189
-
Gascan #149 Tessék megnézni hol a legnagyobb az illegális letöltések aránya: Afrikával kezdjük, Bulgária, Románia és igy tovább, mi magyarok is elég magasra tesszük a mércét .... és hol a legalacsonyabb? Anglia, Luxemburg...
egyet értek veled -
fflx #148 a #109-ben "átlagos használt középkategóriás autó"-rol volt szo. nem kerulhet havi 70 ezer forintba.
kedves "kukacos" es ha veletlenul 6 evesen 1 misiert veszed, es 12 evesen 300 ert eladod, akkor mar a te szamitasod szerint is csak 10 ezerrol indul a havi 70-80 ezred. de hidd el, szinte senki sem szamolja igy a gepkocsi havi fenntartasi koltsegeit. de persze nem akarlak en teged meggyozni. koszonom... -
Gascan #147 Tetszik a cikk :) Minden elismerésem a szerzőnek. Annyit hozzátéve, hogy én is nagyon szivesen megvásárolnám akár premier árakon is a játékokat, de mivel jelenleg csak egy szegény egyetemista vagyok, és van amikor kajára se telik. Tehát amig nem változik az anyagi helyzet, addig én sem tudok hozzájárulni kellő mértékben a gazdasági fellendüléshez :) -
#146 Hát ja.. Nagy bénaságokat írt, szinte csak ASUS alaplapom volt, soha nem volt velük probléma. A Gigabyte tényleg minőségi cuccokat gyárt. A Kingston meg az egyik legjobb memória, ha nem a legjobb :) -
#145 Nekem. -
egyember1 #144 kinek van ideje játszani???? -
#143 úgy valahogy... -
kukacos #142 Nem veszed figyelembe, hogy nyugaton sok minden más is relatíve olcsóbb, csak arról nem siránkozunk. Pl. az autó és a műszaki cikkek nagyjából ugyanannyiba kerülnek, mint itthon, valahogy mégsem várod el, hogy nálunk ezeket is az ár negyedéért árulják. Pedig mi a különbség? Sokan vallják ezt a kicsit poszt-marxistának nevezhető szemléleted: megfogható tárgy, tehát az árazása reális kell legyen (pedig nem az). Mivel ezeket nem tudod könnyen lemásolni, elfogadod a piaci árakat, és kiizzadod.
Való igaz azonban, hogy a szoftver könnyű sokszorosítása megengedne speciális üzleti modelleket. Sok okból a kiadók az erősen differenciált árat nem tartják elfogadhatónak. Valóban megindulna a szoftverimport, és a nyugati vásárlók meg fel lennének háborodva, többet vesztenének a bizniszen, mint amennyit nyernek. Egyébként finoman nyitnak ebbe az irányba, Mo.-on kb. 10-20%-kal alacsonyabbak az árak. -
Tecnamo #141 Jó cikk!
Csak 1 dolog az amit észre kell venni. Az ország GDP-jét a környező országokéhoz... Amíg angliában havi átlag 800ezret keres boldog boldogtalan (jó aztis nézhetjük h ott minden drágább, de nekik még ígyis olcsó), addig itthon az emberek (családok) 60-70%-a alig tudja a havi fizetését beosztani, vagyis nem engedheti meg magának a 12k-s játékokat. Innentől kezdve vagy olcsóbban küldik a játékokat a kiadók a hasonló helyzetű országokba (mindenki hozzánk fog játékot venni, de legalább +pénz, ami az országot segíti), vagy sopánkodhatnak h fú milyen nagy az illegális letöltés... De az h amerikában, és mindenhol azonos áron árulják a játékokat röhej. És ezért nem értem az amcsikat, mert nekik kb 3-4000ft-ba kerülnének a játékok, és ígyis csesznek megvenni. Undorító.
Persze ez h nekünk is adnak valamit (az EA-t nagyon bírom amiatt h magyar felirattal/szinkronnal forgalmaz sok játékot) akkor bisztosan nem marad el a köszönet.
