GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFP-hez milyen beállítást használtok(vagy akár G25-höz)? Kipróbáltam gyorsan, de egyenesbe nem lehet tartani az autót, FFB meg nincs, pedig ki van pipálva. Hány fokra van beállítva a komrányotok?
http://flickr.com/photos/zolika90/
a corrupt save data-ra van megoldás? tudom h volt már, meg írt róla vki, de most nincs kedvem/idõm visszakeresni😛
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
www.team-gigabyte.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Haladok a karrierrel, néha elég gáz, h erõszakoskodva lehet csak elõre jutni 😞 A csapattársam Mizouke vagy ki, japó, még sosem lökött ki, nem ezt vártam a korábbi irások alapján 😊)
Forza.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
MAJD ESTE!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ki ehh????
és elég sokat el idöztem már a carrier módban és még fogok is...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Csináltam privátot:
ChuckyHUN
sg
15:25 ig várunk devillel aki jön jön aki nem az nem de GYERTEK!!!
Milyen versenyzõtársat kell felvenni, aki bentvan az elsõ 5-ben? Melyik tulajdonságának kell magasnak lennie?
Köszi!
Þór vígi þessi rúnar
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Baráti körrel tolom😊
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Te nem COD4-ezel??
Hárman toljuk két haverral, ma tervezünk egy 50 körös driftversenyt😄
már megoldödott a probléma.
tört játékod van Geee? nyilván..
a dxdiagban ki kell kapcsolni a hangok hardveres gyorsítását és mûködni fog.
dx frissítés
windows reinstall
Sahder 3.0-ás VGA kell hozzá!
felraktam a játékot, patcheltem. Elindítás után megjelenik a képernyõ közepén a grid felirat de rögtön ezután(amikor az intronak kellene jönnie?) kifagy.. (CTD)
-------nekem is ez a bajom
help help help
Az lenne a kérdésem,hogy valaki tett már fel magyarítást ide az SG-re??
Köszönöm
Két versweny között hogyan tudok versenytrípust választani???
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Per Aspera Ad Inferi.
ennyi idõt adtam a "világnak" h tanuljanak meg vezetni 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
a) béna vagyok
b) még bénább a driftben
így ált. a "ranked"-en szívom mások vérét😉
tegnap rászabadultunk vagy 10-12en r10 és társaival... elég "izgalmas" volt😉
elõbb voltam fent "ranked" cuccon, az a gáz...
én bevallom, béna vagyok, de azért amit ott mûvelnek az már túlzás...
Utóbbi napokban elég jól elvoltunk eggyüt volt a mezõny kevés volt a törés-zúzás!
Nem mondom hogy én profin vezetek...elkocsikázgatok én utolsó helyen is de azért vannak érdekes emberek!Azt hiszik jólmennek azt egyszer csak aztlátom hogy fûröl fûre megy elõttem és persze belémjön...
Na de mind1!Tegnap nem volt szerver lehet már nem is indítok csináljon más persze ha igény van rá és jönnétek szívesen csinálok!