Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
élet a legjobb méreg
élet a legjobb méreg
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Amúgy próbálj videókari drivert cserélni/frissíteni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Esetleg a NOD tilthatja az indítását az exe -nek?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
CoD2 nálam még mindig marad a favorit, de majd itt is leszek 55 xP
Nekem szintén ez a problémám.....ha valaki tud megoldást vagy egy megbízható letöltési helyet akkor köszönjük.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ird már meg hogy cod4 333 fps és van egy olyan érzésem hogy jobb a gépem mint neki...
9800GX2
Q6600
2Gb 800MHz RAM
van neki... lehet igaza van h nem 50-70 fpsnek kéne lennie 😛
i7 azt szevasztok :P
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
a hangok kicsit gagyik az igaz :S a modok ezt megváltoztatják majd 😊
cod2-coduo feeling megvan, szal szerintem ebbõl vétel lesz<#eljen>#eljen>
haverom FPSbuzi, és azért sír mert nincs neki 250fixen -.- és hogy az év szopása ez a játék D:AS?DASD_DSF
ahogyan elindult a játék
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Köszi
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
valamelyik magyar szerveren játszottunk, nem jegyeztem meg
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy egy magyar szerveren voltam
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mien szerver volt ez h láttad az ellenfelet terkepen?
ahol én nyomtam nem volt ilyen
igy semmi sikerélmény ha lelövök valakit 😞 meg valami annyira szokatlan az egész kezelésében, mintha túl gyors lenne az emberek mozgása vagy nemtudom, de remélem ez csak a bétában van igy 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Hááát... Vegyes érzelmek! A bokorba nem lehet bemenni: "falnak" ütközök. Ugyanígy a falra nem lehet felugrani vmi más tárgyról: szintén "fal" effekt. Ha ezeket nem nézem egész jó, bár valszeg ezt nem fogom megvenni <#nemtudom>#nemtudom>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu