7156
-
EK1TEP #5713 Zsírkirály!
THX! -
Szabi1991 #5712 -
#5711 Megvan! dragos legyen fent, aztán a grid\shaderpack könyvtárban levő fájlt töröld és másold be a dx10 mod fájljait a helyére - ekkor vége a sárgaságnak :)
dragos önmagában nem volt elég
(60fps-ről olyan 40-45ig zuhant a sebesség)
lustáknak: leszeded és kicsomagolod a grid könyvtárába: klikk -
#5710 DirectX 10 modot hova kell másolni?
És a 400MB-be melyiket kell? a sicher-t vagy ami kivül van? -
#5709 Most szedem az összeset, majd este tesztelem őket :) De ha ilyen lesz, lehet végiggörgetem újra :) -
EK1TEP #5708 Nah erre én sem tudtam rájönni!
Nálam még mindig ott van a sárgás effekt pedig bent van a mód!
A kocsi az sztem attól a 400Mb-os cucctól lehet ilyen.
Azt most szedem majd ki lesz próbálva.
Itt a képen nincs az a buzi homály se de még is mosódik a gyorsaság miatt! -
#5707 de azt lenne jó tudni, hogy
ilyen mitől lesz :) -
EK1TEP #5706 Na itt egy kis grafikai túrbózás
(köszönettel kuci06 fórumtársunknak)
Ultra High v1.5Beta2
Ez a shaderekhez kell.
UH Beta changed
Ez ugyan az mint az előző csak még nem lett kipróbálva, újabb verzió.
Dragos Mod
Ez a sárgás effektet veszi ki.
Bugfix streeting beta
Csökkenti az input laggot.
Enhanced Ultra mod
Az autók textúráját és modelleit cseréli le jobbra (400Mb!!)
DirectX 10 Mod
Csak a neve az!Nem kell hozzá se Vista se DX10-es kártya csak így jobban hangzik :D
Eredmény:
(nálam ilyen lett a moddoktól, a textúra cserélés még nem volt meg)
Használjátok egészséggel! -
#5705 Kevés az fps. Vegyél vissza a grafikából -
RYO21 #5704 miért van az hogy a játék késik az irányuítással? -
#5703 Kösz a segítséget, akkor máshol lesz a baj. -
fess #5702 nekem is ilyenek van. 5% holtjáték van állítva,meg a linearitás középen van,minden más alapon -
Szabi1991 #5701 ilyen kormányom van nekem is, semmit nem kellet állítanom.. :D
csak a gombokat állítottam át úgy, ahogy a többi játékoknál megszoktam.. :) -
#5700 Hali.
Új vagyok az autós játékok terén, annyira, hogy ez az első amit kipróbáltam (eddig RTS-eket, FPS-eket meg űrszimulátort nyomtam).
A billenytűzettel nem tudom irányítani rendesen ezért beruháztam egy Logitech Formula Force FX kormányra, de nagyon nehezen tudom összehozni a játékkal, csak a játékon belüli kalibrálás után műxik, de nem tudom rendesen kalibrálni a türelmem kezd elfogyni.
Szóval segítség kellene mert tuti rosszul állok neki játékvezérlővel még nem szoptam ennyit. Egy szájbarágós magyarázatot kérnék, mert semmi tapasztalatom nincs sem az autós játékokkal, sem a kormányokkal.
