GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tenyleg ilyen az online jatekelmeny, vagy csak en jartam rossz server-eken?
hoy ehh
Köszi a Tippet.
De amúgy az én gépemen is van.. azzal még is jó.
mégegyszer köszi
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
A játék védelme miatt nem indul, amit ugye valami letilt.
Egy cimborám megvette a játékot és nem indul el a játék elkezdi ellenõrizni a lemezt és utána abba hadja és nem történik semmi még egy hiba üzenetet sem ír ki.
Nálam viszont tökéletesen mûködik igaz én vistat használok a cimbi meg sp3-as xp-t. Gondolom ha meg crackelem akkor menne de akkor mi értelme az eredeti játéknak...
Valaki esetleg tud némi jó tanácsot adni?
Elõre is köszi.
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
hoy ehh
Masik kerdesem, hogy billentyuzethez milyen driving beallitasokat ajanltok? Azt olvastam, hogy a steering dead zone 0-ra erdemes venni, egyeb fontosabb beallitas van?
hoy ehh
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
hoy ehh
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Most talaltam ra a GalaxisNet-en a learazasra, es ugy gondolom hogy megerne megvenni a jatekot. Ijratok mar nehany sort az online jatekelmenyrol, foleg a laggolasrol szeretnek tobbet tudni, tehat hogy milyen gyakran fordul elo, mennyire idegesito egy ilyen jatekban. A masik, hogy van sok cheater (nagyon utalom oket, ugyanis teljesen jatszhatatlanna tudjak tenni a multiplayer jatekokat)?
hoy ehh
a driftes fagyás keseríti meg az életem...
Per Aspera Ad Inferi.
Karbantartás
NightVison - 2009. január 21. - 17:31 - 0 hozzászólás
Jelenleg az oldalam karbantartása folyik, ezért nem érhetõ el!
ezen az oldalon fentrõl a 3. letöltéshez regisztrálni kell! valaki feltölthetné valahova és Szabi1991 kijavíthatná a bannerban lévõ linket!
Magyarításért a www.magyaritasok.hu oldalon nézz körül, szerintem fent lesz.
http://goo.gl/gd6Zi5
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