6682
Önbizalomhiány
  • Heffi
    Nem :)
  • Jagumo
    Ezt most irónikusan mondtad? :D
  • Jagumo
    Kihagytam hogy még azt is mondta: "Nem merném bevállalni a kockázatot,(mm hogy összejövünk) mert így még rendbe hozhatjuk a barátságot, de ha összejövünk és szakítunk utána már nem hiszem.

és erre mondtam hogy de miért szakítanánk meg hogy te azt nézed hogy mi lesz ha szakítunk stb stb :D
  • Heffi
    Na ez marhajó ötlet
  • Jagumo
    Hallod, legyél férfi a faszodon, kurvára menj oda hozzá holnap reggel és smárold le!

Sőt én ha a helyedbe lennék most biciklire pattannék és elmennék hozzá a házuk elé! Én is ezt csináltam mikor be akartam vallani ennek csajnak hogy szeretem, sőt ő azt mondta hogy az nap ne is találkozzunk, mégis elmentem hozzá ilyen módon, ott voltam a ház előtt és felhívtam őt, Szia Alexa itt mit gondolsz hol vagyok? Mondja nem tudja , mondodm tippelj és akkor kérdezte ,hogy a házunk előtt ? Mondom pontosan, és akkor lejött :)

Ez nem zaklatás vagy ilyesmi, ez határozottság! :)
  • Jagumo
    Jó döntést hogy őt választottam... választottam :D

Én is úgy látom, de mint mondtam nem vagyunk együtt és (szerintem) nem is leszünk, mert a barátságon van kiakadva, múltkor mondta is, hogy idézem: "egyikünknek se volt még tartós kapcsolata" erre én "hogy ez nem ok mert bátyámnak meg a bnőjének se volt hosszú kapcsolata mielőtt összejöttek, mégis 2 éve együtt vannak, ez nem ok!" Meg mondtam neki hogy ő azt nézi mi lesz ha szakítunk és nem azt hogy jó lenne együtt lenni, de így hogy holnap adom át neki azt az ajándékot amit már 1 hónapja készülök átadni (nem azért mert félek vagy ilyesmi, csak holnap van a szülinapja) így kicsit elbizonytalanodtam, és szerintem mint pasi nem is kellek neki, de szerencsére nem éltem bele magam abba milyen jó lesz, ha együtt leszünk, így a válasza nem fog meglepően érni.

Azért gondolom így mert már régóta ismerem, és elhiszem hogy nagyon szeret, de nem látok bele a fejébe, hogy, hogy is érez irántam... tényleg nem tudom, majd kiderül holnap. Mondom magamnak, hogy most tekintsünk el az együtt alvásoktól meg a "csókpartiktól":D , aztán felteszem a kérdést magamnak... De miért tekintsünk el? Ami 3x (1 hónapon belül) megtörténik az nagyon valószínű hogy okkal történik!

Beszélhetnék erről egész este, de nem lenne értelme, akármennyit beszélek itt a holnapi végeredmény ugyanaz marad, szóval nem is húzom tovább :)
  • Jagumo
    LOL :D van benne valami :DDDDD
  • salsoul
    Neked is, neki is: fel kell nőni [szellemeileg, érzelmileg]!
  • Aquir
    Figyelj, te vagy a férfi. Elmondod neki hogy te itt vagy szabadon, neked jó lenne vele lenni, és ráerőltetni nem akarsz semmit.
    Mondd csak meg neki, hogy akkor azért nem csókoltad meg, mert gondoltál őrá, nehogy megijedjen.

Nyugtasd meg hogy nem kell félnie semmitől, csak majd döntse el mit akar (de nehogy ezzel durván sarokba szorítsd :) )
  • Fbn Lx
    szappanopera? :DD
    nyílt, egyenes beszéd, érzelmek kifejezése, őszinteség, stb.
  • Rundstedt17
    Lol a te hibád,nem lépted meg amit kellett volna:D
  • Anaid
    Nem tanács, csak vélemény:ha szeretem megmondom, lesz ami lesz, ha utána is játszik velem mint macska az egérrel jobb ha igyekszem elfelejteni, nem "eszem magam" saját magamnak teszek vele szivességet és nem okozok magamnak fölösleges problémát, csak eleinte nehéz.
  • Doog
    Hy!
    Újra itt. Úgy érzem megvan az igazi...
    Múlt héten Szombaton összejöttem egy csajjal. Vagyis előtte dumáltam vele már vagy 1 hónapja. És ugye egy suliba járunk. Pénteken Suli után megvárt és tök hirtelen kijelentette hogy szeret odasúgta a fülembe. De hirtelen lelépett mert "el kellett mennie". Már gondoltam akkor hogy megijedt. Oké. msn-en írja múlt hét Szombaton hogy szeret és ez biztos. Hétvégén nem találkoztunk.Már vártuk a Hétfőt amikor odajött és megöleltük egymást puszi minden de én nem akartam megcsókolni még hátha megijed és akkor vége. Erre fel elmegyek vele suli után erre arra kézenfogva stb. de nekem el kellett jönnöm haza. msn-en újra ír hogy szeret nagyon de lefekszik aludni. Rá 1 órára írja hogy szerinte vége. Ennyi volt. Egész Hétfő estétől csak marjuk egymást vagyis én direkt nem beszéltem vele. De ő próbálkozott írta az sms-eket stb. Érzem hogy fontos vagyok neki. Szombat reggel felhívott hogy találkozni szeretne velem. Mondom oké délután... erre fel lemondta. Mert ki is jelentette hogy megijedt megint. Jó mondom semmi gáz. Kibékültem vele mondja hogy Hétfőn be szeretne valamit jelenteni de fél pedig meg szeretne csókolni. Erre fel ma megint kijelenti hogy talizni se akar holnap. :S És hogy nem jöttünk akkor össze mert nem csókoltam meg...

