Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Minden rosszindulat nélkül, nekem az a furcsa a lenti történetben, hogy legalább 6(!) évig állandóan együtt voltak(legalább ennyi évet ölel fel a sztori), miközben folyamatosan egymásba voltak habarodva, és nem látta egyikõjük sem a jeleket, egyik sem mert közeledni, se egy apró próbálkozás...semmi. Ennyire szerencsétlen nem lehet két ember.
salsoul
Ha meg szeretné osztani, meg szeretné beszélni akkor azt fogja tenni, és nem naplót fog írni.
chhaya
Hát attól függ miket ír. Én általában csak idõeltöltésnek írogatok, nem is túl gyakran, és nem is érzelmekrõl vagy világmegváltó gondolatokról... szóval csak azt, hogy mi történik a mindennapokban, a hozzájuk kapcsolódó benyomásokra már pár sor alapján is emlékezni szoktam. Szóval ha az a csaj sem írt semmi világrengetõ vagy titkos dolgot, akkor akár oda is adhatta elolvasni, miért ne. De ha pl. neki könnyebb leírni az érzéseit, mint elmondani, akkor is talán.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Kivéve, ha az illetõ ezzel segítséget vagy tanácsot kér, olyan dolgok vannak benne, amiket meg lehet beszélni, vagy csak egyszerûen meg szeretné osztani ki nem mondott gondolatait. Mindenki másért vezet naplót. Igazából ez közel sem olyan lényeges kérdés, mint amilyennek gondolják. Ha megosztja, megosztja.
salsoul
bármire >>> bármit
salsoul
Nos szerintem a napló mindenkinek a magánügye ami nem tartozik az irón/tulajdonoson kívül senki másra. A napló nyílt és teljesen õszinte kísérlet, rendezés, elszámolás, gondolkodás, dolgok tisztázása önmagunkkal, mindenféle vázlat, provizórium.
Amiben semmi olyan nincs amibõl egy másik fél bármi döntõt levonhatna, amiben semmi olyan nincs amire bárki bármire építhetne.
ez lenne a normális, mert az azt jelenti, hogy a csajnak nincs titkolni valója, megbízik benne, ezért mindent szívesen megoszt.
*mármint neki

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Egyik barátomnak a barátnõje megengedte, sõt direkt kérte, hogy olvassa el a naplóját. Ez normális? Csak kérdem.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

chhaya
Jó dolog visszaolvasgatni pl.

Végülis, jah :D

NessieGraf
Biztosabb, mint a Cavinton. :D

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Vannak, akik meg kifejezetten szeretik. Bár nem értem, miért.

NessieGraf
Azzal együtt, hogy sose írtam naplót, nem díjaznám, ha valaki olvasgatná. Fõleg ha olyan, aki barátom, vagy még közelebb áll hozzám.

sz4bolcs
Mert te is arra a videóra reagáltál.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Bocs, de ezt a történetet mintha már olvastam volna valahol máshol, mert minden szava ismerõs.

Mér nekem írod? :D

salsoul
Fel kell nõni szellemileg, érzelmileg ;)
az enyémet nem
dehogynem! bizalom=0

Kérem kapcsolja ki!

sz4bolcs
Ez a mondat, amit bevágtam senkinek nem csípja a szemét?

Vegyes érzelmekkel teli, elgondolkodtató kis videóra sikerült. A zenét kár hogy levették, sokkal jobb lenne azzal.
Megkérdezhetem, hogy van-e valóság alapja?

sz4bolcs
Megragadó. Fõleg ez a rész: "Késõbb felmegyek a szobájába, megtalálom a naplóját, és a következõt olvasom:" -hát bakker..

NessieGraf
Szerintem a kivárásnak van értelme. Amúgy ezért már sokan megköveztek, de az ember nem monogám, csak a társadalom felfogása miatt próbál úgy viselkedni. A másik, amit kevesen hisznek el nekem, de 1 év nem idõ. Ha valakivel beszélni, találkozni akarsz, mondjuk suli után, akkor elérési címek, telefonszámok cseréje.

Egyébként nem kedvelem, ha valaki foglalt és látványosan lóg valakivel, mert abból akkor is balhé lehet, ha egyébként nem történt semmi.

heyya!
hamár ennyire csajozásról szól a topic nekem is kéne egy kis help ;)
van egy osztálytársam, volt egy többnapos iskolai kirándulás, amire eljött pár barátnõjével. na eddig OK. csakhogy az volt, hogy sokszor a csaj inkább velem lógott szívesebben mitn a barátnõivel[!]. Többen is megjegyezték hogy ebbõl még lehet valami. ok, végelett a kirándulásnak, hazajöttünk, erre látom egy vele közel egykorú pasi várja wtf?. jó, gondoltam talán vmi rokon lehet, ezért próbáltam a csaj közelében maradni, msn en is felvettem beszélgettünk jópárszor de erre a területre nem tereltem a témát(addig utánnanéztem ki az a srác és kiderült a barátja). a csaj nem taszít el,
kb flörtöl velem a barátja mellett akivel elméletileg boldognak tûnik? ha jól tudom már hónapok óta együtt vannak. most mi az istent csináljak? úgy gondolom hogy kivárom hogy mi lessz, mert ha most rákérdeznék biztos "legyünk barátok" válasz érkezne, de annyira sok idõm nincs mert már 1 évig járunk 1 osztályba. (12.)
vmi tippek?
thx

