Egyetértek az előttem szólóval, egyszerűen szörnyű lett a játék. Bár a MoH A topicjában kitárgyaltuk már ezerszer, ide is beírom a hibáit:
-Ellenség csak engem lő szinte mindig. Ellenségek előttem rohangásznak, én csak egy kis lyukon néznék ki, de engem találnak el. Előfordul 1-2 megrendezett animáció, hogy a társam leüti az ellenséget, de 2-3 ellenségen kívül midnenkit nekünk kell elintézni. Ha nem haladok előre, akkor 1 ellenség/1 társam se hal meg. Taktikázni lehetetlen ez miatt, csak menni kell előre.
-A gránát szinte alig ér valamit, kb. 2 méterre van az ellenség és semmi se történik vele. Bedobom egy 2 méter szélességű vagonba (egyik felére, ahol volt a távcsöves), ráadásul azt ami nagyobbat robban, páncélosokra van, és életbe marad.
-Az ellenség hirtelen odaspawnel helyekre, bár ez nem mindig feltünő annyira.
-A fejlődés igen érdekesen van megoldva, addig oké, hogy fejlődünk, na de hogy hirtelen előterem egy távcső a gépfegyverre... meg ilyenek.
-grafikai illetve fizikai bughoz tartozik: belelövök 3-at az ellenség hasába, szinte meg se érzi, utána lábon lövöm és akkorát repül, amekkorát a gránáttól kellene. Másik, a sűrűn előforduló gumiember effektus, volt hogy repülés közbe fennakadt a tankon, és kinyúlt 5 méteresre az ember :))
-A feladatok szinte mindig ugyan azok, fel kell robbantani Antiartilleri gun-t, vonatot, tankot kell hatástalanítani (érdekes gránátokkal...). Azért olyan feladatot belerakni, hogy rakéta darabokért kelljen rohangászni, hogy összetudjuk rakni, majd avval kilőni a tankot...
-Az utolsó előtti pálya végén mikor kiszáll egy elite katona, és elkezd terminátor módjára elindulni felém a nagy golyószórójával... belelőttem fél tárat, meghalt, de éppen odajött oldalról egy náci, és leütött. Ha még akkor is előlről kellett volna kezdeni a pályát, az biztos, hogy abba a pillanatba letöröltem volna.
-ja igen, a mentés rendszer... mindig újra kell ugrani szinte ha meghalunk, és újra megtisztítani minden terepet, és nem lehet menteni.
És én nekem jobban tetszik küldetések szempontjából az, amikor lineáris játék menet van. Van egy folyamata, haladni kell előre, és változatos feladatokat megcsinálni.
Számomra nagy csalódás volt a játék, Call of Duty 2 sokkal jobb ennél.
Ami pozitívum a játékba a grafika mellett az az irányítás.