6682
Önbizalomhiány
-
#6481 Doog baszod,te hanyadjára hallod már ezt a barátság dolgot?huuu baszki,mindig mikor írtál ide h na most találtam vkit,na emgint,áááh barátság...:C nem lesz ez igy jó:C
Jagumo:na bazz,azt hittem,h jó híreket látok,ha hazaérek Doog,meg a te részedről is,erre..:C Privit +kaptad? -
#6480 Igen az meg nem jó, nagyon nem jó, de hajtsál teperjél ameddig csak lehet ha szereted, ha tényleg szereted bánni fogod hogy nem tettél meg mindent!! -
#6479 Én csak elmondtam az autonóm véleményemet miszerint úgy nézel ki mint egy csaj és/vagy mint egy ["igényes"]meleg. Ennyi. -
#6478 Hát de ha nem felejtem el. És belemegyek a barátságba. Lehet hogy soha nem lesz semmi. Én meg csak sóvárgok utána. Ő meg közbe kevereg más pasikkal is stb. -
#6477 Ez egy fasz :D A nőkön nem lehet kiigazodni, ne felejtesd el...
Én akiről beszéltem csajról átadtam neki az ajáándékot meg a verset nagyon tetszett neki (azt mondta mikor a pénztárcát meglátta sírt is) de nem akaraja elfogadni a pénztárcát pedig nagyon vágyott rá, de túl nagy ajándéknak tartja)
De mondta hogy ő csak barátként tud engem kezelni, hát annyira nem ért váratlanul... elmondtam neki még ezt azt, de ez persze mit sem változtat azon, de még az a jó hogy gondoltam hogy ezt fogja mondani, ha beleéltem volna magam sokkal rosszabb lett volna... Én persze totál bele vagyok esve :S hát lesz ez még így se -
#6476 Megvolt a csók. Megmondtam hogy szeretem.
Ez volt délelőtt. Délután megint azt mondta hogy nemtudja ő csak barátságot szeretne.
Szerintetek felejtsem el? -
#6475 te neked mi az isten bajod van? :D Nézz már meg a képen, teljesen normálisan nézek ki, Nem vagyok vékony, nem vagyok túlsúlyos, Igénysen öltözködöm, adok magamra, nincs GYP-s arcom... (annyi hogy a bal szemhélyam kicst belelóg a szemembe ez születési rendellenesség, de engem nem zavar, és még soha nem hátráltatott semmiben, legalább egyedi :DDD ) -
#6474 Akkor vagy (titkon) leszbi vagy a meleg kinézetet kedveli. -
#6473 Jahh, ezt a rendes lány topigba akartam, bocs. -
#6472 Én nem nagyon találkoztam még "rendes" lánnyal. Ha valamelyik lány "rendes" volt, annak biztosan volt valami hendikepje: vagy lába nem volt, vagy keze, vagy később kiderült, hogy fiú. lol. Na jó, egy-kettővel azért találkoztam, de ők is csak addig voltak rendesek, amig meg nem ismerkedtünk. -
#6471 Helyes :) -
#6470 Egyrészt nem találkoztam annyira nekem való lánnyal, másrészt meg mondjuk zárkózottabb vagyok kicsit, de ez annyira nem lenne baj, mert amikor együtt tv-ztünk vagy elmentünk valahova régebben, az összeverődött csapattal nem hagytam ki ilyen alkalmakat, csak ezek valahogy kezdtek egyre ritkulni. Mindenesetre most itt vagyok, és ha van alkalmam megtenni valamit azt megteszem. -
#6469 Majd keresek és privibe átdobom.:p
Aqir te meg hh nem találtál még senkit?középiskolában mi volt a baj?Egyetemen?Azt még megértem,h középben nem jön össze vkinek ezért v azért,meg még fiatal is,és nem olyan,mint a töbiek,nem beszél annyit,és akkor nem is szólnka hozzá annyira v vmi,v csak szimplán sok a köcsög,de 18< évesen egyetemen mi a baj? -
#6468 végül mindenki megtalálja a maga útját -
raulreal #6467 Undorodok az emberektől, úgyhogy ez nem zavar. :) -
#6466 Ez viszont már bunkó... -.-
De annyira nem érdekel a véleményed, hiszen nem neked akarok tetszeni (hozzátenném hogy annak a csajnak tetszem :) ) -
#6465 Nem veszem bántónak, csak nevetek rajta... :D Még szerencse hogy 1 kép alapján ítész meg...
Tessék, ez is én vagyok -
Fbn Lx #6464 :] Miközben ők szeretkeznek, családot alapítanak és élnek szeretetben, és szarnak a magányos csúcsodra -
raulreal #6463 LOL Én a munkába temetkeztem. Lesz, ami lesz. Így majd ha a "csúcsra" jutok és nem lesz már feljebb, fogom magam és köpök egyet az "alattam levőkre". -
#6462 Köszi mindenkinek! Ma eldől minden! -
#6461 Szóval lehet, hogy csak annyi a gond, hogy a csaj nem érzi magát leszbikusnak. -
#6460 Ez most lehet bunkó lesz, de - a kétszer kép után - kezd azzal, hogy inkább hasonlíts egy férfira mint egy nőre. -
#6459 micsoda bátorító hozzászólás -
#6458 de egy balpénisz vagy te ecsém -
#6457 jó nektek, én eddig senkit sem találtam, aki az igazi lett volna.. 1 év van hátra az egyetemből -
#6456 nem azt mondtam hogy fel kell készülni rá, csak azt mondtam amit Ő gondolt :) -
#6455 ok, én úgy gondoltam, hogy tisztában van vele, hogy ez még csak a kezdet, de már fél a mélyétől amiatt amit már mondtam, mert még fiatal -
#6454 Lehet én is arra jutok... nekem sincs sok esélyem hogy összejöjjek ezzel a csajjal pedig minden megteszek, holnap az utolsó próbálkozás... ennél többet már nem tudok tenni :( majd meglátjuk...
