I want that girl.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha személyesen nem megy, akkor telefon nem sms.
Én is voltam már így.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
o_O -,-\'
Live for nothing or die for something.
Nos, szerintem msn-en beszélgess elvele, dicsérd hogy szép a szeme stb stb 😊 és hogy mennyire tetszik neked, aztán kérdezd meg hogy lenne-e kedve elmenni veled sétálni, fagyizni vagy mittudom én, pizzázni.. 😄 aztán ahogy alakul a dolog kérdezd meg hogy járna-e veled, DE határozottan!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
'õ más közegben él mint én ' (ül az 'igényesendrága' helyen a csaj) 'másak a barátai' (kigyurt rozsaszinpolos csipendélfiuk)
'félek valamitõl' 😄 ( körülállják a fentemlitett egyének)
'nem a visszautasitástól valami mástól' ( csattognak a pillangokések
zümmögnek a sokkolók)
'mintha egy fal lenne köztünk és nem tudom hogy kéne lerombolni ezt a falat' (gyurjál te is vazze!)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
gyuri vagyok ne fürgyé le<#wilting>#wilting>
hi
de ezt miért is írtam, hisz nem ez a problem... mindegy...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
mozit legfeljebb a végére
a mozis dolog a legnagyobb púder a világon!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
mind1
beszélgess vele ...stb h
pl este szoktam kijárni sétálni
friss levegõ kicsit felboldogít
nem akarsz te is kijönni 1×?
ien szöveget írj
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
o_O -,-\'
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
az ien köcsög amerikai szokás hülyeség lenne
Hajra!
<#eljen>#eljen>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
o_O -,-\'
nem kell ilyesmitõl félni, egyszerüen csak 1 gondal kevesebb -> nincs ott a közös baráti kör, ami keresztbetehet!
practitioner of the forbidden arts of death
o_O -,-\'
mikor nem mersz odamenni vagy hozzászólni akkor vegyél egy mély levegõt az segít!
nekem szokott osztályban is vannak szép lányok de amikor elkezdenék velük beszélgetni vmi összezavar akkor veszek egy mély levegõt és újrakezdem akkor már jobban megy.
a te faladat szerintem pedig úgy lehet áttörni hogy erõt veszel magadon és megszólítod utána már minden könnyebb...
o_O -,-\'
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Remélem valaki megtud érteni.
o_O -,-\'