GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KOCKKKKKKKKKKAAAAAAAAA!!!!!!! gyere! csinálj nekünk szervert!!! 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
TT?!! csókolom, csókolom, ugyan már...
Grid szerencsekerék?! <#idiota>#idiota>
** a szerverek listája meg full üres, csak a zászlók vannak kint... **
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
felraktam a játékot, patcheltem. Elindítás után megjelenik a képernyõ közepén a grid felirat de rögtön ezután(amikor az intronak kellene jönnie?) kifagy.. (CTD)
lehet h vmi codec gondja lehet..? más játékoknál pedig (pl Crysis,Assassin's Creed) nem volt gond..
elõre is köszi
Újra telepítettem a gridet (a demót is kipróbáltam) és eltûnt a blur effekt.
Hiába van bekapcsolva, egyáltalán nincs elmosódás. Valaki találkozott már ezzel?
(Készítettem screenshotot, azon szépen elmosódott minden, de játék közben semmi.)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
a gamepadom ilyen. lehet h ezzel nem is m1?<#miaz>#miaz>
gamepad-ra meg keress rá, volt itt egy program.
u dont have to listen anybody else but me
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
elkezdtem a játékot de a gondom az lenne, hogy van egy logitech driving force pro kormányom, de nem az igazi az irányítás... 😊
pepecseltem már vele de nem jó 😞
tudna vki küldeni egy irányításbeállítást aki kormánnyal tolja?? 😊
elõre is köszi
üdv Boboka
Tegyük be faq-ba lécci!
thx
Per Aspera Ad Inferi.
A garázsban a Ctrl lenyomásával elõjön az autóválasztómenü és ott az összes kocsi amivel az adott versenyen lehet menni!+ a csapatszínt lehet választani!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Tök jól nyomtuk ha normális emberek vannak akk lehet normálisan menni!
A törött BMW az utolsó versenyen volt sztem az is véletlenül!
Am meg ha nem tetszik nem kell jönni mer nem kötelezõ<#vigyor2>#vigyor2>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Volt utána még egy 71x es is nemt'om mennyi ponttal!😉
(10 kör az rengeteg!)
pontiac gto (vagyy mi)!
Elhiszitek, vagy nem, mentem egyedül minden assist off-on egy 10 köröst csak ugy a pontiac-al, aztán a segitségekkel mégkönnyebb...szoval jo kis lecke az! 😉
Aztán a többekkel most ez van! 😄
Thx a gémet srácok, jo volt! (Y)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Valaki kiszedhetné a menûzenét és itt szólhatna!
(Jártam a Mass Effect topicban és tökzsír hagulatos a zene<#nyes>#nyes>)
+ a hátteret is valami aszfaltorsa vagy szürkére...photoshop dolgokban toksegíteni!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de nem tudtam rájönni!
Hogy kell a carierben az egész futamot visszanézni????
Sehogy sem jöttem rá:S
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV