Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
kicsit félreérthetõ, szóval mégegyszer: alapból is gyorsabb a lead foot perkkel a tank, de azon a bizonyos 24/7 Roundhouse elnevezésû szerveren még sokkal jobban felvitték a sebességét. sac/kb négyszeresére minimum, SZÁGULDANI lehet a tankkal, meg ugratni lol, érdemes kipróbálni 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
na sikerült kiakasztani 40-es szintig 😊 ami tetszik, hogy reálisabbak lettek a fegyverek, sokkal nehezebb velük az élet, viszont néha még így is keveset sebeznek (lásd springfieldbõl nem elég egy találat HC módban, omfg).

a kedvenc fegyverem az sgt-44 lett, a nagyítóval (red dot cod4-eseknek 😄) nagyon jól lehet használni, aztán hozzá még duuble tap vagy stopping power, kinek mi tetszik. a másik kedvenc a type-100 géppityu, szép gyorsan szórja az ólmot, jól lehet vele rusholni. viszont az egész alfája és omegája az MG42-es, na azzal lehet eszméletlen vérfürdõt rendezni, fõleg ha megvan hozzá a bipod is 😊 persze közelharcban kb semmit sem ér, és jó lassan is lehet vele haladni, nem beszélve a tetûlassú újratöltésrõl.

a pályák közül a roundhouse jött be a legjobban nekem, van is egy angol 24/7-es roundhouse pálya, ráadásul ha megvan a tank perkek közül a lead foot akkor lehet száguldozni, mert felvitték azzal a perkkel a tank sebességét elég durván 😄 a legjobb amikor cserbenhagyásos gázolással elütöd az ellenfeleket, meg gyorsan kitérsz a bazooka elõl 😄 nem reális, és nem kicsit bosszantó az ellenfélnek, de ha te csinálod akkor nagy fun^^

a megjelenést pedig várjuk, ez is odakerül a polcra 😊

Snexi
én azt úgy mondtam mintha kedden jönne ki
és akkor is fog

de ezt ugy mondtad mintha már csak párnap és gta

Snexi
és az nem kedd?

ivitzp
majdnem a mikulás hozza <#vigyor>

és azthiszed itt elõbb fog 😊?

Amerikában<#puszis>

dec 2.áb jelenik a gta4 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudom, csak itt nem szép dolog warezolni azért írtam 😄

Snexi
melgesz eredetiben a gta4 és a cod5 is ne félj
de nem fogok 3 napot várni hogykipróbálhassam õket

mármint arra gondolsz hogy 14én (pénteken) a futárszolgálat hozza ki neked igaz?<#hehe>

Snexi
bazeg,rohadjanak meg hogy ami érdekel pont kedden jön ki amikor csak este 7-re érek haza 😄 (ez meg a gta4)

inkább a single-t várom
Snexi
lehet hogy hangulatos lesz,de én cod4 szintüre nem számítok

igen,40 a max lv

BiG G
a singlenek biztosan sokkal jobb hangulata lesz.

egyébként a béta multiban melyik a max szint? 40-es?

ivitzp
olvass vissza #2209 hozzászólás

Lacee86
Köszi, az elõbb már tapasztaltam is.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

sokszor ezzel vág ki:no free entries
MIA fasz ez?

ivitzp
bombázás

Lacee86
Egyébként az hogy is van: 3 sorozatos kill után radar, 7 után kutyák, és 5 után mi van?

Lacee86
Az jó lenne. Fõleg, h olyan emberek oktatnak másokat a normális fórumhozzászólás szabályairól, akik saját maguk sem képesek arra...

ivitzp
térjünk már vissza a témához...

Teis nyugodtan elmehetsz... mert te se tartod be a fórumképes magatartás szabályait...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Phüjjj, a mindenségit! 1 hónapos reggel de nagy a pofád! Az a problémád hogy nem hajbókol mindenki a fos cod4 world at war mod-nak? Jobban járnál ha inkább magadba szállnál és nem pofáznál itt nyomdafestéket nem tûrõ hangnemben azokat ócsárolva akik megmondják a negatív (nem csak pozitív vélemény létezik!) véleményüket a játékkal kapcsolatban.. Szeréntem ingkább neked kéne elhúzni innen a vérbe már ne is haragudj...<#levele><#zavart2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Snexi
imádom az ilyen "csinálj jobbat" beszólásokat
én nem a játékfejlesztésbõl élek,õk viszont igen

"Semmi gond ne szórakozzál takarodjál sakkozni a qrva anyádba"
Legalabb 1 hetes bann!

