49
  • mester1987
    nem tudja valki hogy az 1.3-as patch-ben milyen single player bugok vannak javítva?? ha nincs single player bug javítva akkor azt írja az illető, ne pedig linket szúrjon be!!!!
  • st666
    segtsetek már a gépem 2.7gh p4 1024 ram gf 7300 gt és nem megy rajta a játék sőt felsem tölti a gépre miért op rendszer xp sp1
  • Tetsuo
    800x600? PDAn jatszottal vele? Oda telleg eleg 1 6600as kari.. gondolom neked a "teljeskepernyos effektek fullon" sem mond semmit.
  • fityusz
    Aki tudja a Medal of Honor Airborne cd key-ét légyszi irja be! Előre is kösz!
  • freelaca
    Sziasztok!

Gyors Help-re lenne szükségem. Most kaptam meg ISO-ba. A kép felcsatolása után, telepítés megkezdése közbe újraindul a gépem. Mi lehet az oka?

Gépem: Intel P4 [email protected] | MSI 945P Neo3 | Gainward Nvidia 6600GT | 1GB Memória | Ms XP SP1

Bármifajta segítséget, tippek előre is köszönök.
    FreeLACA
  • Madball
    hello mindenki. Nekem már az indításnál gondjaim voltak. Ati Radeon 9550 -es videokarim van, és azt írja ki rá, hogy nem támogatott videokártya. Lehet ezzel valamit kezdeni, anélkül, hogy uj kártyát vegyek?Valami patch, vagy hasonlo lesz vajon erre??? amugy Athlon64 X2 4400+, 2GB DDR2, Ati radeon 9550 256MB 8xAGP. Bye
  • Molnibalage
    Én csak rövid ideig játszottam a DEMO-val, de a brutális gépigény egy hülyeség. 1GB RAM (433MH) és egy 6600GT (256MB) mellett 800x600-ban fullra húzhattam és csak nagyon ritkán riccent meg és AMD3400 proci mellett. Ez lenne a brutlális gépigény??
  • creed13
    Szerintem a játék teljesen rendben van, DE 2007-ben kiadni egy 5 óra alatt végigtolható game-t SZÉGYEN!!!
  • saxicola
    Szerintem a játék nem sikerült olyan rosszra mint ahogy azt sokan beállítják. A grafika dicséretet érdemel, a küldetések is kellően változatosak, igaz az előző rész nyomába sem ér az Airborne. Adrenalinnövelő jelenetek miért kellenének, amikor az egész játék kellően izgalmas és megfelelő fokozaton nehéz, kellő ideig leköti az embert. Öt óra játék után az értékelésem: 85%
  • gyuri12
    semennyit. ez a játék tényleg gágyi
  • Picizöldfül
    MENNYIT FIZETTEK A CIKK ÍRÓNAK????
  • robos
    4-5 patch és minden oké lesz... :)
  • rekettyes
    Szerintem meg jó és szórakoztató a játék még akkor is ha sok hibája van.
  • Beyond silence
    Nálam jól futott, de szerintem marha gyenge. A régi Allied assault, vagy a Cod 1 sokal jobban bejött.
  • Filiic
    Bocs, kimaradt, hogy az lehet ellentmondás, hogy a véleményed és tény.:c)
  • Filiic
    Az hogy neked az a véleményed, ellentmondás lehet. Maradjunk inkább annyiban, hogy neked/nektek ez a véleményetek...
  • Wittgen
    Látom, kezd jó lenni a buli
  • moRtiZ
    Alá kell támasztanom retek hozzászólását. És ez nem gépigény / fikázás vagy akármi. A 20 fps fostenger. Ha 20 fps-el megy egy játék, akkor már visszavesz a játékélményből. Nekem ez a véleményem, és ez nem bárki oltása hanem tény.

Pitbulll a játék bugos. Nem mentegetni kell a készítőket, hanem fikázni a kiadot a siettetett kiadásért. Ennyiről van szó. Szvsz. 3 hónap alatt tökéletesíthettek volna a játékon nagyon sokat, és ennyi kellett volna egy remek játékhoz.
  • gyuri12
    te meg egyszer beülhetnél a nyelvtan órára;)
  • retek683
    nem vok tipikusna oan sőt engem se zavar hogy hány fps de egy fps játéknál elvárom hogy 40 felett legyen az fps mer anélkül nem élvezhető eccer ülj be egy komoly gép elé vagy indítsd el a quake 3 mat is meg látod mit jelent ha egy fps játék élvezhetően fut ennyi!!! elvileg a pörgésről szólna a játék .. de tök mind1 nem ezzel rontották el főleg hanem ezer hibája van még........... de egynek elmegy !!
