Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baromság megint olyan hülyeségért támadtok meg egy embert amiért nem kellene kiakadni lehet hogy kicsit plázás nyelv a Xeretx xD de hát ha neki jó így írjon...

ááá most téged fog letámadni salsoul részvétem😞

áá sajnálom😞((( ez nem hangzik jól sõt...sokkal rosszabb bárminél ha a szüleid nem hisznek benned... és nem kérdezted meg azt hogy apa-anya szerettek egyáltalán engem?

az álmodozás után meg szépen visszaülsz a gép elé és nem történik semmi.

ha nem sikerült stukkert szerezni, akkor még mindig próbálkozhatsz karddal, mint Mortimer.

de nem tudok vele egyetérteni sajnálom...:S:S:S:S teljesen más típus mint én...

ez is igaz itt csak annyi a különbség hogy hiába vannak elvei az embernek ha nem hiszi el hogy megvalósíthatja... mondjuk ismerek olyat aki megtudja csinálni aki kõkeményen ragaszkodik hozzájuk másfajta a gondolkodása...ez a hezitálás dolog ez gyakori nálam is...

Nandusz
#4771:
Na most cseszted el a lépést haver....mert majd jönnek a szoba ügyeletes fõokosai, akik majd jó leorrolnak, hogy miért nem a jobbat választod, ott van az orrod elõtt, miét panaszkodni jársz ide, amikor tenned kéne azért, hogy jobban érezd magadat a bõrödben, meg hasonló agyrémek sokasága.
Szóval jönnek ezek majd, akiknek tudata jól át van mosva az agykontroll, a scientológia, meg a bánat tudja még milyen fertõvel és a napi könyv olvasásuk után, amikor már átjárja lelküket a szellemi adalék és érzik magukban az erõt és bátorságot, hogy prófétaként, meg a gondolkodás éber õreként, meg a babám fasza tudja még miként tüntesék itt fel magukat, akkor majd ezek jól megmondják neked a frankót....sõt! azt is megmondják, hogy mit fogsz rájuk reagálni és hogy fogsz (jogosan) felháborodni a sablonos és a valódi probléma megoldástól mentes oktondiságaikon, mely már nem hogy a sztereotípia határait pedzegeti, de már olyan szinten lerágott csont, hogy ennél unalmasabb már nem is létezik itt az sg-n.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

rettentõ sok igazság van benne😊 igazából, nekem nem volt türelmem írni ennyit, de kb nekem is ezek a tapasztalataim...a környezettõl sok minden függ és undorítónak tartom ezt a másik eltaposását...ki tudja salsoul, Hydroboy és ilyenné akar mindenkit nevelni ezen az oldalon bennük van ám mégha ellenkeznek is...

te még mindig ezen lovagolsz... azt hiszed hogy õk baszták el mi??? én inkább azokat hibáztatom akik nem szóltak nekem gyerekkoromban a dolgokról...

highlander15
Már azon is gondolkodtam,hogy öngyilkos leszek,vagy szerzek valahonnan egy stukkert és õket ölöm meg,vagy csak elszökdösöm az iskolából vagy otthonról,és egyedül próbálok meg gondoskodni magamról.Igazi barátom nem sok van,de akik vannak,azokban megbízhatok,bár õk is ugyanabban a helyzetben vannak,mint én.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Nem reklámként,de nézzétek meg a kiközösítés c. topikot,dettó ugyanabban a helyzetben vagyok én is,mint itt néhány ember,eddig kezdett simán menni minden,de ma megint elkezdtek cseszegetni...unom már,de nem tudok ellenük tenni semmit...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

A szleng nem ugyanaz azzal, hogy legalább normálisan leírod a szavakat. Én mindig helyesen írok, a nagyon ritka kivételektõl eltekintve, amikor direkt rosszul írok, hogy kihangsúlyozzak valamit. Attól, hogy szlenget használok, még szép, és olvasható az írásom. Sõt, a szleng segít kifejezni olyat, amit egyébként nehezebb lenne. Itt most például azért írtam "bazeg"-et, mert ha kiírom, hogy "bazd meg", az túl durva, és nem illett volna ide. Finom árnyalatnyi különbség.