De nemérti hogy direkt nem csókoltam meg. Hogy tudnám rávenni hogy kicsit bátrabb legyen? Hétfőn bevalljam neki hogy szeretem? És lesz ami lesz?

Bocsi hogy hosszú lett de most nagyon tanácstalan vagyok. :( Pedig én tiszta szívemből szeretem.
  • NessieGraf
    Csak azért írtam le, hogy ő is tudja. Hátha úgy olvas, mint én.
  • Heffi
    Jav: Tudom hogy nem nekem szólt*
  • Heffi
    Tudom, hogy neki szólt a jó választás, ezért nem is válaszoltam arra
  • NessieGraf
    Igaz, de csak azért PS, mert közben azt is tanulja. Egyébként ügyesen válaszoltam, mert a jó választás Jagumonak szól, csak a PS rész neked.
  • Heffi
    Nem is arra gondoltam. Pl. a harmadik képen látszik a legjobban hogy az arcok lettek igazgatva :)
    Ezért mondtam én is, hogy nem értem a ps-t, anélkül is jó lenne...
  • NessieGraf
    Szerintem az előző üzeneteddel tévedtél. Bár nem tudom, mi szerinted a tökéletes, de erre a lányra jó ránézni. És a szemén látszó mosoly biztos, hogy nem PS. Jó döntésnek látom, hogy őt választottad.
  • Heffi
    Jah értem mire gondolsz :)
  • Retsu
    Mintha úgy fotózkodtak volna, nem akarok csúnyát írni.
  • Heffi
    A második mondatod nem értem
  • Retsu
    Tényleg aranyos, csak az a szerencse, hogy le van írva kik vannak a képeken. Csak mert ránézésre kajakra mint barátnők együtt már bocs...
  • Rundstedt17
    Az igényes emberek retusálni szokták..
  • cucma
    Aranyos
  • Heffi
    Aranyosak vagytok, csak nem értem miért photoshoppoztad meg a képeket?:)
    Szerintem anélkül is szép lenne...
  • Jagumo
    Itt van 1-2 kép: Egyszer :)
    Kétszer
    Háromszor
    Négyszer
    Ötször :)
  • Heffi
    Olvass vissza.
  • Rundstedt17
    na akkor meg mi volt az a külsős sápítozás?:D
  • Heffi
    És ki mondta, hogy nem?
  • Rundstedt17
    Sokan vannak olyanok
  • Heffi
    Nem játsza meg magát, önmagát adja, és ezért szeretni is tudod igazán.
  • Rundstedt17
    "De ha olyan valakit találsz aki belül igaz"
    Ezt nem értem,mi az hogy belül igaz?
  • Heffi
    A külsö is fontos igen, de ha olyan valakit találsz aki belül igaz, ott már csak másodlagos lesz.
  • Rundstedt17
    Így van.Másrészt önámítás lenne állítani hogy a külső nekünk nem fontos,csak a felszínes vkiknek....
  • chhaya #6406
    Mert könnyebb azzal foglalkozni. Sokkal könnyebb egy látható és kézzel fogható testi hibára ráfogni minden gyávaságot vagy önbizalomhiányt, mint komolyabban magunkba nézni és rájönni, hogy bizony azért vannak ám hibáink. Hajjaj.
  • Barnabyka
    nagyon helyes ilyen nekem is volt. Megmutatod akkor nekünk?:)
  • Heffi
    Csak tudod, sokan ezt nem értik meg és csak a külsövel foglalkoznak..
  • Jagumo
    #6303 ha valakit érdekel (amire válaszoltam)
  • Jagumo
    Most akivel szeretnék összejönni, ő nem egy tökéletes csaj, de de nekem úgy tetszik/kell ahogy van, és legszívesebb az egész világnak megmutatnám hogy nekem Ő a barátnőm ( Ha a barátnőm lenne! Ez 3-4 nap múlva kiderül végelegesen, de nem adok sok esélyt magamnak, mert elég jól ismerem :( ) Amúgy még mindig az a csaj akiről beszéltem 1.5 hónappal ez előtt :S :D