6682
Önbizalomhiány
-
Rundstedt17 #5081 Jah kb 25% nem értéktelen idióta a hetente alkoholt fogyasztóknak,csakhogy a 25% ókból jó ha 2%-ék normális:d.ezeknél az embereknél jellemző a visszataszító szleng,a folyamatos baszd megelés és ezek az alakok kötnek bele mindenkibe. -
#5080 milyen igaz:) -
#5079 Azt nem értem, hogy ha neked nem izlik, akkor miért csinálsz belőle elvi kérdést. Akkor lehetne elvi kérdés, ha annak ellenére akarod magad távol tartani tőle, hogy izlik. -
#5078 Egy depressziós nem lesz egyik pillanatról a másikra jókedvű. Általában a bipolárisnál sem váltakoznak gyakran a fázisok.
Ez inkább egyes személyiségzavarokra jellemző. -
#5077 Az Úr Illésként elviszi mind,
Kiket nagyon sujt és szeret:
Tüzes, gyors szíveket ad nekik,
Ezek a tüzes szekerek.
Az Illés-nép Ég felé rohan
S megáll ott, hol a tél örök,
A Himaláják jégcsúcsain
Porzik szekerük és zörög.
Ég s Föld között, bús-hazátlanul
Hajtja őket a Sors szele.
Gonosz, hűvös szépségek felé
Száguld az Illés szekere.
Szívük izzik, agyuk jégcsapos,
A Föld reájuk fölkacag
S jég-útjukat szánva szórja be
Hideg gyémántporral a Nap. -
#5076 Meg az lsdt. :D -
#5075 csokilikőrre fogsz kilyukadni, érzem! :D
Én sem szeretem az alkohol ízét. -
#5074 Én arra gondolok, az emberek minden levert hangulatot azonnal depressziónak titulálnak, sokszor ok nélkül. A stressz szerintük az idegesség és ahogy elnézem sokan önbizalomhiánynak gondolják azt, amikor kis természetes félsz van bennük. Nem beszélve arról, hogy van, akinél lustaság okozza a kapcsolatteremtés hiányát és van, aki egyszerűen jól érzi magát, ahogy van (majdnem). Utóbbi esetben attól van csak félsz: mi lesz akkor, ha a jelenlegi körülmények változnak.
Mert ugye én is eldöntöttem: 120 éves koromig fogok élni. De a gyerekem mihez kezd magával azután? Jó, ez vicc volt, mert önálló már régóta, attól még az alapgondolat igaz: egy többrétegű, széles kapcsolatkör olyan, mint egy háló, sok bajtól, fájdalomtól is véd. -
#5073 hát talán nem a gyógyszertári 96%-os etil alkhollal kéne próbálkozni...
nem is denaturált szesszel... (hiába imádták az oroszok)
a kölnit sem javaslom...
viszont a fagyálló
csak úgy mint a gyümölcslevek közt:
van ami bejön, van ami nem - kóstolás és próba nélkül nehéz dönteni
de talán te attól tartasz barátom, hogy nem tudnál mértéket tartani
és igen csak eláznál...
Olvasd el Hamvas Bélának a Bor Filozófiája c. művét ;) -
Fbn Lx #5072 szereted a csokit? -
campy #5071 és akko mi van?:O:D 18 év alatt ez volt egyébként pedig betegségem van tudod xD xD xD -
campy #5070 ilyen nincs hogy kinövi az emberek legnagyobb baromsága az ivás sztem...nem felnőtt dolog hanem szokás...szar ize van amugy az alkoholnak belekostoltam a pezsgőbe de kiköptem nem kell kesernyés...nem akarok kémiázni de szval más ízlésem is van egyébként pedig nem buta elv -
#5069 a próbálgatás azt jelentiii, hogy szarsz az egészbe, s ha sikerült sikerült ha nem nem
semmi elhatározott, konzekvens törekvés nincs benne -
Fbn Lx #5068 ez egy buta elv, majd kinövi :c
ha meglátja, hogy nem mindenki értéktelen idióta, aki iszik egy kis alkoholt. Néha. -
#5067 " persze inni nem fogunk valszeg, de azért jól elleszünk"
haver szülinapja és nem isztok? hány éves vagy te? :D -
campy #5066 ok holnapra beszerveztem egy billiárdot osztály Karácsony után a haver szülinapját ünnepeljük néha jó azért ilyenre gondoltál??? persze inni nem fogunk valszeg, de azért jól elleszünk -
campy #5065 no comment... erre már nem tudok mit írni próbálom az arany középutat választani, de mint már írtam semmit nem érek el vele csak vagyok és kész senki által nem zavartatva -
#5064 -
#5063 Dante erkölcsi ítélete: a közöny olyan nagy bűn, hogy a közönyösök még arra sem méltóak, hogy bekerüljenek a Pokolba.