nearo
mért, olyan szó van, hogy "xeretx"...? Egy "bazeg"-et még mindig könnyebben értelmezek...
de mindegy, ez csak az én véleményem, nem kell rá reagálni... meg amúgy is csak olvasó vagyok itt, írni nem szoktam 😛

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Bazeg ilyen szó nincs is.A meglepõ hogy még te vagy felháborodva.A szlenget használó egyszer egy ember helyesiráson lovagol egy fórumon ez azért vicces.

Bazeg lehet, hogy nem kötelezõ helyesen írni, de alapvetõ dolog, hogy legalább megpróbálod, mert egyrészt nehéz olvasni, másrészt meg elég nevetséges, hogy sz betû gyanánt x-et használsz.

<#taps>

Köszönjük emese!

89
kezeltesd magad

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Itt az egyetlen buzeráns te vagy,szóval takarodj vérpistike.ha majd negyed annyi eszed lesz akkor ugass.

89
akkor buzievagy?

Ez a emo duma 14-16 éves taknyosok sajátja,szinted egyértelmû.ne aggódj majd kinövitek ezt a klikesedést😄.Ráadásul itt nem kell helyesen írni szerencsétlen

89
emo e vagy? tanulj már meg írni

Én sem értem a sírását:d.komolyan azon nagyon fenakadtam hogy nagy baráti kört hiányol😄.mikor csak érdekrõl van xó mindenesetben:d.a csajos dologban is sok az igazság.amíg volt idõm energiám 75%éka csak rá ment és rengeteg gondot idegeséget okozott:/.most így egyedül szabad vagyok és ez nagyon jó érzés mikor azt csinálx amit akarx és xeretx nincsenek plux gondok:d

Nandusz
Egyrészt messze nem vagyok azon a véleményen, hogy ez lenne az ország egyik leglátogatotab fóruma (ugyanis sehol sincs ez ahhoz)..tehát már itt bukta a dolog, másrészt meg nem hinném, hogy tisztem lenne eme két emberke egysíkúságára és titokzatos és betegesnek mondható ideológiai életvezetésére való állandó rávilágítás. (mint ahogy savior tette épp)

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Hirtelen azt hittem, hogy Nandusz csak angol billentyûzetet talált <#buck>

NessieGraf
A szösz? Az olyan apró kis pihe... - Bocs, a tudakozóreklámot nem tudtam kihagyni.

Tudod, szerintem a gazdagság is ilyen. Nem az a fontos, mije van, hanem hogy másnak nincs. Alkalmas erre a fületlen gomb is. De ha te is hülye vagy, meg én is, meg mind a többiek, akkor õ nagyon okos. De lehet, hogy csak hozzám képest, még az is, csak õszerinte.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

salsoul
/hóhérakasztás

õ csak idejön, leszól, beszól, kritizálja a kurva nagy IQ-nkat sat., mert csak így "bedrogozva" lesz önbizalma... vagy mi a szösz.
NessieGraf
Ellened? Én spec amit olvastam tõled értelmesnek tartom. a topik meg azért van, hogy beleírjunk. Magam részérõl semmi baja az önbizalmamnak. Én szép apránként rájöttem, hogyan szeretnék élni, azóta azt teszem.

Mondjuk a felesleges gazdagság nem érdekel. A normális szintû megélhetés, amikor nincsenek kenyérgondok, hasonlók, annál inkább. Csomó dolog van még, amiket megtanulnék, helyek, amiket megnéznék. Azt se adják ingyen.

Viszont RaulRealnak tényleg nem tesz jót ez a topik. Mikor ide ír szépen táplálgatja a sérelmeit.

