Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Doog baszod,te hanyadjára hallod már ezt a barátság dolgot?huuu baszki,mindig mikor írtál ide h na most találtam vkit,na emgint,áááh barátság...:C nem lesz ez igy jó:C

Jagumo:na bazz,azt hittem,h jó híreket látok,ha hazaérek Doog,meg a te részedrõl is,erre..:C Privit +kaptad?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Jagumo
Igen az meg nem jó, nagyon nem jó, de hajtsál teperjél ameddig csak lehet ha szereted, ha tényleg szereted bánni fogod hogy nem tettél meg mindent!!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

salsoul
Én csak elmondtam az autonóm véleményemet miszerint úgy nézel ki mint egy csaj és/vagy mint egy ["igényes"]meleg. Ennyi.
Doog
Hát de ha nem felejtem el. És belemegyek a barátságba. Lehet hogy soha nem lesz semmi. Én meg csak sóvárgok utána. Õ meg közbe kevereg más pasikkal is stb.

...::::::...

Jagumo
Ez egy fasz 😄 A nõkön nem lehet kiigazodni, ne felejtesd el...

Én akirõl beszéltem csajról átadtam neki az ajáándékot meg a verset nagyon tetszett neki (azt mondta mikor a pénztárcát meglátta sírt is) de nem akaraja elfogadni a pénztárcát pedig nagyon vágyott rá, de túl nagy ajándéknak tartja)

De mondta hogy õ csak barátként tud engem kezelni, hát annyira nem ért váratlanul... elmondtam neki még ezt azt, de ez persze mit sem változtat azon, de még az a jó hogy gondoltam hogy ezt fogja mondani, ha beleéltem volna magam sokkal rosszabb lett volna... Én persze totál bele vagyok esve :S hát lesz ez még így se<#nemtudom>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Doog
Megvolt a csók. Megmondtam hogy szeretem.
Ez volt délelõtt. Délután megint azt mondta hogy nemtudja õ csak barátságot szeretne.
Szerintetek felejtsem el?

Jagumo
te neked mi az isten bajod van? 😄 Nézz már meg a képen, teljesen normálisan nézek ki, Nem vagyok vékony, nem vagyok túlsúlyos, Igénysen öltözködöm, adok magamra, nincs GYP-s arcom... (annyi hogy a bal szemhélyam kicst belelóg a szemembe ez születési rendellenesség, de engem nem zavar, és még soha nem hátráltatott semmiben, legalább egyedi 😄DD )

salsoul
Akkor vagy (titkon) leszbi vagy a meleg kinézetet kedveli.
Pretorian
Jahh, ezt a rendes lány topigba akartam, bocs.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Én nem nagyon találkoztam még "rendes" lánnyal. Ha valamelyik lány "rendes" volt, annak biztosan volt valami hendikepje: vagy lába nem volt, vagy keze, vagy késõbb kiderült, hogy fiú. lol. Na jó, egy-kettõvel azért találkoztam, de õk is csak addig voltak rendesek, amig meg nem ismerkedtünk.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Heffi
Helyes 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Aquir
Egyrészt nem találkoztam annyira nekem való lánnyal, másrészt meg mondjuk zárkózottabb vagyok kicsit, de ez annyira nem lenne baj, mert amikor együtt tv-ztünk vagy elmentünk valahova régebben, az összeverõdött csapattal nem hagytam ki ilyen alkalmakat, csak ezek valahogy kezdtek egyre ritkulni. Mindenesetre most itt vagyok, és ha van alkalmam megtenni valamit azt megteszem.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

berlinboy6329
Majd keresek és privibe átdobom.:p

Aqir te meg hh nem találtál még senkit?középiskolában mi volt a baj?Egyetemen?Azt még megértem,h középben nem jön össze vkinek ezért v azért,meg még fiatal is,és nem olyan,mint a töbiek,nem beszél annyit,és akkor nem is szólnka hozzá annyira v vmi,v csak szimplán sok a köcsög,de 18< évesen egyetemen mi a baj?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aquir
végül mindenki megtalálja a maga útját

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Undorodok az emberektõl, úgyhogy ez nem zavar. 😊
Jagumo
Ez viszont már bunkó... -.-

De annyira nem érdekel a véleményed, hiszen nem neked akarok tetszeni <#ejnye1> (hozzátenném hogy annak a csajnak tetszem 😊 )

Jagumo
Nem veszem bántónak, csak nevetek rajta... 😄 Még szerencse hogy 1 kép alapján ítész meg...

