6682
Önbizalomhiány
  • berlinboy6329
    hát igen.:) Hülye kérdés,hülye megoldás.Bár én vmi olyasmire gondoltam,h itt elkezdtek méteres postokat szónokolni,h ráébredjek,h nem is olyan nehéz az,mert...ezértazért...
  • chhaya #6521
    Gyakorolni kell. Ha emberekre nem mersz, akkor próbálkozz állatokkal vagy tárgyakkal, bármire lehet mosolyogni, ami egy kicsit is aranyos vagy tetszik. Ha belejössz, akkor meg áttérhetsz élesebne emberekre. :) Hülye ötlet, nincsjobb.
  • berlinboy6329
    Nincs jó kedvem semmi miatt,szal oka nincs,de mégcsincs olyan negyon szar kedvem év eleje óta valamiért.De még ettől se tudok mosolyogni senkire csak úgy spontán,mert "lefagy2 a szám..vmit kéne csinálni,mert jó lenne látni a reakciókat[lányokét(hátha ad egy kis önbizalmat,h ne gondoljam magam egy utolsó ronda fosnak)].
  • Heffi
    Hát nem tudom.. sok olyan ember van aki csak komor arccal járkál nap mint nap. Igazából az segít a legjobban ha valami miatt jó kedved van :)
    De azért nem is olyan nehéz mosolyogni csak úgy, és máris nem vagy olyan ilyesztö :D
  • berlinboy6329
    hülye kérdés következik!!

Hogy kell mosolyogni?

Addig rendben,hogyha vki mond vmi poénosat azon envet az ember,de én akkor is akarok ha nincs semmi vicces.tehát így spontán.De az valahogy nem megy..Eddig nagy szarul éreztem amgam állandóan,de nem tom,most igy ebben az évben vhogy minth amás lenne..nincs az a mindenki engem néz delling annyira,mint tavaly,és lassan már azt is leszarom,ha esetleg köcsögösködnek/beszólnak(bár azért egyszer pofán rúgom őket)...És nem csak azért lenne jó "megtanulni" azt a dolgot,hanem jó lenne..Ha nincs senki akivel tok beszélgetni(1 van),szal ha nincs,akkor olyan nem is tom....Nagyon nem érzem,h én tudnék nevetni..Ha meg ott van a haver,akkor is csak azért tudok,mert mindig hülyeségeket találunk ki...Eddig mindig "megöllek a családoddal együtt" nézésem volt,de most már vhogy elmult/sokkal jobb lett a dolog....Csak ez a hülye mosolgyás nemmegy..Most már nem ugy gondolok arra,h ráméznek,h ki e a fasz(gondolok itt lányokra),hanem kcisit jobban kezelem agmamban ezt a dolgot,pedig az égegyadta világon semmi tényező nem volt,ami javitott volna a hozzáállásomon..Na szal az lenne a lényeg,h kiváncsi lennék a reakciókra,mikor néznek én ermg visszanézek rájuk és mosolgyok..De nem tudok.mikor rámnéznek valahogy "lefagyok",a szám is "elnehezül",nem tudom egmmozditani...Ugyhogy csak nézek:C

Mit elhet ezzel csinálni,mert jó lenne....Tudom h idióta kérdés,de na...Hátha tudtok vmi olyat mondani,amitől vhogy megváltozok,és köynebben emgy majd.
  • NessieGraf
    Bocs, nem voltam netközelben. Semmi akadálya annak, hogy jó barátságból legyen jó párkapcsolat. Jó hozzáállással a barátság esetleges szakítás esetén is fennmarad. Bár szerintem amit általában az emberek barátkozásnak hívnak, az sokszor inkább a kellő ismerkedés.