(a CrySis-t 100% hogy megveszem dobozosan...) -
#140 Én áttértem konzolra, de a Witchert már akkor is megvenném ha nem játszanék vele pár száz órát... De a magyar vagy magyar vonatkozású játékokat ha tehetem mindig megveszem, vagy nem is játszok vele... -
#139 aha, szal neked netre tellik, de már gatyára nem -
#138 a konzol vásárlásának ötlete mindig akkor ötlik fel bennen, amikor azt olvasom vmelyik offline újságben: ehhez vagy ahhoz a programhoz majd 4 giga ram, quadproci, meg überfasza vidkari kell. Aha nagy lófaszt, veszek egy X360-at
olcsóbb lesz mint az egész PC-t lecserélni, mégha drágább is rá a szoftver kicsivel -
ginew #137 erre meg mondom...motor..:) -
ginew #136 végigolvasva eddigi hozzászolásokat, én amellett vagyok hogy 10ezer sok 1 game-ra, ami még lehet valami miatt elsem indul a gépeden.. az országban nagyon sokan élnek minimálbéren, és nagyon sokan 100 alatt, bruttoban. Az 1 baromság hogy mittomén az átlagfizetés vmi 140 vagy 170 ezer ft? hülyeség.. csak vhogy felhuzták a számokat, mert senki sem fizeti meg az átlagembert, max pesten, mert ott kell a megélhetéshez az árak miatt. De ugye pest csak pest, nem egész Mo. Szal mig valaki kifizeti a rezsijét, kaját meg mindent ami a megéléshez kell, nemhiszem hogy 1 átlag embernek még az lenne a legfontosabb, hogy vehessen 1 játékot :) szal 1 a lényeg: DRÁGA még mindig a sok 10e+ játék. -
ziby #135 Nemlehet a konzolt szerintem össze hasonlítani a PC vel. Konzolos játékokat nem lehet később pachelgetni. Evidens hogy drágább fejleszteni őket, viszont jobb minőség. Viszont a konzolnak az az előnye hogy ki adják, és a fejlesztők ugyanarra a konfigra fejlesztenek. Szóval hányan mondhatják el hogy a 2000 ben vett PC-jükön a most frissen kiadott játékok ugyanúgy mennek mint amit 2000 ben vett hozzá? -
#134 miért, neked hány millió lapul a zsebedben? -
#133 te sem vagy ép
forgalmat csináljanak az ösellenség plázáknak
azért látom vannak itt is mániás őrültek
miről beszélsz te?
hol alakították a plázákhoz a tömegközlekedést?
max a pláza épült oda, ahol jó a közlekedés
a bevásárlóközpontok pedig jellemzően az autópáályák mellé épültek -
Csaba42 #132 Akkor minek a kocsi, hogy vigye a pénzt feleslegesen? :) Igazán sajnálom azt, aki ezzel tudd szórakozni. -
#131 kerülhet havi 70k-ba egy kocsi, úgy hogy még egy métert nem mentél vele -
Csaba42 #130 Bocsi, javítok:
"evgyek, hanme" = "vegyek, hanem"
"eljesen" = "teljesen" -
Csaba42 #129 Szerinted mennyibe kerül egy normális asztali DVD lejátszó (a tisztesség kedvéért normális hangfalakkal együtt), és egy csúcskonfig? Nem egy árban vannak, az már biztos, így nem lehet őket összehasonlítani. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy ne Ferrarit evgyek, hanme Trabantot, mert megadja a száguldozás élményét az is, és nem is kell annyit költeni rá. Közben meg eljesen más kategória. A Ferrari sportkocsi, a Trabant meg... hmmm. -
Csaba42 #128 "Arra nem gondolsz, hogy nem csak gyerekek játsszanak. Ha az embernek van munkája, és véletlenül nem keres rosszul, és mondjuk nem kell egy családot egyedül eltartania, akkor nem okoz problémát egy erős gép fenntartása."
LOL, szerinted miért a gyerekes témát hoztam fel? Gondolkozz már!!! Kit érdekel, hogy egy felnőtt az általa megkeresett pénzt mire költi? Gondolhattad volna, hogy nem véletlenül nem említettem a felnőtteket. -
#127 te olyan okos vagy...
-
#126 "Csak PC-nél állandóan venni kell hozzá a gépalkatrészeket (ami megint naon sok, és majdnem havonta vehetnél új cuccokat)."