Tessék, ez is én vagyok<#nemtudom>

:] Miközben õk szeretkeznek, családot alapítanak és élnek szeretetben, és szarnak a magányos csúcsodra
LOL Én a munkába temetkeztem. Lesz, ami lesz. Így majd ha a "csúcsra" jutok és nem lesz már feljebb, fogom magam és köpök egyet az "alattam levõkre".
Doog
Köszi mindenkinek! Ma eldõl minden!

salsoul
Szóval lehet, hogy csak annyi a gond, hogy a csaj nem érzi magát leszbikusnak.
salsoul
Ez most lehet bunkó lesz, de - a kétszer kép után - kezd azzal, hogy inkább hasonlíts egy férfira mint egy nõre.
Aquir
micsoda bátorító hozzászólás <#buck>

sapkafej
de egy balpénisz vagy te ecsém

György

Aquir
jó nektek, én eddig senkit sem találtam, aki az igazi lett volna.. 1 év van hátra az egyetembõl

Aquir
nem azt mondtam hogy fel kell készülni rá, csak azt mondtam amit Õ gondolt 😊

Aquir
ok, én úgy gondoltam, hogy tisztában van vele, hogy ez még csak a kezdet, de már fél a mélyétõl amiatt amit már mondtam, mert még fiatal

Jagumo
Lehet én is arra jutok... nekem sincs sok esélyem hogy összejöjjek ezzel a csajjal pedig minden megteszek, holnap az utolsó próbálkozás... ennél többet már nem tudok tenni 😞 majd meglátjuk...

De egyszerûen én se tudok más lányra úgy nézni mint rá, ez van 😊

Esetleg mutatsz képet? (persze csak ha akarsz)

Heffi
Ilyenkor gondolj arra, hogy egy lány ugyanígy vágyakozik, és pont hozzád illik. Egyszer majd megtaláljátok egymást 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

berlinboy6329
Jó nektek,midnenki egmtalálja a maga párját..Én meg itt amradok egyedül..De végülis nem baj,ha nekem ez jutott hát ez jutott..Aki emléxik,h mit össze irkáltam tavaly,az tudja mirõl van szó,aki nem olvasson vissza 2008 szeptember-október-novembert és megtudja..Azóta is Õ jár a fejemben..hiûba tudtam h van barátja,mégis odamentem hozzá tavasszal,aztán kaptam,h már van vkije,de gondoltam lesz ami lesz..Hát elkéstem ezzel már fél évet...Szar vagyok...Aranyos félénk lányt,nagoyn szép,és erre ilyen fülbevalós hátranyalt hajú nyálgéppel van együtt 1éve:C

Azóta se tudom kiverni Õt a fejembõl,mert ugy érzem,h Õ az igazi,mert ugy érzem vmiért,h mintha hasonlitanánk,meg h Õ kell nekem,Vele lennék a legboldogabb..Próbálok mást találni,de nem nagoyn van senki aki akár a közelébe érne.Akárkit emglátok,nem érzem azt,h vele jó lenne,még ha meg is próbálom beleképzelni magam...Õ egy volt a kevés normális lány közül..De bénaszarfos vagyok elbasztam..Más meg nincs,mert eddig nem láttam senkit aki olyan lenne,mint amilyen lányok nekem bejönnek(nagy bociszemek,aranyos arc,kedves természet,legyen okos,és félénk)...C:

Ez jutott nekem..Egyedül Õ tetszik,hiába tudom,h van vkije....majd 20 évesen...::C

Jagumo
Am. szerintem, egy jó barátság szerintem jó alapja lehet egy jó kapcsolatnak, én így gondolom, vagy ez szerinted hülyeség?

Jagumo
Am. én is 16 éves vagyok 😊

Jagumo
Hát nem tudom, egy csók nem olyan intím dolgok arra nem nagyon kell felkészülni 😊 inkább romantikus meg érzéki ha nincs benne szíved lelked nem is olyan jó (pl egy házibuliban ahol részeg vagy ott semmit sem jelent, nem is jó...)

de itt errõl nincs szó, mind a 2-en szeretik egymást akkor nincs akadály 😊

Jagumo
ezért is írtam neki egy ilyen boldog szülinapot kátyát, és full kisbetûkkel teleírtam kb. Beleírtam a verset amit írtam neki, vettem neki egy pénztárcát (kedvenc márkája )és még amikor elkezdtünk barátkozni akkor megigértem neki hogy majd 1x szerzek neki egyet most váltottam be (leírtam neki nem azért vettem hogy megvásároljam a szeretetét csak tudom hogy nagyon vágyott már régóta egy ilyenre)

és a végére odaírtam hogy "Audendum est, fortes adiuvat ipse deus" ez annyit tesz "Légy bátor, ki merész, óvja az Isten is azt" 😊) (szerintem találó) aztán holnap meglátom 😊

NessieGraf
Az együttjárás valóban mélyebb kapcsolat kellene, hogy legyen, amibe a baráti érzések mellé más is tartozik. De a nézz körült arra mondtam, ami ezzel kapcsolatban történik. Találkoznak, megtetszik a másik és képes rögtön együttjárásnak tekinteni a páros az éppen kezdõdõ ismeretséget. Annak is mondják. Ez azzal jár, hogy az adott kapcsolati forma érzelmi és gondolati zavart okoz az embereknél, végül elértéktelenedik és cikivé válik, mint a kedvesem szó.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Aquir
nem éppen mélyebb kapcsolat, amelyben attól tart a csaj hogy kiderülhetnének esetleg olyan ellentétek, amik olyan csalódáshoz vezetnének amik a barátságban nem történnek meg?

