189
-
#28 Ez nagyon igaz sose értetem az olyan embereket akiket csak a grafika érdekel egy játékban szerintem sokkal fontosabb a story,hangulat,játékmenet. -
retek683 #27 szerintem egyéni igény hogy ki mit vesz pc-t vagy konzolt !! is ki mien szinten költ a gépre !! -
Csaba42 #26 "A másik variáció, ha top játékokkal szeretne valaki játszani, akkor vásárol egy konzolt, mondjuk egy Xbox360-at, amire többnyire megjelennek mostanság ugyanazok a játékok, igaz legtöbbször picit gyengébb vizualitást produkálva, viszont egy Xbox360 Elite sem kerül többe, mint 130.000 Ft."
Tényleg elfogult, ráadásul nem világít rá a konzolok "sötét oldalára". -
Csaba42 #25 Ja, és a cikkben említett gép nevetséges. Olcsóbban ki lehet hozni egy olyan gépet, ami ugyancsak élvezhetően futtatja maxon a mai játékokat (nem kell minden sz*rral teletömködni a Windowst, és nem lesz lassú, és nem lesz fagyás, és nem kékhalál, meg minden finomság). -
#24 A Bioshock-ot az első héten bizony többen megvették (mint általában más csocsót a megjelenéskor), mert nem volt tört.
úgy 10 nap alatt törték meg.
Akinek 10.000,- Ft zsebpénze van, persze másra költi.
de itt jócskán van olyan, aki megvehetné, de azért sem, inkább warezol, és még büszke is rá, sőt kiröhögi azt, aki megvette. Pl. Bioshock fórum...
ezzel persze nem azt mondom, hogy én is mindent megveszek, sőt felnőttként nem sok időm van játszani, de olyan mint a Bioshock, a Crysis, a Civilization, amik klasszikusok (vagy lesznek), szerintem megéri. -
Csaba42 #23 Hát, sok hozzászólás értelmetlen b*romság. Aki normálisan építi meg a gépét, ki tud hozni egy jót jó áron. Nem az árlistát kell bambulni, hanem (összehaosnlító) teszteket, cikkeket keresni! Pl. említődött a 320 MB-os GTS. Az egy nagyon jó vétel, és még 3 év múlva is az lesz! Az pedig b*romság, hogy egy Dx10-es kari elavult lesz a Dx10.1 miatt. Könyörgöm, ha utánajárnátok, rájönnétek, hogy NEM! A Dx10.1 jobb híjján két dologban fog különbözni csak (az egyik pl. a kényszerített min 4x AA), és persze hagy ne mondjam, hogy semmi igazi újítás nem lesz benne, csak az üzlet miatt van az egész felhajtás. Mint anno a Dx8.0 és Dx8.1 között.
Aki csak azért vesz gépet, hogy maxon tolhassa a játékokat, az NEM gamer, max. kocajátékos, és még szánalomra sem méltó. Egy gamer élvezi is a játékot, nem pedig csak unaloműzö f*szságnak véli. Egyébként az ilyen ember ritka, mint a fehér holló, legalábbis itt, kivéve az újgazdagokat. Egy normális szülő NEM fog több százezret áldozni a 10-15 éves gyerekének, szinte félévente (aztán meg sír, hogy a sz*r kormény miatt nincs pénze?). -
neoG #22 2500barton+1giga ram+7300gt.Bioshock simán megy.akikkel a média
elhiteti, hogy KELL az AA+AF azoknak tényleg kell a 8800 széria.
