Gyufakocka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
elkezdtem addig jutottam mikor szúrni kell a gyfákat. nem látom a videokbol meddig kell szúrni, meg h mire jó, stb. az alján meddig és hovas érjen hozzá, vaktába meg igy pff.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

AntiHero
nincs kedvem számolni😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

És? Tény hogy rövidebb, mint a videóban, de csinálj kisebb kockát.😊

Nekem most be van ragadva egy szál, aminek letörött a feje, de sehogy nem bírom kiszedni.
Lehet az lesz, hogy kifúrom valami vékony fúróval.
AntiHero
nem lesz elég hosszú a gyufa sztem.

Én meg már rég a töméssel szenvedek.
2 oldal kész, a 3.-nak már csak a szélsõ lyukait akarom, de elég nehéz.
AntiHero
rájöttem😞 lehetlen megcsinálni sztem mert rövid a gyufa:S nem tom de ott szerint mert hosszabb gyufát használt. nekem nem eset szét de nem tudtam már folytatni mert nem volt hosszabb a gyufa ezért félig kész lett tovább nem tudtam folytani😞

Frosty01
bahhzz, ku*va száját, szétesett 2szer is...... :C

practitioner of the forbidden arts of death

ruffirant
áhh ez megint szétesett.francba

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

AntiHero
Magyar minõség...

ruffirant
ennyi szar görbe gyufát...

ruffirant
de én csak véletlen felborítottam.nyultam a másik dsoboz gyufáért és bumm

AntiHero
HÁHÁ😊 tudtam, nehéz 3. gyára ülök neki. Ha sikerûlt 1x utánna videóra csinálok 1-et.

ruffirant
széteset😞(( pedig még megse forditottam nah akkorkezdjük mégegyszer

AntiHero
itt fog elsõnek összedûlni mikor mindet beledugod és átfodítod😄

Vagyis nálam ez volt. 2 gyufa kieset aztán nem tudtam normálisan vissza rakni😊

De most neki ülök újra😊

ruffirant
nah haladok.már megvan az alap kocka.most dugdosom felülrõl a gyufákat.

ruffirant
nah most kezdtem el.hajrá

gz8
Ne légy ennyire hitetlen! <#hehe>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

getalife

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

akyyy
jaja képet vagy meg se történt!!!😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

REALista
Na holnap lehet én is nekiállok ha lesz idõm majd nyomok be képeket ha sikerül...😄

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ááá, megvan a trükk.
A lényeg, hogy a megfordítás elõtt nagyon erõsen össze kell nyomni, és akkor tök stabil lesz. Én utána simán kézzel fordítottam meg, majd a függõlegeseket lenyomkodtam, és mostmár teljesen stabil, a kezembe tudom fogni.
Csá itt is találkozunk? Én ma kezdtem neki ilyet csinálgatni mert itt láttam meg. 2x szétlöktem már. Majd holnap.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Fantos
úgy hogy amikor két gyufát rak le majd rá kettõt az elsõ képen úgy csinálja hogy nem kettõt hanem 10 gyufát rak le és remélem ezzel könyítetem lelkeden 😉

NonsenS
Háhá. Emberek. Én még nagyon régen (3-4 éve legutoljára) csináltam pár ilyen kockát. De én teljesen máshogy indultam neki. A méreteket nem tudom igazán, ezért nem tudom már teljesen rekonstruálni.
Én úgy kezdtem neki, hogy kivágtam egy papírlapot, amire négyzet alakban kilyuggattam a függõlegesen elhelyezendõ gyufák helyét. De csak a négyzet szélét. A közepét nem. Oda bele dugdostam a gyufákat (szépen megállnak függõlegesen. Aztán szépen rá szintenként vízszintesen a többi gyufát, mígnem a tetejére értem.
Jah és nekem így az egész totál tömött volt😊

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

próbáld lazán,gyengéden csinálni, szeretettel<#idiota>

nah, a videó alapján sikerült összedobi az alapot, jó besszív volt, lehett forgatni simán, de aztán , amikor elkezdtem rakni a mintát, kilazult... nem tudja valaki miért van ez?

... got nothin to share with you...

macselek
Sikerült megfordítani, de utána totál összezavarodtam és szétesett😞

ruffirant
e tetszik.majd kipróbálom én is hátha összejön.

Az egyik szél megint kipotyogott a megfordításnál.😊 De ahogy most nézem, Neki hosszabb gyufái vannak, megpróbálok kevesebbel elindulni, hátha.

Mi régen úgy fordítottuk meg hogy a régi 2 Ft-ost tettük a tetejére, nagyon óvatosan kihúztuk az asztal szélére és egy gyors határozott mozdulattal fordítottuk meg. Egy kicsit esetleg be lehet segíteni egy késsel.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

nagyonszépen köszönjük elõre is, ha nagyjából el tudod mondani, hogy lehetséges a megfordítás 😊

Elég régen volt, és ez azért nem ilyen egyszerû, de majd megpróbálom összeszedni magam. (nem igérek semmit)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

soma22
nem tudsz egy pontos leirást adni hozzá?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Régen hajdanán csináltam ilyeneket én is. Ha jól emlékszem kb. 7 doboz gyufa kellett hozzá, de meg kellett venni egy teljes csomaggal, mert csak a szép egyenes gyufák a jók hozzá. Egyetlen nehéz része van a dolognak, a megfordítás!
Kár hogy nincs idõm mert lehet újra próbálkoznék.

Nekem végre sikerült forgatni frankón, csak amikor leraktam, a szélrõl elkezdtek kipotyogni a dolgok, és nem volt esélyem visszaálíltani.😊

macselek
megpróbáltam felemelni. Most építem újra.

Szintén, alig merek hozzáérni, de nem is tudom elképzelni, mitõl maradna annyira egybe😊

macselek
most én is épp itt tartok...

macselek
Nekem nem megy bakker. Mikor a függõlegeseket kéne betenni, akkor szétcsúszik az egész.

macselek
ha megcsináltad, nyugodtan szét is szedheted.

Rockynhooo
huuuu 4 doboz gyufa max ... sõt sztem sokat mondtam

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

de ez ronda,nincs kedvem jópár gyufát elpocsékolni erre...

ott tartok, hogy függõlegesen belerakoma gyufákat, majd összenyomogatom 2 kártyával.a videón, tök masszív lesz utána a csákesznek, de nekem rögtön szétesik, ahogy megfordítom

macselek
Elõször csináld meg ezt.

ez mind szép és jó,de olyat hogy lehet,mint a legelsõ hsz-ben a képeken?

12346
az összes "sor" szavadat "sör"-nek olvastam. néztem is bután, hogy ez most hogy..:c

Fantos
ja és jótanács:amikor függõlegesen kell berakni a gyufákat azelöt kirak két sort a tetején ugye, na akkor csak az egyik sort rakjátok ki aztán függõlegesen és úgy rakosgasátok hozzá a második sort

Fantos
Igen láttam de itt egy másik videó ez pontosabb:
HOW TO MAKE
és belekezdem és...szerintem ezért tûntek hoszúnak a katonaévek egyszerüen mindjárt agyhugykövet kapok

PJack
juj milyen lehet már ezt megygyújtani 😄D

Pain is inevitable. Suffering is optional.