7577
-
#2816 Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy nekem valamiért a kép egyszer-egyszer "szétesik"... Erre tud valaki megoldást?
Asus 8800GTX kari és a legújabb 180.43 driver van!
Kép itt... pls help!
Valaki legyen kedves segítsen!Köszönöm... -
#2815 Óha, ne is mondd egyik leghangulatosabb pálya :) pláne mikor ide-oda pattansz a lőállások között és aztán mikor az elsüllyedt hajókon levő matrózokat kell kimentened ... áhh szuper :D -
#2814 Ez a repülős rész nekem nagyon bejött:
-
barnasopiane #2813 ezt a hibát irja ki:http://kepfeltolto.hu/i/?281272&t=img valaki segitsen legyenszives!a call of duty 4 azt ment de aez ezt irja ki -
#2812 Bizony. Ráadásul remek választás volt :) -
#2811 Nekem annyira nem tetszik, szerintem a 4. rész volt a leghangulatosabb -
#2810 jaja, ő magyaráz erősen a játékban :) -
#2809 Nem kell ironizálni te gyerek! Egész egyszerűen arról van szó, hogy elviekben egy ilyen kártyán a játéknak FULL részletességgel is vígan kellene szaladnia, ami valószínűleg így is van, ugyanakkor az oldal szerint éppen, hogy meghaladja a minimum tulajdonságokat amivel a játék futtatható. Csak arra céloztam, hogy nem feltétlenül bízhatunk mindig 100%-ban egy egy ilyen jellegű felmérésben. -
rumkola #2808 Beszarááás, JACK Bauer /K.Sutherland/ hangját hallom. Kirázott a hideg bazmeg, ez tuti a REDEMPTION miatt van!
JACK ! PRESIDENT!
KLIKKK -
#2807 Fasza nincs meg a profilom amivel végigvittem és ezért nem találom a nacis pályát:(
Se a mentések,se a screenshotok semmi.Missionök közül csak a legelsőt tudom választani:( -
#2806 Gyönyörű, igazi Call of Duty-s hangulat !
Minden extra, AA is max-ra húzva, megy reccenés nélkül, panasz nincs rá,
egyedül a hang az, ami kicsit halk.
Megveszem az 7szentség ! -
#2805 egyedül az szép :D -
#2804 mi lesz most?????? -
#2803 Mondjuk érdekes, mert a HD4850-es VGA-mat a minimum szint fölé egy skálával méri be. Na ne már!
Ugyanakkor:
Video RAM: Required - 256 MB , You have - 2.2 GB
Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes
Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes
Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 4.0
Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 4.0
Pluszban még a 8.10-es catalyst van fent. -
Nagyi06 #2802 [img]http://myphotoupload.extra.hu/files/x05rp8bod72pdewbnldi.jpg[img/] -
Gabe18 #2801 Azért ne indulj el egyből a Tescoba még... -
Solyom2 #2800 Hamarabb jelent meg!Remek!
Köszi a segítséget! -
#2799 Tesco polcáról. A szoftverek környékén keresd. -
Solyom2 #2798 Megjelent?Honnan töltöttétek le? -
#2797 solo > chapters > nacht of the totenakármi :D (élőhalottak éjszakája lenne magyarul :)) -
#2796 Bakker nem tudom elindítani a nazis modot:(
Amikor végigvittem,kinyomtam a stáblistát,most meg nem tudom hogy hol kéne.
Te azóta benne vagy vagy közbe kiléptél és újra indítottad? -
Solyom2 #2795 MI! megjelent a játék vagy mi van? -
Cat 02 #2794 Még csak warezon van kint -.- -
#2793 Hát olyan délután fél 3,3 körül álltam neki és fél 8 kor végeztem.Ez a 2-es nehézség,szal csak gyorsan végigszaladtam a küldetéseken.Nem egy hosszú,de nekem pont elég volt ennyi,élvezetes volt,ha megvan az eredeti úgyis újra végigtolom.Meg a multi az ami sokáig le fog kötni. -
#2792 kb 4 órás lehet max 5. Most vagyok a 12. pálya elején és kb 4 órát játszottam vele, de megnéztem mindent amit csak lehetett :D -
#2791 bakker egyedül nem lehet játszani a zombis módot mert annyiból áll h rohangálsz ajtótól ajtóig, építed újra a barikádot, aztán egyszer csak beözönlenek és véged... szívrohamot kaptam kb mikor megfordultam és ott állt egy egykoron szebb időket megélt náci tiszt amint épp rámveti magát :D -
#2790 hány órás a játék??? -
#2789 Köszi értem már:) -
#2788 automatice beadja miután végigvitted a főküldetéseket és lement a stáblista :) nagy ijedtségemben nem tudtam hova kapjak ezért haltam csak meg :D -
#2787 Hogy indítottad el a zombis modot?Mert én csak úgy hogy egyedül vok,mivel a multi nem megy,nem tudom elindítani:)
Elvileg van vmi level ameddig a treyarchosok csinálták,egyik videóban mondták.
Falloutot nem próbáltam(még:) -
ateszm #2786 online profilt sikerült valakinek csinálni? -
#2785 zombis módban ki meddig jutott? nekem a IV. szinten egyszer csak elkezdtek özönleni, mondjuk nem tudom honnan :D végig lehet vinni, vagy csak a pontokra megy, tehát amíg ki nem purcansz? -
Edward2 #2784 valaki másnak is volt hangprobléma? mármint csak balfülesben szól a hang... nemtom mi a fene ez, de egy előző játékban is volt hasonlo a Space Siegeben... valaki ötlet? -
#2783 Köszönöm az értékeléseket. Én vacilálok a COoD 4 és a Fallout 3 között. Tudom nem egy stílus, csak sajnos nincs pénzem mind a kettőre. A Fallout 3 tényleg olyan jó, mint ahogy mondják? (bocs tudom utóbbi nem ide tartozik) -
strebacom #2782 Na mindjárt próbálom én is.... -
#2781 Cod 1 cod2 , mohaa még is jobb :) -
strebacom #2780 Köszi, akkor ez is olyan hent stílus.... -
#2779 Na most végeztem a single résszel.Nagyon hangulatosra sikeredett.Szerintem sokkal jobban beletudja élni magát az ember,mint anno a cod4 singlebe.Sokszor fogtam a fejem,hogy milyen jó küldetések voltak,a vége az meg szokás szerint állejtős:)
Akárki akármit mond hogy cod4 koppintás,ugyanaz az engine,de szerintem sokkal jobban néz ki.Például az esős küldetéseken,lángszóró stb,robbanások.A társak meg az ellenek is sokkal jobban ki vannak dolgozva,nem olyan bamba pofák:)
Nekem vétel lesz,amúgy is az lett volna a multi miatt.Legalább volt mivel elütni az időt így szombat délután:)
Szal jövő héten irány a bót:) -
Neoncsoves #2778 rambó mód lol.
ezt hivják rohamnak, 1. vh-ban volt divat ez a kommandózás meg az állóháború ^^ -
#2777 Hangulatilag a cod 4 sokkal pörgősebb és hangulatosabb. persze lehet, h azért mert az a modern korban játszódik. Eddig csak a menekülést és a szovjetek első hadjáratát élveztem. a többi rambó mód.