Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JP Forever
De nálam mért nincs a profilban a key???

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

RNadal1203
nem megy mert nemtudtam leírni megjegyezni semmi mert nemenged be a cod.com-ra

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

JP Forever
Figyi neked már volt kódod.. Add már ide hadd próbáljam ki hátha. pls

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

RNadal1203
légyszives vki esküszöm ha kell törlöm magam az sg-rõl de légyszi vki egy kódot mert nembírok belépni a cod.com-ra

JP Forever
Bazz állítólag a Wiew Profile-ban kellene lennie de nincs ott key-.-

RNadal1203
igen sajnos

JP Forever
Neked is az kell amit telepítésnél kér?

RNadal1203
nekem is egy béta keyt vki privibe és kész esküszöm megszünök

JP Forever
Légyszíves csak segítsetek aztán lelépek..

RNadal1203
én meg belépni se tok ... -.-'' ocsmány amit mûvelnek a callofduty.commal, az odaszabault treyarchosok

JP Forever
Ja a wiew profile de ott nekem nincs key..

RNadal1203
najó én ezt meguntam komolyan mi a *************-ért nemlehet belépni a callofduty.com-ra?

JP Forever
De a profilomba ha rámegyek hogy Account/profile ott scak szerkeszteni tudom.

bujcsik555
a profilodba

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

RNadal1203
valaki egy key kódot küldjön nekem priviben nagyons szépen megkérem

JP Forever
Bujcsik, bejelentkeztem és hol találom a keyt,?

RNadal1203
énse mért nemigaz

V43 1105
Srácok nem tudok belépni cod.comon, de mért nem? 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

JP Forever
Bejelentkeztem. Azon a linken. És akkor most hol találom a kulcsot?

JP Forever
Légyszi küldj egy key kódot priviben. Kérlek én nem tudom megcsinálni.

bujcsik555
lol ne legyel mar noob, jelentkezz ki és utanna jelentkezz be ujbol a linken mit küldtek😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

RNadal1203
vki privibe egy keyt nagyon szépen kérek vkit nagyonnagyon

nekem még nem adott ki egy játékservet se, vagy vkinek csinálnia kellene ?
JP Forever
BAzz bejön a link ott be kell jelentkezni ott van a mail címem beírom a passt, erre rádob a citromailre.. .

JP Forever
Egyébként mindenki a telepítési serialról beszél?😄

JP Forever
Küldtek egy emailt amiben egy aktivációs link van. Ez kell?😄 Rákattintok és oldalbetöltési hiba..

feltettem végre a mûködõ változatot, hát nem is tom kicsit még érdekes de jól kombinálták a II. Világ.h részt a Cod4 menüvel, és játékmenettel kb 45 percet játszottam de eddig nagyon bejön habár kicsit alacsony grafikára raktam de sztem tolom még feljebb mert elég jól megy pedig nem brutál a konfigom, sztem a gépigény is optimalizálták a 4- hez képest vagy de lehet ez csak a béta miatt mappok is elég jól kidolgozottak csak még szokni kell, kevesen voltunk így a serón de így is be lehetett járni
jó gamet, meek aludni

kurvajóvagy
55

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

JP Forever
SEGÍTSETEK KÉRLEK

JP Forever
SEGÍTSETEK KÉRLEK

JP Forever
Rámegyek alul hogy save changes és nem lép tovább..

ki hányas szintû? 😄
én 17 ^^

RNadal1203
nemekm szívás aztmondja a telepítõ hogy nemjó a kódom jelenkeznék be a cod.com-ra hogy megnézzem erre nemenged be ez mért van?

JP Forever
Sziasztok.. Mondjátok h van itt még valaki!! Szóval nem tudok a callofduty.hu-ra regelni a kulcsért, mert a második lépésnél nem enged tovább. Segítsen valaki. Vagyha küldene nekem egy keyt privibe nagyon hálás lennék.

nekem egybõl megjött a béta kulcs, na lassan lent a game és kinyirok mindenkit
Balumann
Még így is szép :|

RNadal1203
thx ! köszönöm szépen! ezé csak 40-szer nyírlak majd ki 50 helyett! xD

Kösziiiiiiiiiiii, úgynéz ki sikerûlt.

Ha csak ez kell,640x480,minden low meg off:

1.
2.
3.
4.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

RNadal1203
még 5 percem van! xD

RNadal1203
de ugyanúgy download manageres volt?

Snexi
már ki is próbáltam kb 1 órája 😄 elkezdtem máshonnan szedni ahonnan maxal jött mert a fileplanetes elég instabil volt

RNadal1203
neked lejött már snexi????

Snexi
azzal én is toltam annó 😄

NeBby
Akinek nem jött meg a kulcs az regisztráljon újra más e-mailel természetesen és amikor igazolod vissza az emailcímed , akkor a weboldalon azonnal ki fogja írni a betakulcsod!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

RNadal1203
nem az e-mailban van hanem az accout/ profil de ha ígyse megy!

Hát nem nagyon akar ideérni az a béta kulcs, igaz csak másfél órával ezelõtt regeltem.Talán reggel. Addig is jó lövöldözést a szerencsés kulcs tulajoknak.

RNadal1203
hát igen vannak ilyen szerencsések!!! mint õõõ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nyírjuk ki!

Prince of Máté
Bazdmeg, a Crysis Betaval is te játszottál leghamarabb 😄

Tuncee
Ugyanaz a kaksi hiba mint snexiéknél anno a letöltõvel.. 😞 szedhetem újra de azért jó gémelést. kb éjfél körül csatlakozom 😊

TDU nick: HuncutTuncus