GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
pl. 513.000 pont felett Drifteltem ma délelõtt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem is ugyanez a gondom mint ceaser kollégának. Annyi a különbség, hogy az op rendszerem vista 32 bites és formula force gp kormányom van. Visszaolvastam a fórumon minden idevágó hsz-t, meg van a v1.2 patch, regediteltem is, letöltöttem Danecay beállításait is. Semmi! Ua! Kérdés: Egyáltalán támogatja a Grid ezt a kormányt? Ha igen, akkor az eredeti játék kell, vagy elég a tört is? Ha volna valakinek még ötlete ezeken kívül mi lehet a bibi, azt megköszönném. Király a játék, de billentyûzettel nem az igazi...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
http://goo.gl/gd6Zi5
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Önzõ módon remélem, nálam nem fog elõfordulni...
Ellenben, neked még a teljes játék újratelepítés sem segített?
Van egy kis problémám: Szeretnék a race driver alatt egy logitech formula force ex kormányt használni, windows vista 64 bites op rendszerrel. Feltelepítettem a logitech profilert és be is állítottam a grid elérési útvonalát, majd a profilerbõl indítottam a játékot.... És akkor kikapcsol a kormány..ajaj.. akkor kipróbáltam simán elindítani a játékot, akor is kikapcsolt a kormány... találkozott már valaki ilyen problémával? Nem tudom, hogy a játék hibája, vagy valamit nem jól állítok be... Köszi elõre is!!!!
A kasztnicsere már egészen más. De amennyiben a tuladjonságait is viszi magával
Azt nem tartom csalásnak, ha az autó kinézetét módosítgatja valaki - ez olyan, mintha egy festõmûhelybe vitte volna.
vagyis kylinenak olyan tulajdonságai lesznek mint silvianak
Na, akkor ezért hívom ezeket csalásnak.
A játék valódi célját, az általa nyújtott kihívást teszik könnyebbé...
Ezzel az erõvel már repülõgépet is tehetne be egy MOD... 900 km/h-s sebességgel.
- a MOD-ok közül valamelyik nagyon belebarmol a játékba .----.> delete
- érdemes MOD-ok nélkül elindítani egyszer, és szép lassan, mindig csak 1 db MOD-ot belehelyezve kipróbálni, vajh' melyik okozza a gondot!
Nekem 1.2 van fenn és simán, bármikor elindul a játék.
A Drifttel mi a baj?
Nem mintha eddig nem lett volna elég stabil a játék, de sosem árt fölrakosgatni a javításokat 😊
Az 1.2-es patch elõtt fel kell rakni az 1.1-et, vagy tartalmazza a korábbi javításokat is?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Eredeti lemezzel nem szívnál ennyit.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nissan GT500 GT-R (GT)
Volvo C30 STCC (Touring Cars)
Pontiac Firebird TransAm (Pro Muscle)
McLaren F1 GTR (GT)
TVR Cerbera Speed 12 (Prestige)
Mitsubishi Lancer Evolution X (Pro Tuned)
Honda S2000 (Drift)
Volkswagen Nardo (Prestige)
Megmondaná nekem vki, hogy a GRiD-ben hogy lehet online fióknak a jelszavát megváltoztatni?
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Tuti nem fut elég szépen a játék és ezért késve érzékeli a gombnyomást.
DiRT-nél is voltak ilyen problémák!
Olyan segítséget szeretnék kérni,hogy felrakom, és nem indul el. Duplán katt az ikonra, semmi feladatkezelõben sem jelenik meg,h futna,próbáltam onnan indítani semmi, próbáltam autorunnal ott sincs semmi,próbáltam a játék mappájából az exe-vel indítani semmi.
Gép meg kell,h legyen hozzá, Intel dual core E2200 2giga ram Ati HD 3650
Nincs semilyen hibaüzenet sesemmi 😞 Valakinek ötlet? Driverek is a legfrissebbek.
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
nyomok egy jobbrát 45°-ot fordul a kocsi! nyomok megint akkor már 90°!
Így nem lehet játszani! ötlet?
Egy kicsit javítottam a linken,mert az nem mûködik,mivel átalakítás van az oldalon.
Ha valakit érdekel,itt a mûködõ link:
Grid Magyarosítás
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003