7156
-
mikrofonhead #4784 Chris: állítsd be a catalyst control center-be azokat a beállításokat amik az élsimításokra vonatkoznak Alkalmazásvezéreltre...akkor szép lesz az él ;) -
#4783 Vagyis 8xaa -
#4782 Nálam 4xAA tökéletes!
Control paneles beállításokat nem szereti én úgyvettem észre... -
#4781 nálad lehet a gond. én benyomom a 16*qcsaa-t és nincs semmi rece :c -
#4780 Ez a game nem használ élsimítást? A lenti konfigom van, bekacsolom a játékban a 4x-es AA-t, de szőrös, mint a medvetalp 1024-ben (nem röhög, ilyen monitorom van csak... :-) ) Szaggatni nem szaggat, minden high-on, de zavar a rece... -
#4779 Najó, gyorsabban írtam, mint ahogy szétnéztem volna.:) A kormány kérdés megoldódott. A fizikai kérdés viszont még mindig kérdés, vagyis hol vannak az adatok, és ha lehet akkor mivel lehet megnyitni? Gondolom kellene valami program, pl. a jegyzettömb. -
#4778 Üdv! Lenne pár kérdés: a kormánynál semmilyen állítási lehetőség nincs? Beállítom, hogy jobbra-balra, és ennyi? Érzékenység, stb? Ez így elsőre elég gáz. Kicsit tekerem semmi, kicsit jobban és már keresztben van a gép. Nem várom, hogy szimulátor legyen, arra mást használok, csak legalább valamilyen szinten lehessen vezetni, úgy, hogy az hasonlítson egy autó vezetéséhez.:)
Amúgy grafikailag nagyon ott van, de mondjuk ha felülök a bringámra sokkal szebben látok mindent, és annak a fizikája is jobb.:D
Viccet félretéve, tényleg jó lenne ha lenne valami megoldás a kormányra.
Mellesleg bele lehet valahogy buherálni a fizikába? Hol vannak azok a fájlok amikben az autó adatai vannak? Legalábbis remélem, hogy azért van valami ilyesmi, gumi, futómű stb. Lehet, hogy bele lehetne piszkálni.
Esetleg a Codemasters és mondjuk az ISI programozóit össze lehetne terelni egy szobába, és rájuk zárni az ajtót.:) -
Leky #4777 Bocs, elnéztem azt hittem a fehér négyzet a hiba. -
Leky #4776 Valószínűleg azért, mert az asztalon van egy olyan ablak azon a helyen ami rövid időközönként frissit és bezavar a játékba. -
#4775 jaja... -
Leky #4774 Pont a napokban gondolkodtam, hogy milyen szar dolog, hogy szinte az összes játék a dokumentumoknál tárolja a mentéseket nem pedig a saját könyvtárában. Így ha a Win külön patrición van akkor könnyen formatálhatjuk a mentéseket is. -
#4773 akkor ráb...sztam !!!!!!! -
#4772 Dokumentumokban!
-
#4771 hi
azt szeretném kérdezni, hol tárolja a program a mentéseket ?
/format c volt, és nem akarom előről kezdeni az egészet/ -
Leky #4770 Sokaknak baja van az irányítással, ahogy nekem is az volt a régi gépen (3000-es cerka 2gb ran 7600GT, 1024*768ban elég jól futott) egyszerűen nem értettem, hogy a fenébe lehetett így elbas*ni az irányítást. Nem is igazán játszottam vele. Meglett az új gép és egycsapásra kezelhető lett a játék és el sem tudnék képzelni jobb irányítást a játékhoz. Tanulság: lehet, hogy a gép nem éppen megfelelő a Grid-hez. Hozzáteszem a régi gépen sem szaggatott a játék, de viszont nem tudtam úgy irányitani, ahogy kellett. -
Szabi1991 #4769 még meg se jelent nálunk.... főleg nem Magyarul :(
-
#4768 Sziasztok!
