6682
Önbizalomhiány
-
#5121 Poént nem fogok megcáfolni statisztikákkal. :D -
campy #5120 szia threat balhé van ... -
#5119 ki mondta, hogy én a 98%-ba tartozok?
a 2%-ból én vagyok az egyik te meg a másik, barátom
[ésmost ne gyere azzal, hogy hányas voltam matekból pls...tod vittzz, mint az előzőben is...] -
#5118 tegyétek félre az eddigi unszimpátiátokat egymással szemben :)
és vmi értelmes dologról kéne beszélni nem köpködni -
#5117 megy az arcoskodás? -
Rundstedt17 #5116 szevasz de arra büszkének lenni hogy iszol az viszont szánalmas -
Rundstedt17 #5115 Jah fasza gyerek vagy bírod az alkoholt.te most tényleg erre vagy büszke?.szánalmas vagy -
Rundstedt17 #5114 Te meg birka módra helyeselsz,ennyire tellik borsó agyadból:D -
Rundstedt17 #5113 Az elázott agyaddal már halucinálsz. -
#5112 owned! :D már unja őket. :D -
campy #5111 helyesírási hibák az #5106-ban elnézést...leszállhatnál rólam salsoul...ennyit kérek ha van véleményed, akkor mond de ne sértegess többet ne figurázd ki amiket leírok nem vicces nem tanul belőle az ember...megértését köszönöm a sípszó után hagyj üzenetet -
campy #5110 erről van szó igazából:) -
campy #5109 jaj Runstedt régebben is voltam billiárdozni csak nem mindig van rá időm...vagy közbe jön valami esetleg kedv kérdés most alkalom volt azért -
campy #5108 "de talán te attól tartasz barátom, hogy nem tudnál mértéket tartani
és igen csak eláznál... " Te pedig 50 évesen a korposóban végzed -
campy #5107 apád faszát... -
campy #5106 nem nagyon ehetek mivel ragyá lesz tőle a fejem + a fogaim zúzódnak tőle rendesen így is 4-5 tömls van a fogamban a sok cukorka miatt gyerekkoromban -
#5105 jah lehet azért nem bírja őket mert ő minden nap ottvan, és elfoglalják néha a törzshelyét :D -
jó, de ő az "heti legalább egy alkalommal alkoholt fogyasztó embertársainkról" beszélt -
Ronny #5103 a kis önérzetes alkoholisták:) -
#5102 vagy vhol tiszaröcsögén lakik...bár én is voltam már pár eléggé leharcolt kocsmában, de még az ott lévő matt részeg nyugdíjasokra, csövikre sem mondanám,hogy "ezeknél az embereknél jellemző a visszataszító szleng,a folyamatos baszd megelés és ezek az alakok kötnek bele mindenkibe"
Persze...vannak olyanok is, csakhogy ez a rundstettt féle statisztika inkább fordítva értendő (2% az aki ilyen, a többi bírja az alkoholt )
De amúgy meg...ki kötözködik folyton??? hajjjajj rundstedt egy részeges idióta -
ba32107 #5101 Ő találta ki -
#5100 sztem egyszerűen volt életében 2X vmi késdobáló kocsmába és ezt szűrte le...nekem is sok simerősöm van aki minden héten iszik, sőt álltalában hétvégente énis elmegyek sörözni a haverokkal, de nem tartom sem magamat sem őket szar embernek, mindenkinek van állása, többnek barátnője, nem rongálunk a szemetet sem szúrjuk el, szvsz azért lenézni vkit mert megiszik néhány sört a hétvégén hülyeség -
#5099 Ezt mondjuk én is csak azért nem tartom sértőnek, mert nem iszom hetente alkoholt. Amúgy meg volt olyan év az életemben, hogy masszívan ittam haverokkal, és nem hiszem, hogy akkor olyan lettem volna, ahogy Rundstedt leírta. És a környezetemben sem ez a 25%/2% a jellemző, pedig szoktak iszogatni. Szóval nem tudom, honnan vannak ezek a statisztikai adatok. :) -
#5098 -
ba32107 #5097 Felesleges is győzködni bárkit, aki ennyire elvakultan ragaszkodik a saját álláspontjához. Kérdem én: miért kritizálod azt, amit nem is ismersz? -
Rundstedt17 #5096 Az érveid hasonlóak voltak. -
ba32107 #5095 Érvelni a másik topikban próbáltam, de nálad süket fülekre talált. -
Rundstedt17 #5094 Köszönöm.Igen jó ellenérvek:D.Újabb jellemző példa. -
ba32107 #5093 blablabla -
#5092 igen, a helyzetek uralását -
Rundstedt17 #5091 Hogy te miket ajánlasz szerencsétlennek:d... -
Rundstedt17 #5090 A tény megállapítás nem az. -
#5089 a lényeg az, hogy a dolgot nem valaminek a pótszereként kell művelni
pl önbizalom, boldogság, oldottság, jófejség... -
#5088 nem iszol és máris beléjük kötöttél -
#5087 akár azt is lehet, csak mértékkel
"minden mérgező, illetve semmi sincs méreg nélkül, egyedül a dózis dönti el, hogy mi méreg"
"Étel, ital, álom, szerelem - mindent mértékkel." -
Rundstedt17 #5086 Mert szakbarbár fogalmazás volt. -
#5085 'Általában a bipolárisnál sem váltakoznak gyakran a fázisok.' -
Rundstedt17 #5084 Ha nem szívesen mész értelmetlen az egész..ugysem fogod megszeretni egyik pillanatról a másikra..innod meg végképp nem kell,attól semmi sem lesz más.elég ha csak csinálsz vmit sportolsz,buli,kocsma nem nélkülözhetetlen az életből,ha nem bírod ezeket hagyjad.igaz ismerkedni nehezebb sokkal,mert sokkal kevessebben vannak akik kerülik az ilyeneket -
Rundstedt17 #5083 Dehogynem nem hallottál még a mániákus depresszióról? -
Rundstedt17 #5082 Hülye egy duma.."talán attól tartasz nem tudnál mértéket tartani?".ilyen alapon drogozásra is biztathatnád...