  • retek683
    8* vittem végig a demót ennyi majd megis untam meg most végig is vittem mivel nem sok idő kell hozzá!!
  • Indigo
    Ez azért nem teljesen így működik, kisfiam... Már miért ne lehetne fikázni egy szarjátékot, ha egyszer szar? Annak meg mi értelme, hogy megveszed, oszt' utána fikázod??? Akkor egyáltalán minek veszed meg? Ha meg azért töltöd le, hogy kipróbáld, hogy el tudd dönteni, hogy megveszed-e vagy sem, akkor már kiértékelted, és miért ne mondhatnád el a véleményed? Adott esetben sok embernek jól jöhet az infó, és sok embert megkímélhet a felesleges pénzkidobástól... Akkor legalább a játék is oda jut, ahová való... És a fejlesztő/kiadó is elgondolkodik, hogy talán valahol valamit elrontottak...
    És igen, ez általában nálam is így működik (közel 40 eredeti játékkal a szekrényemben), hogy letöltöm a játékot és alaposabban kiértékelem, hogy egyáltalán megéri-e a pénzét, és csak azután veszem meg...
  • gyuri12
    szal most érkeztt a názától az új gépet,mi? újgazdag kis genya
  • gyuri12
    bátyám gépe:)
  • neoG
    amúgy Te mióta váltottál 7300ra?:Dpedig már meg akartam kérdezni, hogy 9600ason is megy!?
  • neoG
    na, Te tipikusan az vagy aki a játékot azzal kezdi, hogy kiíratja az FPS-t és ha 50 alá megy akkor rögtön beront egy fórumba, és telefröcsögi, hogy: "optimizálatlan" "nagy gépigény"stb...
    aztán vannak akik csak játszanak.mint például én.2500Barton,giga ram,7300GT.
    végigvittem és nekem tetszett.Te JÁTSZOTTÁL a játékkal,vagy csak az FPS-t számoltad?
  • Gerbill
    Minek kell megint benyögnöd ezt? Hogy cukkold a gyengébb géppel rendelkezőket és ne a játék milyenségéről tárgyaljunk, hanem arról, hogy "te egy köcsög igénytelen fasz vagy, mert húsz efpées akkorsem játszható". Gondolom neked mindig a legcsúcsabb géped van, anyuci apuci megveszi, vagy egész nap ott kucorogsz a hideg szobában, mert már a gázt is kikapcsolták, mert minden kereseted a gépedre költöd, de nem baj, neked 150 FPS-el száguld.Gratulálok
  • retek683
    20 fps jáccható hát lol ennyi ne vitázunk felesleges magán ügy !!
  • pitbulllll
    Kindred Blades amiket leírtál mind szép és jó, de gondolom több topikot is szoktál nézegetni és remélem feltűnt neked is az a rengeteg ember, aki semmibe veszi, más munkáját legyen az jó vagy rossz játék, akik orrba-szájba fikázzák úgy, hogy letöltötte azt és nem vette meg. Milyen jogon? Gyakori az olyan eset, hogy aki letölti meg is veszi? Ez nem igaz. Mondani én is tudom, de attól még nem fogom megvenni. miért? akármilyen jó játék, ha 12000 F kutya nem fogja megvenni, csak azok, akik megtehetik. Nos, Magyarországon a nagyátlag ezt nem teheti meg így marad nekik a letöltés, de viszont akkor ne fikázza az ingyé letöltött játékot. Elnézve a nagyátlag itt nem szokta megvenni csak fikázni, de nézz majd körül bármelyik topikba és majd rájössz. Ez bántja a csőröm. Abban egyet értek veled, hogy aki megveszi, joga van hozzá, de aki nem az hallgasson és örüljön neki, hogy egyáltalán játszhat vele. Legyen az jó vagy rossz játék.
  • schrank
    igazából az ilyen gaméknál úgyis a multi dönti el hogy sikeres lesz e vagy sem a single az csak maszturbálás a multihoz képest
  • gyuri12
    nekem sem tetszik a gém,de nem írom le miért.
    a gépigénnyel nem volt bajom,mert egy ilyen gépen:1 giga ram,2ghz-s proci, geforce 7300GT tökéletesen ment lowon, játszhatóan mediumon, highon nem próbáltam.
    egy fosch gém még így is:D
  • Kindred Blades
    Részint igazad van, de azért ez nem ilyen egyszerűen működik. Miért kéne nekem elmennem programozónak, és jobbat alkotnom? Ha kiadok valamire pénzt, akkor elvárom, hogy egy minőségi terméket kapjak, ne valami összekapkodott selejtet. Marha könnyen dobálózik ezzel mindenki: "Csinálj jobbat, ha tudsz!" Nem, nem tudok. De nem is kérek el tizenegynehányezer forintot.
