7156
  • BiG G
    jól összefoglaltad, így fest nagyjából a mezőny. azért akadnak kivételek, és alkalmi vagy hosszabb játékismeretségek is hál'istennek. :)
  • RatBaG #4824
    igaz én vagy másfél hónapja nem multiztam, de kb így festett akkor:
    -csomó német/ruszki fasz akik direkt keresztbe tesznek vagy nem versenyeznek tisztán
    -elég sok béna francia, akik egyszerűen BÉNÁK
    -néhány random nemzetiségű zúzdás noob (itt kerülnek elé szomszédaink mikor meglátják a zászlónk)
    -laggerek (kína, brazília, etc)
  • BiG G
    nekem mindegy, mert 1/100-ad részben sem vagyok német, sőt. csak azért mondtam, mert hasonlót tapasztaltam már más nemzet fiaival is. az élen a magyarutáló szlovákok, a beképzelt és hülye amerikaiak állnak, de bizony németből is akad barom rendesen. de tőlünk is volt pár abortusz-menekült akinek felnyomtam volna a valagába a kontrollert, hogy mással szórakozzon.
  • Neoncsoves
    bocs, de a 3/4ük ilyen, sajnos ezt vettem észre.
  • BiG G
    ez nem nemzetiség-függő, gyökerek mindenhol akadnak.
  • poppe
    csövi :)

lehet vhogy kormányérzékenységet állítani?
  • BiG G
    fantasztikus, hogy mindenki felfedezi magának a győzelem élményét! ;) egyébként pedig rengeteg magyar multizott régebben, most nem tudom mi a helyzet.
  • mikrofonhead
    No ma aztán atom volt :P Vééégre találkoztam 1 magyar sráccal aztán meg jött még egy...mindketten nagyon normálisak voltak és ügyesek is.Végig az élmezőnybe voltunk mindhárman...szinte mindig az első helyen! :)

Tessék ámulni és bámulni :)
  • mikrofonhead
    Szasztok race-erek!

Valaki le tudná írni nekem a ranglistát? Rookie Adv. Pro ezeket.. köcce
  • rigaman
    Köszi a segítséget végre működik!
  • Laci82
    Sziasztok.
    Nekem a játék (eredeti) nem indul el xp alatt Vista alatt meg nem találja a netkapcsolatot azt írja
    Ilyenkor mi van?
  • Nathan66
    én benne lennék egy DTM ben, persze ha értelme emberekkel és szabályos verseny
  • mikrofonhead
    A rohadt büdös tetves z*idó köcsö* kurv* anyj*t az összes fas**opó külföldi patkánynak!!!!! hát így h a g*cibe versenyezzen az ember sportszerűen ha azzal kezdik h kormány oldalra és bumm....így h legyek első???20 versenyből 3-ba jutottam végig kb...

Istenem vki nem akar hamachin multizni egyet???? össze hozhatnánk egy magyar hamachi LAN-t...

• bertino
    lehet az a gond, hogy nem rendszergazdaként vagy bejelentkezve.
    vagy ha mégis, probáld a futtatást rendszergazdaként(jobb klikk setup.exe-re) elindítani.
  • rigaman
    Üdv!
    Fel szeretném telepíteni a játékot de mindig azt írja ki, hogy a kért művelethez magasabb felhasználói szint szükséges. Vista van a gépen és azután jön be miután kiválasztottam a telepítési helyet.
    segítsetek lécci!!
  • bertino
    meg ilyen gémszaros idézeteket feltüntetni a borítón, hogy "eszméletlenül reális"

