GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Drifteltem én is, csak élesben.<#vigyor2> hála a hónak...
IMYke2.0.0.0
Nekem billentyûzettel sincs semmi bajom vele.
pl. 513.000 pont felett Drifteltem ma délelõtt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!
Nekem is ugyanez a gondom mint ceaser kollégának. Annyi a különbség, hogy az op rendszerem vista 32 bites és formula force gp kormányom van. Visszaolvastam a fórumon minden idevágó hsz-t, meg van a v1.2 patch, regediteltem is, letöltöttem Danecay beállításait is. Semmi! Ua! Kérdés: Egyáltalán támogatja a Grid ezt a kormányt? Ha igen, akkor az eredeti játék kell, vagy elég a tört is? Ha volna valakinek még ötlete ezeken kívül mi lehet a bibi, azt megköszönném. Király a játék, de billentyûzettel nem az igazi...
ceaser
köszi!!! letöltöttem a beállításaid és kipróbálom, majd jövõ héten + vettem egy gyári játékot, ami keddre jön meg😊 Bár félek hogy nem lesz gyógyszer a problémámra, mert nekem egyáltalán nem megy a kormány sem a pedálok. Ahogy megjelenik a Grid logo a játék indításakor kikapcsol a kormány...De remélem összeáll a dolog, mert nagyon tetszik a játék. xp alatt simán ment. Köszi még1x

JUVEfun
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1189556936

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
5158hsz

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

ceaser
jah bocsesz, most nézem nem is nekem jött a válasz, sorry!

ceaser
Szia, meg van rá könnyen - szerencsére, és reméljük - az esély, hogy Nálad nem lesz gond, mert valakinek simán megy elsõre.. én próbálgattam patch-vel, anélkül. Találtam itt sg.-n a kormány topicban segítséget - tök rendesek volak -szájbarágósan leírták nekem mit kell csinálni, mit kell törölni a registry-bõl - de semmi, azért gondolom, hogy a játékkal van valami....

[HUN]FaTaL
Persze, crackelés helyett használj mini imaget, esetleg vedd meg a játékot (én is ezt fogom tenni).

http://goo.gl/gd6Zi5

TaRka0107
De akk nem lehet megoldani ezt a hibaüzenetes problémát?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Jó de én nem használom Grid World - ben, meg szerintem ott nem is lehetne😄

kifli
ha a tulajdonságait is viszi akk nem lehet vele olyan jól driftelni mint pl egy hacsival mivel ez arcde game
IMYke2.0.0.0
Értem.
Önzõ módon remélem, nálam nem fog elõfordulni...
Ellenben, neked még a teljes játék újratelepítés sem segített?

ceaser
Sziasztok!
Van egy kis problémám: Szeretnék a race driver alatt egy logitech formula force ex kormányt használni, windows vista 64 bites op rendszerrel. Feltelepítettem a logitech profilert és be is állítottam a grid elérési útvonalát, majd a profilerbõl indítottam a játékot.... És akkor kikapcsol a kormány..ajaj.. akkor kipróbáltam simán elindítani a játékot, akor is kikapcsolt a kormány... találkozott már valaki ilyen problémával? Nem tudom, hogy a játék hibája, vagy valamit nem jól állítok be... Köszi elõre is!!!!

IMYke2.0.0.0
Azért csalás, mert a Fejlesztõk nem oda szánták azt az autót. Ennyire egyszerû.

A kasztnicsere már egészen más. De amennyiben a tuladjonságait is viszi magával , akkor menthetetlenül komoly módosítás = kihívást könnyítõ megoldás = csalás.

Azt nem tartom csalásnak, ha az autó kinézetét módosítgatja valaki - ez olyan, mintha egy festõmûhelybe vitte volna.

Hát nekem anno a driftnél hibaüzivel kilépett és nem tudtam új játékot kezdeni mert az elsõ verseny után hibaüzivel kidobott 😊

TaRka0107
De nincs ötletetek hogy tudnám elindítani😄

TaRka0107
De mért lenne ez csalás? Csak átteszi Driftbe a skyline-t hogy tudj vele driftelni is!! Meg ezzel csak Race Day - ben hülyülnék😄

kifli
asszem csak a silvia kasztiját cseréli skyline-ra
vagyis kylinenak olyan tulajdonságai lesznek mint silvianak
IMYke2.0.0.0
Ajajaj...
Na, akkor ezért hívom ezeket csalásnak.
A játék valódi célját, az általa nyújtott kihívást teszik könnyebbé...
Ezzel az erõvel már repülõgépet is tehetne be egy MOD... 900 km/h-s sebességgel.

TaRka0107
Amúgy olyan modok h skyline-t átteszi driftbe is meg ilyenek😄

TaRka0107
Igen gondoltam h bebarmol de az a baj h felül kellett írni😄

IMYke2.0.0.0
Ha kidob a játék, akkor
- a MOD-ok közül valamelyik nagyon belebarmol a játékba .----.> delete
- érdemes MOD-ok nélkül elindítani egyszer, és szép lassan, mindig csak 1 db MOD-ot belehelyezve kipróbálni, vajh' melyik okozza a gondot!