Tavaly április óta nem fejlesztettem a gépen és érdekes módon minden full grafikával megy rezzenéstelenül. A BioShock is, persze nem DX10 módban (ami nagyjából semmivel se jobb, mint a DX9), ill. a Gothic 3 az egyetlen, ami nem százas, dehát az senkinél sem az. :) Csak nem hübelebalázs módjára kell hardvert venni, szépen össze kell válogatni az egymáshoz illő alkatrészeket és nem spórolni az olyanokon, mint a márkás táp és memória. -
#125 Jó a cikk! -
#124 Lemaradt a mondat vége:
Nem is szólva az enyhe árkülömbségről! -
#123 Atyaég... infóban dolgozom már sok-sok éve, de az ilyen hsz-ektől a falra tudnék mászni.
Infóban dolgozol? Én is! És nem csak a lábamat lógatom, és nekem nem kell átnéznem a garis papírokat, hogy tudjam, mivel van a gond, ugyanis én a frontvonalon dolgozom. (kisker, azon belül is én ügyfelezek)
"Az ASUS VGA kártyát tuti jót tud gyártani, de alaplapot NEM! NE VEGYETEK ASUS alaplapot."
Számok, az elmúlt idők garanciális papírjai közt bogarászva:
xy idő alatt eladva Asus alaplap 3 év garanciával ~100 db, ebből 1.5 év időtartamot vizsgálva garba elküldve 4 db.
xy idő alatt eladva Asrock alaplap 2 év garanciával ~40 db, ebből 1.5 év időtartamot vizsgálva garba visszaküldve 12 db.
xy idő alatt eladva MSI alaplap 3 év garanciával ~50 db, ebből 1.5 év időtartamot figyelembe véve, garba elküldve 19 db, ebből 17 db AMD procikat fogadott...khm.
Tovább is van, mondjam még?
Kit érdekel az MSI?
Az ASRock-nak is voltak (főleg amikor elindultak) izonyat gány konstrukcióik, de a mostaniakkal nekünk nincs gond... Ha fölnézek a polcra, akkor a rakin lévő alaplapok min 50%-a ASRock (a legtöbb embernek cak egy ócsó netes gép kell, kb 25%-os a játékosok aránya), és azokból is csak azok, amikről tudom, hogy nem szarok...
December óta ami ASUS lapot hoztunk, annak az 50-75%-a megjárta a garis ügyintézés lassú poklát...
Amellett, hogy az alaplap gyártó márkákat fikázzuk itt, nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy ezeken milyen chipset van! Pl. SIS-es szart csakis azért tartok polcon, mert Socket A -ban csakis az ASRock K7S41GX kapható (nagyker szinten). Intel CPU-hoz Intel, AMD-hez pedig nVidia (vagy ha Crossfire-t szeretne az ember ATI/AMD) chipset dukál.
"A GEIL-nál (a "márkás" memóriák közül) csak a Kingston és a Samsung gagyibb."
Totálisan laikus vagy a témában és a legnagyobb baj, hogy a hülyeséget hangoztatod is. Eleve a Samsung és a Kingston más kategória, mivel a Kingston világ életében minőségi és megbízható memóriákat produkált.
Rendszergazdák tömkelege kér szervereket Kingston ramokkal, és nem egy olyan céget tudnék mondani ahol az uptime években mérhető!
Még, hogy gagyi... élettartam garancia már jó ideje, nem is értem, minek reagálok ekkora baromságokra. Nonszensz.
LOL.... Szerverek... Szerver ramokkal nem foglalkozunk mi, de azok egy teljesen más kategóriát képviselnek! Azok a mezei alaplapokba bele se mennének, vagy el sem indulnának! (buffered, ECC) Nem is szólva az enyhe
A Kingston-nál nem magukkal a ramokkal van a probléma, hanem a bővíthetőséggel... pl. a legtöbb ram mellé nem lehet Kingston-t rakni, mert egyszerűen nem megy... (laikus szemmel a szokásos tünetek: fagyás, kékhalál)
Volt egy kolegám, akinek volt a gépében 2db 512MB PC3200 CL3 Kingston, és bővíteni szeretett volna. Berakott a gépébe még 2db-t, futtatta a memória tesztet, és hopp... hiba, hiba, hiba... Nézett nagyokat, letesztelte a régi ramjai külön: TESZT OK! Letesztelte a másik kettőt külön: TESZT OK! Konklúzió: A Kingston még önmagával sem kompatibilis! A 4 modulon 3 féle chip volt, 2-n önnön, 1-1 db-on pedig más neves gyártóktól származó ramok, és az időzítések pedig csontra ugyan azok. A kolegám:
Vett inkáb Kingmax-ot, azóta nincs gondja.
