Miért sikeres a Blizzard és a WoW?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végszónak (ha már rpgk-nél vagyunk), az én szótáramban "szórakoztató, komplex és élvezetes" cRPG-hez a Fallout 2 állt az eddigi életem során a legközelebb, a "kikapcsolódós, adrenalinos"-hoz pedig a Diablo (1-2), a többi próbálkozások szerintem csak közelítették ezeket.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
azért wowoznak 9 millióan, mert azt nyújtja a játék, amit az ember elvár. kikapcsolódást, szórakozást. És mielõtt szó érné a ház elejét tudok felmutatni SWG, L2, Archlord, WoW, GaH tapasztalatot😉
Vagy azért, mert az igazi RPG MMO-k a többséget nem kötik le. Például én úgy alapban hányok a keményvonalas RPG-ktõl. Tudod: az alkotói teljesítmény a mûvészmoziban van, a nézõk meg a multiplexben. Nyugodtan érezd magad igényes fogyasztónak, én erre csak azt mondom: nem baj :-)
Egyébként úgy õszintén, egy trial accos hozzászólás szerinted lehet több mint fikázás? Ha én csinálnék trial accot az általad isteníted SOE-ra, és 2 nap után azt mondanám, hogy hát ez egy hulladék, uninstall, az szerinted mérvadó volna? Amiket írtál annak a fele sem igaz.
A WoW sikerjáték, sokmillióan játsszák annak ellenére hogy havidíjas, ezzel lever jópár ingyenes offline, illetve havidíj mentes MMO játékot. Ezen nincs mit magyarázni, ez tény. Azért játszanak vele, mert a játékélménye kimagasló. A bliz azért engedheti meg magának, hogy azt csinál amit akar, mert sikeres játékokat készít. Hadd csinálják amit eddig is csináltak, szerintem. Te meg menjél SOE-zni, mivel WoWost nemigen fogsz megtéríteni.
Lady-Vashj
jó olyantól hallani fikázást aki nem ismeri a gamét....
Arra nem gondoltok, hogy az ember eleget agyal meg idegeskedik a munkahelyén, iskolába, és este jól esik egy kis kikapcsolódás?? Van akinek ez lehet fordítva van, és inkább a játékban agyalna többet, mint az életbe, de ez nem biztos jó!
Én 28 éves vagyok, levelezõn suliba járok a munka mellett, és nekem tökéletes kikapcsolódás! Rengeteg lehetõség van benne, és ahhoz, hogy legyen egy fullos karaktered (nem csak szint, hanem ruha, szakmák, stb) nem 6 hónap kell. Legalább is egy olyan embernek, aki mást is csinál.
Jatszhato volt, egy ilyen jatek sosincs kesz, max a leapadt
jatekosbazis miatt nem eri meg fejleszteni.
Kivancsi leszek, a wow mikor eri el ezt a fazist.
Szóval nem az van, hogy ennyi is elég a tucatfogyasztónak, hanem ennyi kell neki, és ez elég szomorú.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nekem nincs ekkora tapasztalatom, de tény hogy ezeknek a játékoknak köze nicns az rpg-khez. Ezek divatjátékok és tényleg arra jó hogy multiplayer játékélményt biztosítsanak a játékosoknak. Hol van egy jó kis D&D szabályrendszer és egy komplexebb quest? Miért törnék magukat a játékfejlesztõk, amikor a tucatfogyasztónak ennyi is elég?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
itt még nemvolt nagy tömeg, elején nemlátszik rendesen mennyien is nézik a 2gamer összecsapását de azért nemkevesen....
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Csak így tovább!
Habár a supportjuk lehetne jobb..
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.