Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ettõl félek én is:

Snexi
hogy csiszolnának?10 nap és megjelenik,valószínûleg már rég elkezdték a sokszorosítást

Pár napja játszogatok, 8 óra 40 perc játék idõvel még mindíg nem tudom eldönteni mely jelzõvel illesem a cod4 után, nevetséges vs. siralmas?
Stopping power kell még HC-n is. Egyedûl a környezet ami tetszik. Remélem két hét alatt még csiszolnak rajta, mert ez a sebzés rendszer gyalázat.

de belefért volna...szándékosan nem rakták bele

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Snexi
valszeg a full verzióban ott lesz a telepítés végén a megfeleõ directx telepítõje csak a betába nem fért bele

Sziaszok,

Ha valakit érdekel még van egy kódom a Beta demo -hoz, nem indul nálam...a sokak által ,árt hibaüzenettel kidob...remélem a végleges jétákkal nem lesz ilyen gond.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mi az a "No free entities" ???? egy idõ után ezzel dob ki :\
Blackhunter
Szisztok !
Lene egy kis problémám. Azt szeretném megkérdezni ,hogy amikor elindítom a játékot kiírja hogy .exe hiba és pont ugyanezt csinálta a CoD 4-el is.
ott át kellet nevezni egy filet vagyis csak a formátumát kellet megváltoztatni. Most azt szeretném megkérdezni h lehet-e ujra ez a hibám vagy nem. Ha lehet meik Filet kell átkonvertálnom.

Elöre is THX csá

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

BiG G
pedig a vehicle perkekbõl nagyon úgy tûnik. mondjuk örültem volna valami géppuskás személyszállítónak is, de hát nagyon kicsit a pályák ehhez, roundhouse-on is csak körbe-körbe lehet tankozni 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bosco05
Tuti kevés hozzá a gépem, csak akkor ne szajkózzák hogy olyan hatalmasan jól optimalizálták, mert az kamu...
bosco05
Én csak azt nem értem hogy elvileg ez a cod4 motorját használja, ami nálam 80-100 fps-t tud, ez meg el sem indul. Fekete képernyõ a menüben és a háttérben halk zene szól...
Ok,azt hittem azt hiszi a játék hogy cheatelek vagy ilyesmi...

Lacee86
Hát azért az nem teljesen igaz, h nem tükrözi az ügyességed. Ha nem érsz el sorozatban 7 kill-t death nélkül, nem tudod hívni õket. Márpedig sorozatban 7 kill elég nehéz, úgy értve h nincs csalás, és egy átlag képességû játékosról van szó. Szóval ez a lehetõség afféle jutalom. A 4-ben a helikopter sokkal idegesítõbb volt sztem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Snexi
lol,azt tudom
be is van rakva nekem

Gondolom Vehicle Perk.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Snexi
leadfoot-nál mit kell benyomni hogy gyorsabb legyen a tank?mert láttam egyszer hogy mások használják és nagyon gyors volt,azt hittem cheat

arsnl
Szerverrel van olyankor a baj. Elvileg 32+ slotos szervereken van csak...

Engem is ez a no free entities szöveggel kidob.miért?

Letöltöttem, felraktam, minden gond és hiba nélkül elindult. Az Ipon.hu-ról leszedtem a directx frissítést.
A grafika lehetne szebb, mondjuk mint a Rainbow Six Vegas-é, maradt a hagyományos Cod-os kinézet. Kicsit többet vártam!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Most ezt nem értem,azért csiter mert ilyen a stat-ja? 😄😄 Simán lehetséges,nemértem az aggodalmatokat.

ivitzp
szvsz jobb mint a 4be a helikopter

tulreagálod a dolgot... senkisem mondott rólad ilyet...

Egy büdös szarházi WH-s köcsög vagyok mindenki szerint de rohadtul nem tud rá bizonyítékot senki... na errõl ennyit...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

na és miért? dejo tiszta high emberek oltogatnak itt, komolyan mondom ez elképesztõ...

evo klán? jaj ... már szánalom

😄 grt... szép megalapítás csak nem igaz... De ha te így gondolod akkor legyen igazad, te biztos jobban tudod, meg nálad nincs jobb játékos stb...

Én is így vagyok vele.Ha nem megy abba hagyom.
príma pb proof csít! Grat

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ez a kutyás dolog is elég nyomorult egy dolog szeréntem mert az nem a te ügyességedet dícséri. Nem is értem minek kell bele ez a kutyás idiotizmus...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Snexi
gyakorlatilag egy multi demo

RNadal1203
bazzeg ez gusztustalan! belépek egy német szerverre, játszok hívtam kutyákat 7-0-nál lett egy 15 kill streakom erre kiakarnak rúgni! gusztustalan

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Ez a játék is kezd olyanná válni mint az olimpia. Rengeteg az olyan versenyzõ aki használ valamilyen 'tiltott szert' amit még nem mutat ki a doppingvizsgálat (P😎 mert nincs rajta a listán 😞( <#shakehead><#vomit>

Az ilyen nyomorékokat tiltanám ki örökre a muti szerverekrõl! (ami sajnos nem megoldható 😞 ) Büszke lehet magára a büdös parasztja...

Ez béta, nem demo 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lacee86
Nem csak gondolkozás kérdése: vkinek van hozzá ügyessége, vkinek meg nem annyira. Én pl. hiába gyakorlok, túl sokat nem sikerült fejlõdnöm, még mindig jócskán 1 alatt vagyok a kill/death-et tekintve. Ennek ellenére szeretek vele játszani, persze csak ha tényleg kikapcsol. Ha nagyon nem megy, inkább hagyom.
Amúgy még olyan kérdésem lenne, h ebben a demoban gondolom nem minden grafikai beállítás van jelen, igaz? Csak mert feltûnõen sok FPS-sel megy a game maxon egy szerény 8500GT mellett.
Ja és még annyit hadd tegyek hozzá, h akármennyire is szidják a WW-t, sztem a demo nagyon igényes, nemcsak beletettek mondjuk egy semmitmondó single pályát, hanem 3 multit, sõt még a teljes fejlõdási rendszert is (szintek, perkek, fegyverek ...stb.) Sztem jónak ígérkezik a teljes játék. Na, most már befejeztem. :-)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Balintrial

SD...
Nem tom mit sírtok h csíterek, lehet csak jól tudnak játszani, persze van akin 1értelmûen látszik (pl rajta 😄), de az is lehet h csak ügyes, sokat játszik, ismeri a mapot, ésszel játszik. Engem is sokszor csítereztek le cod2-ben, pedig alap cfg-m van és semmit nem használok, de egyszerûen gondolkozok játék közben.

teddymac
Igazad van. Az ember már megválogatja milyen játékkal, ül le játszani múltiban.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Vágom, de akkor csak ezt találtam.

Snexi
hát a multi alapján nem tudonád megmondani hogy hogy fut
nekem a 4-ben multiban 100 körül volt az fps,single-be 40 körül

Maxtreme
Hát én nagy részben emiatt szoktam le a multis játékokról. Idegelje magát akinek 3 anyja van 😊
Ebbe is csak pár perc erejéig akartam belekukkantani (hogy fut, hogy néz ki etc 😊 )

teddymac
ismét cheterekel lesz tele ez a játék 😞(

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Maxtreme
Detto. Pedig már 2 címet is regeltem...

HoReSz1975
hiába regeltem a honlapon, nem adott key -t <#fejvakaras>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Nekem is így kezdte. Le kell tölteni egy directx frissítõt, és jó lesz. Nekem már elindult.

bujcsik555
thx

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.