Előre is köszönöm... -
mo rémálma #5699 A gépigény megvan hozzá a game viszont nem eredeti:P -
mo rémálma #5698 Hali, biztos kérdezték már elöttem de hiába olvasok vissza nem találok választ a problémámra, a segítségetekre lenne szükségem, ha elindítom a játékot akkor fekete képernyő, a menühangok megvannak és nagynehezen eltudom magam enterezni egy versenyig de ott meg elomosódik illetve hiányos a grafika, ha esetleg valaki tud valami megoldást örülnék ha segítene, Köszi -
#5697 Szinte mindenki ranked, ugyanis ranglista pontokat csak ezért kapsz. -
WOLF3x6 #5696 Latom vannak ranked, es non-ranked szerverek. Ezeknek mi ertelme, es melyikkel jatszanak tobben? -
#5695 THX, Így már egészen jól vezethető. :D Jó kis Game... -
#5694 igen eredeti, letöltöttem csak még nem telepítettem:D
akkor kipróbálom. thx! -
#5693 Egyébként ha figyelmesen nézed a bannert, akkor talán meg is látod a javítást. -
#5692 Ha eredeti akkor 1.2 patch, greg benznek is ugyan ez volt a gondja. -
#5691 Ez egy jó kérdés, nálam hibátlanul települt régen és most is. (Vista Business x86 SP1, Vista Business x64 SP1, Vista Business x64 SP2) -
xido #5690 kiváncsi kérdés...miért nem tudtam elindítani a telepítést se win7 64biten,se nem tudom vista 64biten? -
#5689 végigpróbáltad a kameranézeteket? -
#5688 Helló!
Jó kis játék de valami szörnyű az irányítása... Próbáltam kormánnyal is de úgy se volt sokkal jobb. pl ha kanyarba elfordítom a kormányt szinte keresztbe áll az autó, mintha túlkormányzott lenne (szinte alig fordítom el a kormányt) billentyűzettel játszhatatlan volt és GamePad analóg irányítóival is hasonló volt... Bekapcsoltam az összes segítséget de úgy még talán rosszabb volt:D Ti milyen beállításokat használtok? vagy van hozzá valami javítás? Thx! -
#5687 Lehet hogy kevés a géped hozzá.
Ez a minimum.
* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU
* 1GB RAM.
* Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
* DirectX Compatible Sound Card
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 12.5 GB Hard Drive Space
A játék eredeti? -
mo rémálma #5686 hali!a segítségeteket szeretném kérni, senki ne kövezzen meg, valószínüleg sokan kérdezték már, de nekem olyan problémám van hogy indítás után egy fekete képernyő van csak plusz a menü hangok, nagy nehezen betudok navigálni a játékba néha de ott meg elmosódik illetve szaggat a kép, esetleg ha valaki tud valamilyen megoldást eme próblémára annak nagyon megköszönném ha megosztaná velem:) -
#5685 Azt tudom kössz! de nem :D -
#5684 Nem akarok faszparasztnak látszani de véletlenül nem egy drift-et indítottál?
Ott plö az a lényeg, hogy csúszkálni kell az autóval és akkor csinál hasonlókat. No, az direkt van. -
#5683 Nagyon szépen köszönöm! -
#5682 Amikor kiválasztod a versenyt és az autót (ablak, melyben minden infó látható az autóról és a versenyról), ott találod meg a segédeket is, melyek helyből ki vannak kapcsolva.
-
#5681 kössz és hol?o_0 -
#5680 kapcsold be a vezetési segédleteket -
#5679 Sziasztok!Új vagyok (a játék terén) azt szeretném kérdezni hogy csak néhány versenynél van-e ez a borzalmas irányítás.Hogy az autóval "nem lehet elindulni"mert az autó fara előzni akar engem :Dígy enyhén szólva és a kanyarodásnál nagyon túlkormányzott az autó hogy lehet ezt beállítani,átállítani.Nagyon megköszönném a választ. -
#5678 Köszi szépen! -
#5677 Az én notebookom is hasonló csak abban HD3470 van. 1280x800ban mediumon, AA nélkül és kikapcsolt post processel elfut. -
#5676 Beállításoktól függ. De jól skálázható a játék. -
#5675 Bocsi inkább így!
Minimum
Recommended -
#5674 Sziasztok!
Szerintetek ezen a konfigon futna a game döcögés nélkül?
Can You RUN it-minimum
Can You RUN it-recommended
Előre is köszi a válaszokat!