Mit kapod fel a savat? Ha tetszik játsz vele sokat. Csak tudod egy játék azért készûl, hogy aki megveszi az el is tudja mondani véleményt ezzel segítve a fejlesztõket abban, hogy még jobb játékok készûlhessenek. Mert ha ugye egy szart csinálnak és az emberek véleményét nagyívben leszarják akkor senki nem veszi meg és profit elszáll a semmibe.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

De te már ne sakkoz többet,mert ugynézem az eddigi is megártott...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A hangon remélem javítanak mert ez így egy nagy shit.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tsarffi
Nekem nagyon bejövõs a game. Mondjuk több újítást vártam a cod 4 után, sztem így lenne korrekt a játék:

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Ez részben igaz de akkor ne igérgessenek össze vissza,bisztos javitani fogják a sebzést meg a többit és kiforrja magát mint a cod4,de addig igenis fikázni fogják mert nem ezt vártuk,deee mindenképpen várjuk meg a teljest,és utána alkossunk véleményt.

akinek nem inge ne vegye magára, természetesen nem mindenkinek szolt.
Ovatosan!

Battlelog: Purga5

Na most kicsit visszaolvastam a kommenteket, hihetetlen mennyi BUTA ember van. Fikázzák a játékot. A játékok az emberek szórakoztatására készülnek, illetve, hogy profitot termeljenek, de most nem ezen van a súlypont. Szóval szórakoztatásra készülõ játék azért van hogy szórakozz vele. Nem tetszik? Semmi gond ne szórakozzál takarodjál sakkozni a qrva anyádba. Ennyi. Nem kell fikázni CSINÁLJ JOBBAT és ugassál vagy NE CSINÁLJ SEMMILYET ÉS FOGD BE A POFÁD. és tudom most sokan mondani fogják mekkora fa.sz vagyok stb. de nem érdekel.
Swy
csináld végig a reg-et és írd tovább az adataidat végig. velem ez volt a baj h miután jött az avatar, kiléptem.

http://bf2s.com/player/swy/

Swy
sziasztok a server authentication hibára mi a megoldás?

http://bf2s.com/player/swy/

pontosan...

Nem hagyott nyugodni, amit mondtatok,hogy ez még régebbi beta, és hogy mennyit fog ez még változni. Jelentem megnéztem a játék consolejában a verziót, és 2008. október 25 este fél 8-kor lett véglegesítve, ami elõzõ hét szombat volt, és ugye hétfõ este adták ki. Egyik oldalról ez azt jelenti,hogy ez tulajdonképpen egy Multi demo, és semmi köze már a bétához, másrészrõl azért nem adták ki korábban, és húzták,amíg lehet, mert kész sem volt.
hi, demo mikor lesz?
Tuncee
az oké h nagy változtatások nem lesznek benne, abban egyetértek de pl a rifle hibán és Thompson: Lada starting címû szimfóniáján tudnak korrigálni <#idiota>

TDU nick: HuncutTuncus

Sugam
várom a teljest.. kicsit unalmas ugy ölni hogy nemfejlõdök..

Snexi
én azt értem de olyan kvanagy változtatások nem lesznek benne mint mondjuk egy bf heroes bétába ahol mindenhéten másmilyen a játék

Tuncee
illetve 2007... <#rolleyes>

Tuncee
Értetttük! de komolyan, patchrõl még nem hallottál? Cod4 1.7?? nem mondd semmit? Elárulom neked h a cod4 kb 2008 nov. 8.-a körül jelent meg, na most 1.1-es peccs már volt nov 16.-a körül. Köszönjük Emese<#wave><#idiota>

RNadal1203
sztem is sokkal jobb mint a CoD4 😛

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

különben én teljesen megvagyok vele elégedve... bár a rifle ket kicsit feljebb húzhatnák mert nagyon gyengék de sztem cod4 et nem veri hanem alázza...

Snexi
nem fog ez már sokat változni hidd el

Annyit hozzátennék hogy nem véletlen mondja mindenki azt hogy béta... ez változni fog teljes mértékben... lesznek tuti patchek stb....

Bence94
üdv most tudtam kipróbálni és nekem tetszik! várom milyen lesz a single.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..