A színészettel kapcsolatban amit te írtál jogos. A nyelvtudás, a tanulás, az ismerõs, minden. De amit di199-nek mondott az anyja, az egyáltalán nem. Nemcsak szép színészek vannak. Sõt a legnagyobbak közül se mind az. Ahhoz tehetség kell, komoly marketing tudással, vagy megfelelõ támogatóval.

Barátok: nagyon sok év alatt se nagyon jön össze 4-5 embernél több az igaziakból.

#4745 Igen, tök hülyén állsz a dolgokhoz. A baj ott van: ki kéne mondanod szép hangosan, érthetõen, saját magadnak, hogy ilyen vagyok. Apám ilyenre csinált, anyám ilyenre szült, õk ketten ilyenné neveltek. Ha nem tetszik nekik valami, reklamálhatnak saját maguknál. Ez nem az én problémám, hanem az övék. Én a saját életemet fogom élni ezentúl, nem az õ sirámaikat táplálni.

És gondolj bele: mikor nagyon elõadják magukat még mindig csúnyán is vissza lehet vágni - "Kínos tükörbe nézned?"

Gondold végig.

Sharks
<#vigyor>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

vegicsek
Rágódj a problémám, aztán egyszer az asztalra csapsz, hogy akurvaéletbe, mit veszíthetek, ha megpróbálom.Ne más unszolására csináld. Aztán jön egy két kisebb-nagyobb sikerélmény, és minden jó lesz 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

berlinboy6329
Ez a barátnõ dolog elég negativan van megközelitvefelõled...Igaz,hogy vannak ezek a dolgok,ezt mondja az eszed...Hogy pfff,minek nõ,hurcolászni kell ide,oda bemutat anyjának apjának,mindeféle ismerõsének akik igy meg ugy lehordhatnak,aztán ugyérzed minden jól mehgy mikor bejelneti az asszony hogy hát õ talállt más szevasz.Na azért vtted ide-oda mentél ele abba,amit nem szerets,költötted rá a pénzt,hogy aztán otthagyjon?

De a szived mondhatja,hogy lehet h vannak ezek a rossz dolgok de ott vannak a jók is.Az h együtt vagytok,jól érzitek magatok,csináltok ezt-azt együtt...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

salsoul
Azért te sem tudtad megállni, hogy be ne szállj a ringbe <#wave><#taps><#nevetes1>
egy hibas eletideal alakult ki a fejedben, ezert erzed magad szerencsetlennek. ugy gondolod, hogy a nagyon jol fizeto munkahely, a szep baratnoi, a gondoskodo es mindent megado szulok, a rengeteg barat a megfelelo eletmod, es mivel ez neked nincs meg ezert egy senki van. valtoztass az eletszemleleteden.
jol fizeto munkahely: van olyan dolog amire nagyon vagysz de nem tudod megfizetni? szerintem nincs. mije van egy nagyon gazdagnak? 3 haza, 4 kocsija meg piccasso festmeny a falon. hianyzik ez valakinek, kell ez valakinek? a kutyanak sem. tok felesleges dolgok
baratno: szeretned hogy semmi szabadidod ne legyen? szeretned hogy olyan helyekre kelljen menned, olyan zeneket kelljen hallgatnod, olyan filmeket kelljen nezned, olyan emberekkel kelljen beszelned, akiket es amiket utalsz? szeretned hogy ne csak a sajat gondjaiddal kelljen megkuzdened, hanem a partnerodeval is? ugye hogy nem
baratok: igaz baratbol keves van. ne dolj be annak, hogy egyeseknek sok van. ez csak a latszat. ezek latvany vagy erdekbaratsagok. valojaban mindenkinek nagyon keves igazi jo baratja van. probalj te is csak 1-2 emberre koncentralni, azokra akik ertekelik a tarsasagod. hagyd a tomegeket. 20-30 epphogy ismerem barat seperc alatt eltunik melloled, de 2-3 jobarat nagyon sokaig megmarad
1: munkahelyen, edzoteremben, suliban, discoban ne probalj baratnot talalni. minden ilyen helyen be van szerezve par mupina kulonbozo megfontolasbol. pl hogy a vendegcsalogato gyanant, vagy hogy a dolgozok kedvet feldobja, vagy hogy a suliban ne a 15 eves pinakat akarjatok megdugni, hanem az idosebb es talpraesett mupinat. probalj valami fuggetlen helyen ismerkedni.
2: ne apaddal meg anyaddal baratkozzal. amerika, szineszet. van felsofoku angol nyelvvizsgad? van vizumod amerikaba? tudsz szerezni oda letelepedesi engedelyt? van 1-2 milliod, ami megalapozza a kiutazast? elvegeztel mar egy szineszi iskolat? van mar gyakorlatod a szineszkedesben? van kint amerikaban kapcsolatod? terj mar eszhez hulyegyerek, nincs semmid. szerinted akkor lenne jo anyad, ha hagyna odamenni, hogy 1 honap mulva csovezzel az utcan?

