7156
  • Danecay
    hi!
    Létezik már a játékhoz, valamilyen Realistic mod, vagy valami hasonló, ami javít az autók viselkedésén?
  • Savmacska
    16milliót drifteltem:)
  • Evin
    Arra várhatsz. Egyébként meg angolul jelent meg!
  • CHROME
    Hali mielőtt elindítod a játékot, csatlakoztasd a kormányt.
    Aztán már a controlban a custom setupban be tudod állítani.

• Barkosz
    Hello!
    Segítséget szeretnék kérni!
    Hol és hogyan lehet beállítani a játékban hogy ne billentyűvel hanem kormánnyal tudjak játszani!
    Setupban semmit nem találtam!
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • CHROME
    Hát ja de a peak run az ugyanaz a pálya mint a downhill drift, csak épp a teljes útszakasz benne van, illetve talán a city runban van teljesen benne egészen a városig?
    Az biztos hogy a downhill drift, peak run és city run ugyanazon a hegyi úton játszódik...ami egyébként egy valós szakasz, Google MAPS-en is jól látszik, meg ez szerepelt az Initial D-ben is mint Mt Akina(ami valójában Mt Haruna):Mt Haruna útvonal:
  • Hunter of Deer
    sztem nem lehet csak az adott kocsikkal menni egy palyan, attol mert a peak runban jol lehetne nyomni drift autoval attol sztem nem lehet. en is nezegettem hogy milyen jo lenne vele a kanyargos utakon nyomatni. de vegulis arra ott a downhill drift.

bar nekem eddig freestyle driftw ftw :D
  • CHROME
    Thx!

Időmérő?
    Ha a kocsiknál kiválasztom a test drive-ot, akkor ott tudok pályát választani, de akkor is csak a kategóriának megfelelő pályát.
    Ergo nem tudok peak run-t választani egy drift autóval.
    Lehet hogy ezt csak akkor tudom megtenni ha az összes versenyt megnyerem?
    Global licence-em van épp, olyan 1100.000 RP körül...
  • ajem kisa
    Az elsöre nemtok válaszolni, nemhallottam olyan mod-rol!

A másodikra: csak ugy tudsz menni más pályákon, ha idöméröben tolod (vagy miben, megtalálod, majd ha ujra játszom vele, megnézem neked!)!
  • CHROME
    Sziasztok!

Kérdésemre tudtok választ adni?
    "Végigolvastam a FAQ részt, meg a neten is nézelődtem de nem találtam módot arra hogy a full játékban a drift autóval menjek egy pro tuned ellen mondjuk a peak runban vagy a city runban, esetleg egy midnight touge-on a'la Initial D? Van erre mód?
    Akár valamilyen mod v hack segítségével?
    Vagy legalább multiban szabadon lehet menni különböző kategóriákkal egymás ellen?

A másik kérdés hogy arra van-e mód hogy egy drift autóval menjek pl a fent említett pályák valamelyikén(hiszen azok csak pro tuned autóval elérhetőek ha jól tudom) csak úgy egyedül?"
  • svédcsepp
    Jó nyílván, a többszáz lóerős vas életben is gyűri az aszfaltot.
    Végül is a kormánnyal kezdtem el játszani,azzal azért lehet normálisan gyorsulni kipörgés nélkül.
    A nfs az meg valóban más kaptafa...
  • CHROME
    1,Egyetértek, árkád a game.
    2,Az utcai autók is kipörögnek ha 300+ lóerő figyel bennük, és az a hátsó kerekekre koncentrálódik.
    Az a másik hogy ezek drift beállított kocsik nem 300 hanem inkább 400 lóerő fölötti teljesítménnyel (nézd meg a D1 gépeit), és igen, ezek elpörögnek hármasban is simán.
    3, kormányt, gázpedált állítsd be a játékban is külön, mert alapból valóban nagyon érzékenyen kezeli ezeket. Ha ebből visszaveszel mindjárt irányíthatóbb lesz a kocsi.

• arty
    1 nem akar reális lenni a játék, full árkád az egész
    2 ezek nem utcai autok, képzeld ha tövig nyomod a gázt, mind kipörög, sokkal jobban, mint amennyire ezt a GRID tükrözi
    3 kapcsolj be minden segitséget és játsz könnyű fokozaton vagy menj nidforszpidezni
  • CHROME
    Sziasztok!

Végigolvastam a FAQ részt, meg a neten is nézelődtem de nem találtam módot arra hogy a full játékban a drift autóval menjek egy pro tuned ellen mondjuk a peak runban vagy a city runban, esetleg egy midnight touge-on a'la Initial D? Van erre mód?
    Akár valamilyen mod v hack segítségével?
    Vagy legalább multiban szabadon lehet menni különböző kategóriákkal egymás ellen?

A másik kérdés hogy arra van-e mód hogy egy drift autóval menjek pl a fent említett pályák valamelyikén(hiszen azok csak pro tuned autóval elérhetőek ha jól tudom) csak úgy egyedül?

