Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ellenem vagy?! Baszki...dehogynem...sztem mindenkit úgy kódoltak genetikailag, h velem akarjon kibaszni...Bocsesz mindenkitõl a trágár beszédért.
Nem vagyok nagyképû <#ticking>

"Hazugsag volt minden szavad" - azt gondolsz, amit akarsz
Nem ellened vagyok de már kezdem megérteni hogy miért köpnek le baszki.
A "hõs" ha annak tartod magad szerintem nem a forumon dicsekszik azzal hogy neki mindenki ellen kell küzdenie.
Amugy eddig önbizalomhiánnyal küzködtél most meg nagyképû lettél?
Ez hogy van?
Hazugsag volt minden szavad szerintem amit itt leirtál.
Meg egyébként is hõsnek nem itt kell lenni itt én is tudnék nagy dolgokat irni de a valóságban kurva nagyot lehet koppani.
Bocsesz mindenkitõl a trágár beszédért.
<#szomoru1><#mf1>
Te is hirtelen rájöttél ,hogy veled semmi baj nincsen igazából,hanem a többi 6milliárd ember hülye hozzád képest ?<#banplz><#whatever><#idiota>

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Részletesebben? 😄
salsoul
[meg akartam elõlegezni, hogy azt fogja mondani: neki nincsenek gondjai <#kuss>]
Nekem ma sikeres napom van😊...hehe😊

Hehe...nem engem kell orvoshoz küldeni, hanem azokat, akik rajtam élik ki a kisebbségi komplexusukat...már bocs.
gbc csabika
Mínusz egy vesszõ.

gbc csabika
Egyébként, pedig segítséget kell igénybe venned, ha nem tudsz anélkül változtatni. Ha vannak gondjaid azokat nem fogja megoldani helyetted az orvos, de segít máshogy látni a dolgokat.

salsoul
/kerül=derül/
salsoul
Tudod, csak a kritika erõsítheti az embert.
Én azokat az embereket szeretem, akik nem félnek élesen bírálni engem, akik nem félnek ellent mondani.
Õk tudják olyan dolgokra felhívni a figyelmemet amiket nem látok.

A legrosszabb az, ha mindenki bólogat, ajnároz a környezetemben.
Mert abban a környezetben nincs mit tanulni, nem lehet fejlõdni.
A hibákra, korrumpálódásokra nem kerül fény, és hibás képlettel és hibás eredményekkel dolgozik tovább az ember...
gbc csabika
Mikor láttam, hogy a topik a top10-ben van olvasgattam picit. Szerintem nem törtek feletted pálcát, próbáltak neked segíteni. Egy kis csipkelõdést azt tudni kell elviselni, a hülyéket pedig ignorálni. De ne csodálkozz azon ha kinyílik az emberek zsebében a bicska az olyan hozzászólásoktól amiket az utolsó oldalon produkáltál. Erre mégis mit vársz? Komolyan kérdem, és nem is basztatni akarlak.

salsoul
Nem is tudom ki tört könnyen pálcát egy másik ellentétes nemû ember felett...

Mi lesz a következõ menekülõ kliséd?
Ne ítélj, hogy ne ítéltess?
Csak, hogy a parázna asszony észheztért...

Amit mi írunk az nem pálcát törés.
Hanem útjelzõ táblák.
"Figyuzz, ha erre mész, ide jutsz"
"Mi már jártunk arra"
Mert nem az?! Lószart nem..És nem én kértem, h "magába fordult alak" legyek...
Könnyen törtök pálcát más fölött...
Ezt neki mondhatod.Egy magába fordult alak,mindent ami negatív kritika,támadásnak ítél.

