Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cod4et fikáztam -.-'

érdekes figura vagy teis... legelöször istenited a játékot, utána leszarozod hogy inkább gta4et veszel, kijön a béta, ismét istenited, aztán most megint leszarozod...

van is oka miért warezol a fél ország -.- 10 milla lófasz, azért a szarért nem adnék ki annyi pénzt (13k) Lol

hát igen te télleg hülye vagy... account rendszer eddig sohasem volt cod-ban... ebbe az 5-be van. és õk totál leszarják mennyi warez van, mert igyis megvolt cod4bõl a 10 millio eladott példány, nem minden országban warezolnak anynit mint nálunk... (10bõl 7nek warez)

csinálsz egy accot és tárolja a cfgdet... egyébként most kapcsolok h STEAM félére gondolt, de olyat úgyse fognak csinálni, jól tudják, hogy sokan törttel játszanak és kihalna az egész egy ilyentõl,mivel sokan csak azután veszik meg miután a teljes multival is játszottak...

jól tudják aki hosszabb ideig fog játszani úgyis megveszi

zomgzerg
te mirõl beszélsz?

account rendszer van cod2 óta még se ér lófaszt se

áhh, hidd el ha télleg oylan lesz hogy account rendszer és az account cd-keyhez lesz kötve... akkor nem lesz nagyon elterjedve, mert a pb ugyis global bannolja.. és 2 cd key meg ugye nem lehet... lehet feltörik ezt is, de remélem nemfog sikerülni...

Én tegnap este voltam a|SMART| HARDCORE 2! vagy 3! szerveren, ahol pb yes felirat olvasható a szerver infóban, de ez clockw1ze nevû játékost nem akadályozta abban, hogy aimot használjon, és ezt nem a 98/6-os statja alapján mondom. Azok a killcamok, 5 sec alatt 4-5 ölés 8-10 golyóval, 4-5 különbözõ helyre, falon át, lombokon, mindenen át, úgyhogy senkit nem is látott.Köv map Makin, még el se idultam, nyomok 1 tabot, nézem már 10/0. Sajnos a pb nem sok szart ér.

csalt

Drephis
elõtte felhúztam magamtól 40-re, és mivel béta a többi fegyvert nem tudom használni... szóval csak a jelecske változik, de akkor is... 😊

help

V43 1105
WTF? Akkor neked megvan a többi fegyver is? PPSh és társai ? :| hogy csináltad ? 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

gratulálok

RNadal1203
ja érdekes lehetett xD, nekem olyan volt hogy a sotitol leszakadt a csávó alsóteste Lol

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Drephis
cheat enginel vagy valami mással nem lehet megcsinálni a prestige leveleket is? mert csak 65-ig tudom húzni. 😄

help

Kíváncsi lennék hogy milyen brutálisat álmodhatott ha így végezte.😄
kint van afél bordája nincs meg a bal keze... biztos jót aludhat xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kulee
hy all
tudnátok felrakni pár saját képet?? (O.O)
megköszönném^^
elõre thx aki veszi a fáradtságot 😊

Lacee86
Ez azért már kissé erõs, de mi tagadás van benne vmi. Kissé nagyképû a gyerek...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

thx!!! a directx 9c aug. update meghozta az eredméynt, tökéletesen mükszik!
arsnl
C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaWbeta\players\profiles\neved és itt config_mp.cfg

martin3
wh már van de frisiteni tudod a pbt már.amugy merre találom a config fájlt?mert nem tudom átrakni nagyobb felbontásra és átszeretném irni😊

Level 47 human warrior!

