GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zan
sziasztok van a játékhoz magyarítás ha van és tudja valaki honnan lehet leszedni akkor küldje már el a linket elõre is köszönöm

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

IMYke2.0.0.0
Már (még) 1997-ben is így játszottak - ezért szoktam le az online autózásról.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sikerult csatlakoznom online jatekra, es nagyon meglepodtem. Eloszor derbiztem egyet, az meg jo is volt, zuztunk boven, ki is estem de nem ez a lenyeg. Utana egy amcsi versenyben viper-el ugyanugy zuztak az emberek, elso kanyarban beleloknek a falba stb. Ezen mar elegge felhuztam magam, ezutan mentem ismet masik server-re. Nem tudom mar melyik, de nyilt palya volt, na hat itt ugy csaltak ahogy tudtak, fuvon a kanyarok 90%-at levagtak, roviditettek.
Tenyleg ilyen az online jatekelmeny, vagy csak en jartam rossz server-eken?

hoy ehh

Daemon Tools az van fent akkor azt kiiktatjuk és utánna megnézzük.
Köszi a Tippet.
De amúgy az én gépemen is van.. azzal még is jó.
mégegyszer köszi

MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb

IMYke2.0.0.0
A kötelezõ Windows újratelepítés mellett ajánltot megnézni, hogy van e blacklisted CD-image kezelõ progi a gépen (Daemon Tools, Alcohol ilyesmi... StarFucker kifejezetten káros.]

A játék védelme miatt nem indul, amit ugye valami letilt.

Szevasztok!
Egy cimborám megvette a játékot és nem indul el a játék elkezdi ellenõrizni a lemezt és utána abba hadja és nem történik semmi még egy hiba üzenetet sem ír ki.
Nálam viszont tökéletesen mûködik igaz én vistat használok a cimbi meg sp3-as xp-t. Gondolom ha meg crackelem akkor menne de akkor mi értelme az eredeti játéknak...
Valaki esetleg tud némi jó tanácsot adni?
Elõre is köszi.

MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, meglesem.

Bocs hogy ketszer irok, a eredeti exe-s dolog lefujva, megoldottam. A masodik kerdesem meg mindig all, billentyuzethez milyen driving beallitasokat ajanltok? Elore is kosz a valaszt!

hoy ehh

Regebben irta valaki, hogy hasznaljuk az eredeti 1.2 exe-t, ezt valaki fel tudna nekem tolteni rapidshare-re, vagy egyeb helyre?
Masik kerdesem, hogy billentyuzethez milyen driving beallitasokat ajanltok? Azt olvastam, hogy a steering dead zone 0-ra erdemes venni, egyeb fontosabb beallitas van?

hoy ehh

samsung123
ja hivatalos online megy a törtgama.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Akkor online jatek szempontjabol tok mindegy hogy warez vagy sem? Vagy a netes jatek alatt a hamachira gondoltal es nem a rendes hivatalos online-ra?

hoy ehh

samsung123
nem akarlak elszomoritani, de warez verzióval is megy neten, próbáld ki azzal elõször. DE szerintem nagyon jó netes része, fõleg Privátszobába ismerõsökkel. Érdemes megvenni, minõégi gamma.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Hello!
Most talaltam ra a GalaxisNet-en a learazasra, es ugy gondolom hogy megerne megvenni a jatekot. Ijratok mar nehany sort az online jatekelmenyrol, foleg a laggolasrol szeretnek tobbet tudni, tehat hogy milyen gyakran fordul elo, mennyire idegesito egy ilyen jatekban. A masik, hogy van sok cheater (nagyon utalom oket, ugyanis teljesen jatszhatatlanna tudjak tenni a multiplayer jatekokat)?

hoy ehh

macleody
Jah, itt van.
IMYke2.0.0.0
Van magyarítás ehhez a játékhoz? Tényleg? Azt hittem, csak vicceltek.

Hát, amit próbáltam, egyik sem.
Nekem meg mindig fizetDDDDha kell ha nem<#eplus2>.....lehet amúgy csak téged szopat a gép mert engem kifizetDDDD

kifli
melyik nem fogadja el?
Megvan a magyarítás, de sehol nem találok mellékes kikötéseket, hgoy miért nem fogadja el a szponzor a nyerést. valaki tudja a megoldást?
macleody
Nem hinném.
kifli
ez hamachi szoba akar lenni?
RatBaG
plz help
a driftes fagyás keseríti meg az életem...