TaRka0107
SzevasztoK!! Tettem be modokat a játékba de amikor elindítom bejön a Grid logo meg másodjára is a játékba de utána hibajelentés küldése!! Újratenném én a játékot csak nem találom a DVD - ket.😄 Nem lehetne valahogy megoldani? Elõre is köszönöm a válaszokat.

IMYke2.0.0.0
Játékkezdési hiba?!
Nekem 1.2 van fenn és simán, bármikor elindul a játék.

A Drifttel mi a baj?

Megoldódott már az 1.2-es patch okozta Drift és játékkezdési hiba?

Köszi a gyors választ!
Nem mintha eddig nem lett volna elég stabil a játék, de sosem árt fölrakosgatni a javításokat 😊

IMYke2.0.0.0
Természetesen tartalmazza - a mérete is elég beszédes, de ettõl még érthetõ a kérdés... hisz ma akár fél DVD-nyi javításokat is kiadnak .

Üdv!

Az 1.2-es patch elõtt fel kell rakni az 1.1-et, vagy tartalmazza a korábbi javításokat is?

Sarapetike
nem is állitotam hogy a dvd lemezhez van köze de nekem sem idult el de igy elindul mindegy

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Megcsináltam a futtatásba a hang dolgot hát valoban semmit nem változott.Hát mindegy azthiszem eleget kinlodtam inkább hagyom ha nem tud senki megoldást.
IMYke2.0.0.0
A DirectX Diagnosis: Start - Futtatás - dxdiag - Hang - Hardveres gyorsítás: normál - OK és kész.

Köszönöm a válaszokat de akkor most mi a megoldás ????? A futtatást azt hol is csinálom a játékkal????
IMYke2.0.0.0
Csakhogy nem a hang miatt nem indul el neki a játék - az égvilágon semmi köze a DVD-lemezhez a hardveres hanggyorsításnak...

Sarapetike
futatásba ird be dxdiag ott válaszd a hang és ved le a hardveres gyorsitást teljesen és jó lesz

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

IMYke2.0.0.0
Tényleg nem bántásból írom, hidd el, de jobban járnál, ha összeszednél rá 4 ezer Ft-ot és megvennéd.
Eredeti lemezzel nem szívnál ennyit.

Sziasztok segitenétek.?FeltelepitemA játékot és nem indul el leszedtem eddig 3 félét a razor911,dvd5-ös féléböl két fajtát feltelepül de egyszerüen mikor rá klikkelek az inditó ikonra nem csinál semmit.Pedig megvan crack-elve de mikor a még nincs fenn a crack akkor elindul csak kiirja hogy nem tuti a lemez.Tudna valaki segiteni???
broman191
Jöhetne már, utálom ezt a "console exclusive DLC" bullshitet...-.-

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

IMYke2.0.0.0
Egyedül a Pontiac Firebird izgat. A többi nélkül simán megvagyok.

zomgzerg
konzolon már kiadtak egy rakás új autót, és ígérték pc-re is késõbbre.

Nissan GT500 GT-R (GT)
Volvo C30 STCC (Touring Cars)
Pontiac Firebird TransAm (Pro Muscle)
McLaren F1 GTR (GT)
TVR Cerbera Speed 12 (Prestige)
Mitsubishi Lancer Evolution X (Pro Tuned)
Honda S2000 (Drift)
Volkswagen Nardo (Prestige)

devilzero
Hali!
Megmondaná nekem vki, hogy a GRiD-ben hogy lehet online fióknak a jelszavát megváltoztatni?

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Azért kiváncsi lennék,hogy egy 1500-LADÁ-val milyen lenne Driftelni😊

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Vedd lentebb a grafikát!
Tuti nem fut elég szépen a játék és ezért késve érzékeli a gombnyomást.
DiRT-nél is voltak ilyen problémák!

IMYke2.0.0.0
Miért, az 1.2-vel plusz hibák keletkeztek?

Sziasztok!

Olyan segítséget szeretnék kérni,hogy felrakom, és nem indul el. Duplán katt az ikonra, semmi feladatkezelõben sem jelenik meg,h futna,próbáltam onnan indítani semmi, próbáltam autorunnal ott sincs semmi,próbáltam a játék mappájából az exe-vel indítani semmi.

Gép meg kell,h legyen hozzá, Intel dual core E2200 2giga ram Ati HD 3650

Nincs semilyen hibaüzenet sesemmi 😞 Valakinek ötlet? Driverek is a legfrissebbek.

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

SZilaJMaGGoT
Kromány...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Contrecast
Mit csináljak akkor ha akad az irányítás mint állat?
nyomok egy jobbrát 45°-ot fordul a kocsi! nyomok megint akkor már 90°!

Így nem lehet játszani! ötlet?

Valami hír az 1.3-as javításról?

Zan
Köszönöm!

Egy kicsit javítottam a linken,mert az nem mûködik,mivel átalakítás van az oldalon.

Ha valakit érdekel,itt a mûködõ link:

Grid Magyarosítás

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003