Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Salsoullal összevesztek...azóta van balhé most meg kiborult Raul és írta az érthetetlen hülyeséget ami nagyképûnek tûnt...aztán hirtelen mindenki ellene fordult...közbe lehet hogy mégsem nagyképû
Baszki, olyan ez mint egy rohadt bandaháború...
Teams
- campy
- én
- soulless és csapata
Kérem az odds-okat -bár mondjuk már eleve többesszám-
Yeaaah....ne is akarj rám hasonlítani...nehogy olyan féreg váljon belõled, mint amilyen én vagyok XD
Teams
- campy
- én
- soulless és csapata
Kérem az odds-okat -bár mondjuk már eleve többesszám-
Yeaaah....ne is akarj rám hasonlítani...nehogy olyan féreg váljon belõled, mint amilyen én vagyok XD
az nem ráfogás hanem kialakult helyzet egy szóval sem mondtam h tehet róla... így alakult...ne foglalkozz velem!!!
most maradjunk a témánál
úgy van az amit állítottam vagy nincs úgy?
ha nincs úgy miért nincs úgy?
úgy van az amit állítottam vagy nincs úgy?
ha nincs úgy miért nincs úgy?
Olvass már vissza hogy kezdõdött az egész, milyen szívózás?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
állat😄😛
Komolyan mondom...most igazán felbasztad az agyam..ha nem állítod le magad...tudod mit? nem nekem kell pszichológus hanem neked... Még egy szó és lecsaplak.
de miért kellett belém kötni? én soha nem szóltam be neked... a másik nem vagyok már depis mint mondjuk 1 éve...jobban vagyok és nem hasonlítok egyáltalán Raulra nem szoktam agyonkáromkodni magam...
Mióta szarod le, hogy basztatnak? Mióta vagy bunkó azokkal, akik tegnap még segítettek?
de én nem azért védem, csak nem tetszik hogy ennyire kell szívózni a másikkal már rögtön azt gondolod hogy védõtársa lettem mi??? próbálnék segíteni ha nem vennéd észre
Az igazság mióta világ a világ övön aluli.
Ha nem megy finoman utalgatva, akkor megy konkrétan a nevén nevezve...
Ha nem megy finoman utalgatva, akkor megy konkrétan a nevén nevezve...
ezt nem hiszem el most hirtelen én lettem a rossz... és édesanyámat vedd le a számról ez már mindennek a teteje bassza meg már... miért kellett ezt??? én nem okolom õt...úristen te mit olvastál évekkel ezelõtt???
tanács:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Helyette csak a mutterodat okolod és vele akarod elvitetni a balhét..." - ez azért nagyon övön aluli volt...gondolkozhatnál, mielõtt beugatsz vkinek...
campy te is pont olyan vagy mint raul...
itt nyivákolsz és *>$?!%/¤ß³¸° sem teszel azért, hogy bármit is változzék az "elkényeztetett" vagy minek vezezed helyzeted...
Helyette csak a mutterodat okolod és vele akarod elvitetni a balhét...
Kezetfoghattok - raulban megértõ társra találtál.
He egyikõtök másik nemû lenne ideális párt alkothatnátok.
Ezerarcú raulnak meg aztán melyik arca lenne õszinte?
itt nyivákolsz
Helyette csak a mutterodat okolod és vele akarod elvitetni a balhét...
Kezetfoghattok - raulban megértõ társra találtál.
He egyikõtök másik nemû lenne ideális párt alkothatnátok.
Ezerarcú raulnak meg aztán melyik arca lenne õszinte?
áá senki nem gyûlõlt itt nyugi már nem tudom miért pipultatok be ennyire egymásra:S
Mármint melyik? Mire gondolsz?
Melyik volt az a pillanat, amikor megtörtént ez a pálfordulás?
Nyugodtan vessetek csak meg, rúgjatok belém..nem számít...ezeket én már rég leszarom. Sõt. Immáron titeket is. Elnézést a trágár beszédért, blablablabla
Ezaaaazzz...mi lehet ez a bûz?!...csak nem a gyûlölet bûzét érzem?! Hajrá! Hadd szóljon...nyugodtan vezessétek csak le.<#duma>#duma>
ez a baj a neten keresztül nem látjuk a másik arcát... RaulR légyszíves mondj már vmit...
és még valami nem biztos hogy jó helyzet az hogy elõjön a Sok lúd disznót gyõz esete...szval sztem fejezzük be itt és most a témát...
ott is biztos kitesz magáért mint itt is...
csak mikor arról beszél, a sztori másik oldalát elkussolja...
csak mikor arról beszél, a sztori másik oldalát elkussolja...
Nem izgat, lehet valakinek akármilyen rossz kedve, így ne viselkedjen senki. Eddig én is együttéreztem vele, de ez most elmúlt.
Mellesleg nem kloffol, hanem klopfol 😄
Mellesleg nem kloffol, hanem klopfol 😄
Gálvölgyi nem véletlen parodizálta ki...youtubeon fent van a video...egyszer láttam, de akkor is kicsit idegbetegeskedett😄
de lehet hogy õ nem...
szval a lényeg én elhiszem azt amit mûveltek a suliban vele...és bizony van ilyen a világban sok eset
én nem tartom RR-t rossz embernek csak rossz passzban van...MOst egy dolog hogy neten nehezebb hinni az embereknek, mint élõben, de én azt nem hiszem el hogy a hús kloffolós, meg a többi dolog amit leírt az hazuság lenne túl nagy fantázia kellene ahhoz😊 Raul most rossz passzban van, majd megjavul
Ez kinek szólt Gercse? ...várj kitalálom...talán nekem?? 😄
Ne magadból indulj ki, öreg...
A háromnegyed sg ezt csinálja
miért szivatna? kicsit érdekes idõtöltés lenne ha unalomból kiszúr pont ebben a topikban pont ebben a pillanatban az SG_sekkel gondolkozz már...
No comment ba <#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>
No komment raul <#levele>#levele>
szimplán idióta
akinek valóban problémája van, és aki valóban változtatni akar azon, az minden fogást megragad, és nem hülyüli el a dolgot
raulreal-nek csak egyetlen egy gondja van: hatalmas önelégültségét nem díjjazzák a csajok
akinek valóban problémája van, és aki valóban változtatni akar azon, az minden fogást megragad, és nem hülyüli el a dolgot
raulreal-nek csak egyetlen egy gondja van: hatalmas önelégültségét nem díjjazzák a csajok
Csernus egy hülye😄😄😄 szerencse h egy mûsorát nem láttam
szerintem csak szivat minket😊
ejjj<#shakehead>#shakehead>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szkrú jú<#mf2>#mf2>
Hehe...köszike...ne adja az isten, h találkozzunk, mert meglékelem a kobakotokat, hogy jobban szellõzzön az agyatok. Így legalább kieresztitek majd a gõzt...
Második mondat raulrealnak szól.
Szóra sem érdemes... Én már nem foglalkozom vele vagy egy hazug nyomorék és csak kitalálta az egészet és most jót röhög a markába vagy igaz és tényleg utálja mindenki amiért ekkora tajparaszt.
Remélem egyszer jól elvernek de úgy istenigazából és észhez térsz.
Remélem egyszer jól elvernek de úgy istenigazából és észhez térsz.