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Ezért utálhatnak téged mint a kutyaszart .Ezzel a hozzáállással nem jutsz messze.Olyan nagy hõsre tartod magad,mégis VELED háborúznak.Megsúgom hogy a hõs nem nagyképûsködik (mert nem ilyen alacsony az értékrendje),hanem segíti a gyengébbeket,nem pedig folyton bizonygatni próbálja hogy õ mekkora IQ fighter(nincs rá szüksége,õket elfogadják)😄 Olyan nagyra tartod magad.ÉS bizony nem mind1 hogy okoskodó hülye,vagy hülyéskedõ okos.

gbc csabika
Nem ellened van a világ Te kis hülye, értsd már meg😊

Yeah...egyszemélyes hadjárat? 1 az ezer ellen? Tõlem...
Hadd szóljon...tegyük izgalmassá <#mf1>
gbc csabika
Szánlak...

salsoul
pont úgy tartod oda... ne csodálkozz ha élnek is a lehetóséggel, hogy jól...
Á....és beszól nekem egy csabika?? LOL
Ha már itt tartunk: <#action>
gbc csabika
Most komolyan, itt vinnyogsz egy csomót utána meg lenézed azokat akiknek mutogattad a lelki segged lukát?😊

salsoul
Õk valamit fel tudnak mutatni!

Te semmit... max az ovis beszólás gyûjteményedet...
gbc csabika
<#wilting>

salsoul
olyan nézõpontot keres ahonnan nézve csak saját magán kívül lehet a probléma, s aztán ide próbálja rögzíteni magát - mert ez a módszer a legkényelmesebb

én azért lettem a gonosz mumus, mert nem aszisztáltam ahhoz a gondolathoz, hogy a csajokban, a környezõ emberekben, a környezetben van a hiba, plusz hogy õ mindezen külsõ dolgok szegény áldozata

és ha most engedmény tennék, hogy a dolgok 80% rajtunk múlik, s 20% az ami nem, akkor rögtön mondaná, hogy a 80%-ot õ már rég túlteljesítetette és ott az a maradék 20% és nincs mit tenni... csak önsajnálni, keseregni...

Még nem sejti azt - amit Csernus is mondott -, hogy attól, hogy homokba dugjuk a fejünket még segbebasz az élet.
És a dolgok jelenlegi folyásából arra lehet következtetni, hogy raulreal egész élete ilyen anális baszakodás lesz.
Pedig ha nem tartaná oda a seggét... csak elõbb észre kéne vennie, hogy odatartja minden jöttmentnek... de õ nem tartja oda... hát ez van...
alapíts vallást, taníts minket😊

Azt viszont elfelejtitek, h a "hõsök" mutatták meg az utat az "átlag people-nek" És hõsök ma is vannak. Igaz, h összeköpködik õket, kiközösítik de itt vannak. Hogy tegyenek vmit ezért a szánalmas emberiségért... Hogy tegyenek vmit azért, h kiemeljék õket ebbõl a szarból.
Ûûûûûû...de ki lettem osztva <#eljen>
És mégvalami.Salsoult én rengeteget olvastam.Türelmes veled,és JÓ SZÁNDÉKKAL írja azt ,amit és nem sértésbõl,esetleg fikázásból.TE meg a kissebségi komplexusoddal,fogod és azokat osztod ki,akik segíteni próbál/próbáltak rajtad.Ronny viccével meg totál egyetértek 😄😄 nekem is ez jutott elõszõr eszembe,csak lusta voltam leírni 😊

Ezzel magadat hazudtolod meg,hogyhogy ittvagy akkor? Én is játszhatom a kiosztó,tökéletes ember( vagy isteni eredetû ember😄) szerepét,de nekem nincsenek pszihés zavaraim.HÚZD KI MAGAD A szarból,ne csak nézz,LÁSS 😄

salsoul
nem szupermen: helikopter <#ejnye1><#nevetes1>
Nagy az Isten állatkertje, alacsony a kerítés, a barmok meg kiugrálnak...és elárasztják a világot...
BEAST
Azert te is erosen tulzol remelem tudod. Itt leginkabb arrol lehet szo hogy van egy fiatal srac aki nem talalja a helyet, ezert naprol napra "valtozik" a szemelyisege. Par napja meg itt volt a vilag vege, vilagfajdalma volt. Ma mar mindenki hulye csak o nem. Nem skizofrenia, leginkabb a "magany" tesz ilyesmit az emberrel, amikor folyamatosan azon agyal vajon miert jart igy, es persze sokkal egyszerubb valasz az hogy mindenki masban van a hiba. Vagy ez, vagy egyszeruen egy hulyulo alreg, mindenkeppen problemai vannak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát ezen jót derültem 😄😄 Skizofrénia elsõ tünetei,vagy ezt hogy diagnotizálják? xD Elég torz világképed van 😄 Azért közösítenek ki ,mert te egy megtestesült superman vagy?😄 És õk irigyek mert õk nem supermanok? xDxD Mellesleg az általad vélt " átlagemberek" viszik elõrébb a világot,te hõs 😄 Nem az ilyen " én vagyok a fasza jani. Neked nem önbizalomhiányos tápigbá' kéne lenned,hanem önbizalomtúltengésben 😊 Ha az mindenre a magyarázatod,hogy te sokkal több vagy mindenkinél,akkor ez valamiféle elmezavar 😄