uristen bazdmeg...
  • bertino
    ennyit a cd projectről, szánalmas banda.
  • arty
  • JaSoN HuNTeR #4806
    nem az de inkább segitsetek me mostmár felismeri de csak a zöld lámpa villog.:D De úgy amugy van hozzá valamilyen driver?vagy lehet az is h nem támogatja a Vistát!?
  • Szabi1991
    kellet neked teszkó gazdaságos kormány -.-
  • JaSoN HuNTeR #4804
    Sziasztok.
    KOrmányal szeretnék játszani de nem ismeri fel a kormányt a gépem...:S
    Vista van rajta.
    Kormány neve:
    Genius Speed Wheel force feedback valakinek van még ilyen kormánya?
  • berczely
  • Blacksheep77
    A japán oldalról nincsenekk bonusz kocsik, úgy mint az europai és az amerikai oldalról?
  • Laci82
    A Racedriver Grid egyik boldog magyar tulajonosa:)
    Az arcot nemzetvédelmi okokból (beszólás,fikázás) takartam ki
  • BIZ0906
    Akkor a legjobb mikor mindenki pirosan világit akkor fix, hogy nem löknek ki csak az nyer aki ismeri a mapot és tud vezetni :D
  • SeanJRRussel
    Rankedbe tolom én si már több mint 2 hónapja álltalában 10-12 vagyunk.Rengeteg az idióta de ahogy Kisa is mondja priviben nem lehet fejlődni.A németek állatok a magyarok 80% vezetni nem tud meg a többi nemzetségből is vannak idióták.Ez álltalában 2-3 ember szobákként.Az biztos h kötél ideg kell a játékhoz mikor pl 5 körös versenyben az utolsó köröd végén egy állat szembe jön vele és kiesel az 1. helyről.De azért lehet rendesen is versenyezni és akkor igazi harcok mennek a helyezésekért kilökések nélkül.
  • ajem kisa
    Meg ilyenek a németek is, azok meg csapatokban nyomulnak 2 megy, megprobál elöretörni, a többiek meg lemorzsolják a többieket..szal gáz az egész, a priváton pedig nemlehet "fejlödni"!
  • armageddon666
    az ilyen patkány gyíkok azok is maradnak...
  • Blacksheep77
    A minap találkoztam, egy versenyzővel. Magyar zászló alatt, Patrik(valami) néven és még magyarul is irogatot. Tökre megörültem neki végre valaki, akivel lehet játszani az orosz, lengyel szerver uralom alatt. Hát az öröm túl korai volt. A barátunk akkora paraszt hogy a szédül az aszfalton. Szó szerint. Ugyanis ha nem jön össze neki a verseny, megpördül vagy elbénáz valamit, akkor megkeresi a legszűkebb sikánt és kereszbe áll. Ha gajra töri a kocsi akkor ott ahol van kereszbe fordul, ha tud, de minden esetbe a roncsot a pályán hadja. Az egy dolog, hogy valaki nem olyan jó mint mások, én sem vagyok fullprofi, de ez nem jelenti azt hogy bunkónak kell lenni és szétbaromoli mások játékát. Hiába kértem hogy huzzon a pályáról és ne bunkozzon, szart sem ért.

Vigyázzatok vele mert tönkre vágja a játékotokat. Remélem olvassa a forúmot és változtat a hozzá állásán.
  • Szabi1991
    kár hogy nem magyar feliratokkal van :(

• Blacksheep77
    Tudtommal nem lehet kikapcsolni. Pont ez a lényege, hogy lasíts vagy adj ngygázt, ha egy baleset vagy a bénák közelébe érsz.

Nézd meg a Mint a villám című film első versenyét, ahol Tom Cruis pont egy ilyen füstfelhőbe megy bele full gázzal.
  • Laci82
    Hehhehehheeee megjelent a játék nálunk is
    Holnaptól büszke tulaja leszek a 2008-as év legjobb játékának
    Az irányításról annyit hogy szerintem meg az a legtutibb benne.
  • berczely
    Volt GeForce-om...
  • SeanJRRussel
    Én nem tom h milyen multi.... használ a game nálam 1280*1024 be megy maxon 8Xaa val me ez a max és nélam 1-2 helyen recés csak.Hozzáteszem ati 3870 karim van.Ne haragudjon meg senki de állt a geforcok élsimítása jóval gyengébb mint az atiéké.
  • armageddon666
    eeeeeeh??? akkor meg minek van ilyen menőn hangzó 16xQCSAA a beállításokban? :'(
  • VRSDM
    BUTAVAGY!
    a játék max4x-eset multisamplingot használ. hiába rakod 16X-osra nem történik semmi
    :C
  • Jockey
    persze, kevesebb gázt neki...:-)
  • meszibalint
    helo! a gumifüstöt lehet állítani valahogy, hogy kevesebb legyen??
  • mikrofonhead
    No, sikerál a dolog? :)
  • SgtChris
    Megprószálom! Köszi!