• svédcsepp
    Nemrég toltam újfent végig a dirt-öt.
    De itt a grid-ben baromira érzékeny az írányitás szerintem.Gondolok itt most gáz fék fröccsre.Na mind1,előszedem a kormányt,hátha az segít dolgon
    Anno a GTR fia gt volt ilyen,de mondjuk az hip-hop uninstall lett a vége
    Az oké hogy iszonyú reális akar lenni a játék,de azt nekem senki ne probálja beadni,hogy a létező összes taliga kipörög még kettesben is,nem is kis slunggal...
  • Dark Angel 666
    értem , a véleményem sem írhatom le , mert nem szabad
  • Szabi1991
  • Dark Angel 666
    NFS Carbonban csak az a röhögő figura idegesített , de az nagyon .
    #4848 Ez nem hiba , ez inkább erény
  • Laci82
    Szerintem is az irányítás a legjobb,mikor beesek egy kanyarba és gépészkedni kell hogy ki ne pörögjek az csúúúúúúúúccs,az NFS-nek igen bele kell húznia ha akar valamit keresni emellett a játék mellett.
    Egy bajom van csak vele xp alatt nem indul el az eredeti csak a feltört
  • Hunter of Deer
    Sztem meg franko jatek ez.
    az meg hogy te nem tudod iranyitani az mar a te bajod.
    egyebkent eleg bena peldat hoztal fel: "Ezt az ilyen kis vérpistikék szeretik , akik a NFS Carbonnal is játszottak." mivel a Carbonba se volt nehez iranyitani az autokat (bar lehet neked az is fejtorest okozott :D)

ami nekem a legjobban teccik az egeszbol az a freestyle drift sztem eleg jol megcsinaltak.
  • 8500
    ha béna vagy ne játssz vele, ha meg nem tetszik minek írsz ide, gondolom nem vetted meg hanem letöltötted akkor meg ne szarozd, elég béna lehetsz ha még egy árkád játékot se tudsz irányítani, szerintem meg nagyon jó játék
  • Laci82
    Az én nevem meg Laci82 itt is ott is
  • mUszika91
    nekem muszika a nevem de eddig kb 3 magyarral találkoztam neten össz vissz...ti hol szoktátok nyomni?én nem vágom már ezt
  • mikrofonhead
    Nekem hunpoti a nevem :)
  • Hunter of Deer
    hali nekem egyenlore alap pecs nelkuli valtozat megy azzal nyomtam neten is.

ti milyen neven vagytok online? en Lecsau neven tolom, ma jaccottam par mecset Vakond nevu emberkevel eleg jol nyomta :)
  • mikrofonhead
    Én se azzal nyomom...reloaded :)
  • berczely
    Jah leginkább de mi nem
  • PLackó
    Továbbra is csak nekem van problémám a grafikai beállítással? :(
    Nem ajánlja fel a widescreen felbontást,sőt, most 800*600-ról nem is engedi változtatni, valamint minden low-on van, és így is csak 30 FPS-t produkál a játék, amellett hogy ocsmány.
    A demoval nem volt semmi probléma.
    XP-t újraraktam,ugyanúgy gázos mint eddig.
    A64 3800+,7600GT,1GB memó.
    Legfrissebb alaplapi,DX9,vga driverek, 1.2 patch.
  • BiG G
    leginkább az, hogy sokan a dvd5-ös soványított verzióval játszanak, arra pedig nehezebb ráhegeszteni a peccseket
  • SeanJRRussel
    Jah és egyik patchnél se vannak problémák se bugok nekünk az sincs amit mikrofon írt annyi h driftelni nem tudunk me akkor kilép a gém de az sztem crack hiba mert többen is panaszkodtak rá.
  • SeanJRRussel
    erre a warez huszárokra csak azt tudom írni h én meg haverom rögtön pakoltuk fel a patchet mikor kijött 1.1 1.2 is volt crack ha meg az nincs akkor ott az image fájl.Nem tom mi a köze a patchelésnek a warezhoz.
  • mikrofonhead
    Én is warezhuszár vagyok a GRiD-emmel és feltettem az 1.2-es patchet azóta mikor vote van akkor nem látok a kiírásokat :D c csak nem merem újratenni neh elbaszódjon a single player :D mert abba meg már a GLOBAL 1.000.000 sincs messze :P

Valaki mostanság egy kis GRiD?
  • BiG G
    engem az érdekelne hányan multiznak még 1.0-val. gondolom a warezhuszárok zöme még nem peccselt :D anno mikor kijött az 1.1, akkor a bugok miatt elég kevesen voltak ott multiban, de azóta kijött az 1.2 is, kíváncsi lennék mi a helyzet.
  • mUszika91
    szevasztok!
    én is elég régóta multizom már és mostanába nincs annyi gyökér mint volt!
    szerencsére!

jah és lenne egy kérésem:vki nem tudná megmondani honnan tom letölteni a magyarítást hozzá vagy akinek megvan eredetibe átküldené nekem a magyar language fájlt!nagyon megköszönném
  • berczely
    De!
    Privát szerverre mész és ott kell jelszót megadni!
  • Laci82
    Sziasztok.
    Itt nem lehet jelszavas versenyeket létrehozni?
    Csak azért ,mert elegem van abból,hogy egy versenyt nemtudok végigmenni rendesen mert a sok... lökdös meg jön velem szembe
    Valamit csináljunk,mert direkt a multi miatt vettem meg ezt a játékot és ez így nem lesz jó,hogy nemtudok játtszani.
  • bertino
    sehogy, azt a részt hagytam a picsába, kb :D
  • bgabor
    És hogyan oldottad meg a dolgot?
  • bertino
    engem tán a japánon dobott ki :D
  • bgabor
    Nálam mindíg kidob a játék hibaüzenettel, amikor végzek az első kilenc versennyel az amerikai vonalon. Miért van ez?