I want that girl.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
jah értem. de ha lesz fejlemény irj nyugodtam 😛

Danman
jó majd. de én nem vagyok ilyen nyomulós típus.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Sas6
most ha egy suliba járok akkor nem nehéz 😊

Danman
végülis semmi nem volt, láttam hogy õ is menzás aztán ott kajánál láttam anyád az a csaj😄...és tök nem olyan mint a soriban, tiszta konzervatív legalábbis az általa eljátszott csajhoz képest. mondom elõször közös ismerõs kéne😞

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Sas6
😄 na mesélj 😛

Danman
hú skacok. utolsó mondatom tekintve úgy tûnik hogy tévedtem😊

Hay,én is jég és körkorizom.Nah egyes barátommal koripályán ismerkedtem meg.Õ úgy ismerkedett velem ,hogy jégkorizás közben nekem ütközött,s azt mondta,hogy megjött a folyása.Nah,én meg erre azt válaszoltam neki,hogy õ meg mindjárt benedvesít,mármint,ha annyit ellök.Egy emlékem maradt tõle,porcleválásom lett,s elmondhatom életreszóló.

Sas6
hát mondjuk rosszul is elsulhet ha tul gyrsan utköztök 😛 😄 Az elsülhet naon rosszul is 😊

hunbasser
hmm,ez is milyen régi,de mennyire jó...koripályán télen 😊 vagy nem muszáj télen,csak jégkoripályán.

ReaL MaDRid x siempre

Sas6
Hát én is 😊 Majd vigyázunk 😛

sz4bolcs
Remélem nem fogtok nagyot esni mikor összefuttok. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sas6
na mingyart hétfõ ujjabb lehetõség a találkozásra 😄😄 Remélem már összefutok vele eccer 😛

Sas6
semmi extra sajna 😞 nem talalkoztam vele de hétfõn megprobalok akkor menni amikor láttam Õt 😊

😄 semmi gond /Lemongrass röhög 😄/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

hunbasser
oh,bocsánat ^^

ReaL MaDRid x siempre

lemongrass nem járatos az ultragagyi popularizálódott, Tijesztõ féle divat trenszben! 😄 de kösz, h rám gondoltál! 😄 maradok inkább a Desyn Masiello + az USA house vonalnál, minthogy holland 'pop'-ot hallgassak, meg rakjak fel!

más! fejlemények csajügyben? 😄
buszos, sulis lánykák?

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Mindketten másikról (legalábbis remélem 😄)

Aki átbasz, az basszon bét is!

Xreactor
Ti melyikcsajrol beszéletek? vmi képet má tugyuk kiröl van szó 😄

o_O -,-\'

Sas6
Hehe na de nem sulit topic ez 😛 (nekem 7 volt ma 😄 )

Ma sem talalkoztam a csajjal 😄 Hétfõm nár megprobálok ugy menni hogy jólegyen 😊

Nekem meg ma 5 vót 😛

Sas6
Hehe. Nekem csüt.kön nem lesz elsõ orám soha xDDD Jeee

Az elõzõ jobb volt 😄

Amugy ma nem is volt angolunk, pedig én abba voltam <#buck>

Sas6
nekem a haja nem tetszik annyira 😊

Lehet h a sorozatbeli szerepének köszönhetõen - nem tudom - de nekem se

Sas6
Nem egy rossz csaj de nem pont az esetem 😊

Sas6
Köszikee 😄😄

Danman
Xántus János kéttannyelvû idegenforgalmi pesten nyugatinál😄
de sztem úgyse lesz sokat suliban, "forgat".. mondjuk elõször egy közös ismerõst kéne szerezni😄 ja és nem szeretem a szõkéket annyira😊

Hello!!!Itt ebben a topicban is most járok elõszor!!!..na de elsõ TIesto - Lethal industry & a másik
TIesto - Adagio for strings...régi(1998 asszem) William ORbitos szám feldolgozva😊az kemény videoklippes volt még anno de ez a tiesztost láthattuk 2004os just be album😊

Kimerítõ választ adtam remélem,megfelel! TRANCE for evö!
Sas6
xDD én is rá gondoltam 😛

#319 igeen 😄DD

nearo
névtelszámmsnplzhtx-.-

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

hunbasser
majd lemongrass megmondja ^^

ReaL MaDRid x siempre

Sas6
lol 😄 És meliyk suliba jársz ha lehet tudni?😄

Danman
na mivan núbz?😄 bk sorozat kockák vannak? csak mert hozzánk jár abból az a szõke picsa nemtom hogy hívjá, kardos eszter asszem. 😊

Sas6
Asszem megtaláltam 😊 köszike de a cimét még mindig nem tudom a számnak 😛

nearo
off
youtube-on olyat találtam, hogy Tiesto tibibácsitól a lemezlovast jácca
on

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sas6
Bocsi az offért de van egy Tiestos szám aminek a klippje megya viván és a klipp az ahogyan tiesto egy koncerten van és mutátsják a koncit meg a sok embert 😄 Nem tudom mi a szám cime pedig jonak tunik valaki nem tudja véletlen? 😊

on

Sas6
Akkor olyan vagy mint én xDD Én sem irok sose 😄D most is matekot kellet volna irnom de nem volt kedvem majd vmeik haverrol lemasolom 😄

Eltudom képzelni mikor mész a csajhoz s eszedbe jut egy SG-s arc aki adta az ötletet xDD Na sok sikert akkor 😛P

Soha nem csinálok házit, esetleg a suliba szoktam megírni ha megírom. Az 5let amúgy zseniális, feltétlen kipróbálom 😊

Sas6
Figyi majd másold le róla a házit vagy mittomén xD Kérdezd meg hogy készvan e a házija és ha kész akkor meg kérdezd meg h lemásolhatod e 😛 és ha nincs kész neki akkor meg engedd meg h lemásolja rólad 😄 Lássa kivel van dolga XD

hunbasser
mégis mennyire?részleteznéd ezt nekünk? 😊

ReaL MaDRid x siempre

Xreactor
Ismerõs... 😄D

o_O -,-\'

Xreactor
Miért nem egyszerû? :-S

o_O -,-\'

Xreactor
Mien 1hónap? :-D És még ti óbégattok nekem h ne várjak...háát...eszem megáll.., tessék beszélni azzal a csajjal, ha már angolra együt jártok akkor nem is olyan nehéz, mint spontán leszolitani vkit, szal hajrá, én drukkolok! :-))

o_O -,-\'

Abban reménykedek én is, hogy 1 hónap után tisztán fogom látni a dolgot és esetleg lesz vmi 😊

Sas6
Hát az nem jó.. De majd megoldothat ez ha egy angolon lesztek 😊

Úgy h nem egszerû az eset

ték vót

Sas6
ez nem egy rossz ötlet😛

#296 ezt hogy érted hogy "kicsit problémásak"?

hunbasser
akkor kérj meg egy hölgyismerõst,hogy menjetek már el pár helyre úgy,mintha kapcsolatban lennétek 😊

ReaL MaDRid x siempre