    Az viszont jogos, hogy aki letölti ingyen, annak ne járjon a szája. Én sem vettem meg a játékot. Sőt, gyorsan el is távolítottam. A BioShock-ot ellenben megvettem. Abban is vannak bugok. De azok ellenére az egy élvezhető, remek játék. A MOHA-val inkább az a baj, hogy ha teljesen bugmentes lenne, akkor sem lehetne igazán élvezni (ez természetesen a saját véleményem, akinek tetszik, ne vegye a szívére). És ilyenformán már egyenesen pofátlanság elkérni érte azt a pénzt. Ha már valamiért fizetek, akkor kapjak érte valamit. Szerintem ez így lenne fair. Nem?
    Más példa, de néhány program esetében azért a bugok is igen szánalmasak tudnak lenni. Cimborám pl megvette a ParaWorld nevű hangulatos kis rts-t, amivel akadt egy kisebb problémája, amit a patchelés, újratelepítés -etc- sem oldott meg. Történetesen, hogy a nomad kampány második pályáján egy scriptelt event nem lép érvénybe, és egyszerűen nem lehet továbbjutni a pályán. És ezért fizetett, nem kevés forintot.
    Összességében amondó vagyok, hogy egy játékot nem éri meg megvenni. Nem. Megéri letölteni, és ha tényleg szórakoztató, minőségi cuccról van szó, akkro bizony tessék elnyargalni a boltokba. Ezzel egyetértek.
    Azzal viszont nem, hogy miért kell sekélyes termékeket védeni, miért kell azon fejlesztők bevételét, jogait megvédeni, akik valami szarral szúrják ki az ember szemét, mert ez ugyanolyan lopás, mint ha valaki simán letölti netről.
    Uff, én beszéltem, lehet szidni a felmenőimet.
  • Filiic
    Abszolute igazad van, bár én árnyaltabban fogalmaztam volna:c)
  • pitbulllll
    De szerintem be is lehet fogni.... Szánalmas néhány ember esküszöm. hányan vettétek meg a játékot? he? de komolyan van olyan program amibe nincs bug? akadályoz a továbbhaladásba? vagy mi? Vagy komolyan mennyetek el programozónak és hajrá mutassátok meg mit tudtok ti..De amíg nem tesztek le az asztalra semmit ebben a műfajban csak töltitek le ingyé meg jár a szátok így szar úgy szar Qsti legyen.
  • moRtiZ
    Szerintem vannak eleg pozitiv pillanatok is a jatekban, en tok jol elszorakoztam vele. De teny hogy ISZONYATOSAN IDEGESITO bugokkal szurtak tele az egeszet. Ez a tipikus meg 3 honapot raforditanak, akkor egy remek jatekot kapunk kategoria. Igy viszont megy a sullyesztobe.
  • Filiic
    Csatlakozom. Sztem is játszható a 20 fps, sőt élvezhető. Nem tudom, hogy akinek nem megy többel, egyáltalán miért olyan nagyok az igényei, és hőbörög, hogy miért nem 60nal megy... Én akár 15fpssel is elvagyok (jó, az alá ne menjen), ha csak annyit tud a gép, és annak is örülök, hogy egyáltalán megy.
  • Gerbill
    Igen, 20 FPS szerintem már játszható. Nem tudom miért gondolod hogy az képregény, de te biztos a 25 Frame/sec-es filmeket is képregénynek látod. Mindenesetre én simán végigtudtam játszani 20 FPs körüli értékkel.
  • retek683
    ja persze TE dolgod mit írsz de hüyleséget ne beszélj!! kinél mi a jáccható!! 10-20 fps hátna vki szereti a képregényeket is!!
  • menetrend
    Tudtommal(régebben olvastam anno) hogy fix számú ellenség van a pályán mert mivel akárhova ugorhatsz. Így akarták kikerülni a spawnolgató katonákat. Most nemtom mi lett belőle, anno ezt akarták. Tank ellen meg hatásos a gánát csak ugye nem egy darabot kell rádobni :) 2. wh ban használták rendesen a füzérbe kötött gránátokat esetleg megspékelve valami gyúlékony anyaggal. Aládobták a tanknak és az ott okozhatott annyi kárt hogy sanyi legyen a harckocsinak. 1 darabot a tetejére viszont hülyeség hajigálni. A füzérbe kötött már hasznosabb de azért az se mindegy, hogy miféle az a tank.
  • Wittgen
    Elmondottak alapján teljesen konzol szaga van a játéknak...mintha onnan portolták volna...