I want that girl.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
ReaL MaDRid x siempre
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
más! fejlemények csajügyben? 😄
buszos, sulis lánykák?
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Aki átbasz, az basszon bét is!
Ma sem talalkoztam a csajjal 😄 Hétfõm nár megprobálok ugy menni hogy jólegyen 😊
Amugy ma nem is volt angolunk, pedig én abba voltam <#buck>#buck>
de sztem úgyse lesz sokat suliban, "forgat".. mondjuk elõször egy közös ismerõst kéne szerezni😄 ja és nem szeretem a szõkéket annyira😊
TIesto - Adagio for strings...régi(1998 asszem) William ORbitos szám feldolgozva😊az kemény videoklippes volt még anno de ez a tiesztost láthattuk 2004os just be album😊
Kimerítõ választ adtam remélem,megfelel! TRANCE for evö!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Talaltam tiestorol ezt a klippet vagy mit ennek a számnak mi a cime nem tudja valaki ? 😊)
Na ez az a szám amirol beszéltem 😊) Valaki ennek tudja ez lenne inkább a fontosabb 😊
On és már befejeztem eskü 😊
youtube-on olyat találtam, hogy Tiesto tibibácsitól a lemezlovast jácca
on
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
on
Eltudom képzelni mikor mész a csajhoz s eszedbe jut egy SG-s arc aki adta az ötletet xDD Na sok sikert akkor 😛P
o_O -,-\'