7156
  • Mikiller
    Azt kellett bepipálni amit írtál, de valszeg az volt a baj, hogy lejárt.
  • b12gege
    Sikerült működésre bírnom, csak sajnos ehhez le kellett törölnöm a Kaspersky-t... Remélem úgy is össze tudom hozni, hogy a vírusölő is rajta marad... Pontosan mit is kellett volna pipálni?
  • b12gege
    Jó tipp volt, de sajnos semmi sem változott... Kaspersky-t használok, bepipáltam a "Compatibility with application self-defense"-t, újraindítottam, de ugyanaz történik! Az gond lehet, hogy csak trial verzió és lejárt pár napja?
  • Mikiller
    Akinek eddig ilyen baja volt Kaspersky-t használt és
    egy kompatibilitási módot kellett bepipálni a vírusirtó settings menüjében. Nekem is ez volt.Ha nem az van neked akkor passz.
  • arty
    kicsit tovább olvasva a honlapot és ebből okoskodva:

"Örömmel vettük tudomásul, hogy több nagyobb cég is érdeklődik a csapat iránt, elképzelhető, hogy újabb szponzorokkal gazdagodhatunk a jövőben!"

Tudom, hogy a logitech foglalkozik klánok szponzorálásával. Megpróbálhatom kitalálni, mely cégek kerestek meg a wcg után ajánlataikkal? :DDD
  • arty
    megvan!

HEG (klánod) eredményei WCG-n:
    -PGR4 (1. hely)
    -Forza2 (1.hely)
    -Need 4 Speed Pro Street (1. hely)
    -Racedriver GRID (1. hely)

ebből két játékot xbox360 kontrollerrel játszottatok... kettőt TALÁN logitechel ;)
  • b12gege
    Sziasztok! Kéne egy kis help!! Feltettem a játékot és mikor el akarom indítani, a dupla katt után elkezd tölteni a gép, a grid.exe folyamat elindul, majd 1-2 másodperc múlva szó nélkül megszakad és nem történik semmi... Korábban olvasgattam kicsit, de még nem leltem megoldást. Már feltettem a Service Pack 3-at is, mert vhol azt írták, ez segít...de nem! Letöltöttem a legújabb drivereket a videókarihoz, de ez sem segített!! Mit tegyek?
  • pointer4
    Starcraft-ban a siege tank irányítsásra gondolt.
  • Savmacska
    én sem értem mit beszél
  • SötétBarom
  • arty
    megszokás ... nekem a 360é jobban bejön :)

(wcg-n milyen autos számok is vannak? nidforszpid? :D nahagyjál a hozzáértéseddel :D )
  • Savmacska
  • BigReaper
    siman a rumblepad2 a legjobb, jo az x controller is, de a logi rumble-je, mindig a kiraly lesz nekunk... mi pedig ertunk hozza, hisz mi nyertuk iden a WCGn az osszes autos szamot, amit paddal kell tolni
  • Szabi1991
    holtjáték ? :)
  • yamaha26
    Hello! valaki nemtudja hogyan lehet állítani, hogy a kormányt ne rángassa hanem lassabban forduljon?
  • arty
    van ravasz és az a legjobb megoldás, de azért azt is szokni kell ... én külön analog karokon játszottam, utána joideig idegen volt a ravaszos fék gáz. mára beláttam, überelhetetlen (padok közt)
  • SötétBarom
  • ajem kisa
    Jaja, azon van analog ravasz, énis azon nyomom a gridet, az tényleg hasznos dolog!
    A driftnél nagyon jol lehet vele játszani!
  • SötétBarom
    Próbáltam. Ha egy karon van a kormány-gáz-fék, akkor kanyarodás közben nem tudok teljes gázt adni (ugye körbe mozgatható a bütyök), ha külön analógon van a fék-gáz ill. a kormány, akkor meg nem tudok vezetni.. Nemtom, úgy nehéz rá koncentrálni :D

Azon filózom, hogy veszek egy boxcontrollert, azon állítólag van analóg ravasz (vagy mi..). Ez igaz?
  • arty
    tedd analogra a gázt, más megoldás nincs

sztem is a ProTogue a legeslegjobb mód :)
  • SötétBarom
    Ja igen, és a togue az valami iszonyat nagy. Le vagyok nyűgözve :)
  • ffxi
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1189556936&no=4727]#4727[/URL]
  • SötétBarom
    Ez a kipörgés dolog engem is zavar.. Mivel nincsen kormányom, gémpaddal tolom.. A segítségek között be van kapcsolva a fék asszisztens meg a kipörgésgátló, mégis kipörög a kerék mindig.. :S Ezzel lehet kezdeni valamit? (Azért ez a két segítség, mert ezeket gombbal nyomom, nem analóggal) Amúgy tegnap kezdtem el, mert vettem egy szép nagy TV-t, és egészen új megvilágításba kerültek az autós gémek widescreenben, több mint 1m-es képernyőn. Hatalmas feeling :D
  • Freeeee
    Ugyanez a problémám,de nem találtam ,csak mindig ugyanazt a patc-et ,amit nem fogad el. Tudsz esetleg egy infót? köszi
  • ffxi
    Ok, köszi. Már jó! :)
  • wesker24
    A franc essen bele ebbe az átkozott bill-be ! Meg már javitani sem tudok !
  • wesker24
    Akkor ott a probléma ! Amit fel akarsz rakni patchet az nem komptabilis az 1 dvd-s verzióval ! Az a aptach csak a dupla dvd-s verzióra jó !

Az 1 dvd-s verzióhoz is van valami patch nézz utána a google-ban !
  • ffxi
    De! Az a baj?
  • wesker24
    Ez eléggé furcsa én simán felraktam az 1.1-es patchet !

Esetleg nem az 1 dvd-s verzió van meg neked ?
  • ffxi
    1.1-es szeretnék feltenni. mióta felraktam a gémet, nem is pecseltem.
  • wesker24
    Ez azt jelenti hogy a mostani patch hiányolja az elözö patchet !

Ezért nem tudja felrakni mert nincs mire felraknia !
  • w77d
    hogy nincs legális verziód föltelepítve...
  • ffxi
    mit jelent?
  • ffxi
    Jajaj... van 1 kis próblémám a peccsel.
  • arty
    javitások, ill lehet multizni mostmár minden modban, nem csak sima körversenyeken
  • ffxi
    1.2-es pecsben javít vmit? Vagy új autók/pályák vannak benne?
  • w77d
    de idegesít, eddig pedig simán fölment :S
  • w77d
    sziasztok! Mióta feltettem a vista service pack-et, nem tudonm a játékot föltelepíteni, emrt az írja ki, hogy a setup nem kompatibilis a 64bites oprendszerrel... Mi a fasz.... van erre valami??
  • TBTPumpa
    valaki nem tudná közületek feltölteni Rapidra vagy valahová az 1.2-es patch alatt lévő languagedata_english.lng (amiben a játék angol szövegei vannak) fájlt, mivel szeretném lefordítani a játékot, de nekem az istennek sem akar felmenni az 1.2-es javítás!
  • Savmacska
    Mármit a legjobb drift kombó pont, nem pedig végeredményben