OK.Crysishez ez édeskevés lesz, de ősz közepe fele lesz váltás.
köbö 30ezrembe fog kerülni átállni 2magra+ddr2+PCI-E-re. -
#21 Ha már warez,ez megy nyugaton is pl Német vagy az USA-ban. -
retek683 #20 ez tökéletes hülyeség ha utána olvasol a dx10 is a dx10.1 között grafika effektekbe semmi különbség nem lesz is ennyi szal nem kell egyből eldobni a 8800 gtxünket csupán csak az antialiassing meg a szürések lesznek másképp megoldva meg ... -
#19 jo cikk.... Mintha en irtam volna... -
#18 Magyarázhatod ezeknek, úgyis csak azt fogják szajkózni, hogy "bezzegakonzolokon", meg "úgyissokatkellráköltened", "szargrafikávalélvezhetetlenkonzolonsokkaljobb". -
#17 Faszság... 130- 150 ezerből nagyon jó kis gépet össze lehet már rakni. -
#16 Ki mondta, hogy minden játékot maxon játszottam? Ha valaki csak a grafika miatt játszik egy játékkal, az meg is érdemli. (amúgy jópár játékot tényleg maxon játszottam, NOLF 1-2, Desperados, Max Payne 1-2, régebbi NFS-ek) Van, hogy előveszek egy-egy régebbi játékot, és újból végignyomom.
"Vannak, akik bizony full high-on szeretnek játszani, és meg is vesznek érte mindent."
Te konkrétan ismersz ilyet? Vagy sok ilyennel találkoztál? Attól, hogy van még ilyen, még messze nem ez az átlag. -
#15 Én havi 10ezres zsebpénzzel nem fogok játékokat venni. Évente egyszer megveszek egy multi játékot azt csá. Amugy se jáccok sokat, meg másra szivesebben elköltöm a pénzt. A billiárdot meg ne szoljátok le. Néha jó oda is menni és ott legalább nem kocka haverokkal vagy. -
#14 Oriási tévedésben vannak itt néhányan én 2005-be vettem a gépem majdnem három éves konfig és most például a Bioshock-ot tolom medium-low beállitásokal.
Amiröl ti beszéltek azok a hc vérpistike gamerek akik minden játékot full grafikával játszanak ök nem az átlag és magyarországon valszeg nagyon kevesen is vannak. -
xardas231 #13 Normális:ez elég relativ de értem mire gondolsz. valóban ez van. megoldás:kompromisszum.(zárojelben jegyezném meg h egyébként még idén jön a dx10.1 ugye ami nem lesz kompatibilis a monsta vga-al.crysis: mire kijön elavult lesz a grafikája.) -
#12 "Ez egy presztízsharc, amit vív az Intel és az AMD és az nVidia és Ati"
Ati-t mintha már megvette volna az AMD csokkolom :) -
xardas231 #11 hc gamernek sem kell az ami oda le volt írva mert egyszerűen nincs különbség vagy elhanyagolható az általam leírtak által pénzbe pedig legalább a fele. -
#10 Nem az a lényeg , hanem hogy 100e Ft-ért meg kell venned a geforce 19374 ultramegagiga videokártyát hogy tudjál játszani NORMÁLIS minőségben. A gond csak azzal van hogy fél év mulva már szart se ér az egész mert jön a crysis 2 amiben már gyakorlatilag szoftveresen letiltják a funkciókat , hogy még véletlenül se tudd élvezni a dolgot. Mit csinál ilyenkor az elvetemült játékos? Rohan , és vesz egy újabb vgat 90e Ft-ért hogy elinduljon nála a program. -
csgj #9 párhavonta, ezt írtam... de ilyen emberek vannak... ha 3 évig minden gamet maxon tudtál játszani, akkor gratulálok neked. Vannak, akik bizony full high-on szeretnek játszani, és meg is vesznek érte mindent. Vagy most gondolj bele a mai dx10 lázba, az új gammákhoz egyre durvább gépek kellenek (sajnos).... Én is biztos lennék olyan nem normális (ha lenne pénzem), hogy megvegyem a gépemhez a legjobb cuccokat... -
#8 Ez elég értelmetlen egy hsz volt,kevered az átlag gamert a hc gamerel. -