Gyengék? hm

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Hello!

Hogy kell megváltozni?
Hogy kell elõrelépni ha valakinek a tõke teli van azzal hogy nincs nõje nincsenek barátai egy senki?

Én iszonyatosan gátlásos vagyok.

A családomról.

Apám:Egy házban élünk de nem szólunk egymáshoz köszönni se szoktam neki.Õ sem nekem.Már kis koromtól kezdve azt halottam tõle hogy szerencsétlen vagyok semmire se vagyok jó.Más az apjától tanul mindent õ tölem azt várta el hogy saját magamtól tudjak meg mindent.Õ sok dologhoz ért de szerintem nem jó apa.
Anyám:Vele egész jó volt a kapcsolatom mindent elmondtam neki egészen addig amig 14 éves koromban mondtam neki ha nagy leszek akkor kimegyek amerikába szinésznek.Erre azt mondta hogy oda szépnek meg jóképûnek kell lenni.
Értitek baszki a saját anyátok tart visszataszitónak innéttõl kezdve már sosem szóltam hozzá.

A szüleim igazából azt suggalták felém hogy egy szerencsétlen vagyok.És én elhittem.

A hugom:na róla is azt hitztem hogy legalább neki jelentek vmit aztán mikor megkérdeztem mi kell a nõknek azt mondta hogy én biztosan nem.A hugomról annyit hogy egy büdõs kurva két-hetente más foszerral kúr akik fizetnek neki(szolárium bérlet,fitnes bérlet,mc donald,ékszerek,bulik,kocsikáztatja magát).Aludni se tudok állandóan csak nyögések jönnek a kibaszott szobájából.

Családi háttér nagyjából ez.

Magamról:

Iskola:Total passziv vagyok órán ha a tanár kérdez vmit és nekem van vmi ötletem nem merem kimondani (függetlenül attól hogy jó vagy rossz)

Barátnõ:Na ez nincs.Tetszett egy lány hosszú ideje de közben lett barátja pedig mosolygott felém.Nem mertem kezdeményezni.Na mindegy amikor megláttam a barátjával összeestem(ez kurva ciki volt a csaj elõtt).Mas discoban mosolyog rám a csaj ami szerintem annyit tesz hogy tetszek neki mégsem merek nyitni felé mert tudatalatt azt gondolom hogy nekem nem lehet jó nõm de még ronda sem.És egyébként is ha odamennék ugyis csak elküldene szóval inkább meg se próbálom mert tudom az eredményt.Eddig még sohasem probálkoztam egy csajnál sem.

Munkahely:Iskola mellett hétvégén szoktam dolgozni és néha hétköznap is.A lényeg melóhelyen is volt egy nagyon jó csaj és halottam masokkal beszélni tök kedvesen beszélt pedig elég vadmacska kategoria volt.Na mindegy egyszer köszöntem neki azután már köszönni se volt kedvem inkább nem égetem õt azzal hogy ráköszönök.

