323
Gyufakocka
-
laliking #123 így nemigazán értem, node majd a képet meglessük :)
-
#122 2-2 szálat keresztberaksz, összegumizod hogy relative fogja öket, és ennek az egésznek a közepébe bedugsz egy gyufát, és innentől elkezded épitgetni. amint egyre több gyufa lesz annál könnyebb, estére tezsek be képet. -
laliking #121 mesélj má, tövig rágtam már a körmeimet :D -
#120 igen az2 befőttesgumi, és egy fogpiszkáló vagy gombostű a segédesztköz. ismered?:) -
#119 az a gumis dolog? -
#118 Én már odaadtam anyukámnak ajándékba:) Asszem csinálok még párat. -
laliking #117 engem is érdekel. mert elsőre sikerült, másodjára megint szarakodik :D -
#116 az én általam használt verzioval folyamatosan egyre masszivabb lesz -
North #115 Én kíváncsian várom.
Én mindig idáig jutok el, hogy forgatni tudom, de aztán amikor elkezdem rakosgatni tovább, mindig kilazul, és általában már késő bármit is csinálni. -
#114 találtam egy olyan verziót, amikor ugymond belülről kifele épited össze. teljesen problémamentesen 2 óra alatt egy nagyon massziv kockát raktam össze, este ha valakit érdekel leirom a menetét, és mutatok képet -
#113 Kééész van!
Képet majd teszek -
szurop #112 A faszomatmá, szétesett. Már a mintákat pakoltam akkor esett szét. -
#111 van! -
gyuri12 #110 mert ez a valóság,nem?:O -
#109 és persze hogy szétesett.. miért nincs ebben a játékban olyan hogy load saved game? -
#108 huhh.. most sikerült összenyomni... de most jön szerintem a neheze...
egyébként, én zöldet csinálok :P -
#107 nekem nem akar összejönni...az összenyomásnál mindig kiesik egy két szál -
ktomi22 #106 tadá
kész van 2 is :D minta néküliek (mert nekem így teccik) :D -
#105 #73 -
#104 Még tegnap sikerült, de azért köszi -
laliking #103 nekem is kilazult a mintánál,. úgy oldottam meg, hogy egyszerre nem raktam ki az egész oldalt, csak 2-3 sort, aztán a másik oldalon is 2-3-at és így tovább. így jól megfogta -
#102 Én nekem nem megy....:( Az összenyomkodás már mindig könnyen sikerül, de a mintánál mindig szétesik. Már 4-szer próbáltam... -
Ronny #101 most kéne meggyújtani;) -
#100 áhh megint szét esett pedig már jó vlt.nah akkor ma utoljára mégecce! -
szurop #99 A tanulsgág: Ne Fürdjé Le!!!!!
Na majd holnap újból. -
szurop #98 Idegbajt kapok. Meg van az egész kocka váza, már csak a minták kellettek volna bele. Atom stabil volt az egész, szinte már leejthettem volna se lett volna semmi baja. Na gyors elmegyek fürdeni, visszajövök, megfogom és széthullott az egész. -
#97 nah sikerült megforditanom!!!!!!!!!!!!!!! -
laliking #96 lesz még folytatás :D direkt vettem 30doboz cba-s gyufát, nehogy kevés legyen, ebből 4 ment el erre xD -
Prank #95 csináljatok egy szép nagyot kandalló-gyufából:) -
laliking #94 az nyugtasson, hogy csak az az egyetlen nehéz rész benne, utána már csak duktosod a mintát -
#93 nekem ez valahogy nem akar össze jönni.pedig már az össze nyomásnál tartok -
Dodo55 #92 Koronák. Égni úgyis szarul égnek.
A múltkor meggyújtottam egyet(magamtól elfelé húzva), majd azt vettem észre, hogy valami füstöl a fejem tetején -
#91 ezek mien gyufák? -
laliking #90 Grat! :) -
#89 ez szép :) -
Dodo55 #88
(Nagyításhoz kattintsd a képre) -
laliking #87 pedig lehet :P 2 hüvelyk, 2 mutató, meg (az én esetemben) 2 gyűrűs ujjal meg lehet simán oldani -
ktomi22 #86 nah..holnap beszámolok mennyire jött össze.. jo éjt aki majd megy még ma aludni :D -
ktomi22 #85 de 6oldalról nemtom egyszerre nyomni a 2 kezemmel :S.. -
laliking #84
hozzátenném elég vastag ujjaim vannak :) az a trükkje, hogy megfordítás előtt jó erőssen meg kell nyomogatni :)