Most láttam,hogy magyarul jelent meg a Grid,de sajnos nekem angol nyelvű.Meg lehet valahogy csinálni,hogy magyar nyelvű legyen nekem is?(a letöltésen kívül) -
#4767 Valaki most multizni? -
#4766 most már juszt'is megnézem :) -
#4765 mintha lenne értelme egy külön DS témának, akkor nenézd meg . -
#4764 eltévedtél jóbarát, ez itt a PC-s topik :) -
#4763 DS-re már ha vki játszik azon. -
#4762 ma mutatták be a pályatervezőt :]
GT-n nézzétek ha érdekel. -
mikiking #4761 mag ? há mi az ? -
#4760 magon, legalábbis oda tette fel valami drága ember először, aztán terjedt más torrentekre is...:) -
mikiking #4759 az hol találhato ? -
#4758 Használjátok a custom DVD5 patch-et... -
mikiking #4757 nekem ugyanez a problémám -
dante66 #4756 Hellotok mégegyszer.Az lenne a baj a patch-el hogy feltettük az 1.2-est a DVD5-ös változatra és nem enged driftelni.kidob hibaüzenettel...és ez nem csak nálam fordult elő...nem tudnátok segíteni? -
#4755 -
savior #4754 ultra high beallitassal probaltam, 1280x720-ban. az egesz kep borzaszto mosott volt, mintha szetlenne kenve az egesz. felraktam a patchot, ami a postprocesst kikapcsolja es ugy mar ertekelheto volt a kinezete. de eme ugyes patch nelkul az a grafika, amit a jatek nyujtott a borzalmas kategoriaba sorolhato. az iranyitast nagy nehezen sikerult jol beallitanom, hogy egy gombnyomasra ne forduljon keresztbe a kocsi az uton. ekkor azzal a problemaval szembesultem, hogy az elesebb kanyarokat alig birtam bevenni, mivel tul lassan kanyarodott. tores: egyszer oldalrol nekimentem a falnak, utana folyamatosan balra huzott a kocsi. kb iranyithatatlan lett az egesz. volt olyan is hogy szembol 50-el nekimentem a fal elotti gumiabroncsoknak, erre totalkaros lett a kocsim. -
#4753 ma láttam a Teszkó ujságjában hogy náluk már lehet kapni.
A játék irányítása jó, de irráilsan nagy a tapadás, de nem gond mert átirod a configot és igy már faszán lehet menni. meg elvileg támogatja a fejmozgásézékelőt, amit ma akarok kipróbálni:) -
mikiking #4752 hát nemtom,nekem 8 aa van téve.és driverrel is rávan erőszakolva a 8x AA -
#4751 még jó hogy csak 4x-es AA van hiába rakod feljebb :D okoskodj csak.
ettől függetelen szép, csak fakó. -
#4750 Ezek szerint nagyonsokan tamagocsiznak, meg nfs-eznek...
Ezek mit mondanának akkor a GTR-röl?
Na mindegy...szolásszabadság van, de nem szitok egyik topikban sem tüzet a játékrol, vagy a hardverröl...stb...hogy "mennyire kula"!
Ehhehh -
Neoncsoves #4749 Nézzétek meg a Rossz PC Játékok blog-ot és irt egy láma a Gamestar készitőinek hogy milyen szar a GRID, hogy kaphatott 90pontot... No comment aki az NFS irányitásra élvez, de ha csöppet komolyabb az irányitás, az már szar... -
mikiking #4748 ja ugy láccik.... -
#4747 Neki a tamagocsi jobban bejön! -
mikiking #4746 te total hüje vagy.... sztem a látvány az nagyon odabasz,ha minden beállitás maximumon van.... minden effect bekapcsolva, 8x AA 1280 x 1024 , all ultra ,és high.... sztem nagyopn odabasz,optimizálva is jol van,irányitás élethü..sztem 2008 játéka -
#4745 grafikát be lehet állítani, irányítás meg nem nfs:D