"»Milyen nép szenved itten a sötétben?«
És ő felelte: »E szomoru házat
azok nyerik, kik közönyösen éltek
s kiket nem ért dicséret, sem gyalázat;
s az angyalok, kik fellázadni féltek
s hivek sem voltak; csak magukra voltak,
lelkükben nincsen sem erény, se vétek.
Az ég elűzte s itten kóborolnak,
mert őket a pokol is szégyenelte:
nem kellettek sem égnek, sem pokolnak.«" -
Ronny #5062 ajánlanám Feldmárt... -
#5061 Erre gondolsz? Igazad van, tényleg kavarás van a fogalmakkal. Én semmikép sem a linkelt dologra gondoltam #5058-ban. -
#5060 A valódi depresszió tényleg betegség. Idegrendszeri instabilitás. Változó hangulatok, hozzáállások. Egy valódi depressziós egyik percben jókedvű, a másikban nem győz nekikeseredni. Ez valamiért a köztudatban a szomorú és magányos figura fogalmával azonosult. Korántsem így van. Aki valódi depressziós, kezelésre szorul. Orvosi és alternatív módszerek léteznek rá. Sok esetben a táplálkozás módja is segít, mert hiánybetegségek befolyásolják az idegrendszer állapotát. -
Ronny #5059 a depresszió a jelenlegi társadalmi berendezkedésben tényleg betegség. Lehet ezen változtatni, de az emberek 99% nem fog eljutni odáig, mivel olyan alternatív forrásokhoz kell nyúlni, ami nehezen elérhető -
#5058 Nagy divat manapság mindent betegségnek titulálni. Én komolyan úgy gondolom, hogy a depresszió elmúlik, mikor az ember megunja az önsajnálatot, majd felismeri, hogy mekkora hülyeség erre pazarolnia az életét. Az, hogy a depresszió általánosan elfogadott betegség, csak tápanyaga az önsajnálatnak, és késlelteti a tényleges "gyógyulást". -
Ronny #5057 talán idevág Dante Isteni színjátéka, érdemes elolvasni mi történt a közönyösökkel. -
#5056 ekkora marhaságot leírni "legyél depis amíg meg nem unod"
Mert az csak így van, beleun az ember aztán hirtelen megszűnik a kór. -
#5055 nekem nyóc. Majd az öreg nénik megpaskolják a fejed milyen rendes emba vagy. -
#5054 helyzet jelenlegi állásának tudatosítására
az (ön)áltatás kiiktatására
campy langyos ember
a langyosabb oldalt képviseli mindig
ahol a legkevesebb a feladat, a felelősség, a konfliktus
ahol nem kell (következetesen) állást foglalnia
és mindebből szívesen tákol erényeket magának
hogy ez milyen szuper és egyéni, meg karakteres -
#5053 ez mire jó? személyeskedünk?-személyeskedünk? :D -
#5052 campy: valóban úgy van, ahogy macselek írja, sztem is meg fogsz változni egy idő után, csak az a lényeg, hogy te is AKARJ változni...a jóság nem feltétlenül ahhoz van kötve, hogy bezárkózol a saját kis belső világodba.
Menj el szórakozni haverokkal (tökmind1, hogy most valóban az IGAZ barátaid vagy sem) és érezd magad jól, igyál meg egy-két sört, táncolj, menj koncertekre, ismerkedj és próbáld meg élvezni az életet. Ettől függetlenül még erkölcsös, becsületes ember lehetsz.
"Egyebet nem tudok mondani...kérem kapcsolják ki..." -
#5051 campy neked nem kell attól tartanod hogy tömegember leszel
te ilyen "senkiföldje" ember vagy
se itt se ott se amott se sehol
ergó semmi
nulla -
campy #5050 thk you neked is Ronny -
Ronny #5049 sok szerencsét... -
campy #5048 az a gond, hogy nem szeretek továbbmenni szimpla haverságnál kevés ember van vot lesz akinél ez sikerülni fog, rettegek a csalódottságtól vhogy...maradok a nyári tenisznél...maradok a billiárdnál -
Ronny #5047 új haverok, sikerélmény, megtanulod azt is, hogy ha valamit akarsz, akkor azért oda kell tenned magad. -
#5046 hát ja -
#5045 lol -
#5044 jah, meg drogozni is kell néha, meg kecskét áldozni -
#5043 néha azis kell -
campy #5042 ki tudja lehet...de az ital a tánc nálam nem megoldás a sport igen