Most esett meg, hogy egy barátnőmnek (50+) először sikerült olyan párt találnia, akivel megismerkedtek az együttjárás előtt. Annyit mondott: "Boldog vagyok, de sajnálom az elvesztegetett évtizedeket."
  • Steve Q
    Csak alapból jót feltételezel a saját nemedről. Én viszont nem éppen szentnek ismerem a legtöbb lányt :)
  • chhaya #6515
    Az oké, hogy ez félreérthető... de ha közös koleszban laknak, akkor hol kellene megkeresnie? Amikor az a leglogikusabb, mivel a legközelebbi hely? Meg feltételezem, nem egyedül lakik a szobában, szóval ha csak nem akart orgiát szervezni, akkor nem hiszem, hogy ez ajánlattételnek minősült volna. :Ð Bár biztos túl naiv vagyok megint. :D
  • raulreal
    Nagyobb sokkot kaptam hirtelen ettől, mint a 3d-s filmtől, amit előtte néztem nem sokkal...
  • Steve Q
    Akkor nem szobára kell hívni a fiúkat, mert a legtöbb esetben ez felér egy keringőre való felhívással :)
  • Aquir
    Tegyük fel:
    És aki azért nem fordul pszichiáterhez, mert éppen az a pillanat, amikor pszichiáterhez megy, jelentené önmaga számára, hogy ő nem tud egyedül megoldani problémákat, és pont ez csökkentené nagyban az önbizalmát? hm? ördögi kör
  • raulreal
    Ha segítségre lesz szükségem, majd pszichomókushoz fordulok...
  • Heffi
    Így erösebbnek akarja mutatni magát gondolom, hogy ö megold mindent magától..
  • chhaya #6509
    Mért nem kell segítség? Az jó dolog és becsülendő, ha meg tudod oldani a problémáidat segélykérések nélkül, de ha valaki felajánlja, akkor miért nem könnyíted meg a dolgodat? Ha nem muszáj, akkor minek felesleges köröket futni.
  • raulreal
    Hát hogy értenénk? Túl bonyolult az agyunk az ilyen egyszerű dolgokhoz.
  • Heffi
    Úgyse értik :o
  • raulreal
    Hát, igen. Egy ember, akire lehet számítani. Viszont a segítségét nem fogom kérni. A problémákat mindig egyedül szoktam megoldani. :)
  • chhaya #6505
    A kétértelmű fogalmazás már rögtön álszentség?
    Pláne ha esetleg tényleg csak segíteni akart? :o
  • raulreal
    Ezért is nem vettem komolyan...
  • Steve Q
    "A lányok, a lányok, a lányok álszentek, a férfiakkal csak komédiáznak" ;)
  • Fbn Lx
    és még nem hánytad el magad?
  • raulreal
    Hát. Összeismerkedtem egy lánnyal. Úgy indult, hogy csak dumáltunk, stb. Aztán elkezdett tegnap érdeklődni, hogy mikor költözök be a koleszba, mondtam, hogy mikor és azt válaszolta, hogy keressem fel a szobájában, ha szükségem van valamire...Ez így nagyon kétértelmű :)
  • Aquir
    ismét undorodsz az emberektől, vagy csak azt hiszed megint?
  • raulreal
    Nálam most megint történések vannak. Azt hiszem. :D
  • Doog
    Jah csak azért. Még kicsit bíztam benne... de mindegy.
  • Heffi
    Jó így játszadozni egy ideig, de azért a másikra is kell gondolni.
    Szerintem már ott kellett volna hagynod.
  • Doog
    Akkor már bánhatja mert nemhiszem hogy ezek után már lesz valami.
  • Fbn Lx
    így jár, aki egy kislányt komolyan vesz
    Csak játszik, aztán eljön az a pont, amikor majd megbánja.
  • Steve Q
    De nem bírom az ilyen "hangulat-csajokat" :/ Már volt szerencsém egyhez. Hálistennek kiábrándultam belőle.
  • Doog
    Hát mert úgy veszem észre ő nagyon hangulatember...
    Am ezt tőle kéne megkérdezni. Mondtam neki akkor mire volt ez jó?
    "Nemtudom" Miért kerestél a napokban ha nem is érzel irántam semmit? "Nemtudom"
    Szal... :S
  • Aquir
    me mé' ne? búcsúcsók xD
  • Heffi
    Na én is ezt akartam kérdezni.
  • chhaya #6489
    Nem értem, mi ez a csókolózósdi, ha nem is vagytok együtt?
  • Doog
    :DDD
  • cucma
    néha összejártok dugni...jó az is :D
  • Doog
    Amúgy ma elvoltam vele. És nem akar semmit. De megcsókoltuk újra egymást. szal megegyeztünk hogy dumálunk tovább azt idővel hátha lesz valami... ha meg nem akkor meg nem... mást nem tudok tenni. keresek közben mást.xD pedig szeretem :(
  • Doog
    Igen lehet hogy sokszor hallottátok de akkor másnak miért jön össze olyan fiatalon is?? Ezt nemértem. profik.:D
  • Fbn Lx
    ha egy csajnak nem kellesz, rághatod nála a küszöböt életed végéig
  • cucma
    szurkoltam pedig nektek Srácok.
    Doog: neked már vagy 3-4 ilyen szitud volt, ahogy korábbról emlékszem. azt kell, hogy mondjam, hogy a lányok többsége 18 alatt éretlen egy kapcsolatra, és a kiskapu az a->legyünk barátok...
  • Jagumo
    Akkor ügyes vagy... -.- Ízlések és pofonok... ;)