De egyszerűen én se tudok más lányra úgy nézni mint rá, ez van :)
Esetleg mutatsz képet? (persze csak ha akarsz) -
#6453 Ilyenkor gondolj arra, hogy egy lány ugyanígy vágyakozik, és pont hozzád illik. Egyszer majd megtaláljátok egymást :) -
#6452 Jó nektek,midnenki egmtalálja a maga párját..Én meg itt amradok egyedül..De végülis nem baj,ha nekem ez jutott hát ez jutott..Aki emléxik,h mit össze irkáltam tavaly,az tudja miről van szó,aki nem olvasson vissza 2008 szeptember-október-novembert és megtudja..Azóta is Ő jár a fejemben..hiűba tudtam h van barátja,mégis odamentem hozzá tavasszal,aztán kaptam,h már van vkije,de gondoltam lesz ami lesz..Hát elkéstem ezzel már fél évet...Szar vagyok...Aranyos félénk lányt,nagoyn szép,és erre ilyen fülbevalós hátranyalt hajú nyálgéppel van együtt 1éve:C
Azóta se tudom kiverni Őt a fejemből,mert ugy érzem,h Ő az igazi,mert ugy érzem vmiért,h mintha hasonlitanánk,meg h Ő kell nekem,Vele lennék a legboldogabb..Próbálok mást találni,de nem nagoyn van senki aki akár a közelébe érne.Akárkit emglátok,nem érzem azt,h vele jó lenne,még ha meg is próbálom beleképzelni magam...Ő egy volt a kevés normális lány közül..De bénaszarfos vagyok elbasztam..Más meg nincs,mert eddig nem láttam senkit aki olyan lenne,mint amilyen lányok nekem bejönnek(nagy bociszemek,aranyos arc,kedves természet,legyen okos,és félénk)...C:
Ez jutott nekem..Egyedül Ő tetszik,hiába tudom,h van vkije....majd 20 évesen...::C -
#6451 Am. szerintem, egy jó barátság szerintem jó alapja lehet egy jó kapcsolatnak, én így gondolom, vagy ez szerinted hülyeség? -
#6450 Am. én is 16 éves vagyok :) -
#6449 Hát nem tudom, egy csók nem olyan intím dolgok arra nem nagyon kell felkészülni :) inkább romantikus meg érzéki ha nincs benne szíved lelked nem is olyan jó (pl egy házibuliban ahol részeg vagy ott semmit sem jelent, nem is jó...)
de itt erről nincs szó, mind a 2-en szeretik egymást akkor nincs akadály :) -
#6448 ezért is írtam neki egy ilyen boldog szülinapot kátyát, és full kisbetűkkel teleírtam kb. Beleírtam a verset amit írtam neki, vettem neki egy pénztárcát (kedvenc márkája )és még amikor elkezdtünk barátkozni akkor megigértem neki hogy majd 1x szerzek neki egyet most váltottam be (leírtam neki nem azért vettem hogy megvásároljam a szeretetét csak tudom hogy nagyon vágyott már régóta egy ilyenre)
és a végére odaírtam hogy "Audendum est, fortes adiuvat ipse deus" ez annyit tesz "Légy bátor, ki merész, óvja az Isten is azt" :)) (szerintem találó) aztán holnap meglátom :) -
#6447 Az együttjárás valóban mélyebb kapcsolat kellene, hogy legyen, amibe a baráti érzések mellé más is tartozik. De a nézz körült arra mondtam, ami ezzel kapcsolatban történik. Találkoznak, megtetszik a másik és képes rögtön együttjárásnak tekinteni a páros az éppen kezdődő ismeretséget. Annak is mondják. Ez azzal jár, hogy az adott kapcsolati forma érzelmi és gondolati zavart okoz az embereknél, végül elértéktelenedik és cikivé válik, mint a kedvesem szó. -
#6446 nem éppen mélyebb kapcsolat, amelyben attól tart a csaj hogy kiderülhetnének esetleg olyan ellentétek, amik olyan csalódáshoz vezetnének amik a barátságban nem történnek meg? -
#6445 Nekem a leghosszabb kapcsolatom a volt férjem. Először barátság, aztán együtt járás, aztán válás - és azóta is a legjobb barátom. Nem hiszem, hogy ez egyedülálló dolog lenne. Szerintem a lánynak olyan elképzelései vannak az együttjárásról, hogy az egy felszínesebb kapcsolat, mint a barátság. Nem az ő hibája, nézz körül. Nagyon fontos vagy neki, fél, hogy elveszít, ha valamit elront. -
#6444 Hát pedig megijedhet egy csóktól, ha még nincs felkészülve pl... -
#6443 Ők fiatalabbak, A lényeg hogy őszintén kell megmondani az okát hogy miért gondolta ezt vagy azt, ha a másikat érdekli :p -
#6442 De mi ez hogy egy csóktól beparázik? Ez úgy hülyeség ahogy van, aki beparázik egy csóktól az nem érdemli meg ... jó ez kicsit erős de akkor is:D
Vadállaturaság nem létezik! (Shop Stop 2, aki látta érti :DDDDD)