Nagyjából ennyi.
A tököm teli van az egésszel meg akarok változni de nem tudom hogyan kéne nekiállni.
Én a szüleimet is hibáztatom abban hogy ekkora egy pöcs lettem.Meg persze magamat is hogy elhittemhogy egy senki vagyok.
Szerintem egy szülõnek a gyereknek egy pozitiv dolgot kéne suggalni nem azt hogy te csak azért vagy a világon mert kellenek pöcsök is.

Nem rajtad áll hogyan vagy mikor fogsz meghalni. Csak abban dönthetsz, hogyan fogsz élni. Most! (Joan Balz)

legalabb neki van esze es nem ir ide tobbet. ti meg most is ott tartotok, hogy nap mint nap idejottok es hulyet csinaltok magatokbol a nagy nyilvanossag elott. gratulalok, kurva nagy iq kell ahhoz, hogy valaki az orszag egyik legolvasottabb foruman targyalja ki a maganelete serelmeit, meg hogy buzinak tartjak az iskolaban es hogy az anyja meg 30 evesen is pelenkazza.
de legalabb a csapatszellem megvan bennetek. egybol osszefogtok ellenem mert erzitek, hogy egyedul gyengek vagytok hozzam kepest
NessieGraf
Ó, ha ezt az üzenetet látná! Egy életre elmenne a kedve az önbizalomhánytól! Eddig azt hitte, nem szereti senki, nem néz fel rá senki. És íme: egy ember, aki azonnal betippeli, hogy már seggnyalója is van! Azért ez nem kis haladás.

raulka írta: "Nem várok sajnálatot. Csak annyit kívánok: ROHADJATOK MEG."

nem, en anyad vagyok
Vagy a seggnyalója?

Ja, hogy te vagy raul?

eppen anyadon fekszik
Raul a hullaházban van, vagy a tankönyv elõtt?

NessieGraf
Nálunk érdekes volt. Nagyanyámmal bármi meg lehetett beszélni ha ketten voltunk. A többiekkel meg kb semmit. Aki figyelt az rögvest a saját elképzeléseit nyomta, sokszor nem is a témáról. De én már gyereknek is fura voltam állítólag. Úgyhogy nálam a nem értesz hozzá, nem beszélek róla megoldás volt. Olyan dolgokról meg bárkivel lehetett beszélni, ami õt érdekelte. (Az engem nem, már más kérdés. De alapból szeretem, ha a körülöttem élõk jól érzik magukat, így meghallgattam.)

Különc
Szerintem nem jó példa a nagyszülõk, öregebbek mert nálunk pl. ha kérdez valamit, miután befejezte már rám se figyel és rohadtul nem érdekli (szerintem) aztán állandóan visszakérdez ha befejeztem hogy mit is mondtam?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NessieGraf
Azért anyám volt a legnagyobb az önbizalomtanárok közül. Volt egy nagyon hasznos mondása:

- Úgy élj, hogy irigyeljenek! Akkor is, ha semmi nem megy, akkor is, ha majd éhen halsz. A vég akkor jön, ha sajnálnak.

Sharks
Baromi jót írtál, mint kívülálló személy, iszonyat jót röhögtem rajta annak ellenére, hogy ismerõs a történet. Persze mikor az emberrel ilyen történik már tele van a töke ezekkel az értelmetlen közhelyekkel teli párbeszédnek nem is nevezhetõ monológokkal... de legalább így utólag vicces a dolog!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

mindenhol ez van. amint elkezdel jo lenni valamiben egybol elkezded szurni az emberek szemet, mert tartanak tole, hogy ok a hatterbe szorulnak. en is szembesultem mar tobbszor ezzel, hogy amint a teljesitmenyem tullepte az oveket egybol kiutaltak es ellensegkent kezeltek. ilyenekben fordult elo: sport, munkahely, mmo(penzdijjazasos versennyel). tehat ahol penz van.