I want that girl.

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyáltalán az msn úriemberekhez méltó?
Ha személyesen nem megy, akkor telefon nem sms.
Én is voltam már így.
add meg valakinek innen msn ed azt megoldják neked XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Xreactor
Igazad van! Most megprobálom nem elbaszni!

o_O -,-\'

Xreactor
Köszi! Meg lesz oldva :-) vagy max vissza utasít, azt keresek más nõt. De jó lenne ha össze jönne :-))

o_O -,-\'

Danny1987
nem értem ha tetszik akkor ne huzd az idöt erre rá fogsz majd b*szni és nem csak a csajoknál hanem az élet minden területén.ha meg ennyire félsz akkor igyál egy felest meg mégegyet.//de nem hullarészegen odamenni és erõszakosnak lenni//

Live for nothing or die for something.

V43 1105
Üdv!

Nos, szerintem msn-en beszélgess elvele, dicsérd hogy szép a szeme stb stb 😊 és hogy mennyire tetszik neked, aztán kérdezd meg hogy lenne-e kedve elmenni veled sétálni, fagyizni vagy mittudom én, pizzázni.. 😄 aztán ahogy alakul a dolog kérdezd meg hogy járna-e veled, DE határozottan!

<#nyes>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Xreactor
Haha, ezen derültem 1et 😄

o_O -,-\'

szerintem msnen jarsz a legjobban irasba nem izgul annyira az ember ha irasba izgulsz mennyire izgulnal telefonba ?szal 😊 joh az az msn ne halgass cucmalajcm-ra
_Atti_
lál bocsi tudom komoly az ilyen de csak olvastam és igy jelentek meg a képek elõttem:

'õ más közegben él mint én ' (ül az 'igényesendrága' helyen a csaj) 'másak a barátai' (kigyurt rozsaszinpolos csipendélfiuk)
'félek valamitõl' 😄 ( körülállják a fentemlitett egyének)
'nem a visszautasitástól valami mástól' ( csattognak a pillangokések
zümmögnek a sokkolók)
'mintha egy fal lenne köztünk és nem tudom hogy kéne lerombolni ezt a falat' (gyurjál te is vazze!)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

nekem mûködött, gondolom te is hallottad a beszélgetésemet a hölggyel😄

Xreactor
hogyne... :-)

o_O -,-\'

jah ok,akkor ezt:
gyuri vagyok ne fürgyé le<#wilting>

Xreactor
Nem akarok ilyen rámenõs lenni, várjá má 😊

o_O -,-\'

no,akkor ezt a szövehet másoljad be nekije:
hi

Xreactor
btw. most beszélek vele MSNen :-D

o_O -,-\'

ZilogR
írj neki emailt vmi ismeretlen, de ismerõsnek tûnõ emiljérõl és linkeld be ezt a topicot, ha regelt ide, akkor meg fogod tudni a véleményét

de ezt miért is írtam, hisz nem ez a problem... mindegy...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

TommyC
"nincs ott a közös baráti kör, ami keresztbetehet!"

paszmeg de jól mondtad

dixitque deus fiat lux

Brolly28
NE!
mozit legfeljebb a végére
a mozis dolog a legnagyobb púder a világon!

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

no látod

Xreactor
Nem rossz ötlet! :-D

o_O -,-\'

Brolly28
bazd véletlenûl átszerkesztettem

mind1
beszélgess vele ...stb h
pl este szoktam kijárni sétálni
friss levegõ kicsit felboldogít
nem akarsz te is kijönni 1×?
ien szöveget írj

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Xreactor
Jaja, már megéltem én is párszor ezt az érzést. :-)

o_O -,-\'

360 ft-ból már 24 dévédét tud venni!!!😮

akkor kérd el msn-en a telefon számát, aztán hívd fel. hívd el moziba,vegyél nekije kukorict,satöbbi,aztán menyj el sétálni a közelben

Xreactor
Tudom hol lakik, amugy gondoltam erre is. de szerintem kicsit bunkoság beálitani minden elõjel nélkül hozzájuk, hogy gyere vazzeg sétáljunk 😊

o_O -,-\'

schrank
vegyenek az elektrovördbe dévédét annak csak 15 Ft darabja

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Xreactor
Hidd el nem ott teném, de nincs meg telefon száma, és ritkán futok vele össze :-(

o_O -,-\'

Brolly28
mozi:\
az ien köcsög amerikai szokás hülyeség lenne

SigS
Meg kell probalni, ha elszalasztod, egyszer talan banni fogod...

