323
Gyufakocka
  • ktomi22
    igazad van.. az sokkal "precizebb gyuffancs"..
  • ktomi22
    akinek sikerül pls dobjon róla ide képeket...
  • vegicsek
    Nekem már negyedszerre esik szét, de mindig egyre közelebb a végéhez, szerintem még néhány próbálkozás aztán kész.Amúgy szerintem biztonsági gyufából egyszerűbb lenne, egyrész nagyobb, másrészt lehet nem annyira szabálytalan, mint a kisebb.Majd holnap lehet veszek
  • ktomi22
    én is elkezdem még estére tv nél..had mérgelődjek :D
  • ruffirant
    elkezdem most mégegyszer.hajrá
  • Frosty01
    és persze tüvékony ujjak..... legalább 500
  • ktomi22
    oltári nehéz..mindig elmozdul..felrakom, de amikor beleszurkodom nagynehezén a tetejéről,..akkor fogja magát és potyognak a kezemből szét a szálak.. kéne még legalább 1 de inkabb 2 kéz :D..
  • gyuri12
    grat!:)
    képt
  • soma22
    képt:Dgrat
  • laliking
    sikerült!!!!!!!
    megcsinál+tam az alapot, mint a vidben, utána beledugdostam a formát, olyan lett, mint az első hszen a képeken, és tök jó masszív lett :)
  • akyyy
    elkezdtem addig jutottam mikor szúrni kell a gyfákat. nem látom a videokbol meddig kell szúrni, meg h mire jó, stb. az alján meddig és hovas érjen hozzá, vaktába meg igy pff.
  • AntiHero
    nincs kedvem számolni:D
  • North
    És? Tény hogy rövidebb, mint a videóban, de csinálj kisebb kockát.:)
  • Dodo55
    Nekem most be van ragadva egy szál, aminek letörött a feje, de sehogy nem bírom kiszedni.
    Lehet az lesz, hogy kifúrom valami vékony fúróval.
  • AntiHero
    nem lesz elég hosszú a gyufa sztem.
  • Dodo55
    Én meg már rég a töméssel szenvedek.
    2 oldal kész, a 3.-nak már csak a szélső lyukait akarom, de elég nehéz.
  • AntiHero
    rájöttem:( lehetlen megcsinálni sztem mert rövid a gyufa:S nem tom de ott szerint mert hosszabb gyufát használt. nekem nem eset szét de nem tudtam már folytatni mert nem volt hosszabb a gyufa ezért félig kész lett tovább nem tudtam folytani:(
  • Frosty01
    bahhzz, ku*va száját, szétesett 2szer is...... :C
  • ruffirant
    áhh ez megint szétesett.francba
  • AntiHero
    Magyar minőség...
  • ruffirant
    ennyi szar görbe gyufát...
  • ruffirant
    de én csak véletlen felborítottam.nyultam a másik dsoboz gyufáért és bumm
  • AntiHero
    HÁHÁ:) tudtam, nehéz 3. gyára ülök neki. Ha sikerűlt 1x utánna videóra csinálok 1-et.
  • ruffirant
    széteset:((( pedig még megse forditottam nah akkorkezdjük mégegyszer
  • AntiHero
    itt fog elsőnek összedűlni mikor mindet beledugod és átfodítod:D

Vagyis nálam ez volt. 2 gyufa kieset aztán nem tudtam normálisan vissza rakni:)

De most neki ülök újra:)
  • ruffirant
    nah haladok.már megvan az alap kocka.most dugdosom felülről a gyufákat.
  • ruffirant
    nah most kezdtem el.hajrá
  • gz8
    Ne légy ennyire hitetlen!
  • Ben C
    getalife
  • akyyy
    jaja képet vagy meg se történt!!!:D
  • REALista
    Na holnap lehet én is nekiállok ha lesz időm majd nyomok be képeket ha sikerül...:D
  • Dodo55
    Ááá, megvan a trükk.
    A lényeg, hogy a megfordítás előtt nagyon erősen össze kell nyomni, és akkor tök stabil lesz. Én utána simán kézzel fordítottam meg, majd a függőlegeseket lenyomkodtam, és mostmár teljesen stabil, a kezembe tudom fogni.
  • szurop
    Csá itt is találkozunk? Én ma kezdtem neki ilyet csinálgatni mert itt láttam meg. 2x szétlöktem már. Majd holnap.
  • Fantos
    úgy hogy amikor két gyufát rak le majd rá kettőt az első képen úgy csinálja hogy nem kettőt hanem 10 gyufát rak le és remélem ezzel könyítetem lelkeden ;)
  • NonsenS
    Háhá. Emberek. Én még nagyon régen (3-4 éve legutoljára) csináltam pár ilyen kockát. De én teljesen máshogy indultam neki. A méreteket nem tudom igazán, ezért nem tudom már teljesen rekonstruálni.
    Én úgy kezdtem neki, hogy kivágtam egy papírlapot, amire négyzet alakban kilyuggattam a függőlegesen elhelyezendő gyufák helyét. De csak a négyzet szélét. A közepét nem. Oda bele dugdostam a gyufákat (szépen megállnak függőlegesen. Aztán szépen rá szintenként vízszintesen a többi gyufát, mígnem a tetejére értem.
    Jah és nekem így az egész totál tömött volt:)
  • gyuri12
    próbáld lazán,gyengéden csinálni, szeretettel
  • laliking
    nah, a videó alapján sikerült összedobi az alapot, jó besszív volt, lehett forgatni simán, de aztán , amikor elkezdtem rakni a mintát, kilazult... nem tudja valaki miért van ez?
  • macselek #46
    Sikerült megfordítani, de utána totál összezavarodtam és szétesett:(
  • ruffirant
    e tetszik.majd kipróbálom én is hátha összejön.
  • North
    Az egyik szél megint kipotyogott a megfordításnál.:) De ahogy most nézem, Neki hosszabb gyufái vannak, megpróbálok kevesebbel elindulni, hátha.