Medal of Honor: Airborne - megjelenés után
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Gyors Help-re lenne szükségem. Most kaptam meg ISO-ba. A kép felcsatolása után, telepítés megkezdése közbe újraindul a gépem. Mi lehet az oka?
Gépem: Intel P4 [email protected] | MSI 945P Neo3 | Gainward Nvidia 6600GT | 1GB Memória | Ms XP SP1
Bármifajta segítséget, tippek elõre is köszönök.
FreeLACA
psp 5.50 gen-D2 HUN ps2 scph70004 Mod Soft
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
www.gportal.hu/bioshock
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Pitbulll a játék bugos. Nem mentegetni kell a készítõket, hanem fikázni a kiadot a siettetett kiadásért. Ennyirõl van szó. Szvsz. 3 hónap alatt tökéletesíthettek volna a játékon nagyon sokat, és ennyi kellett volna egy remek játékhoz.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
És igen, ez általában nálam is így mûködik (közel 40 eredeti játékkal a szekrényemben), hogy letöltöm a játékot és alaposabban kiértékelem, hogy egyáltalán megéri-e a pénzét, és csak azután veszem meg...
aztán vannak akik csak játszanak.mint például én.2500Barton,giga ram,7300GT.
végigvittem és nekem tetszett.Te JÁTSZOTTÁL a játékkal,vagy csak az FPS-t számoltad?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
a gépigénnyel nem volt bajom,mert egy ilyen gépen:1 giga ram,2ghz-s proci, geforce 7300GT tökéletesen ment lowon, játszhatóan mediumon, highon nem próbáltam.
egy fosch gém még így is😄
Az viszont jogos, hogy aki letölti ingyen, annak ne járjon a szája. Én sem vettem meg a játékot. Sõt, gyorsan el is távolítottam. A BioShock-ot ellenben megvettem. Abban is vannak bugok. De azok ellenére az egy élvezhetõ, remek játék. A MOHA-val inkább az a baj, hogy ha teljesen bugmentes lenne, akkor sem lehetne igazán élvezni (ez természetesen a saját véleményem, akinek tetszik, ne vegye a szívére). És ilyenformán már egyenesen pofátlanság elkérni érte azt a pénzt. Ha már valamiért fizetek, akkor kapjak érte valamit. Szerintem ez így lenne fair. Nem?
Más példa, de néhány program esetében azért a bugok is igen szánalmasak tudnak lenni. Cimborám pl megvette a ParaWorld nevû hangulatos kis rts-t, amivel akadt egy kisebb problémája, amit a patchelés, újratelepítés -etc- sem oldott meg. Történetesen, hogy a nomad kampány második pályáján egy scriptelt event nem lép érvénybe, és egyszerûen nem lehet továbbjutni a pályán. És ezért fizetett, nem kevés forintot.
Összességében amondó vagyok, hogy egy játékot nem éri meg megvenni. Nem. Megéri letölteni, és ha tényleg szórakoztató, minõségi cuccról van szó, akkro bizony tessék elnyargalni a boltokba. Ezzel egyetértek.
Azzal viszont nem, hogy miért kell sekélyes termékeket védeni, miért kell azon fejlesztõk bevételét, jogait megvédeni, akik valami szarral szúrják ki az ember szemét, mert ez ugyanolyan lopás, mint ha valaki simán letölti netrõl.
Uff, én beszéltem, lehet szidni a felmenõimet.
-Ellenség nem csak téged lõ, különben nem hullanának a sajátjaid, mint a legyek.
-Gránátot igen is lehet használni, úgy röpülnek tõle a németek, mint a legyek:c)
-Nem kell mindent megtisztítaní újra, csak oda ugrasz, ahol a misszió van (amit megcsináltál nem kell újra).
Abban persze igazad van, hogy te vagy a fõ prioritás amikor lõnek a németek/olaszok, különben unalmasnak éreznéd, hiszen nem lenne kihívás. Experten amúgy alig kell lõnöd, mert a csapattársaid is ügyesebbek lesznek, és sokat õk nírnak ki.
Annyira nem gépigényes 800*600 ban low/mediumon 7300gssel vígan elporoszkál. Bár igaz, hogy van ami ennél jobb beállításokkal megy.
Mindenesetre az ilyen hosszú játékokat kb 2-3e ftért illene eladni amikor még új...
-Ellenség csak engem lõ szinte mindig. Ellenségek elõttem rohangásznak, én csak egy kis lyukon néznék ki, de engem találnak el. Elõfordul 1-2 megrendezett animáció, hogy a társam leüti az ellenséget, de 2-3 ellenségen kívül midnenkit nekünk kell elintézni. Ha nem haladok elõre, akkor 1 ellenség/1 társam se hal meg. Taktikázni lehetetlen ez miatt, csak menni kell elõre.
-A gránát szinte alig ér valamit, kb. 2 méterre van az ellenség és semmi se történik vele. Bedobom egy 2 méter szélességû vagonba (egyik felére, ahol volt a távcsöves), ráadásul azt ami nagyobbat robban, páncélosokra van, és életbe marad.
-Az ellenség hirtelen odaspawnel helyekre, bár ez nem mindig feltünõ annyira.
-A fejlõdés igen érdekesen van megoldva, addig oké, hogy fejlõdünk, na de hogy hirtelen elõterem egy távcsõ a gépfegyverre... meg ilyenek.
-grafikai illetve fizikai bughoz tartozik: belelövök 3-at az ellenség hasába, szinte meg se érzi, utána lábon lövöm és akkorát repül, amekkorát a gránáttól kellene. Másik, a sûrûn elõforduló gumiember effektus, volt hogy repülés közbe fennakadt a tankon, és kinyúlt 5 méteresre az ember 😊)
-A feladatok szinte mindig ugyan azok, fel kell robbantani Antiartilleri gun-t, vonatot, tankot kell hatástalanítani (érdekes gránátokkal...). Azért olyan feladatot belerakni, hogy rakéta darabokért kelljen rohangászni, hogy összetudjuk rakni, majd avval kilõni a tankot...
-Az utolsó elõtti pálya végén mikor kiszáll egy elite katona, és elkezd terminátor módjára elindulni felém a nagy golyószórójával... belelõttem fél tárat, meghalt, de éppen odajött oldalról egy náci, és leütött. Ha még akkor is elõlrõl kellett volna kezdeni a pályát, az biztos, hogy abba a pillanatba letöröltem volna.
-ja igen, a mentés rendszer... mindig újra kell ugrani szinte ha meghalunk, és újra megtisztítani minden terepet, és nem lehet menteni.
És én nekem jobban tetszik küldetések szempontjából az, amikor lineáris játék menet van. Van egy folyamata, haladni kell elõre, és változatos feladatokat megcsinálni.
Számomra nagy csalódás volt a játék, Call of Duty 2 sokkal jobb ennél.
Ami pozitívum a játékba a grafika mellett az az irányítás.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"