323
Gyufakocka
-
#163 ezt melyik alapján csináltad? -
Nekrofil #162 Na kész van az első...Tényleg nem nehéz,csak jó gyufa kell hozzá...Tegnap vettem 10 doboz korona gyufát(150 ftomba került),nem bírtam összerakni,ma is megpróbáltam vele,nem ment!Beidegesedtem és lementem a tescoba,vettem 10 doboz teszkó gyufát(51Ftomba került) ÉS másodikra sikerült is!Szóval a teszkó minőség a tuti!Nem egész 4 doboz kellett hozzá:
http://users.atw.hu/nekro/DSC00001.JPG -
HM #161 Teljesen le az asztalig.
Mellesleg én is megcsináltam. Egyáltalán nem nehéz.
Bár pár probléma van: Kiváló,minőségi török származású gyufa, ami görbe és nem lehet addig építeni mint a videóban, mert rövidebb, v vastagabb. Ja és tele van nem négyzet átmérőjű szálakkal!
Csak arra kell figyelni, hogy ne essen ki menet közben egy sem, mert akkor a másik oldalról is kiesik, utána a 3. oldalrról és széttesik. -
Nekrofil #160 Na,ma újra belecsapok a lecsóba... -
#159 szúrkűlűsnűl meddig kell szúrni ezt mondnja el nekem valaki. -
#158 Sokszor kell csinálni, elsőre rá se mertem nézni, a videón meg a csávesz összevissza fogdosta, mondom mi a fene, én ehhez hozzá nem nyúlok mindjárt szétesik.XD
Amúgy legyen nálad 2 kártya.
Az egyiket a gyufafejekhez teszed lapjával, tehát hogy az összes fejjel érintkezzen a kártya.A másik felénél pedig élével állítod a kártyát, valahol a 3-4.-ik gyufa közé, és így gyakorolsz rá nyomás.Ezt eljátszod a másik oldalon is, aztán a tetejét is megnyomkodod, ezután akár dobálhatod is. -
Nekrofil #157 a g*** annyűt ennek a szar korona gyufának...Fele selejt... -
Nekrofil #156 Annál énis elakadtam a beszúrok egyet középig ment tovább nem! :D A videó módszert követem,ismét a nyomásnál vagyok,talán most... -
#155 újfiú vagyok a 127-es szerint szeretném kitenni, a 3. képig eljutottam a kirakásban,hogyan tovább? -
Nekrofil #154 Na most tartok az összegyomásnál!De fogalmam sincs hogy mit merre nyomjak hogy atombiztos legyen...Hogy a *** kell összenyomni hogy ne essen darabokra? -
North #153 Na, nekem az "onnantól piszok egyszerű" után lazul ki mindig.:) -
Nekrofil #152 Nekem az összegyumás nem megy,nem lesz masszív!PEdig úgy nyomom hogy majdnem széttörik a gyufa.. :( Na nekilendülök 3*ra is! -
#151 Azzal amikor keresztbe leraksz két szintet, aztán felépíted a falait, és a tetejére megint két szintet keresztben, aztán beszurkálsz egy kocka alakot (7*7) és a falait összetoligázod egy személyivel meg egy diákigazolvánnyal. és kész is
onnantól piszok egyszerü -
#150 jah, azóta egyet csináltam arra hogy megnézzem hogy ég:D
kegyetlen jol néz ki -
#149 a gumizos modszerrel, amit kicsit viszább le is irtam
-
#148 AMIT A VIDEÓN IS ALKALMAZTAK. OLVASS VISSZA. ISZONYAT EGYSZERŰ AZ EGÉSZ
-
#147 MEIK MÓDSZERREL MEGY IEN JÓL?????
bocs Caps Lock... -
#146 najó egy párszor még megpróbálom -
#145 én szerintem feladom.. -
#144 kész a 3.:) -
#143 meik módszerrel? -
#142 SIKERÜLT!!! hip hip hurrá :] -
HM #141 Én is itt akadtam el...
Ha teljesen beszúrom akkor éppen a gyufa vége látszik ki, a videón pedig még bőven kilóg. -
#140 hát igen, sokkal többe kerül az olyan gyufa, bár kegyetlen jól nézhet ki -
szurop #139 Szerintem sokkal könnyebb nagyban, csak az kurva sok pénz. -
#138 bazzeg :) -
#137 na kész a 2. kockám is:)
lehet megprobálom majd gázgyűjtóval, milyen jo lehet nagyban:) -
#136 :D még mázli hogy már láttam... -
#135 már kb egy honapja van.eddig csak te vetted észre...én a vonaton kezdtem rosszul lenni.holnap meg menni kell egy 30-40 km-es bringás túrára. -
#134 én is mára betegedtem le, de reggel egy pohár forralt bor egészen sokat segített!
az aláírásodból a spoilert kapard ki de hamar, mert megbüntet shadow bácsi! -
#133 nekem szerintem a mai napombol kimarad a kocka készítés.alig tudok nyelni és ráz a hideg:/ összeszedtem valami jó kis vírust:/ de jó nekem .de azért lehet megpróbálkozok egyel. -
#132 én is megcsináltam:) Kurvajó. Hozzáfogok mégegyhez.
-
#131 speciel levágtam:) -
North #130 Szerintem azzal nincs gond, hogy segédeszközt használ valaki, ha a legvégén a gyufák egymást tartják meg. Szóval el kell távolítani valahogy a gumit.:) -
#129 én ezt a technikát tudtam régebbről is, és magát a kockát csak pár szálig tartja a gumi a végén pedig már nem is kell.nekem megfelel, ha nem haragszol:D -
szurop #128 Jó jó, mert gyufakocka, de nem az igazi, mert használtál segédeszközt. -
nos ez az álltalam használt technika első pár lépése.innen elindulva baromi egyszerű.
és akkor két kép a sajátomrol:
-
#126 nah sikerült az összenyomás.csak igy továdd!szurkolok magamnak! -
#125 áhh megint szét esettt...ez már a hatodik alkalom...de akkor is meg fogom csinálni
-
#124 Jaja ismerem :ittez valójában nem videó, mentsétek le, nevezzétek át gyufakocka.doc-ra és nyissátok meg wordben.