Továbbiakban pl az 512MB PC3200 CL3 Kingston nem hajlandó pár alaplapban elindulni... (a 256MB ugyanazon típusokban igen) Nem más memóriák társaságában, hanem TELJESEN EGYEDÜL! -
fourgee #122 "Hát nem tudom mit akarsz mondani de ha te évi két játékért fullra feljeszted a gépedet gondolom ugyszintén évente te sem tartozol az átlag játékosok közé, de tul ésszerünek se tartom bár ha neked megéri nincs vele semmi baj."
Nem fullos, mert akkor épp az volt a legolcsóbb Core2 duo processzor (a felvételeimet vágom/tömörítem, stb, arra kellett), 4GB-ot is tehettem volna bele, és 40-ért nagyon jó vétel volt az a videókártya. Ha fullost szeretnék, akkor most 4GB ram lenne benne, 4 magos processzorral, meg 8800GTX-szel. :) Ha sokat játszanék, akkor most lecserélném 8800GTS-re a videókarit, mert ár teljesítmény arányban az éri meg. A proci/ram azért lett ilyen, mert más okok miatt kellett. Az mellékes, hogy a kedvenc 1-2 játékom fullon mehet rajta. Csak arra akartam rávilágítani, hogyha már jó áron összehoz egy jó gépet az ember, akkor nem kell olyan sűrűn fejlesztgetni, hogy tartani tudja a szintet. Ha most csak játékra kellene egy jobb gép, akkor vszinüleg egy 4000+os AMD-t vennék, annak kisker ára olyan 17 körül van, szintén 2GB ramot, az már megvan 20-ból és egy 8800GTS-t, vagy várnék az utódjára, ami ilyen teljesítményű lesz, csak olcsóbban. -
#121 Hát nem tudom mit akarsz mondani de ha te évi két játékért fullra feljeszted a gépedet gondolom ugyszintén évente te sem tartozol az átlag játékosok közé, de tul ésszerünek se tartom bár ha neked megéri nincs vele semmi baj. -
fourgee #120 "Oriási tévedésben vannak itt néhányan én 2005-be vettem a gépem majdnem három éves konfig és most például a Bioshock-ot tolom medium-low beállitásokal. Amiröl ti beszéltek azok a hc vérpistike gamerek akik minden játékot full grafikával játszanak ök nem az átlag és magyarországon valszeg nagyon kevesen is vannak. "
Nem csak a "vérpistikék" várják el, hogy full grafikával játszhassanak. Vegyünk engem például :) Igazából nem nagyon szoktam játszani, csak 1-2 dolog van, ami le tud kötni. Régen persze ott ültem állandóan a gép előtt, és warezoltam, mert nem volt ugye pénzem (most sincs :) ), viszont mostanra ez az egész lecsengett, és ami le tud kötni, az olyan kevés, hogy évente 1-2 játékot - főleg ha lemegy az áruk - meg tudok venni. Egy-egy játékért én már 2000 forintot is nagyon soknak tartok, ezért ha már valamiért kiadtam 10 ezret (vagy 12-őt), akkor elvárom, hogy az úgy nézzen ki a gépemen, ahogy a készítői megálmodták.
Ez olyan, mintha pl. az olcsóbb asztali DVD lejátszók csak VHS minőséget produkálnának. Megvennéd 5000-ért a kedvenc filmedet, aztán csak VHS minőségben láthatnád. Igen, a film által nyújtott élmény az ugyanaz lenne ha jó a film, viszont felháborító lenne az is, hogy csak úgy néz ki, ha már annyi pénzt kiadtál érte. Vagy nem? Ha mondjuk 500 forintos DVD-ről, vagy másolt DVD-ről lenne szó, akkor már nem akadnék fenn rajta. -
fourgee #119 "Csak PC-nél állandóan venni kell hozzá a gépalkatrészeket (ami megint naon sok, és majdnem havonta vehetnél új cuccokat)."