NessieGraf
Nekem a leghosszabb kapcsolatom a volt férjem. Elõször barátság, aztán együtt járás, aztán válás - és azóta is a legjobb barátom. Nem hiszem, hogy ez egyedülálló dolog lenne. Szerintem a lánynak olyan elképzelései vannak az együttjárásról, hogy az egy felszínesebb kapcsolat, mint a barátság. Nem az õ hibája, nézz körül. Nagyon fontos vagy neki, fél, hogy elveszít, ha valamit elront.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Heffi
Hát pedig megijedhet egy csóktól, ha még nincs felkészülve pl...

Aquir
Õk fiatalabbak, A lényeg hogy õszintén kell megmondani az okát hogy miért gondolta ezt vagy azt, ha a másikat érdekli :p

Jagumo
De mi ez hogy egy csóktól beparázik? Ez úgy hülyeség ahogy van, aki beparázik egy csóktól az nem érdemli meg ... jó ez kicsit erõs de akkor is😄

Vadállaturaság nem létezik! (Shop Stop 2, aki látta érti 😄DDDD)

Heffi
Nem 😊

Jagumo
Ezt most irónikusan mondtad? 😄

Jagumo
Kihagytam hogy még azt is mondta: "Nem merném bevállalni a kockázatot,(mm hogy összejövünk) mert így még rendbe hozhatjuk a barátságot, de ha összejövünk és szakítunk utána már nem hiszem.

és erre mondtam hogy de miért szakítanánk meg hogy te azt nézed hogy mi lesz ha szakítunk stb stb 😄

Heffi
Na ez marhajó ötlet <#vigyor>

Jagumo
Hallod, legyél férfi a faszodon, kurvára menj oda hozzá holnap reggel és smárold le!

Sõt én ha a helyedbe lennék most biciklire pattannék és elmennék hozzá a házuk elé! Én is ezt csináltam mikor be akartam vallani ennek csajnak hogy szeretem, sõt õ azt mondta hogy az nap ne is találkozzunk, mégis elmentem hozzá ilyen módon, ott voltam a ház elõtt és felhívtam õt, Szia Alexa itt mit gondolsz hol vagyok? Mondja nem tudja , mondodm tippelj és akkor kérdezte ,hogy a házunk elõtt ? Mondom pontosan, és akkor lejött 😊

Ez nem zaklatás vagy ilyesmi, ez határozottság! 😊

Jagumo
Jó döntést hogy õt választottam... választottam 😄

Én is úgy látom, de mint mondtam nem vagyunk együtt és (szerintem) nem is leszünk, mert a barátságon van kiakadva, múltkor mondta is, hogy idézem: "egyikünknek se volt még tartós kapcsolata" erre én "hogy ez nem ok mert bátyámnak meg a bnõjének se volt hosszú kapcsolata mielõtt összejöttek, mégis 2 éve együtt vannak, ez nem ok!" Meg mondtam neki hogy õ azt nézi mi lesz ha szakítunk és nem azt hogy jó lenne együtt lenni, de így hogy holnap adom át neki azt az ajándékot amit már 1 hónapja készülök átadni (nem azért mert félek vagy ilyesmi, csak holnap van a szülinapja) így kicsit elbizonytalanodtam, és szerintem mint pasi nem is kellek neki, de szerencsére nem éltem bele magam abba milyen jó lesz, ha együtt leszünk, így a válasza nem fog meglepõen érni.

Azért gondolom így mert már régóta ismerem, és elhiszem hogy nagyon szeret, de nem látok bele a fejébe, hogy, hogy is érez irántam... tényleg nem tudom, majd kiderül holnap. Mondom magamnak, hogy most tekintsünk el az együtt alvásoktól meg a "csókpartiktól"😄 , aztán felteszem a kérdést magamnak... De miért tekintsünk el? Ami 3x (1 hónapon belül) megtörténik az nagyon valószínû hogy okkal történik!

Beszélhetnék errõl egész este, de nem lenne értelme, akármennyit beszélek itt a holnapi végeredmény ugyanaz marad, szóval nem is húzom tovább 😊

Jagumo
LOL 😄 van benne valami 😄DDDD

salsoul
Neked is, neki is: fel kell nõni !
Aquir
Figyelj, te vagy a férfi. Elmondod neki hogy te itt vagy szabadon, neked jó lenne vele lenni, és ráerõltetni nem akarsz semmit.
Mondd csak meg neki, hogy akkor azért nem csókoltad meg, mert gondoltál õrá, nehogy megijedjen.

Nyugtasd meg hogy nem kell félnie semmitõl, csak majd döntse el mit akar (de nehogy ezzel durván sarokba szorítsd 😊 )

szappanopera? 😄D
nyílt, egyenes beszéd, érzelmek kifejezése, õszinteség, stb.