Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stopping power kell még HC-n is. Egyedûl a környezet ami tetszik. Remélem két hét alatt még csiszolnak rajta, mert ez a sebzés rendszer gyalázat.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Ha valakit érdekel még van egy kódom a Beta demo -hoz, nem indul nálam...a sokak által ,árt hibaüzenettel kidob...remélem a végleges jétákkal nem lesz ilyen gond.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Lene egy kis problémám. Azt szeretném megkérdezni ,hogy amikor elindítom a játékot kiírja hogy .exe hiba és pont ugyanezt csinálta a CoD 4-el is.
ott át kellet nevezni egy filet vagyis csak a formátumát kellet megváltoztatni. Most azt szeretném megkérdezni h lehet-e ujra ez a hibám vagy nem. Ha lehet meik Filet kell átkonvertálnom.
Elöre is THX csá
(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A grafika lehetne szebb, mondjuk mint a Rainbow Six Vegas-é, maradt a hagyományos Cod-os kinézet. Kicsit többet vártam!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Amúgy még olyan kérdésem lenne, h ebben a demoban gondolom nem minden grafikai beállítás van jelen, igaz? Csak mert feltûnõen sok FPS-sel megy a game maxon egy szerény 8500GT mellett.
Ja és még annyit hadd tegyek hozzá, h akármennyire is szidják a WW-t, sztem a demo nagyon igényes, nemcsak beletettek mondjuk egy semmitmondó single pályát, hanem 3 multit, sõt még a teljes fejlõdási rendszert is (szintek, perkek, fegyverek ...stb.) Sztem jónak ígérkezik a teljes játék. Na, most már befejeztem. :-)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
nekem a 4-ben multiban 100 körül volt az fps,single-be 40 körül
Ebbe is csak pár perc erejéig akartam belekukkantani (hogy fut, hogy néz ki etc 😊 )
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO