GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Se F.A.Q.-ban, sem a fenti menüsorban nem találtam utalás, ezért megkérdem.

DFP-hez milyen beállítást használtok(vagy akár G25-höz)? Kipróbáltam gyorsan, de egyenesbe nem lehet tartani az autót, FFB meg nincs, pedig ki van pipálva. Hány fokra van beállítva a komrányotok?

http://flickr.com/photos/zolika90/

trogerzsiger
Na szerintem fogok hozzátok csatlakozni a versengésbe ha nem gond :-)

sziasztok!
a corrupt save data-ra van megoldás? tudom h volt már, meg írt róla vki, de most nincs kedvem/idõm visszakeresni😛

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

ChuckyHUN
én fel nem peccselem

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Mikiller
Net nélkül indítsd el a játékot, utánna ALT+TAB, indítsd el a netet, és lehet kreálni újat.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

BigReaper
Csao, az lenne a kerdesem, hogy hogyan lehet logoutolni az olnine accountbol? akarok egy ujat csinalni, de nemtok kilepni, akarhogy is probaltam! 😞

www.team-gigabyte.com

Robez84
most nem akar valaki multizni????????

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84
:-))))

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

arty
jaoké 😊

Haladok a karrierrel, néha elég gáz, h erõszakoskodva lehet csak elõre jutni 😞 A csapattársam Mizouke vagy ki, japó, még sosem lökött ki, nem ezt vártam a korábbi irások alapján 😊)

Forza.

Nem biztos hogy indítok de ha jössz is 1.1 patch-el megyünk szal nem árt leszedned!

tiburon26
hali elõfordul másnál is hogy amikor szarrá töröm a verdát nem reagál semmire a játék.esc.-re sem!ujrainditással tudok csak tovább játszani

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Robez84
OK
MAJD ESTE!

ChuckyHUN
mÁR NEM. mAJD este. KOOCKa 20:45 kor szokott csinálni, ugye?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Robez84
most akko multizik vala
ki ehh????

ChuckyHUN
Hostot zártam érdeklõdés hiányában, remélem az esti szokásos KOOCKA partyn többen leszünk

Tatyla
valamelyik nap nem volt netem ezért fel telepitettem,és kérem szépen én aki nem vagyok oda az autós játékokért teljesen elcsodálkoztam hogy ez milyen kis szuper szépen,igényesen összedobott játék.
és elég sokat el idöztem már a carrier módban és még fogok is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ChuckyHUN
MULTI!!!
Csináltam privátot:
ChuckyHUN
sg

15:25 ig várunk devillel aki jön jön aki nem az nem de GYERTEK!!!

Carlos
Sziasztok!

Milyen versenyzõtársat kell felvenni, aki bentvan az elsõ 5-ben? Melyik tulajdonságának kell magasnak lennie?

Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

ChuckyHUN
1.0 természetesen

ChuckyHUN
Este ugye lesz multi??? 2 haverommal szívesen mennénk!!!

ajem kisa
Épp azért kérdeztem! 😉

ChuckyHUN
nem alaplapi, de cod2ben kb 120at

arty
abban az alaplapban nem megy a hybrid sli, tehát annyit, amennyit egy sima 8600gt

Forza.

ajem kisa
Csá!
Mennyi efpéest ad a 8600+alaplapi vidikari a gridben?
Thx!

ChuckyHUN
Valaki egy multit??? Csinálok privátot: ChuckyHUN password: sg

tojas1
OK.Köszi és Ne haragudj!!

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

ChuckyHUN
nem én vagyok az😄DD
Baráti körrel tolom😊

tojas1
Akkor nem TE vagy a DBT clan-ból

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

ChuckyHUN
dede néha szoktam

tojas1
Chucky!!

Te nem COD4-ezel??

ChuckyHUN
xD verseny végén rájöttem. :d OMG
Hárman toljuk két haverral, ma tervezünk egy 50 körös driftversenyt😄

nem ezzel van itt a gond..
már megoldödott a probléma.
tört játékod van Geee? nyilván..
a dxdiagban ki kell kapcsolni a hangok hardveres gyorsítását és mûködni fog.
legfrisebb vga driver
dx frissítés
windows reinstall

Sahder 3.0-ás VGA kell hozzá!

help help help---aj-aj. segitsetek!
felraktam a játékot, patcheltem. Elindítás után megjelenik a képernyõ közepén a grid felirat de rögtön ezután(amikor az intronak kellene jönnie?) kifagy.. (CTD)
-------nekem is ez a bajom

help help help
tojas1
Sziasztok!!

Az lenne a kérdésem,hogy valaki tett már fel magyarítást ide az SG-re??

Köszönöm

Robez84
<#fogmosas>

<#fejvakaras>

Robez84
:-----DDDD

ChuckyHUN
HELP ME!!!
Két versweny között hogyan tudok versenytrípust választani???

Blekk Síp
Én mennék a serverre szívesen! (:

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

RatBaG
ja "imádom" a sok balfaszt akik már a rajt után az egyenesben keresztbe állnak. vezetne inkább áramot...

Per Aspera Ad Inferi.

Lunatic83
megyek is vissza - alapból a Milano szervereket keresem... -
ennyi idõt adtam a "világnak" h tanuljanak meg vezetni 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Ja az jópálya csak sokan benézik rajta a kanyarokat...

Lunatic83
néha felnézek a szerveredre, de mivel
a) béna vagyok
b) még bénább a driftben
így ált. a "ranked"-en szívom mások vérét😉

Lunatic83
a kedvencem a milano, minden fajtában és irányban, az valami hihetetlen...
tegnap rászabadultunk vagy 10-12en r10 és társaival... elég "izgalmas" volt😉

Te voltál fent a serveremen régebben nem?

Lunatic83
nem is a te szerveredet szidtam,
elõbb voltam fent "ranked" cuccon, az a gáz...
én bevallom, béna vagyok, de azért amit ott mûvelnek az már túlzás...

Nem tehetek róla hogy " az a sok idióta *** " feljön multizni a privát szerveremre!
Utóbbi napokban elég jól elvoltunk eggyüt volt a mezõny kevés volt a törés-zúzás!
Nem mondom hogy én profin vezetek...elkocsikázgatok én utolsó helyen is de azért vannak érdekes emberek!Azt hiszik jólmennek azt egyszer csak aztlátom hogy fûröl fûre megy elõttem és persze belémjön...
Na de mind1!Tegnap nem volt szerver lehet már nem is indítok csináljon más persze ha igény van rá és jönnétek szívesen csinálok!

Lunatic83
oké, meghallottad , csak bevált... 😉

Kinek üvöltözöl? 😄