kifli
ma felmentem véletlen egy szerverre ahol nem volt pb hát mit mondjak már wh-znak a nyomorékok...
Sugam
valaki harapik 😄.. uramég sehol senki vagyok "cod"ban ugyanis nem életcélom érvénysülni , csak szórakozásként játszom, viszont jóindulattal, nemnagyképûen akartam megkérni ,hogy lécci írjon valaki magyar ipket :/..ne unatkozz ennyire 😄

biztosan nem mert ezt a multis béta szart nem próbáltam ki<#taps>

zomgzerg
vagy lehet neked felszedik a körúton a lámpákat hogy elférjen a gép és a belvárosból indulhass közvetlenül, akkor szólj már a testõröknek hogy 9:05körül zöld kabátban odamegy egy haverod az sg-rõl hogy aláírd a füzetét hogy legyen mit mutogatnia a családjának 20 év múlva is amikor már nem fog senki neten játszani mert félnek egy hálózaton játszani veled, mindenhonnan fejes 3 szerveren át!

zomgzerg
persze esélyem sincs erre már mert fektetik már ferihegyen a vörös szõnyeget a magángép elé amivel visznek amerikába egyesületbe fizetett codosnak
a fenébe
legközelebb már akkor is írjon valaki ha csak 25/20at csinál és akkor idõben felfigyelhetünk országunk jövendõ csodagyerekeire

zomgzerg
ha megadod a címed küldenék egy üres lapot amit szeretném ha aláírnál mint a legjobb játékos aki valaha az sg-re kommentelt, megy válaszboríték is bélyeggel hogy azzal se kelljen fáradnia a messiásnak

Sugam
magyar szerver ip cimeket tudnátok mondani? mindig valami külföldi tdmn/hc én játszom ami halál unalmas mert 50/20 stat.. 1párszor keveredtem magyar szerverre, ott jobb volt a színvonal.

ghost rider
Úgy oldottam meg a hibát, hogy frissítettem a directx 9.0c-t.
Bár nem arról az oldalról töltöttem le amit linkelt Zsolt hanem innen.
De a lényeg az, valahonnan ha nem is innen töltsd le a directx 9.0c 2008 augusztusi legfrissebb kiadását.

V43 1105
😮 Te múltkor mi nem játszottunk együtt?XD Fazerino névvel tolom 😛 fRG.fazerino igy lelhetsz fel, mintha tankkal téged lövöldöztelek volna.. <#gonosz1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

te nagyon hülye vagy!!!!

Hellotok a CoD5-nek nagyobb VGA kell, mint a Crysis Warheadnak?

szeva! te hogyan oldottad meg a hibát? azon az oldalon mit a használtál a hibára?? THX!
skacok nvidia 7xxx es szériával nem mükszik sajna!!!, az alul található hibák megoldásánál erre nem találtam megoldást, esetleg a driver frissítés, de ez szerintem nem oldaná meg, esetleg valakinek öltet?patch vagy valami?!
egyetértek ezt elcseszték
Zs0lt1
szívesen :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ghost rider
Nagyon köszi a segítséget!
Végre mûködik 😄

norbi56
Igen mag a fegyverek nem ütnek vissza nagyon cod2-n pl Springfield 1 lövésbõl kill szinte akár hova lövök meg visszaüt meg van hangja itt meg se hangja nincs csak kicsi vissza sem üt meg gyenge is.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ghost rider
Nekem is az a problémám hogy azt írja ki hibát észlelt ezért leáll...
Valaki tudna segíteni?!plz<#help><#help>

SpeedXHUN
a sajátom nem jó?😄😄
én meguntam....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

azt irja ki h hibát észlelt és ezért leállt...
vki help me
Nekem 1 nap után jelent meg a profilban.E-mailt nem küldtek.
Snexi
az e-mail sokkal késöbb jön mint hogy te regelnén,viszont a profilban egybõl ott a kulcs
ha nincs akkor nem kaptál és nem is fogsz

Törölt felhasználó
de én akárhogyis reggelek nekem utána nem jön e-amil...
vmit tutira elrontok csak nem tom mit...
segitsen vki plz
1 perc

Törölt felhasználó
kb mennyi idõ alatt jött meg a kód emailben?
DarkSector
Ha valaki tud egy cdkey-t adni az írja meg privátba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"