Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jagumo:na bazz,azt hittem,h jó híreket látok,ha hazaérek Doog,meg a te részedrõl is,erre..:C Privit +kaptad?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
...::::::...
Én akirõl beszéltem csajról átadtam neki az ajáándékot meg a verset nagyon tetszett neki (azt mondta mikor a pénztárcát meglátta sírt is) de nem akaraja elfogadni a pénztárcát pedig nagyon vágyott rá, de túl nagy ajándéknak tartja)
De mondta hogy õ csak barátként tud engem kezelni, hát annyira nem ért váratlanul... elmondtam neki még ezt azt, de ez persze mit sem változtat azon, de még az a jó hogy gondoltam hogy ezt fogja mondani, ha beleéltem volna magam sokkal rosszabb lett volna... Én persze totál bele vagyok esve :S hát lesz ez még így se<#nemtudom>#nemtudom>
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ez volt délelõtt. Délután megint azt mondta hogy nemtudja õ csak barátságot szeretne.
Szerintetek felejtsem el?
...::::::...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Aqir te meg hh nem találtál még senkit?középiskolában mi volt a baj?Egyetemen?Azt még megértem,h középben nem jön össze vkinek ezért v azért,meg még fiatal is,és nem olyan,mint a töbiek,nem beszél annyit,és akkor nem is szólnka hozzá annyira v vmi,v csak szimplán sok a köcsög,de 18< évesen egyetemen mi a baj?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De annyira nem érdekel a véleményed, hiszen nem neked akarok tetszeni <#ejnye1>#ejnye1> (hozzátenném hogy annak a csajnak tetszem 😊 )
Tessék, ez is én vagyok<#nemtudom>#nemtudom>
De egyszerûen én se tudok más lányra úgy nézni mint rá, ez van 😊
Esetleg mutatsz képet? (persze csak ha akarsz)
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Azóta se tudom kiverni Õt a fejembõl,mert ugy érzem,h Õ az igazi,mert ugy érzem vmiért,h mintha hasonlitanánk,meg h Õ kell nekem,Vele lennék a legboldogabb..Próbálok mást találni,de nem nagoyn van senki aki akár a közelébe érne.Akárkit emglátok,nem érzem azt,h vele jó lenne,még ha meg is próbálom beleképzelni magam...Õ egy volt a kevés normális lány közül..De bénaszarfos vagyok elbasztam..Más meg nincs,mert eddig nem láttam senkit aki olyan lenne,mint amilyen lányok nekem bejönnek(nagy bociszemek,aranyos arc,kedves természet,legyen okos,és félénk)...C:
Ez jutott nekem..Egyedül Õ tetszik,hiába tudom,h van vkije....majd 20 évesen...::C
de itt errõl nincs szó, mind a 2-en szeretik egymást akkor nincs akadály 😊
és a végére odaírtam hogy "Audendum est, fortes adiuvat ipse deus" ez annyit tesz "Légy bátor, ki merész, óvja az Isten is azt" 😊) (szerintem találó) aztán holnap meglátom 😊
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Vadállaturaság nem létezik! (Shop Stop 2, aki látta érti 😄DDDD)
és erre mondtam hogy de miért szakítanánk meg hogy te azt nézed hogy mi lesz ha szakítunk stb stb 😄
Sõt én ha a helyedbe lennék most biciklire pattannék és elmennék hozzá a házuk elé! Én is ezt csináltam mikor be akartam vallani ennek csajnak hogy szeretem, sõt õ azt mondta hogy az nap ne is találkozzunk, mégis elmentem hozzá ilyen módon, ott voltam a ház elõtt és felhívtam õt, Szia Alexa itt mit gondolsz hol vagyok? Mondja nem tudja , mondodm tippelj és akkor kérdezte ,hogy a házunk elõtt ? Mondom pontosan, és akkor lejött 😊
Ez nem zaklatás vagy ilyesmi, ez határozottság! 😊
Én is úgy látom, de mint mondtam nem vagyunk együtt és (szerintem) nem is leszünk, mert a barátságon van kiakadva, múltkor mondta is, hogy idézem: "egyikünknek se volt még tartós kapcsolata" erre én "hogy ez nem ok mert bátyámnak meg a bnõjének se volt hosszú kapcsolata mielõtt összejöttek, mégis 2 éve együtt vannak, ez nem ok!" Meg mondtam neki hogy õ azt nézi mi lesz ha szakítunk és nem azt hogy jó lenne együtt lenni, de így hogy holnap adom át neki azt az ajándékot amit már 1 hónapja készülök átadni (nem azért mert félek vagy ilyesmi, csak holnap van a szülinapja) így kicsit elbizonytalanodtam, és szerintem mint pasi nem is kellek neki, de szerencsére nem éltem bele magam abba milyen jó lesz, ha együtt leszünk, így a válasza nem fog meglepõen érni.
Azért gondolom így mert már régóta ismerem, és elhiszem hogy nagyon szeret, de nem látok bele a fejébe, hogy, hogy is érez irántam... tényleg nem tudom, majd kiderül holnap. Mondom magamnak, hogy most tekintsünk el az együtt alvásoktól meg a "csókpartiktól"😄 , aztán felteszem a kérdést magamnak... De miért tekintsünk el? Ami 3x (1 hónapon belül) megtörténik az nagyon valószínû hogy okkal történik!
Beszélhetnék errõl egész este, de nem lenne értelme, akármennyit beszélek itt a holnapi végeredmény ugyanaz marad, szóval nem is húzom tovább 😊
Mondd csak meg neki, hogy akkor azért nem csókoltad meg, mert gondoltál õrá, nehogy megijedjen.
Nyugtasd meg hogy nem kell félnie semmitõl, csak majd döntse el mit akar (de nehogy ezzel durván sarokba szorítsd 😊 )
nyílt, egyenes beszéd, érzelmek kifejezése, õszinteség, stb.