Tavaly karácsony előtt sikerült egészen jól "befektetnem" nehezen megkeresett pénzemet, és abból lett egy P5B-VM alaplap (hogy később könnyebb legyen eladni, mint a sima P5B-t), egy E6300-as processzor, 2GB ram, meg egy nagyon jó áron megszerzett ATi 1900GT (a legolcsóbb bolti ára 57 ezer körül mozgott, nekem meg hozták 38-ért :) ). Mindent alap órajelen "hajtok", a processzort és a videókártyát is túl lehetne hajtani, bőven van bennük tartalék. De még így is elég jó maximális felbontáshoz (vannak akadások, de azok engem nem zavarnak). Ez a konfig már több mint fél éves, de ha fejleszteni akarnék, eladnám 20 körül a videókártyát és legrosszabb esetben 67-ért kapnék (bolti kisker áron) GF8800GTS-t, 320Mb-osat. Azzal, és a gép túlhajthatóságával további egy évre valószínűleg biztosítanám azt, hogy max felbontáson menjen minden. Ezért nem állja meg a helyét az az állítás, hogy havonta kellene vásárolni. Csak ügyesen kell csinálni, és mindig kell tartalékolni direkt arra pénzt, ha jönne valami jó vétel. Mert ha azt elszalasztja az ember, akkor utólag ha mégis kellene, jóval többet fizethet érte... :( -
Christo #118 Egyik ismerősöm szokta mondani "ha valami reménytelen akkor az a MÁV helyzete". Előszöris meg fogják szüntetni az összes létező mellékvonalat.
A jelenlegi kormány politikája egyértelmű, vidékre autópályát, olyanokat amik Budapestre vezetnek, Magyarországon autópályán csak Budapesten keresztül lehet keresztülmenni, ezt is csak azért hogy extra forgalmat generáljanak az oda koncentrált létesítményeknek.
A villamosközlekedést leépítik, helyette lesz metró meg busz, minél több átszállással.
És akkor majd hivatkoznak arra hogy nincs pénz. Dehogynem van pénz. 500 milliárd forintot költünk el egy olyan metróra amire egyáltalán nincs szükség, azt amit ez a metró 500 milliárdért félig megold, azt megoldhatná teljesen egy LRT is, ami fele annyiba sem kerülne.
MÁVot pedig nem fognak fejleszteni soha. Esetleg 1-2 EU beruházásból felújítanak bizonyos vonalszakaszokat hogy épp el ne rohadjanak már, és vesznek néhány új szerelvényt ami az állomány 3%-át teszi ki a jelenlegi újabb vasúti kocsikkal együtt (Desiro, Talent, Flirt). Amúgy meg fog szűnni az összes mellékvonal, azt szeretnék ha az emberek rászoknának az autóra mert úgy több pénzt lehet kilopni a zsebükből, ezen felül pedig eladják a mávot.
Jelen kormányunk elsődleges politikája hogy eladni mindent ami mozdítható, az abból jött pénzt átforgatni a zsebekbe pályázatkiírásokkal drága beruházásoknál. Ezt persze csak egy bizonyos ideig lehet megcsinálni, mert egy idő után már nem lesz semmije sem az országnak, csak fölösleges új metrója meg új autópályák. Esetleg időközben jön néhány megszorítás szükségmegoldásképpen.
Az meg hogy mi lesz ezzel az országgal, egy kicsit sem érdekli a ma élő politikusokat mert ők nem valószínű hogy megélik a hanyatlás idejét. -
kukacos #117 Budapesten a MÁV-ot kellene agyonra fejleszteni. Fogják is folyamatosan, csak még évtizedek, amíg eljut oda, ami nyugaton van. Egy viszonylag kicsi, kétmilliós város sem tud létezni rendes elővárosi közlekedés nélkül. Anglia legforgalmasabb állomásán megyek át minden nap: csak és kizárólag személyvonatok közlekednek (teher legfeljebb éjszaka), és a 15 peronból 3-4-en mindig bent áll egy szerelvény. Befelé 3-4 percenként megy egy vonat. Itt se különösebben gyors, de lehet 40 km-ről ingázni vele. -
ziby #116 Én nem értem hogy mire jó nekünk a legújabb fejlesztéseket használni? Mióta kiadták pl a 64 bites cpu-kat, Hányan használnak 64 bites rendszert? És az mennyivel gyorsabb a mindennapos multimédiás/games használat esetén? Egy adatbázis szervernél tényleg sebesség növekedést hoz a dolog. No meg egy átlag usernek dupla magas cpu miért kell?(No de nekem is van egy két processzoros rendszerem). Bár lehet hogy mai játékok több szálon futnak és ez az egy tényleg optimális. Én utoljára Call of Duty val játszottam, volt klánom... Aztán azt vettem észre hogy 17 évesen még mindig szűz voltam a klán többi tagjához hasonlóan, és rájöttem hogy valami azért mégsem jó az egész napos játékkal. Nem ítélem el a játékosokat én is néha betöltőm a cedegaval a cod-ot és ki osztok pár fejest LANon. Én csak meg untam azt hogy le húzgálnak a gyártók. Mivel erős, új vas kell a játékhoz, meg behoznak a játékba valamilyen technikát amit az átlag user képzelni se tudott addig. De közben a minimum configban írt cpu hoz optimalizálják a játékot, forráskódrol ne is álmodj a nyíltforráskód hülyeség.
