oda...
uv
ezek szerint amire te gondolsz az egy boltban vehetõ, felfújható, segítõkész szekus.

paprika spray vagy vmi hasonló dolog szerintem legális. de ennyi erõvel bemész vadászboltba és elég szép késeket, töröket pillangókat lehet venni.

uv
kutya típusút vagy rézbõl készült típusút?

amit megveszek a boltban elfér zsebben és nagyyábo la menekülési idõmet megnagyobbitok az elsõ biztonsági örig(aki reméhetõleg segit...)
uv
ja, nem kell vaku, mert világít a muksó

BB7
OFF: A Boxer engedélyezett eszköz? (Tarthatsz magadnál???)
vegicsek
Láttam egy videót, amin egyszerhasználatos fényképezõgépbõl sokkolót csináltak, még az is frankó.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

de egyébként milyen önvédelmi eszközre gondoltál topicnyitó?

chaie chan ezen az a alapon öt meg 10en seXD
jackbauer holmarad??????????? vagy õt csak 24-en tudják<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Nem lehet hogy inkább azért tiltották be mert a rendõrség esetleg nem akarja hogy tökig páncélban mászkáljon az alvilág és minden balfaszhoz a járõr helyett rögtön a kommandósokat kelljen hívni mert kevlár ellen a járõr pisztolya szart sem ér?

(sry ha lelombozlak de azért ne akarjunk már MINDEN mögött összeeskûvés elméleteket keresni...)

uv
zsanklódfanndam meg a csakknorrisz
a sztevenszegált csak hatan nem terítik le

küzdõsportok erre (is) valók.
Valhalla ezt magyarázd meg:
"Nem hagytam magam, mind a négyen a kocsmában kötöttünk ki. 😊 "
a támadóidat meghívtad egy sörre vagy mi?

már 5 is ötször annyi mint 1... de most õszintén, kiaz akit nyolcan nem terítenek le??????
XD