GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Amm.. Buttolási lehetõség van itt is mint TDU-ban? Mert TDU CD-m már eléggé repedezett nem akarok ezzel is így járni
Én is csatlakoztam a Grid fanok táborába 😊 Szoktak lenni magyar szervezésû versenyek?
Ha vlkinek lenne kedve menni pár kört vegyen fel xfire-ön:Roteiroo
A magyarítást honnan lehet "beszerezni" ?
Köszi elõre is.
Kösziönöm!<#vigyor4>#vigyor4>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
/ua. mint a Dirtben/
Most már csak egy furcsa dolog van, hogy belsõ nézetben nincs pilóta (nem látni a kezeit) és nem tekeredik a kormány, hanem fixen áll - elég fura...
még 1x thx mindeninek!!!
nem tudnál nekem linkelni egy eállításod a profilerben...???? és mi az a mini image??? le vaok maradva. valószínû itt a gond...😊 Elõre is köszi!!!!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1189556936
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csak vagy 2x ilyen 40-es szorzó
10 perc alatt persze szabad driftbe.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Valld be, hogy csíteltél! <#vigyor>#vigyor><#ravasz1>#ravasz1><#buck>#buck>
http://www.abload.de/img/driftrekordofk8.jpg
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
http://goo.gl/gd6Zi5
Én megvettem a játékot, még azzal kipróbálom, remélem mûködni fog és a crack zavart be... XP-vel anno mûködött a tört játék is a kormánnyal...
csak most már 4Gb van a gépben+ vga 1gb ezért kellett a 64 bit vista. sajnos azt kell mondjam a játékokhoz jobb volt az xp (más játékkal is van problémám😞) Ha sikerül a héten valamikor foglalkoznom a griddel, rögtön beszámolok mi lett az eredmény😊 üdv ceaser