#7 Te honnan a francból veszed, hogy valaki csak a játék miatt havonta vesz új videokártyát, plusz ramot, procit? Nekem eddig mindegyik gépem több, mint 3 évig húzta, pedig mikor vettem nem csúcskategóriások voltak. És mégis sokáig eljátszottam rajtuk. -
retek683 #6 Tökéletesen igazad van!! ennyi!! Ránézett az árlistára is a legdrágábbakat nézte is kész!!! ez elfogultság naon!! -
Brainpumper #5 Magyar játékosok a hardvert is letöltenék
Közhely ilyenkor hogy "majd ha a magyar bérek is ott leszek". Van benne igazság de a beidegződések akkor is ugyanolyanok maradnak. -
xardas231 #4 Hát azé 1 kicsit "elfogult" a cikk író.Már mint ugy értem h nem ez a felsőkategória: "Asus Commando alaplap, X-fi hangkártya, 4 Gbyte Geil DDR2, 400 Gbyte SATA2 HDD, Intel Quad Core2 2,4 Ghz, Asus 8800 GTX".EZ csak értelmetlen pénz költés.haladjunk sorba:1 átlag felhasználónak(mert most itt arrol van szo ugye...) nem kell asus commando lap helyette elég 1 P5B-E.4gbyte geil ram... 4gbyte minek??és miért pont geil?egy átlag gépben tök mind1 h geil vagy nem geil.400 giga hát nem tom.quad core2.nah ez még akkor is hülyeség ha az ember nem átlag felhasználó.nem tud annyival többet nyujtani a quad h 1 picit is megérje.8800gtx pedig szintén hülyeség! helyette esetleg 1 8800gts 320mb emberi áron van és tökeltes.a közékategoriás gépnéle megint csak tuzások vannak.
Sőt azt sem értem h pont a drágábik intel-t kellet választani.Naon érzésem van h a cikk írója egyszerűen megnézte mi a legdrágább a boltokban és azokat össze rakta. -
#3 Majd pont a Magyarok nem fognak warezelni.
Csodának kéne történnie -
bandypappa #2 Én is hozzászólnék. A Half-life 2-t én "feketén" toltam végig. Jó hangulatos kis játék. Megvettem a holiday packot amibe benne volt a hl2+episode1+hl1 és neten is tolhattam ez 7.500. Ft volt. Megmondom hogy érdemes eredeti játékot venni, szerintem. Meg kell nézni, hogy milyen hivatalos, nem hivatalos kiegészitöket csinálnak hozzá, melyek a hl2-re épülnek, ingyen letölthetöek, és olyan mintah egy uj játékod lenne 0 forintért. Most ami nagyon hasít az az Insurgency. Ez egy hlaflife2 mod. Irakban játszódik. Vannak irakiak, amcsik és kaszálni kell egymást. Szép grafika, szerintem a cod 4-et is verné feelingben.
Halfilé 2 höz egy valag nemhivatalos kiegészités, javitás, uj hadjáratok, pályák vannak, ezért volt érdemes eredetibe megvenni, hiszen sokaknak kedvence a source motor. Szóval ne csak az alapjáték legyen a döntö szempont, hanem az ilyen modifikáciok is. A hl2 Coastline to athmosphere talán még hosszabb is mint a sima hl2, és legalább annyira jó. De ezek doom3 ra is igazak. -
csgj #1 Hát a játékok drágák, tök mindegy, hogy PC vagy konzol... Csak PC-nél állandóan venni kell hozzá a gépalkatrészeket (ami megint naon sok, és majdnem havonta vehetnél új cuccokat). Konzolnál meg az a baj, hogy nem fejleszthető, és ha elavul, akkor már nem biztos, hogy az kell a tulajdonosnak (a játék meg drágább, mint PC-n). De az a legnagyobb probléma, hogy az emberek többsége tényleg képes ilyenekre költeni a nehezen megszerzett pénzét... És képesek párhavonta máris új alkatrészeket venni... De akkor ott vannak a játékok, amiket elvileg meg kéne venni drága pénzért, és nem letölteni ingyen. Áááh, nagy üzlet ez a gépes piac, de végül is, mi nem az a Földön?