I want that girl.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
hát ezt alaposan félreértettem 😄DDD
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ezentúl mindig nálam lesz egy feles, és ha jó csajt látok, akkor kortyolok párat.<#heureka>#heureka>
Amúgy szerintem is az önbizalmon múlik minden.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
én most épp egy olyan kapcsolatba keveredtem bele, ahol a kiszemelt hölgynek épp volt egy pasi alakulóban... de tudtam, h nem vagyok neki ellenszenves... voltam annyira rámenõs rohadék, h erõltettem azt az elsõ találkát... ha nem tettem volna, most nem tartanánk ott, ahol...
dool a lo♥e! 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Leirok egy törénetet ami még most is tart én nem tudom hogy mit akar a csaj már 😄
Történet:
Na szal megismertem egy csajt meglett az MSN cime ott beszélgettunk emg minden és jól elvoltunk 😊 Idõvel msn-el elhivtan a koripályára randira eljött nem kellett gyõzködni.Joléreztük magunkat. Msn-en megint dumálgattunk és még1x elhivtam de most moziba és oda is eljött velem. A mozi után közöltem vle hogy én nekem nagyon is bejön és szeretnék töle többet is mint barátság! A csaj csak annyit mondom hogy neki csak egy jo barát vagyok...
MSN-en ezek után is beszélgettünk és mindig változatok volt mikor Õ mikon én mentem rá MSN-en. Szal nem csak én erölködtem. MSN-ez szal beszélgettünk még ezek után is. Most nyárra ugy volt hogy nem volt nete vagy nem tudom.Multhét kedden felhiv ugy hogy nem beszéltünk olyan 2 honapja asszem hogy van e kedvem elmenni vele ZP-be. Mondom persze meg minden és mondta hivjak még akiket tudok õ is hiv majd. Végül nem lett ZP mert szar idõ volt szoval moziba mentunk de csak ketten mert nem jöttek el a többiek. De nem kellet gyõzködni ide is szivesen jött nem keresett kifogásokat. Na itt meg tök jol elvagyunk dumálunk és mondja h a Balcsin összejött vmi fiuval.. Néztem eggyet mondom aha... Mondjuk a csaj Pesti a srác meg balatoni szal 15 évesen ez a kapcs. nem hiszem h sokáig tartana. Na ez volt multhét csütörtökön.
Azóta most várom h mikor kötig be a netét mert mondta hogy szeptemberben lesz már...
Amugy myvipen is irtom a kommenteket ezerrel 😄 és mindig ott a végén az a "puszaaa" stb... Egyik képhez is irtam és kérdezte is hogy mizujs velem rég beszéltünk...
Nem tudom mit szeretne már lehet h csak télleg barátságot?? Lehet, nem tom.. nekem naon bejön a csaj ezt tudom.Még elfogom hivni párszor az tuti..
Szerintetek érdemes még itt erölködni? A csajon nem látom naon h akarna valami többet és én sem akarok olyan tul gyorsan hajtani most. Elvégre még csak 3x talalkoztunk igy randi módján.. Ötletek ?
(remélem azért ugy nagyjából érthetõ amit leirtam 😄 )
Asszem ennyi lenne köszi h végigolvastátok 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
o_O -,-\'
o_O -,-\'
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Aki átbasz, az basszon bét is!
Aki átbasz, az basszon bét is!
Szép a mosolyod. Dugunk? <#idiota>#idiota> Viccet félre téve. Mosolyogj vissza :-) vagy állj meg és mond az elözõ elötti mondatot, csak dugunk nélkül 😛 aztán sztem az már elég hogy felépüljön egy párbeszéd. (nem mintha én olyan pr0 lennék ilyen téren 😛)
o_O -,-\'
o_O -,-\'
am énis hasonló problémákkal küzdök, mondjuk nálam az a gáz hogy csak látni látom a csajt (egy suliba járunk) és sajna semmi közös ismerõsünk sincs😞 . úgy meg csak így simán nem tudok odammeni hogy "Hello, mi?😄"
Másik gáz meg hogy micsináltok ha pl nyilvános helyen tök ismeretlen csaj szembejön veled, rádmosolyog és elmegy?😄 (westend, tetõkert😄😄)
Csak egy elméleti nem a témába illõ kérdés: Miért kell angol nevet adni ennek a topicnak? Miért nem lehet magyarul Akarom azt a lányt?
ON
スラッグ
Hajrá a fiúak.
THE HUNTER coming soon ^^
Nost szerintem is ne várj sokat hivd el amilyen gyorsan csak tudod.
#53 Nos ez tetszett. Én is most vagyok ugy h tetszik egy csaj már talizgattunk de igy hogy oda hivjam el ami nem kerül semmibe még nem történt meg. Ebbõ la hsz-bõl tanultam de télleg 😄
Én ahova elhivom most azt a lányt akivel összeakarok jönni az szerintem a Bp. ARC kiállitás lesz 😊 közel van meg minden ne mkerül semmibe.
ha Pesti vagy ajámlom neked is ezt sztem jó öttletnek tünik 😊
L: szia
F: szia
F: kefélünk?
L: 5Z!4
F: szia
F: tök csinik a betûid, kefélünk?
ha csak sétálni kijön veled akkor akar veled találkozni-beszélni-megismerni ...
ha csak a mozi-diszko-étterem stb. akkor csak akar picit mulatni, mind1 kimellett 😄
u dont have to listen anybody else but me
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Gyurira ne halgass<#hehe>#hehe>(sry😄)
"hívd el moziba,vegyél nekije kukorict,satöbbi" ezen olyan jót röhögtem 😄
#23: Nem bungóság az. Én is így csináltam(bár én még ifjú dzsedáj vagyok, namindegy xD), inkább nem részletezném...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Msn-en beszélgess vele, és mélyen nézz a szemébe! MSN, MSN felejtsétek el.