Doog
Amúgy otthagytam azt a csajt aki nem tudott választani köztem meg egy másik csávó között.
Most meg összeveszett a másik csávóval és hozzám menekült hívott telón.
De hát nem játszunk olyat hogy ha ló nincs jó a szamár is szal.
szia béb. :DDD

...::::::...

Doog
Okok. Tudom.
De kezdetnek ez is szarul esik. szal.

Sziasztok!
Csináltam egy szerelmi történetrõl egy igen megható videót.
Ahol a fiú és a lény éveken át barátként néztek egymásra közbemeg szerették egymást,de ezt már késõn tudták meg....
http://www.youtube.com/watch?v=LVMlJn4nof8
Nézzétek meg igen tanulságos,sokmindenkinek adhat bátoritást..
Mind1. Többet én most megint nem szólalok meg. xD
Nem, mert elmegyek ebbõl az országból.
Szarkazmus?
nagy jövõ áll elõtted, még viszontlátunk az rtl klubban
Vissza bizony. Azóta felvettek az ország legerõsebb egyetemére, szerkesztõ lettem a PES Hungary-n, illetve egy igen látogatott filmes blogban. Most nem panaszkodhatok. :)
a mester visszatért!:)

arra akartam célozni, hogy igazán nem panaszkodhatsz a történtek miatt. Az igazi átbaszások nem ilyenek, de ezt majd késõbb tapasztalni fogod.

Anaid
Hát néztem az adatlapod. Remélem nálad nem lesz több átverés. Én kicsit idõsebb vok, de nem mondhatnám, hogy annyi idõs korom óta sosem vertek át....Ilyenek kedves embertársaink. Tisztelet a kivételeknek. (nem tennék ebben különbséget nemek szerint)

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Vissza kell szórakozni. Strike back soldier! :D
Én erre jutottam...
Doog
Az a helyzet, hogy ahányszor átbasztak nem biztos, hogy másképp fogok hozzájuk viszonyulni.
Szóval nehéz egy normálist találni.

Anaid
Hurrá, ennyi rendes pasi egy rakáson....á, csak két kilóméterrõl ellenszélben kicsit bûzlik.<#nyes>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Én még sose tettem olyat. Ismerem már az érzést, nem kívánom senkinek.

Anaid
Igazat adok nektek, de fordítva is igaz legyen ám: a pasik csak ne játszanak velünk.<#eljen><#vigyor>

Igazat adok neked. A nõk csak ne játszanak velünk.

Doog
Figy.
Nekem nem mindegy, hogy ki.
Én ez vagyok.:S Szeretek ismerkedni.
És egyszer hátha rátalálok egy olyan csajra aki úgy elfogad ahogy vagyok, szeret, és jól érezzük magunkat együtt.

Errõl meg nem tehetek, hogy ezt csinálják velem már nem elõször. Ilyen csaj nekem nem kell aki azt sem tudja mit csináljon. Fõleg, hogy 2 pasi közül választ?! Hát ez nekem mostmár nevetséges.:D Fõleg hogy etetett hogy köztünk lehet valami aztán kiderül hogy mégse. Úgy éreztem, hogy megtaláltam akit kerestem de nem így van.:(

Minek ragadjak le nála ha a sors úgy hozta aznap, hogy megismerhetek egy másik lánykát?.

chhaya
Kicsit úgy tûnik, mintha neked tökmindegy lenne, hogy ki, csak legyen már valaki...

Doog
Velem is van ilyen de én nem szólok magamra. :DDD
Csak az a lényeg ne menjen át az alany EGO-ba. :D
A lányok többsége szereti a magabiztosságot, és ha látja rajtad, hogy nem szenvedsz önbizalomhiányban.:D

Jagumo
sõt = néha sok is (ilyenkor lehet úgy érzem hogy én mekkora ûber csávó vagyok, és minednkinek bejövök :D:D:D persze ez nem így van, ilyenkor magamra is szólok :) )

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Még jó hogy az a topik neve hogy Önbizalomhiány... :D én is leírtam a történetem arról a csajról akire hajtok, pedig önbizalomhiányról szó nincs nálam... sõt... :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Doog
Ezt hogy érted?

hidd el, még jól jártál:)

Doog
Ja.. írtam neki vissza se írt.
Azért ez egy kicsit szarul esik.

De mostmár leszarom végleg.:D
Kiskurva.xD