biztos ismered ezt a kis suta viccet:
az õrült autózik szemben a forgalommal az autópályán, megszólal a rádiója: egy õrült halad szemben a forgalommal, mire õ -nem is egy, vagy száz!!

salsoul
Pontosan!
Mindenki hülye, csak te vagy a helikopter©! pr-pr-pr-prrr...
=D

És még valami. Lelépek. Megtaláltam a számításomat...rájöttem, h azért nem tudnak elviselni az emberek, mert látják, h õk átlagosak. Ti is azok vagytok.-Többnyire- Normális emberek. Én? Több vagyok nálatok. Már bocs, de így van. És azért akartok itt is elnyomni, mert látjátok ezt, és beszartatok. Nem...nem azt mondom h jobb lennék, csak eltérek az átlagostól...a szentimentalitásommal, eltérõ látásmódommal...és ezt, ti, ÁTLAGOSAK nem bírjátok elviselni.
Sok választ kaptam itt, egy-két normális embertõl. A problémáimat pedig én fogom magam megoldani. Nem fogok holmi salsoul-ok, meg csabikák, ronnyk, meg ostoba Különc-ök véleményére hagyatkozni.

A végsõ következtetésem pedig ez: <#mf1>

u.i. B.szódjatok meg! ....további jókat kívánok...
"A kérdéseiddel azt próbálod sulykolni, hogy te vagy az atyaúristen, de legalábbis valami kurva okos arc, holott abból hogy kérdezel, nem derül ki semmi.
Nem kéne hangoztatnod a felsõbbrendûségedet, mert egyáltalán nem vagy az. Sõt, sok esetben akkora baromságokat csinálsz mint egy ház, lásd lejjebb, amikor megítéltél egy lányt egy srác pár mondata alapján és jól helyretettek.
Az idézgetések miatt se leszel okos. Mindenki kurvára unja már."

TAPSVIHAR DZSEKINEK!!!!!! Õ írta rólad ezt egy másik topikban, kedves salsoul....és maximálisan egyetértek vele...
Én nem vitatkozok tovább. Okos hallgat...ezért van a hülyéknél a hatalom. Ez ebben a szûk "közösségben" is megfigyelhetõ...további kellemes vitatkozást <#mf1>
töltögettünk, töltögettünk? itt van a kedvezméynes kártya, visszahívhatod ingyenesen megérdemled barrátom😄😄

gbc csabika
Fu, ez milyen totyik😊
Az hogy lehet, hogy valaki telesír egy vadiegenekkel teli topikot(már ez is érdekes), aztán mikor véleményeket kap akkor 18(?) éves létére mindenkit kiokosít az élet dolgairól?😊
Kedves Raulreal, én voltam depressziós, voltam vele orvosnál is, és nekem úgy tûnik hogy butus kis problémákat nagyítasz fel iszonyatosan. Mellesleg javaslom, inkább valami közeli barátoddal beszéld meg ezeket, mert így tényleg csak kiröhögteted magad.

Kezeket fel! Ki áll az én oldalamon? ....gondoltam....szar alak lennék? Ezt nem az én dolgom, h eldöntsem. És nem is a tiétek!
Úgyhogy okos tónik, siessetek, mert kihûl a zsíros kenyér...utána meg mars az ágyba, mer' holnap korán kell kelni...meg kõ fejni a teheneket...
A legnagyobb probléma az, hogy ha a hülyeség akaraterõvel párosul. Ez lehet a te gondod, kedves barátom...
Ha te mondod. És nem vagyok a "barátod". Már bocs.
salsoul
csak a röhögség tárgyává teszed magad barátom
Nem, a csajoknak így udvarolok általában: Fúziót javaslok! LOL