No mind1 , egy tipp : aki igazán kemény gépet akar nyisson a scsi hhd-k felé, vásárolsz egy RAID os SCSI vezérlőt 15-20e huf ért belevágsz a gépbe 5-8(max 28) darab 36gb os vinyót raid 0 ban. Aztán a map töltés mérhetetlen intervallumba csökken. És ha bele gondolsz hogy már egy 36gb-os hdd poton 20e huf-ért meg lehet szerezni... No meg azt is vegyük figyelembe hogy a cpu magok száma 4x nőtt az elmúlt években, a ramok sebessége viszont alig hogy meg duplázódik. Szerintem belátható időn belül kezdhet ismerkedni a cluster fogalmával az egyszerű felhasználó. -
kukacos #115 Kiszámoltad már valaha is? Nézzünk egy példát. Középkategóriás Renault Megane újonnan, néhány extrával 3.5 millió. 6 éveset jelenleg 1 milkáért kapni. Ez havonta 35 ezer csak az autó árára, és benzint, szervizt, javítást, biztosítást, gumikat, spoilert, anyámkínját még nem fizettél. Ráadásul a nagy többség hitelre vásárol autót... mégis, sok embernek ez az első vagy a második legfontosabb beszerzendő dolog.
-
Christo #114 Ha már BKV-ról beszéltek
egyébként meg a tömegközlekedés nagy szerepet kell hogy játszon a jövőben, mivel egy kocsiban kevesebb ember fér el mint egy vasúti járműben -ami lehet akár villamos is- ráadásul a villamost nem kell tudni vezetni az utasoknak, nem nekünk kell bele tankolni, nem kell parkolóhelyet keresni, nem kell kátyúkat kerülgetni és még azon sem kell idegeskednünk hogy ellopják-e avagy nem, sőt ahogy az előttem szóló elmítette, út közben foglalkozhatunk mással is
persze vannak hátrányok is, jelenleg Budapesten sokszor kell átszállni és sajnos sok a főirány, ami azt eredményezi hogy nagyobb a tömegnyomor, kevesebb az ülőhely
sajnos ma Budapesten a tömegközlekedés nem azért van hogy az embereknek jó legyen, hanem azért hogy forgalmat csináljanak azoknak a helyeknek ahol az emberek elbszhatják a pénzüket, pl bevásárlóközpontok, szórakozóhelyek
erről szól az a vacak 4-es metró is sajnos, na meg arról hogy a politikusok cégei nyerik meg a kihirdetett pályázatokat, így az EU-s pénzeket sikeresen átforgatják a zsebekbe és a pártkasszába
ha ez nem lenne, akkor jobb lenne a tömegközlekedés mint az egyéni
de jelenleg három dolog számít ugye, pénz pénz pénz
és mivel az egyéni közlekedés terén több pénzt el lehet lopni az emberektől ezért abban van a nagyobb üzlet -
Indigo #113 Tessék, már pénzbe sem kerül egy-egy remek játék: Igyen Far Cry, Rayman Raving Rabbids és Prince of Persia SoT -
fflx #112 szerintem neked nincs autod. legyszives hagyj fel a hulyesegek szajkozasaval. (70 ezer, hihetetlen) :) -
kukacos #111 Ja és persze BKV-n sok minden mást is lehet menet közben csinálni, autóban csak a vérnyomásod megy fel a közlekedéstől. -
pitiless #110 Nagyon jól sikerült ez a cikk, az egyik legjobb, amit itt játékokkal kapcsolatban olvastam. Még sok ilyet, ha lehet.
No de a hozzászólások hozták a szintet:P A cikkíró felvet 1 csomó értelmes témát, itt meg megy má meginn hogy te csóró vagy, neked anyádék veszik meg, mé nem isztokdugtokszívtok játék helyett, ezerszer lerágott gumicsont.