Hajra!

<#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Xreactor
Köszi, jó ötlet. Amugy eltudok beszélgetni lányokkal, azzal nincs gond. csak azzal a pár másodpercel van gond amég odamegyek és hozzá szolok :-D

o_O -,-\'

szerintem ne MSN-en hívd el. az nem úriemberekhez méltó.

Frosty01
ez a "másközeg" szarduma 😄
nem kell ilyesmitõl félni, egyszerüen csak 1 gondal kevesebb -> nincs ott a közös baráti kör, ami keresztbetehet!

practitioner of the forbidden arts of death

Xreactor
Jah, amugy ezt így most irni könnyû, meg mondani...mindig az van hogy elhatározom hogy most akkor még ma elhivom, és amikor belépek hozzá MSNen és elkezdek vele beszélni, valahogy leteszek a dologrol. :-(

o_O -,-\'

én mindig elröhögöm magam magamon mikor lányokkal beszélgetek😄

Brolly28
de szerintem õ nem k****t akar elhívni hanem egy normális lányt-.-

"Sajnos" átérzem a helyzetedet én is ilyen slamasztikban vok. Én 'félek odamenni' hozzá. Õ is más közegben él mint én. "Másmilyenek a barátai, a környezete mint nekem."

Brolly28
hm
mikor nem mersz odamenni vagy hozzászólni akkor vegyél egy mély levegõt az segít!
nekem szokott osztályban is vannak szép lányok de amikor elkezdenék velük beszélgetni vmi összezavar akkor veszek egy mély levegõt és újrakezdem akkor már jobban megy.

a te faladat szerintem pedig úgy lehet áttörni hogy erõt veszel magadon és megszólítod utána már minden könnyebb...

akkor mozi? az tökéletes lesz, nézzenek meg egy gagyi filmet,most csak 360 pénz!😄

Xreactor
Az inkább attol függ, hogy a csaj azt akar-e. amugy ismerösöm, tehát ilyen jobb köszönõ viszony van köztünk. De még sehova nem tudtam elhívni o_O

o_O -,-\'

Benc16
hívd meg vmikor egy italra, beszélgessetek, meg minden, majd kialakul ^^

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Xreactor
Igyekszem... :-D jah mondjuk rám férne egy kis lelkesedés...majd elmegyek terápiára 😊

o_O -,-\'

Frosty01
faszt... ha tartós kapcsolatot akar, akkor a discot felejtse el egy ideig 😄

Xreactor
Igazad lehet. De nem tudom.. 😄

o_O -,-\'

most fogsz egy 5 ezrest, odamész a csajhoz,és elhívod a didzsibe,de most rögtön!😄

Frosty01
áljál már a sarkadra, nem megértés kell neked hanem több önbizalom 😄

Vaxi
de sajnos az elutasítástól fél az ember. ilyenek vagyunk, le kell gyõzni!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Xreactor
Sziasztok. Bocsánat ha feleslegesen nyitottam új topicot(ha igen, akkor nyugodtan lehet törölni,csak mondjátok meg melyik topicba írjam ezt a problémámat). Szóval van egy csaj, aki nekem nagyon tetszik, szerintem én is tetszek neki. Õ más közegben él mint én. Másmilyenek a barátai, a környezete mint nekem. Már probáltam elhívni találkozni, de nem ment...félek valamitöl, de nem tudom mitöl, nem a visszautasitástol, valami mástól...mintha egy fal lenne köztünk...és nem tudom hogy kéne lerombolni ezt a falat. Ha másnak is volt hasonló érzése írja le plz.
Remélem valaki megtud érteni.

o_O -,-\'

← ElőzőOldal 15 / 15