49
  • Gerbill
    Hát nekem egy Athlon 2600+-al teljessen játszhatóan ment 1024x768-on max textúra, többi medium+teljesképernyős effektek egyszerűre állítva
  • xido
    Filiic meglátása mellé beállnék...expert-en kezdtem el és valóban elég ügyesek és hatékonyak a csapattársaim,több méterre vagyok néha tőlük fedezékben és írtják egymást rendesen,miközben néha besegítek nekik egy egy fejlövéssel a távolból,amit meg is jutalmaznak egy "Szép volt Travers,jövök eggyel" beszólással:)))...lehet alacsonyabb nehézségi szintet kompenzálták a sok ellennel és a buta csapattagokkal:)
  • Filiic
    Prociról nem nyilatkozhatok:c)
  • Filiic
    Abban igazatok van, hogy nem éri meg a pénzét, mert ennyiért sokkal hosszabb játékot is vehetsz (sajnos úgy tűnik, hogy ez lesz a jövő...) de,
    -Ellenség nem csak téged lő, különben nem hullanának a sajátjaid, mint a legyek.
    -Gránátot igen is lehet használni, úgy röpülnek tőle a németek, mint a legyek:c)
    -Nem kell mindent megtisztítaní újra, csak oda ugrasz, ahol a misszió van (amit megcsináltál nem kell újra).
    Abban persze igazad van, hogy te vagy a fő prioritás amikor lőnek a németek/olaszok, különben unalmasnak éreznéd, hiszen nem lenne kihívás. Experten amúgy alig kell lőnöd, mert a csapattársaid is ügyesebbek lesznek, és sokat ők nírnak ki.
    Annyira nem gépigényes 800*600 ban low/mediumon 7300gssel vígan elporoszkál. Bár igaz, hogy van ami ennél jobb beállításokkal megy.
    Mindenesetre az ilyen hosszú játékokat kb 2-3e ftért illene eladni amikor még új...
  • retek683
    ezaz év csalódása ahogy van!!!! ja is kétmagos procit kell neki minimum szal nagy csalás a minimum gépigény mer nagyobb cxsatákba az egy magos proci azse tuggya mit csináljon, ez biztos a nagy fizikai számítások miatt meg a csodálatos AI számítása miatt van :D:D szánalom... a grafika azért anyira nem csodálatos oan 8-9 es max a 10-ből az irányitás 10-es a játékélmény vagy 6 os a hang 7 !! egynek elmegy!!
  • Balumann
    Sajna nem, nem ismerik a szerver keresők, a multiplayer részbe meg már csak accountal lehet belépni (cd kulcsal kell regisztrálni, játékon kívül...). LAN sincs benne. Valaki azt írta, hogy javításba lesz LAN, meg dedicated szerver is (mert az sincs ám állítólag...)
  • Balumann
    Egyetértek az előttem szólóval, egyszerűen szörnyű lett a játék. Bár a MoH A topicjában kitárgyaltuk már ezerszer, ide is beírom a hibáit:
    -Ellenség csak engem lő szinte mindig. Ellenségek előttem rohangásznak, én csak egy kis lyukon néznék ki, de engem találnak el. Előfordul 1-2 megrendezett animáció, hogy a társam leüti az ellenséget, de 2-3 ellenségen kívül midnenkit nekünk kell elintézni. Ha nem haladok előre, akkor 1 ellenség/1 társam se hal meg. Taktikázni lehetetlen ez miatt, csak menni kell előre.
    -A gránát szinte alig ér valamit, kb. 2 méterre van az ellenség és semmi se történik vele. Bedobom egy 2 méter szélességű vagonba (egyik felére, ahol volt a távcsöves), ráadásul azt ami nagyobbat robban, páncélosokra van, és életbe marad.
    -Az ellenség hirtelen odaspawnel helyekre, bár ez nem mindig feltünő annyira.
    -A fejlődés igen érdekesen van megoldva, addig oké, hogy fejlődünk, na de hogy hirtelen előterem egy távcső a gépfegyverre... meg ilyenek.
    -grafikai illetve fizikai bughoz tartozik: belelövök 3-at az ellenség hasába, szinte meg se érzi, utána lábon lövöm és akkorát repül, amekkorát a gránáttól kellene. Másik, a sűrűn előforduló gumiember effektus, volt hogy repülés közbe fennakadt a tankon, és kinyúlt 5 méteresre az ember :))
    -A feladatok szinte mindig ugyan azok, fel kell robbantani Antiartilleri gun-t, vonatot, tankot kell hatástalanítani (érdekes gránátokkal...). Azért olyan feladatot belerakni, hogy rakéta darabokért kelljen rohangászni, hogy összetudjuk rakni, majd avval kilőni a tankot...
    -Az utolsó előtti pálya végén mikor kiszáll egy elite katona, és elkezd terminátor módjára elindulni felém a nagy golyószórójával... belelőttem fél tárat, meghalt, de éppen odajött oldalról egy náci, és leütött. Ha még akkor is előlről kellett volna kezdeni a pályát, az biztos, hogy abba a pillanatba letöröltem volna.
    -ja igen, a mentés rendszer... mindig újra kell ugrani szinte ha meghalunk, és újra megtisztítani minden terepet, és nem lehet menteni.

És én nekem jobban tetszik küldetések szempontjából az, amikor lineáris játék menet van. Van egy folyamata, haladni kell előre, és változatos feladatokat megcsinálni.
    Számomra nagy csalódás volt a játék, Call of Duty 2 sokkal jobb ennél.
    Ami pozitívum a játékba a grafika mellett az az irányítás.
  • schrank
    lehet már multizni a bisztonsági másolattal ?
  • Gerbill
    Ez egy szar játék. Tele van BUG-al, az ellenség ott spwnol az orrom előtt átlőnek a falon, a csapattársak csak azért vannak benne, hogy idegesítsenek, mert szinte senkit nem tudnak kiszedni, de rendszeresen beállnak elém. A játék vége felé megjelenő szinte halhatatlan Nazi Storm Elite-ok meg teljesen elszúrják az amúgysem valami nagy hangulatot. Megvenni semmiképp sem érdemes. Az egész játékban 6 pálya van, és egy fél délután végig lehet vinni.