Per Aspera Ad Inferi.

gurubefree
Ha valakinek van kedve vezetni
gurubefree
sg1234

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Mondjuk vezetni angolul én is tudok, csak mint lentebb is írtam van egy kis gond, és annak a megoldásában segítene. Ezért aki tud használható (mûködõ linkes) magyarítást (és nem magyarosítást mint megtudtuk) az legyen olyan jó és tegye közkinccsé. Köszönöm.
8-)

IMYke2.0.0.0
Mondjuk - több, mint 9 éve honosítok - nem tudom mit nem lehet érteni a játékon...

ha elkészült volna...<#gonosz1>

IMYke2.0.0.0
Csak vicc vót!

IMYke2.0.0.0
Vegyem le nektek a hivatalos honosítást a játékról? 😊

Így van sajna.
macleody
Ja ok 😊
Karbantartás
NightVison - 2009. január 21. - 17:31 - 0 hozzászólás
Jelenleg az oldalam karbantartása folyik, ezért nem érhetõ el!
mert kicseréltem 😊

macleody
Ez ugyanaz a link mint ami a bannerban van. De nightvision oldala nem mûködik.
laci 700
GRID magyarítás
ezen az oldalon fentrõl a 3. letöltéshez regisztrálni kell! valaki feltölthetné valahova és Szabi1991 kijavíthatná a bannerban lévõ linket!

[HUN]FaTaL
lol xD

http://goo.gl/gd6Zi5

laci 700
fent van de ott is rossz a link. xD

[HUN]FaTaL
Könyörgöm az nem magyarosítás, hanem magyarítás. Magyarosítás az lenne ha tányér paprikás krumpli lenne a háttérkép a menüben😄

Magyarításért a www.magyaritasok.hu oldalon nézz körül, szerintem fent lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Értettem a kritikát, köszönöm, de én még abban a korban nõttem fel, amikor nem volt egészséges dolog az oroszon kívül más nyelvet tanulni. És nem is nagyon adták meg rá a lehetõséget. Ezek után nem tudom megmerjem-e kérdezni, honnan lehet letölteni a magyarosítást. Itt látom felül természetesen, hogy "MAGYAROSÍTÁS", de nem nyitja meg. Sem Explorerrel, sem Mozillával.
Ha nem elsõnek érek be be se megyekDDDDamúgy normálon nem túlzottan nehéz(könnyû)elsõnek lenni szerintem....szerintem ehez aztán nem kell magyarosítás mondjuk persze másképp néz ki hogyha magyarul látod de nincs benne olyan rész amit ne lehetne érteniDDDDD(aztán van akinek mégis)<#eplus2>

JUVEfun
Miért nem teszed fel a magyarítást ?Minden sponsornak más az elvárása : végezz az elsõ háromban vagy légy elsõ , sérülés nélkül stb...Amikor sponsort választasz leírja,hogy mit vár cserébe , mennyi lovéért stb...stb..../magyarul/

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

macleody
Gondolom õt kell lenyomni.
Megnéztem a dolgokat, de még mindig nem fogadja el, pedig még csak zöld sem volt a sok kis piktogram. Mi lehet a gond? Miért mutatja a futam megkezdése elõtt az egyik versenyzõt?
De észre vettem, csak nem tudtam, hogy ez a gond. Van ott vagy 5 fajta. Kormány, váltó, stb. Zöld lehet? Ha jól emlékszem szürke elõször. Aztán zöld-sárga-piros?
SötétBarom
Pontosan. Ha meghúzod nem para, csak a viselkedését befolyásoló sérülés nem lehet rajta. Nekem már adta meg úgy is, hogy nem volt rajt a lökhárító 😊 Ráadásul pont azon volt a szponzor matricája <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kifli
a virtuális km/h óra melett nem vetted még észre ?
a kis ikonok a mûszerfalon vannak?
kifli
ott tudod megnézni amikor kiválsztod hogy melyik legyen a kocsin. megsérülhet asszem csak nem nagyon. szal akis ikono amik a sérülést jelzik nem "világíthatnak"
Az nagyon nehéz. Egy karc sem lehet rajta? Amúgy hol lehet elolvasni a szponzor feltételeket?
kifli
ne zúzd le a kocsit ottvan a szponzoroknál feltételek közt hogy without damage az azt jelenti hogy nemszabad lezúzni a kocsit csak akkor kapsz pénzt